Winkelverkenner

Keepershandschoen

Sta jij graag in het doel bij een potje voetbal? Dan zijn keepershandschoenen essentieel! Je wilt namelijk niet dat je handen beschadigen. Wij hebben de plek waar jij je keepershandschoenen kan scoren! SKOR heeft namelijk een uitgebreid assortiment aan keepershandschoenen.  De keepershandschoenen bij SKOR zijn karakteristiek van design, hebben een hoge kwaliteit en je betaalt niet de hoofdprijs. Wil jij een paar nieuwe keepershandschoenen aanschaffen? In deze blog vertellen wij alles over keepershandschoenen. 

 

Belangrijke factoren bij het uitkiezen van keepershandschoenen

Wanneer je van plan bent om keepershandschoenen aan te schaffen, is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal zaken. Het is immers zeer belangrijk dat je de juiste keepershandschoenen haalt. Allereerst is het belangrijk dat de handschoenen perfect zitten, je wilt namelijk niet niet zelfverzekerd onder de doellat staan. Hou dus goed rekening met welke maat keepershandschoenen je nodig hebt. Daarnaast moet je nadenken over je budget, hoeveel ben je bereid om eraan uit te geven. Vervolgens moet je nadenken over de pasvormen en type sluiting van de keepershandschoenen. Wat is jouw pasvorm en welke type sluiting vind je fijn? Tot slot kan je nog nadenken over de kleur. Heb je al deze factoren op een rijtje voor jezelf. Dan kan je op de website van SKOR gebruik maken van het filtermodel. Hier kan je alle bovenstaande gegevens in doorvoeren en krijg je een overzicht van keepershandschoenen die bij jou passen.  

 

Keepershandschoenen online bestellen

Heb je een keuze kunnen maken welke keepershandschoenen jij graag wilt. Dan kan je ze vervolgens in het winkelmandje plaatsen. Vervolgens vul je je gegevens in het bestel je jouw handschoenen! Bij SKOR betaal je geen verzendkosten bij een bedrag vanaf de €50,-! Heb je meer sportartikelen nodig, dan is het dus erg handig om het allemaal in één keer te halen. Op deze manier heb je ook nog eens alles meteen compleet! 

 

Meer informatie? 

Heb je nog een vraag of wil je meer informatie over keepershandschoenen? Neem een kijkje op de website of neem gerust contact op met een van de specialisten van SKOR. Zij helpen je graag verder met het beantwoorden met je vragen en het vinden van jouw ultieme keepershandschoenen. Wil je op de hoogte blijven van alle updates. Dan kan je SKOR volgen op verschillende social media kanalen. 

 

https://skor.nl/
Winkelverkenner

Aanhangwagen zeil

Zoals je weet is het afdekken van je lading erg belangrijk als je op de openbare weg gaat rijden. Dit hoeft natuurlijk niet altijd met een net te zijn. Dit kan je ook doen met een zeil. Een aanhangwagen zeil kan op maat gemaakt worden, een zeil is dus voor iedereen te gebruiken. Een zeil is ideaal als het slecht weer is. En dit is in Nederland helaas vaak het geval. Wil je dus iets vervoeren wat niet bestand is tegen regen of wind dan is een net uitermate geschikt. 

Een zeil op maat

Een aanhangwagen zeil op maat is natuurlijk ideaal. Je kan zelf bepalen hoe lang en breed het zeil is. Ook hebben de aanhangwagen fabrikanten hier al aan gedacht. Zo hebben Anssems en Eduard voor hun eigen types al zeilen op maat gemaakt.

Huiven

Vervoer je altijd fragiele objecten, maar heb je een normale bakwagen? Hiervoor kan je een huif gebruiken. Deze kan je monteren op een bakwagen of plateauwagen. Deze kan je gemakkelijk monteren en demonteren, hierdoor heb je een multifunctionele aanhanger. 

Andere manieren om je lading te zekeren

Wanneer je een kast gaat vervoeren is het uiteraard niet nodig om een zeil of een net te gebruiken. Maar is het zelfs veel beter om spanbanden te gebruiken. Door gebruik te maken van spanbanden, ben je verzekerd van een veilige rit. Bij aanhangers zitten zelfs speciale bind mogelijkheden voor spanbanden.

Aanhangernetten
Aanhangwagennetten zijn het populairst als het gaat om het zekeren van de lading. Dit komt doordat de netten natuurlijk de hele laadbak afdekken en erg makkelijk te gebruiken zijn. Ze zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Alle netten zijn UV bestendig en hebben daardoor een lange levensduur. 

Lading zekeren wetgeving

Het is verplicht om je lading te zekeren. En dat is maar goed ook want een lading die los ligt kan gevaarlijke situaties veroorzaken voor jou en je medeweggebruikers. Daarom is het noodzakelijk dat bij iedere situatie in het verkeer de lading minimaal kan bewegen. Het is niet verplicht om ten aller tijden een aanhangwagennet te gebruiken, dit wordt vaak wel gedacht, maar het kan voor de zekerheid natuurlijk nooit geen kwaad om dit wel te doen. 

Hoe plaats je lading van de aanhanger?

Natuurlijk is het verstandig om lading met een zeil veilig te vervoeren. Maar daarnaast is het goed om te letten op het verdelen van de lading. Als dit namelijk niet goed gebeurt dan is er een kans dat de lading gaat schuiven, hierdoor kan de aanhanger gaan slingeren en dit kan tot zeer gevaarlijke situaties leiden. 

 

Het is slim om een zwaar object in het midden van de aanhanger te plaatsen, zodat er meer balans is. Bij het vervoer van meerdere zwaardere objecten moet je de lading goed verdelen over de laadbak. Let er wel op dat je het maximale laadvermogen van de aanhanger niet overschrijdt. 

 

Heb jij nog vragen over het aanhangwagenzeil of over andere aanhanger gerelateerde zaken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of ga naar onze site voor meer informatie.

 

https://www.aanhangwagendirect.nl/
Winkelverkenner

Tips bij het kopen van een multitool

 

Als je erover nadenkt, is een tool met meerdere gereedschap echt zo goed als de persoon die het draagt. Het is misschien een geweldig idee om meer gereedschapstools uit te kiezen die specifiek zijn ontworpen voor verschillende toepassingen. Als je een elektrische multitool hebt gekocht, kun je een draadloze schuurmachine krijgen die werkt als een schuurmachine, een hoekmolen die precieze hoeken zal slijpen of een boor.

 

Zodra je de juiste multitool hebt gevonden, kun je door bijna elke substantie met relatief gemak worden vastgemaakt; Je kunt ook multitool bijlagen vinden voor gemeenschappelijke huisgereedschappen zoals de Sander en de Hoekslijper. De nieuwe vloer in mijn huis heeft bijvoorbeeld een roestvrijstalen mes bevestigd aan de zaag die ik gebruik om de hoeken af te ronden voordat ik de finish toepast.

 

Carbid getipte multitool

Mijn zoon kreeg ook een carbide getipte mes. We gebruikten deze carbide getipte multitool al jaren voordat we het laminaten aanrecht installeerden. We hebben geprobeerd andere merken te gebruiken, maar niets werkte evenals deze carbide getipte machine. Toen we probeerden de voeglijnen op te ruimen, ontdekten we dat de voeglijnen veel gemakkelijker te verwijderen waren dan we dachten!

 

Oscillerende multitool

Een van de meest waardevolle tools in je nieuwe multitool collectie moet de oscillerende multitool zijn. Deze instrumenten zijn speciaal ontworpen om zelfs zeer kleine en delicate bezuinigingen te maken en om honderden kleine manoeuvres per minuut uit te voeren. Sommige modellen van een oscillerende multitool omvatten diamantenbladen, die de rand gladder maken en door sommige soorten gips kunnen worden gesneden.

 

Schuurmultitool

Als je een behoefte hebt om een oude achtergrond of gipsplaat te verwijderen, is een schuurmultitool onmisbaar. In tegenstelling tot de trillende schuurmachines op de markt vandaag, worden deze instrumenten met twee verschillende instellingen: traag en snel. Hiermee kun je kiezen hoe snel je wilt schuren, en of je het materiaal met de schuurglazen wilt afmaken of gewoon mee bewegen. Nadat je klaar bent met schuren, raad ik aan om een afwerkingsverbinding, zoals latex, olie of houtstuttig te installeren, om de finish te beschermen. De multitool is ontworpen om onder andere gipsplaat aan te pakken, dus het is compatibel met een breed scala aan apparatuur. Het schuurpad kan zelfs worden gebruikt voor het schilderen van projecten. Dit zijn slechts drie van de vele multitool-tools die vandaag beschikbaar zijn, die een huiseigenaar kunnen helpen tijd en geld besparen.

https://www.gereedschap-expert.nl/
Winkelverkenner

Alles van riet

Zoals heel veel dingen, kan je ook van riet heel veel verschillende producten maken. Het is echt een multifunctionele plant waar je echt heel veel mee kan. Dat is heel handig, want het heeft er voor gezorgd dat wij mensen een beetje creatief nadenken. Het valt je misschien niet eens meer zo op, al dat riet langs de kant van de sloot. Maar toch is het een heel belangrijk natuurlijk materiaal waar door de eeuwen heen veel gebruik is gemaakt, en dat wordt het nog steeds. Nog steeds wordt riet in heel veel dingen verwerkt. Ben je benieuwd wat je allemaal met riet kan? Lees dan maar gauw verder!

 

Het allereerste wat al eeuwenlang van riet wordt gemaakt, zijn rieten manden. Ze zijn te krijgen in allerlei vormen en maten: rond, vierkant, rechthoekig, ovaal en ga zo maar door. Rieten manden zijn te verkrijgen met of zonder deksel, in lichte of donker bruine kleur. Het fijne aan rieten manden, is dat ze super stevig zijn en ook nog eens heel mooi staan. Bijvoorbeeld om bloemetjes in te laten groeien, je sjalen en mutsen in te bewaren of voorop je fiets te zetten als mandje. Dan gaan we nu door naar iets veel groters dat ook van riet is gemaakt: rieten daken! In ons land zal je zien dat verreweg de meeste daken belegd zijn met dakpannen, maar er zijn ook een heel aantal daken bedenkt met riet. Vaak zie je dit bij hele grote en oude huizen, maar riet is de laatste jaren weer in trek gekomen, dus ook veel nieuwe huizen hebben een rieten kap. Het hebben van een rieten dak is super fijn, omdat het goed isoleert en ook zeer waterdicht is. Het volgende product wat van riet wordt gemaakt, zijn rieten stoelen. Een stoel van riet is super sfeervol en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Website bezoeken
Winkelverkenner

Een cocktailbar huren op locatie

Geef je een feest, dan kun je een cocktailbar huren .Een cocktailbar op jouw eigen locatie tilt jouw feestavond naar het volgende level.

 

Waarom een cocktailbar huren? 

Iedereen geeft wel eens een feestje. Dit kan een zomers tuinfeest zijn in Ibiza stijl. Of gewoon simpelweg een verjaardagsfeest thuis. Maar met name bij zakelijke feesten worden cocktailbars regelmatig ingehuurd. Hoe kan het dat mobiele cocktailbars zo populair zijn op personeelsfeesten?

 

Het antwoord is simpel: omdat cocktails er een echt feest van maken. Je moet er toch niet aan denken dat jouw feest meer op een saaie netwerkborrel lijkt? Door een cocktailshaker te huren met een mobiele cocktailbar komt het feest gegarandeerd los.

 

Cocktails zijn immers ontzettend feestelijk. En wanneer ze live bereid worden op jouw locatie, dan geeft dit ook nog eens veel bekijks. Naast dat jouw gasten dus genieten van de smaak van een heerlijke cocktail worden ze ook nog eens vermaakt. Cocktail entertainment is zodoende een van de meest ingehuurde vormen van catering op feestavonden.

 

Wat krijg je wanneer je een cocktailbar inhuurt?

Bij Bar Company wordt alles voor je geregeld. Hierdoor heb jij lekker de tijd om te genieten van je eigen feest. Zaken die worden verzorgd:

  • Een gave mobiele cocktailbar

  • Een ervaren cocktailshaker die er een echt feest van maakt

  • Alle ingrediënten, glaswerk, ijs en garneringen

 

Keuze cocktails

Jij bepaalt zelf welke cocktails er geschonken worden op je feest. Uiteraard kun je het overlaten aan de bartender. Dan weet je zeker dat je een mooi en gevarieerd menu krijgt met cocktails.

 

Dus wil je een cocktailbar huren? Bekijk dan vooral even barcompany.nl voor alles wat je wil weten.

 

https://www.barcompany.nl/
Winkelverkenner

Black friday deals bij SONOS

Black Friday is een jaarlijks terugkerend festijn waarbij winkeliers producten uit hun assortiment met enorme kortingen aanbieden. Als consument wil je natuurlijk het maximale halen uit deze aanbiedingen en dit is dan ook precies de reden waarom wij dit blogartikel hebben geschreven. We gaan je helpen om het maximale uit Black Friday op 27 november 2020 te halen. Lees nu verder voor meer informatie.

 

Bestel via een webwinkel

 

Hou jij er ook niet van om tijdens de piekdrukte te gaan shoppen? Dan snappen we jou volledig, wij vinden dit namelijk ook enorm irritant en de tijd die je aan het wachten kan je beter besteden aan andere nuttige dingen. Vandaar dat wij je aanraden om tijdens Black Friday 2020 vooral online te shoppen. Bekijk welke winkeliers allemaal meedoen en houdt de aanbiedingen van deze winkels goed in de gaten. Ben jij toevallig op zoek naar een goed audiosysteem? Dan hebben we nog een aanrader voor je in petto, namelijk: bekijke alle black friday kortingen bij SONOS.

 

Maak een wensenlijst

 

Hoewel het maken van een lijstje je misschien doet denken aan Kerst of Sinterklaas is dit tijdens Black Friday 2020 enorm handig. Door een lijstje te maken weet je namelijk precies bij welke winkels je fysiek of online moet kijken. Hierdoor bespaar je tijd, maar zorg je er daarnaast ook voor dat je impulsaankopen voorkomt. Je zal dan ook niet de eerste zijn die te veel heeft uitgegeven tijdens dit kortingsfestijn en dit kan soms voor een vervelende (financiële) situatie zorgen.

 

Vergelijk, vergelijk en vergelijk

 

Net als tijdens het reguliere shoppen kan het handig zijn om de prijzen van verschillende winkeliers te vergelijken. Zo weet je altijd dat je de meest voordelige deals claimt en heb je achteraf niet het gevoel dat je voor het lapje bent gehouden.

 

In ieder geval hopen we dat ook jij de meest voordelige deals kan binnenhalen tijdens Black Friday, maar eerlijk gezegd hebben we hier alle vertrouwen in. Bespaar je geld en koop verstandig op 27 november 2020. Wees erbij voordat het te laat is, want je loopt altijd de kans dat iemand anders je net voor was.

Winkelverkenner

Haal Ibiza bij je thuis

Haal Ibiza bij je thuis

Kijk jij ook altijd uit naar de vakantie? En vooral als je naar Spanje gaat? Wij snappen je helemaal! Spanje is een mooi land en het weer is meestal geweldig. Daarnaast zien de huizen er super schattig uit en de stijl is vaak simpel maar heel gezellig. Maar er is een Spaans eiland die er met vlag en wimpel boven uit steek; Ibiza. Dit eiland staat bekend om de vrolijke printjes en de gezellige kwastjes aan het de kussens. Wil jij ook graag deze stijl in je huis halen? Lees dan snel verder! Wij vertellen wat niet mag missen in je Ibiza interieur.

 

De woonkamer

De plek waar je de meeste tijd doorbrengt is meestal de woonkamer. Daarom is deze ruimte in je huis perfect om als eerst aan te pakken. Vaak hebben de muren in Spanje een simpele kleur, denk aan wit of bruin. Dit is niet alleen voor de mooiheid, maar ook praktisch. Door de lichte muren wordt het minder warm binnen. Hier hebben we in Nederland natuurlijk niet zo veel aan, maar het is vaak wel de basis van een Ibiza interieur. Het is daarnaast heel simpel om de rest van de ruimte om te toveren. Vervang de kussens met de Ibiza stijl kussens, deze kussens hebben een gezellig printje en vaak kwastjes aan de zijkant.

De slaapkamer

De slaapkamer is de ruimte in het huis waar je op rust moet komen. Vakantie is vaak de andere plek waar je tot rust komt. Daarom is het ideaal om deze twee plekken te combineren. Door je slaapkamer om te toveren in Ibiza stijl komt je dubbel zo hard op rust. Het makkelijkst is om te beginnen met een vloerkleed. De vloerkleden in Ibiza hebben meestal een leuk printje en gezellige kleuren. Een vloerkleed kan daarom de hele ruimte al veranderen en vrolijker maken!

De keuken

De keuken is de plek om gezellig te tafelen en te genieten na een dag werken. Het fijnste in de keuken is vaak ook de geur, de geur van verste broodjes of vers gemaakt eten. Maar, het is ook mogelijk om op andere manieren de geur in je keuken te krijgen die je aan Ibiza herinnerd. Denk aan geurstokjes die je keuken vullen met een heerlijke geur!

De tuin

In de zomer is niets zo fijn als tot in de late uurtjes buiten zitten en genieten van het warme weer. Hoe fijn zou het dan zijn als je de Spaanse stijl terug ziet in de achtertuin? Op deze manier heb je elke keer als je in de achtertuin zit een vakantie gevoel. Deze stijl is al makkelijk te creëren. Wissel je parasol om met een Ibiza parasol, deze parasol heeft fransjes en vaak een leuk printje het doek. Als je een schutting in de tuin hebt is het mogelijk om hier spiegels of andere decoratie aan op ta hangen. Op deze manier is je Ibiza interieur helemaal af!

 

https://www.ibizamode.nl/nl/
Winkelverkenner

Pampers voor minder geld

Misschien ben je voor het eerst papa of mama geworden en weet je het nog niet, of heb je al eerder een baby gehad en weet je het wel. Of je hebt nog geen baby en weet het alsnog. Luiers zijn duur. Van alle luiers zijn Pampers het meest bekend, deze luiers zijn dan ook van goede kwaliteit. Bovendien is de pasvorm prettig en het gebruik gemakkelijk. Daar betaal je vaak veel geld voor. Om te besparen op Pampers luiers, worden op deze website iedere week Pampers aanbiedingen verzameld. Door gebruik te maken van deze aanbiedingen in plaats van de volle prijs te betalen, ben je onderaan de streep altijd goedkoper uit.

 

Gemakkelijk online bestellen

De aanbiedingen op de website zijn van Bol.com, Wehkamp en Albert Heijn. Je kunt natuurlijk naar de supermarkt om de Pampers aanbieding te scoren, maar online bestellen is veel gemakkelijker. In de supermarkt grijp je nog weleens mis omdat er te weinig voorraad is. Bovendien zijn luiers heel onhandig meenemen, of dat nu lopend, fietsend of met de auto is – van de winkel naar de auto of fiets is al vervelend genoeg. Door Pampers online te bestellen, kun je groot inkopen zonder dat je naar de winkel hoeft. Nog prettiger als het buiten koud en nat is. Vaak zijn er geen verzendkosten en wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd.

 

Soorten en maten

Je wil natuurlijk de juiste soort en maat luier voor je kleintje. De maten van Pampers zijn gebaseerd op het gewicht van kinderen en lopen van 0 tot en met 7. Er zit bij de maten best wat overlap op de gewichten, het kan dus zomaar zo zijn dat het gewicht van jouw baby overeenkomt met meerdere maten. Welke maat het beste past, zul je in de praktijk moeten ondervinden. Pampers luiers zijn er voor verschillende type kindjes. De Active Fit is bijvoorbeeld voor kruipgrage baby’s.

soorten airconditioners

Airconditioning is nu gebruikelijk in kantoren en winkels, maar hoe vaak zou u willen dat u airconditioning in uw huis had? Er zijn allemaal verschillende soorten en merken op de markt, geschikt voor allerlei woningen en budgetten. En met woorden als ‘standalone’, ‘split-unit’, ‘BTU’ en ‘koelmiddel’ die worden rondgegooid, kan het koopproces verwarrend zijn. Deze pagina helpt u bij het kiezen van de beste airconditioning voor u. Als het schonere en niet koele lucht is, ga dan naar onze beoordelingen van luchtreinigers.

Wat zijn de verschillende soorten airconditioners?

Airconditioners voor huishoudelijk gebruik worden grofweg onderverdeeld in de volgende typen:

Standalone 

Standalone airconditioners, ook wel single-unit airconditioners genoemd, beste mobiele airco test en monoblock airconditioners. Je steekt deze in een stopcontact en bengelt de slang uit een raam of deur, zoals hierboven afgebeeld.

Split-unit 

Split-unit airconditioners, ook wel vaste airconditioners genoemd. Deze hebben een binnen- en buitenunit. De binnenunit wordt aan de muur bevestigd en de buitenunit wordt aan de muur bevestigd of buiten op de grond geïnstalleerd.

Standalone : voor- en nadelen

Typische prijzen: begin vanaf ongeveer 200 Voordelen van standalone airconditioners: een effectieve manier om uw huis te koelen zonder dat u iets hoeft te installeren. Kan worden losgekoppeld en opgeborgen wanneer niet in gebruik. Je ventileert warme lucht via een slang, zodat je de unit van kamer naar kamer verplaatst. Duurdere modellen kunnen worden gebruikt als beste aircoolers, luchtontvochtigers, luchtreinigers of elektrische kachels. Nadelen van stand-alone airconditioners Het ontluchten van de slang door een open raam kan een veiligheidsrisico vormen als het onbeheerd wordt achtergelaten. Draagbare airconditioners zijn niet zo effectief in koeling als modellen met een split-unit – ze worden heet en lekken warmte terug in de kamer. Sommige modellen kunnen zwaar zijn. Zorg ervoor dat de door u gekozen eenheid niet te zwaar is om comfortabel op te tillen en dat de handgrepen gemakkelijk vast te pakken zijn.

Split-unit : voors en tegens

Typische prijzen: begin vanaf ongeveer 500, exclusief eventuele installatiekosten Voordelen van split-unit airconditioners Ideaal als je een kamer hebt die regelmatig erg heet wordt. Een veilige manier om uw huis te voorzien van airconditioning – geen ramen open laten staan. Stiller en meestal efficiënter dan stand-alone units. Nadelen van split-unit airconditioners zijn meestal duurder dan stand-alone units. Moet permanent worden gemonteerd op een buitenmuur door een gecertificeerde professional. Welke maat airconditioner heb je nodig? Airconditioners zijn er in verschillende soorten en maten, maar worden vaak beschreven in termen van hun BTU-output (British thermal unit). In theorie geldt dat hoe hoger de BTU beweerde, hoe efficiënter het een kamer kan koelen. Over het algemeen zijn 5.000 tot 8.000 BTU’s voldoende voor de meeste woonkamers of slaapkamers. Er is een berekening die u kunt gebruiken om erachter te komen wat BTU voor u geschikt is. Als een zeer ruwe richtlijn, vermenigvuldig je de afmetingen (in voet) van de kamer met vijf. Dus voor een kamer van 15x10x8 voet: 15 x 10 x 8 x 5 = een airconditioning van 6.000 BTU’s. Als u zich zorgen maakt over hoeveel energie een airconditioner zal gebruiken, let dan op met een goede energie-efficiëntieverhouding (EER). Dit is de verhouding tussen de BTU van een airconditioner en het opgenomen vermogen (in watt). Over het algemeen geldt dat hoe hoger de EER-classificatie, hoe efficiënter de airconditioning.

Op welke extra functies moet ik letten?

Een paar airconditioners doen ook dienst als ontvochtiger. Dit kan handig zijn als u een apparaat wilt dat het hele jaar door bruikbaar is, niet alleen in de zomer. U moet een slang (vaak niet meegeleverd) aansluiten om het water weg te laten lopen. Het kopen van een dure airconditioning alleen voor de luchtontvochtiger kan echter duurder en minder effectief zijn dan het kopen van twee afzonderlijke apparaten. Als u vooral op zoek bent naar een luchtontvochtiger, bekijk dan onze beoordelingen van de luchtontvochtiger.

Ventilatorsnelheden

Het hebben van een reeks ventilatorsnelheden is handig, omdat dit van invloed is op de snelheid waarmee uw kamer afkoelt (en het geluid dat de airconditioner maakt). Twee of drie is een typisch aantal ventilatorsnelheden. Velen hebben ook een modus voor alleen ventileren, die geen verkoelend effect heeft – het circuleert alleen de lucht in de kamer.

Verwarmingsmodus

Hiermee kunt u uw airconditioner gebruiken als elektrische verwarming – vooral handig in de winter. Hoewel, net als bij een luchtontvochtiger, het beter zou zijn om ze apart te kopen. Lees onze beoordelingen van elektrische kachels om de beste te vinden. Afstandsbediening Hiermee kunt u de instellingen aanpassen zonder uit uw stoel te komen. Zoek naar een machine met een dock om de afstandsbediening in op te bergen als je dingen kwijtraakt.

Slaap- of nachtmodus

Dit vermindert het geluid door de compressor en ventilator langzamer te laten draaien. Vaak wordt de doeltemperatuur de hele nacht automatisch verhoogd, zodat je niet ijskoud wakker wordt. Geen enkele airconditioner zal stil zijn, zelfs niet in de slaapmodus, dus fabrikanten (zelfs degenen die een slaapmodus aanbieden) raden vaak aan om kamers voor te koelen voordat u naar bed gaat, in plaats van te proberen te slapen terwijl de airconditioning in werking is.

Winkelverkenner

Duurzaam wonen zonder gebruik te maken van gas

Duurzaam wonen zonder gas verbruik.

Duurzaam wonen, wat is dat nu precies? In principe gaat het om het voorzien van onze behoeften zonder dat daarbij het milieu, dier, mens of de economie in gevaar wordt gebracht. 

Dus met andere woorden; bewust omgaan met de wereld en bewust consumeren.

Aangezien water, wind en de zon niet uitgeput raken kunnen we dus beter daarvan gebruik maken. Bovendien is het ook beter voor de portomonee. Geen wonder dat duurzaam wonen steeds populairder wordt.

 

Om simpel te beginnen als je er nu toch ook eens iets aan wilt doen, is een elektrische boiler bijvoorbeeld al een hele goede start.

De boilers van het merk DAT bijvoorbeeld zijn zeer gunstig geprijst en kinderlijk eenvoudig te installeren. Er hoeven geen leidingen vervangen te worden en de boilers van DAT zijn er in diverse maten.

 

De energiezuinige boilers van DAT worden gemaakt door een van de grootste boiler fabrikanten in Europa.
Zij maken al meer dan 75 jaar boilers en zijn een A merk in het thuisland.
Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste soorten isolatieschuim wat wel voor een iets hoger gewicht zorgt, maar het heeft wel aantoonbaar betere isolatiewaarde dan de meeste andere elektrische ketels. Dit resulteert in een lager energieverbruik. Bijna alle DAT boilers hebben dan ook een energielabel A of B.

Er zijn verschillende types te koop;

De DAT-Nofer Quality-Pro elektrische boiler, met een 1500 Watt verwarmingselement welke ervoor zorgt dat een snelle opwarmingstijd mogelijk is.

De DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler, met een diepte van slechts 28 cm en een mooi strak design waardoor de boiler meestal gewoon in het zicht opgehangen kan worden.

De DAT-Aparici ECO SMART elektrische boiler heeft een SMART controller en meet de eerste 7 dagen uw verbruik en programmeert zich zelf aan de hand van een bepaald algoritme zo dat er zo min mogelijk energie verbruikt wordt.

 

 

Alle elektrische boilers van DAT zijn verkrijgbaar van 50 tot en met 100 liter en zijn verkrijgbaar via elektrischeboiler.eu

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers