Zoek je Rijschool De Bilt?

Zoek je rijschool De Bilt?

Ben je op zoek naar een rijschool De Bilt en Omgeving, zoek niet veder en kom bij ons rijschool De Bilt lessen nemen. Onze rijschool geeft rijlessen in de omgeving en heeft zeer kwalitief rijlessen te beiden.

Wij zijn al meerdan 10jaar bezig met het geven van autorijlesen. Daardoor zijn we schatrijk van ervaring in het verkeer, die we graag aan jou willen overbrengen. Natuurlijk is het belangerijk dat je zometeen een vlotte en zelfstandige bestuurder wordt. Twijfel niet en kom bij ons autorijschool De Bilt een vrijbelijvend een proefles nemen. Je zou zeker geen spijt van krijgen. Een gezelligheid en ontspannend sfeer vindt de belangerijkste aspecten ons Autorijschool De Bilt.

Neem een Vrijbelijvend proefles Bij ons Autorijschool De Bilt

Wij vinden belangerijk als autorijschool De Bilt dat je naar je zin krijgt en verheugd om iedere keer naar je rijlessen te gaan volgen. Onze moderne lesauto”s zijn voorzien van nieuwste technieken en veiligheid. Tijdens het proefles heb je gelijk gelegenheid om je alle vragen te vragen en kennis te maken met je rijinstructeur . 

 

Website bezoeken

Mannenlingerie kopen? Merkkeuze genoeg

Wilt u mooie mannenlingerie kopen, maar u weet niet waar? Bij 4YouWear is er ruim de keus uit vele merken mannenlingerie. U kunt van backless en boxershorts tot jockstraps en harnassen. Er is voor u een ruim aanbod van vele merken en producten. Er zit altijd iets tussen speciaal voor u (of uw vriend…)

Het alom geliefde Andrew Christian

Andrew Christian is een van de vele bekenden merken die 4youwear aan u aanbiedt, zij verkopen jockstraps tot Singlets met een C-Ring. Gevestigd is Andrew Christian in Los Angeles. Momenteel is Andrew Christian een van de meest bekende mannenlingerie merken in ons koude kikkerlandje. Naast mannenlingerie ontwerpen zij ook sportieve kleding en zwemkleding. Een goed en mooi allround mannenlingerie merk! Andrew Christian staat vooral bekend om zijn gewaagde en innovatieve prachtige prints en opvallende kleuren! Een mooie en geliefde keuze dus. Weet je nog niet wat voor soort product u wil, maar u wilt sowieso een product van dit merk? Dan is een verleidelijke mannen string de juiste keuze!

Barcode Berlin, mooi en vooral gedurfd

Smakt u naar een gedurfd en spannend sportswear lingerie? Barcode Berlin is dan wellicht een perfect merk voor uw wensen! Bent u opzoek naar bijvoorbeeld een kinky jockstrap of een gedurfde backless slip? Zelfs van een stijlvolle slip of sokken is Barcode Berlin niet vies! Een speciaal bedrijf is Barcode Berlin zeker, zij bieden u de meest gewaagde en gedurfde hete sportswear!

Candyman!, uw nieuwe favoriet?

U wilt uzelf uitdrukken als een man die dol is op een kast gevuld met prachtige mannen lingerie! U heeft deze interesse? Candyman is dan voor u de juiste optie! Van grillig tot all-out gedurfd, candyman is nergens vies van! Een erg breed assortiment strakke tanga’s, straps en slipjes biedt 4youwear u aan van het merk Candyman! Voor veel modebewuste mannen een onbetwiste favoriet.

Pikante?, ook niet verkeerd

Pikante? Pikante is een van de meest gedragen mannen lingerie op dit moment! Pikante is origineel een Colombiaans ondergoed merk met een geweldige gedurfde kijk op mannenlingerie! U kunt geen standaard jockstrap of slip verwachte, want aan standaard doet pikante niet! Wie zich wilt onderscheiden doet dat met Pikante! De ontwerpen van Pikante zijn ronduit pittig! De mo0dellen zijn gemaakt van dunne, glimmende en zachte materialen die perfect zitten!

Wilt u pikante mannenlingerie kopen van het merk Pikante? For you wear biedt u een ruim aanbod in pikante mannenlingerie!

Van Baam, hmmmm

Enkele jaren geleden is het bedrijf Heymm Tekstil ontstaan. Heymm Tekstil heeft een merk naar buiten gebracht genaamd Van Baam. Een werkelijk prachtig mannenlingerie merk waar zowel mannen als vrouwen verliefd op zijn! Waar staat Van Baam voor? Van Baam staat voor sportieve en uitnodigende mannenlingerie. Ook hoog draagcomfort staat hoog in het vaandel. De zwemkleding en mannenlingerie van Van Baam zijn een geweldige eyecatcher! Voor sportievelingen die er graag in hun mannenlingerie ook sportief uitzien zijn bij 4youwear aan het juiste adres! U wilt een prachtig exemplaar van Van Baam dan bent u bij 4youwear aan het juiste adres!

Website bezoeken

Voor- en nadelen van cosmetische chirurgie

Het veranderen van je lichaam door plastische chirurgie heeft voor en nadelen. Je moet deze punten goed in overweging nemen voordat je er aan wilt beginnen. Als je bijvoorbeeld een liposuctie wilt doen wil je geen fouten maken. De voor- en nadelen staan hieronder op een rijtje.

De voordelen van een ingreep

De grootste voordelen van cosmetische chirurgie zijn als volgt: een beter en jonger uiterlijk. Over het algemeen zijn het ouderen die er voor kiezen. Zij willen er wat jonger uit zien. Dit kan met een ingreep geregeld worden. Verder kan het jouw zelfvertrouwen een boost geven. Een mooi resultaat kan dit doen. als je je eerst heel onzeker voelde over het uiterlijk kun je het met een ingreep laten oplossen. Je kunt ook meer succes en geluk krijgen door een ingreep te laten doen. Misschien krijg je ook meer succes door een ingreep.

De nadelen van een ingreep

Een plastische ingreep is niet niks en de kans dat er iets fout gaat is klein maar zeker mogelijk. Het feit dat het mis kan gaan is voor veel mensen de reden dat ze het niet doen. Niet alle ingrepen verlopen probleemloos. Het kan ook zijn dat niet het gewenste resultaat is gekregen. Het hangt natuurlijk een beetje af van de arts en ervaring. Als je bij een goede kliniek langs gaat is de kans dat het fout gaat een stuk kleiner dan een kliniek in Afrika waar mensen amper ervaring hebben.

De kosten zijn ook een nadeel. De kosten voor een ingreep zijn  vrij hoog. Daar zijn veel factoren van invloed op. De hersteltijd is ook een nadeel. Vooral bij grotere ingrepen is de herstelperiode erg lang. Je moet in die periode veel rust nemen en kunt het beste in de vakantie de ingreep laten doen. Er is ook kans op littekens en andere complicaties. Voor veel mensen is dit de reden om er niet voor te kiezen. Als je voor de beste borstvergroting kliniek kiest zal de kans klein zijn dat er iets gebeurd.

Website bezoeken

Een refurbished device kopen

Gebruikte Iphone kopen

U kunt bv. een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een gebruikte iphone kopen bij een firma. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een bedrijf of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere pluspunten als je het bij een bedrijf koopt is dat Alle Telefoons worden nagekeken en getest. De samsungs werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Waarom refurbished?

Accumulator – Alle refurbished telefoons beschikken over een geheel nieuwe batterij. Een batterij verliest, naarmate de tijd vordert, aan intensiteit. Dit geldt niet voor jouw refurbished gsm. De oude accu is verwijderd en vervangen. Zo ben je er honderd% van verzekerd dat je over een volmaakt werkende batterij beschikt.

Een Refurbished toestel is een stuk minder duur dan een kersverse telefoon en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te korten en daarom is een refurbished Iphone een gepaste oplossing. Een refurbished iPhone kopen is een volmaakt plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished slimme telefoons niet van kersverse Apple iphones te onderscheiden zijn. De functies en het uiterlijk worden als die van een nieuw toestel.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished slimme telefoons kiest:

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en gunstiger dan ooit!

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van 2 jaar op al onze refurbished samsungs. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot gaan of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Propere bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo eenvoudig is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw gsm refurbished wordt gratis en binnen vierentwintig uur bezorgd.

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je toch niet helemaal tevreden over je refurbished telefoontoestel? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de kans te beschikken. Eenvoudig retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw device is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen 24 uur krijg je jouw apparaat – geheel krasvrij – bezorgd.

Hedendaags wil iedereen duurzaam leven, het is minder duur en je doet wat voor het milieu. De trend van gebruikte producten blijft aanhouden sinds de crisis. We zijn een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu natuurlijkerwijs. Toch vinden veel mensen gebruikte producten eng en willen toch liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

Wat is Refurbished?

Je ziet het tegenwoordig vaak langskomen op bijvoorbeeld Groupon en uiteraard in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished producten. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet gaan weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished zijn voorkomende artikelen die door een kenner weer een nieuw leven in geblazen wordt. De specialist vervangt de minder of niet werkzaam onderdelen voor kersverse. De refurbished apparaten worden altijd goed getest op ongemakken.

Refurbished Iphone 6S bestel je hier!

Website bezoeken

Woninginbraken

Terwijl het aantal inbraken wel afneemt, volgens de laatste cijfers, is het wel belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen. Je treft toch liever geen ongewenst persoon in je huis of pand aan?

Inbraken in Nederland

Hoewel de inbraakcijfers dalen worden inbrekers wel steeds slimmer. Er is maar een compact kaartje als voorbeeld een bankpas of klantenpas voor nodig om in 30 seconden in te breken. Precies wanneer je even snel de hond uitlaat en het niet nodig vindt om de deur op slot te doen.

In 2014 werd er nog doorsnee 250 keer per dag ingebroken binnen Nederland. Een ontzettend hoog cijfer. Vandaag de dag zijn deze cijfers wel iets gedaald, maar alsnog liegen de cijfers er niet om. Zodra u op Schiermonnikoog woont heeft u niets te vrezen. Daar is de afgelopen twee jaar geen één inbraak geregistreerd.

Inbraak voorkomen

De meeste inbraken worden overdag gepleegd. Zodra veel mensen aan het werk zijn, de kinderen op school en de buurt redelijk verlaten is. Eveneens binnen vakantieperiodes is er een top aan inbraken.

Maatregelen treffen

Een belangrijke maatregel om inbraak te voorkomen is goede sloten. Sloten op uw deuren maar als voorbeeld ook op uw schuifpui zijn cruciaal. Oude, verweerde sloten zijn vloeiend open te krijgen waardoor de kans op inbraak toeneemt. Inbrekers zien snel genoeg binnen welke staat uw slot is. Zorg daarom voor extra betrouwbare sloten op uw deuren.

Er zijn gevariëerde soorten veiligheidssloten, zoals bijzetsloten, meerpuntssloten en insteeksloten. Een kenner in sloten bijvoorbeeld een slotenmaker kan u alles vertellen over deze veiligheidssloten en inbraakpreventie.

Als voorbeeld hierboven al benoemd dient de schuifpui niet vergeten te worden bij het zetten van kersverse sloten. Een schuifpui is zeer inbraakgevoelig, vooral omdat veel mensen hier een zwak slot op gezet hebben.

Het is aan te raden om veiligheidssloten op uw deuren te plaatsen. Dit zijn unieke sloten, geproduceerd van extra sterk en duurzaam materie. Daarnaast zijn de sloten zo vervaardigd dat het voor inbrekers erg lastig is om deze sloten open te breken.

Hedendaags hebben veel wijken een WhatsApp-groep voor buurpreventie. Wanneer er verdachte personen of verdachte omstandigheden zijn gesignaleerd wordt dit binnen de groep gezet. Maar dit vermijdt lang niet altijd een inbraak in je huis. Het nemen van voorzorgsmaatregelen is daarom erg belangrijk.

Inbraaktips

Eveneens met je spullen zijn voorzorgsmaatregelen te nemen:

 • Leg uw dure juwelen en contact geld binnen een kluisje binnen huis. Of huur een kluis bij de bank.
 • Zorg ervoor dat producten zoals slimme telefoons na een diefstal niet door te verkopen zijn.
 • Verzamel geen grote bedragen aan cash binnen je huis.
 • Registreer dure aankopen, zodat ze moeilijk door te verkopen zijn.
 • Heb je toch cash? Verstop het dan niet in een oude sok of onder een matras.
 • Verstop de huissleutel niet buiten onder de mat of binnen de tuinkabouter. Iedereen is hiervan op de hoogte, eveneens inbrekers. Koop een compact sleutelkluisje voor in de schuur.
 • Ook als een camera. Dit kan ook een nepcamera zijn, ter afschrikking.
 • Laat geen ramen open staan op de tweede of derde verdieping.
 • Doe altijd je deur op slot, ook als je maar 5 minuten weg bent.
 • Een alarm schrikt inbrekers vaak af.
 • Zorg dat er geen ladder, container o.i.d. tegen uw huis aan staat.

Naast veiligheidssloten zijn er nog veel meer maatregelen die je kunt nemen om de kans op een inbraak te beperken:

 Sleutel binnenkant deur

 

Website bezoeken

Typen heksloten

Een slot op uw hek biedt u net dat beetje extra veiligheid. Het helpt u er bovendien ook bij uw dieren en kinderen in een veilige omgeving te houden. Volgens diverse slotenmakers zijn vele typen heksloten die u op uw hek kunt installeren.

Typen heksloten

Afsluitbaar met een sleutel: Dit type slot biedt de beste beveiliging. Om het slot van buitenaf te openen heeft u een sleutel nodig; u kunt het hek echter vanaf de binnenkant zonder sleutel openen. Wegens beveiligingsredenen gaat het slot meestal automatisch op slot als het hek dichtvalt. Deze sloten zult u het meest tegenkomen op metalen hekken.

Veerslot: Dit slot maakt gebruik van twee strak opgewonden veren die twee componenten tegen elkaar aan drukken. Het leuke aan het veerslot is dat het gemakkelijk te openen is vanaf beide kanten. Sommige moderne veersloten worden geleverd met bescherming om te voorkomen dat het slot verder wordt geopend dan nodig is. Deze sloten worden vaak gebruikt op zowel houten als metalen hekken.

Schuifgrendel: Deze is het meestvoorkomend. U sluit het hek handmatig door een grendel op zijn plek te schuiven. De grendel bevindt zich meestal aan de binnenkant van het hek en is dan niet bereikbaar vanaf de buitenkant. U zult dit slot het meest tegenkomen op houten hekken.

Hoe een hekslot te installeren

Wij zullen u gaan uitleggen hoe u de meestvoorkomende schuifgrendel installeert.

U begint met het verzamelen van de gereedschappen die u nodig heeft. Hieronder vallen sowieso een hamer, een boor en het slot zelf. Zodra u al deze gereedschappen heeft verzameld markeert u waar u de schroeven zult plaatsen. Hiervoor hoeft u alleen het slot op de gewenste plaats op het hek te houden. Eén kant van het slot gaat op het hek, de andere kant van het slot gaat op de deurpost.

U kunt het beste een potlood of pen gebruiken om de plek voor de schroeven mee te markeren. Zodra u alle gaten heeft geboord kunt u de onderdelen van het slot vastschroeven.

Om er zeker van te zijn dat u het slot goed heeft geïnstalleerd moet u het uitproberen. Hiervoor opent en sluit u het slot zo vaak u kunt. Als u onvolkomendheden ontdekt zult u deze moeten repareren totdat er totaal geen onvolkomendheden meer aanwezig zijn.

Wij zijn een 24-uurs slotenmaker in Utrecht en we bieden een breed scala aan slotenservices, waaronder huis-, bedrijfs- en autoservices. Ons succes hebben we te danken aan het feit dat u onze eerste prioriteit bent. Om meer over ons te weten te komen bezoekt u onze website: www.locksecure.nl

 

Website bezoeken

Het voordeel van een infographic

Een infographic wordt steeds frequenter gebruikt in de communicatie van organisaties, stichtingen en overheden. Door middel van een infographic wordt informatie op een efficiënte wijze overgebracht op het publiek. Er zitten nog meer pluspunten aan een infographic.

De pluspunten van een infographic

En nu de vraag: Waarom zou ik een dure infographic laten maken? Ten eerste, infographics kunnen al tegen een zeer scherp tarief opgemaakt worden. Daarnaast zitten er vele pluspunten aan het opmaken van een infographic.

Informatie blijft hangen

Een van de grootste pluspunten is dat een infographic duidelijker overkomt op het publiek en beter blijft hangen. Uit diverse onderzoeken blijkt namelijk dat we voor 80% onthouden wat we gezien hebben. Daar tegenover staat dat we maar 20% onthouden van de dingen die we gelezen hebben.

Begrijpelijk

De infographic blijft niet alleen geschikt in ons geheugen hangen, de afbeelding wordt ook zeer snel begrepen. Een infographic wordt door het visuele aspect veel sneller begrepen dan een alinea aan tekst. Ook wordt de info door verschillende niveaus en leeftijden in één keer begrepen, vanwege de duidelijkheid, het ordelijke karakter en de herkenbare beelden.

Creativiteit

Een infographic kun je vormen naar de huisstijl van je bedrijf. Zo is het mogelijk om je bedrijfskleuren door te voeren in de infographic en om wellicht het logo toe te voegen. Wanneer de infographic op Social Media veel gedeeld wordt, ziet men direct bij welk onderneming de infographic vandaag komt. En dat zorgt weer voor extra naamsbekendheid.

Ook kun je veel creativiteit kwijt in een infographic. Geen langgerekte, saaie teksten maar een veelkleurig, visueel geheel. Flitsende beeldende kenmerken die direct opvallen en duidelijk zijn.

Attentiewaarde

(Bron: “Eyetracking the News” (2007)

De spanningsboog van je publiek is vandaag de dag vastgesteld op 8 seconden. dat is een vrij korte spanningsboog, vooral wanneer je wat informatie wilt uiteenzetten. Het publiek voelt zich  sneller aangetrokken tot de infographic dan tot gebruikelijke tekst. De attentiewaarde van een infographic is vele malen hoger dan van een normale tekst. Het publiek is veel sneller geneigd de tekst te lezen in de infographic, zeker 87% van de mensen doet dit. Terwijl men bij een gemiddelde tekst in 41% maar de gehele tekst leest.

Compact en volledig

Een infographic is zeer compact maar er kan wel veel info toegevoegd worden. De zender wordt in principe gedwongen om de info helder en kort te formuleren. Hierdoor is het eventueel om veel tekst en cijfers te verwerken in een infographic. Door bv. grafieken te gebruiken wordt informatie op een ordelijke en compacte manier weergegeven.

  

Wat is een infographic?

Een infographic is een informatieve afbeelding waarin tekst en beeld samengesteld worden. Info wordt hierdoor op een visuele wijze weergegeven. Een infographic wordt meestal opgemaakt door een grafisch vormgever. Er zijn ook verschillende gratis programma’s om een beperkte infographic zelf te maken.

Een infographic is een zeer effectief en handig marketingmiddel. Met één illustratie kun je veel vertellen en ook veel informatie beeldend maken. Daarnaast heeft het lezende publiek de kans om de infographic te delen op Social Media. Hierdoor wordt het publiek nog groter. Kijk maar eens op Pinterest of Instagram, op deze kanalen zie je zeer veel infographics voorbij komen.

Medemogelijk gemaakt door: http://goedkoopsteinfographics.nl/

Website bezoeken

Logo’s en meer

Wat vertellen de tinten van een bedrijf logo?

Kleur is een important divisie voor de herkenbaarheid van je artikel. Kleur doet iets met mensen. Een goed gekozen kleur kan er dan ook door ervoor zorgen dat jouw merk extra opvalt! Om ervoor te zorgen dat mensen je bedrijf logo herinneren, vermag je hem het beste zo simpel voorstelbaar houden. Hierdoor ben je makkelijk tekenend, goed te onthouden en het effectiefst in het vertalen van de boodschap. Kleur speelt hierin een belangrijke rol.

Waarom een beeldmerk?

Ten product of wat door corps dan ook is het vaak wenselijk dat de omgeving weet dat je bestaat. In het geval van een concern wil je bekend zijn zodat een klant als hij een merk wil aanschaffen aan jou zal overdenken en het bij jou koopt. Slechts om een bedrijf te weten of onthouden heb je in ieder geval een naam benodigd. En ten je er ook nog een foto bij hebt, wordt het nog een stuk gemakkelijker. Vergelijk het met een persoon. Die kun je pas weten op het moment dat je diens naam weet. Als je bovendien zijn of haar gezicht kent, zul je de persoon nog beter memoriseren. Kortom: naam en bedrijf logo is eigenlijk de naam en het gezicht van een product.

Sommige is een embleem?

Een beeldmerk is een logo van een vennootschap of bedrijf dat wordt ingezet voor de herkenbaarheid van het bedrijf in communicatie-uitingen. Een bedrijf logo vermag een puur grafisch symbool zijn, of bestaan uit formulering die op een typerende manier is opgemaakt, of een bundeling hiervan.

Veranderingsproces van bedrijfslogo ontwerp

Als u een lumineuze lijn voor wilt voeren is de voorliefde van de letter en de vorm dringend nodig. Het moet passen bij het karakter van het bedrijf, oftewel de huisstijl. Zodra een prent wordt toegevoegd in een logo, spreken we over een beeldmerk. Een embleem geeft het karakter van een onderneming weer in de vorm van een illustratie of symbool. In de meeste gevallen wordt er gebruik geschapen van een woordmerk in vermenging met een logo.

De grote hamvraag hierbij luidt: “Hoe bereik ik op de juiste manier mijn doelgroep?” en hoe vermag ik een logo laten ontwerpen een aantal hierop aansluit?

Het is nochtans dringend nodig dat de eerste indruk goed is. Een eerste indruk kunt u namelijk slechts één keer maken. Bovendien is wetenschappelijk vast dat een negatieve indruk lastig te veranderen is. Ons brein houdt niet van deze variatie. U moet dus heel goed overpeinzen op welke manier u (potentiële) klanten positief wilt benaderen en sommige u daarbij uit wil stralen.

Een beeldmerk is vaak één van de eerste verschijningsvormen die een (potentiële) klant van uw project ziet. Het is zeer important door bij de eerste indruk. Onbewust maakt mensen in een paar seconden een positief of negatief illustratie. Op basis van de eerste indruk beslissen ze of ze met een desbetreffende onderneming voor willen gaan.

Goedkope logo’s

Website bezoeken

Outplacement

Collectief dienstbeëindiging

30 werknemers van een organisatie waar dat kalenderjaar tenminste 300 werknemers zijn tewerkgesteld

Wat is Collectief ontslag? Helaas komt collectief ontslag steeds vaker voor maar wat is het nou eigenlijk. Er is sprake van collectief dienstbeëindiging als legio werknemers binnen 60 dagen worden ontslagen en:

10% van de werknemers bij een bedrijf waar tenminste 100 en maximaal 300 mensen binnen een kalender jaargang tewerk zijn gesteld.

Anciënniteit 

De anciënniteit betekenis is de periode dat u verbonden bent aan een bepaalde bedrijf. Uw anciënniteit speelt een bepalende rol binnen onder meer het bepalen van uw loon, reces, rechten, verplichtingen,… Het komt dikwijls voor dat een hogere anciënniteit (een langere verplichting aan de werkgever) verbonden is aan een hoger loon. Werkgevers belonen werknemers die trouw zijn aan het organisatie, de bedrijf, de instelling,…

Heeft u onlangs uw ontslagbrief gekregen? Of speelt u met de veronderstelling om ontslag te nemen bij uw werkgever? Vroeg of laat krijgt daarnaast u daarop te maken met het opzeggingstermijn. Daarin spelen een groot aantal aspecten een rol, zo ook uw anciënniteit. Wij geven u een helder beeld van uw anciënniteit en wat het precies voor u betekent.

Is het mogelijk Anciënniteit meenemen naar mijn nieuwe personeelslid?

Nieuwe eenheidsstatuut

Het kersverse eenheidsstatuut is een statuut dat is geaccepteerd door de ministerraad. Dit statuut is van kracht sinds 1 januari 2014. Hierin staan de huidige opzeggingstermijnen en ontslagregels. Dit geldt voor zowel arbeiders als bedienden. Het verschil te midden van beide kanten wordt verkleind. De partijen groeien zo meer naar elkaar toe. Al jarenlang maakt het Belgische arbeidsrecht een flink onderscheid te midden van werkenden en bedienden. Deze kanten hadden aparte statuten die ver uit elkaar lagen en en flinke verschillen hadden. Dit verschil wordt verkleind en soms zelfs weggewerkt door het kersverse eenheidsstatuut dat van kracht is sinds 1 januari 2014. Het eenheidsstatuut is er voor alle Belgische arbeiders en bedienden. Daarnaast is het voor zowel werkgevers als personeel zeer handig om op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. Alle info is te vinden binnen het eenheidsstatuut.

In welke gevallen heb ik recht op outplacement?

Om recht te hebben op outplacement moet je minstens 45 jaar oud zijn en werken in een privé sector op het moment dat je wordt ontslagen. Al heb je de spaarpotje gerechtigde leeftijd bereikt daarop heb je geen recht meer op outplacement.In welke gevallen je gemiddelde wekelijkse arbeidsduur minder dan de helft bedraagt van een voltijdse werknemer In welke gevallen je na je ontslag wel een compleet uitkeringsgerechtigde werkloze zou worden, maar niet bereikbaar moet zijn voor de markt.

Het traject

Alle verlangen en behoeftes zijn nu glashelder, je hebt je goed georiënteerd op het specialisme waar je werkzaam wilt zijn. Dit kan een andere specialisatie zijn of nog steeds idem. In dit deel van het procesverloop staat hulp bij sollicitatie centraal. Je leert om efficiënt te solliciteren want je precies weer wat je competenties zijn, wat je echt wilt en hoe je wilt doorgroeien. Na de sollicitatie procedure en kun je aan de slag bij je nieuwe beroep. Tezamen met jou zorgt outplacement ervoor dat jij weer vief richting je nieuwe beroep gaat.

Na het verwerk van het ontslag is het van urgentie om verder te gaan en te analyseren wat je behoeftes zijn en wat je zoekt binnen een nieuwe baan. Wat kan ik? Wat wil ik? Wat durf ik? Dat zijn de centrale vragen die horen bij persoonlijke groei. Andere hulpmiddelen kunnen hier ook van gebruik zijn. Bijvoorbeeld een vorming of cursus die je wilt volgen in het specialisme waar jij werkzaam wilt zijn over een tijdje.

Hoezo outplacement

Er komen situaties voor waar een werkgever en medewerker niet meer tezamen overweg kunnen. Dit kan zijn om de band te midden van de werkgever en medewerker niet goed is of als er geen confidentie meer is. Het kan ook zijn dat het onderneming failliet gaat en dat de personeel of vele weeknemers zonder werk komen te zitten. Ook bezuinigingen horen bij dit, daarnaast wel collectief dienstbeëindiging genoemd. Meer info over opzeggingstermijnen

Wat is outplacement?

Door middel van outplacement wordt een werknemer naar een kersverse beroep Helpt na dienstbeëindiging. Outplacement werd meer hierna 30 jaargang geleden geschetst binnen Amerika En hierna kwam het over gewaaid naar Nederland, België en meer en meer Europese landen. Ondertussen is Outplacement niet meer weg te denken uit het huidige systeem. Als je ontslagen wordt daarop kan je een outplacement traject ingaan en die gaat als volgt: Verwerken van het dienstbeëindiging, Het exploreren van wensen en competenties en sollicitatie opvang.

Website bezoeken

Alles over mediation en meer!

Een paar is echtscheidingsbemiddeling?

Een echtscheiding is nooit leuk, en kan sporadisch drukke conflicten opleveren tussen beide kanten. Het is voor alletwee kanten het gunstigst als de echtsscheiding rap en makkelijk verloopt. Bovendien is het cruciaal dat externe mensen niet de pineut zijn van een scheiding, zoals familie en kinderen. Om de mogelijkheden op dit soort ruzies te verminderen kan er een bemiddelingsbedrijf zijn ingeschakeld. Een bemiddelingsbedrijf begeleidt  focussen op de uitkomst en niet op het complicatie. Samen gaat u dus op zoek richting een oplossing. De mediator is dan dus de tussenpersoon die het procedure in goede wegen leid. Mediation bij scheiding geeft de vrijheid om uw gevoelens en lasten te vertellen. Op die manier kunnen allebei kanten glashelder richting elkander creëren waar ze tegen aanlopen en enkele zij hinderlijk vinden.

Wat is bemiddeling?

Indien u een ruzie bezit en het lukt u niet om het wederkerig op te lossen, dan is er naast een strafrechtelijke proces nog een wijze om dit probleem op te lossen, namelijk mediation. Een bemiddelingsbedrijf kan als tussenpersoon het conflict pogen op te lossen. De mediator begeleidt het proces dat jullie voor gaan. Een bemiddelaar enthousiasmeert beide kanten en escorteert het procedure naar een kwalitatieve uitkomst.Op die manierkomt er een uitkomst die door beide partijen indien positief kan worden beschouwd.

Sommige is een bemiddelaar?

Een bemiddelingsbedrijf is een onafhankelijk individu die bemiddelt tussen twee kanten. Dit kan om bv. een echtsscheiding gaan, nochtans bovendien conflicten tussen bv. 2 instanties. Steun bij echtsscheiding is de vaakst voorkomende vorm, maar bovendien bij een echtscheiding met jonge kinderen kan het volmaakt van pas komen. Het mikpunt van een bemiddelaar is het ontrafelen van dit ruzie. Wel staat hierbij tegenover dat de partijen confidentie in de bemiddelaar moeten bezitten. De overheid stimuleert het aanwending van een bemiddelingsbedrijf over een direct strafrechtelijk procedure. Voor tactiek van bemiddeling kunt u legio tijd en geld besparen. U lost het complicatie eigenlijk zelf op, niettemin dan met virtuoze hulp.

Heeft u een probleem met een persoon of een corps waar u bijeen niet uitkomt? Dan is het binnen Nederland mogelijk om een bemiddelaar, een zelfstandig bemiddelingsbedrijf, binnen te zetten. Dit kan ongeacht of binnen plaats van een justicieel procedure. Binnen wat voorvallen wordt er waarempel een portie van de prijs betaald door de overheid, aangezien het door de overheid een voordeliger procedure is.

 Eisen van de overheid

Ook zijn er bepaalde eisen opgesteld voor de overheid waaraan mediators dienen te voldoen. Zo moet de mediator geregistreerd worden in het register van het Mediatorsvereniging Nederland. Om tot dit register toe te treden moet je aan verscheidene noodzaken betalen. Zo moet jij een erkende basisopleiding bemiddeling hebben afgemaakt en succesvol worden voor het theorie-examen bemiddeling.

In welke gevallen is bemiddeling geschikt?

Mediation kan in legio voorvallen benut worden. Mediation bij echtsscheiding wordt meestal gebruikt,  niettemin hedendaags wordt het ook benut bij echtsscheiden met kinderen, uit voorzorg. Binnen ruzies tussen bedrijven, personen, of de overheid staan bemiddelaars steeds vaker centraal. Het opperste voordeel van een bemiddelaar in positie van een strafrechtelijk procedure is dat een bemiddelaar veel goedkoper is en veel meer tijd bezuinigd. Een justiciele procedure kan soms jaren duren, en dan is het nog maar de vraag ofgelijkontvangt, en stel dat jij gelijk verkrijgt, of het het überhaupt de moeite waard is geweest. Het kan ontzettend bruikbaar worden dat jij aan het einde meer hebt betaald dan betaald ontvangt. Een bemiddelingsbedrijf is in principe een soort verstandige hulpmiddel van een justiciele procedure. Je waagt te praten met beiden kanten boven denkbare resultaten.

Een paar worden de pluspunten van mediation?

Mediation beziteen aantalpluspunten als we het vergelijken met een justicieel proces. Ten eerste is mediation een stuk goedkoper en kost het veel minder tijd dan een justicieel procedure.De meeste ruzies komen met de hulp van mediation binnen drie tot 5 afspraken van anderhalf uur opgelost. Een justicieel procedure kan soms maanden duren. Het is ook nog is minder duur, aangezien u met 2 mensen het huurtarief van de bemiddelaar betaald, binnen positie van alletwee één verdediger. Het bemiddeling procedure begint vlot en is snel gecompleteerd. We van Mediation Gouda wensen u graag voorts assisteren met eventuele vragen

De pluspunten van scheidingsbemiddeling

Een bemiddelaar streeft ontegenzeglijk richting een oplossing die het voordeligst is door beide kanten en dus beiden profijt van bezitten. Door deze win-win-situatie gaat u met een veel fijner gevoel uit elkaar en vermijdt u onnodige ruzies. Het voordeel van een bemiddelaar in vergelijking met een justitiële echtscheiding is dat bij een justitiële echtscheiding meestal doch één partij profijt. Over dat is een scheiding mediator veel gunstiger. Zodra u de echtsscheiding immers via een rechter laat regelen dan dienen te jullie twee verdedigers financieren, terwijl er echter 1 bemiddelaar nodig is. Een mediator neemt ook legio minder tijd. Een echtsscheiding bij een rechter kan incidenteel kalendermaanden duren, bij een mediator kan dit binnen drie-vijf afspraken komen afgesloten.

Wat is Transformative

Voordelen van een bemiddelaar

Beide partijen splitten de onkosten van de bemiddelaar. Wel is het denkbaar om toelage te innen van de overheid. De hoogte van de toelage hangt af van het salaris van de des aangaande partij. Doch wordt er pertinent een doorgaans aandeel bekostigd van €50.- per partij. Indien u een rechtsbijstandsverzekering bezit opgelost kan het zo komen dat dit bedrag volledig wordt vergoed. transformatieve mediation Nodig? Klik op de link!

 Website bezoeken