B2B leadgeneratie van de beste kwaliteit | Teleleads

B2B leadgeneratie

Heb je er al eens over nagedacht om in te zetten op B2B leadgeneratie, ofwel telemarketing? Ja? Goed zo! Zo nee? Je laat een grote kans lopen! Dit is het telefonisch verwerven van potentiële klanten. Klanten die geïnteresseerd zijn in jouw producten en diensten, dus. Wij zorgen er telefonisch voor dat deze mensen interesse krijgen in jouw product of dienst. Het resultaat? Warme leads die als warme broodjes over de toonbank gaan. Wij van Teleleads zetten de eerste stap middels telemarketing. De rest is aan jou!

Wij zijn enthousiast, effectief en ervaren.

B2B leadgeneratie resulteert in warme leads

Wij verzamelen de mensen die interesse hebben in jouw product of dienst middels online leadgeneratie. Dit is mogelijk doordat wij beschikken over een ruime database van bedrijven uit allerlei soorten branches. Ook jouw branche! Na onze job heb jij een databestand met leads die onder jouw doelgroep vallen. Precies wat je nodig had! Het doel van B2B leadgeneratie? Het verkopen van je product of dienst en betere business natuurlijk!

 • In 5 stappen naar jouw salessucces
 • Enthousiast, effectief & ervaren
 • Kaderen behoeften en interesses af
 • Zinvolle leads en extra sales

Waardevolle afspraken maken

Zijn de leads ‘warm’? Nadat één van onze telemarketeers al met de potentiële klant gesproken heeft, is het tijd voor de volgende stap. Het maken van een afspraak. Ook dáár hoef jij je niet mee bezig te houden. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kwalitatieve afspraken, dus nemen deze tijdrovende klus maar wat graag van je over. We doen er alles aan om jouw accountmanagers aan de tafel te krijgen bij potentiële klanten.

Afspraken van de beste kwaliteit

Alle afspraken die we voor je maken zijn van de beste kwaliteit. We hebben van tevoren immers al uitgebreid gesproken over de criteria waaraan een afspraak moet voldoen. Ook weten we al precies waar de leads behoefte aan hebben. Wat de wensen, behoeften en interesses zijn. Daar kun je tijdens de afspraak dus meteen op inspelen!

Wij maken de afspraak met de klant die jij wilt!

B2B leadgeneratie zorgt voor betere business

B2B leadgeneratie zorgt voor een betere business. Je hoeft niet meer na te denken over het genereren en opvolgen van leads. Dat doen wij! Je verspilt geen tijd meer aan klanten die toch niet overstag gaan en sleept kwalitatieve leads binnen. Daar draagt onze werkwijze aan bij.

Wil je ook meer leads genereren? Telefonisch, of online via social media? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze ervaren en gemotiveerde telemarketeers gaan graag voor jou aan het bellen. Dáár pluk jij de vruchten van!

Korting op de dagelijkse boodschappen

Korting op producten, dat is altijd mooi meegenomen. Als je in de supermarkt staat en je favoriete drankje is in de aanbieding dan neem je maar meteen een paar extra flessen mee omdat het zo voordelig is.

Producten met een kortingspercentage

Als je korting op producten wilt krijgen zijn daar verschillende constructies voor bedacht door winkels. Soms krijg je een bepaald kortingspercentage op een product en hoef je er maar eentje van te kopen. Deze percentages kunnen nog wel eens variëren.

Producten die je met meer tegelijk koopt

Vaak gelden kortingen echter voor een groter aantal producten. Dan is bijvoorbeeld de tweede voor de halve prijs of gratis of krijg 3 + 1 artikel gratis. In het laatste geval ben je dan wel verplicht meer producten tegelijk aan te schaffen.

Koop samen met anderen in

Zeker als het producten betreft die niet snel bederven is dat geen probleem want die krijg je zelf wel op voordat ze de houdbaarheidsdatum bereikt hebben. Zijn de producten niet zo lang houdbaar en wil je graag profiteren van de geboden korting? Kijk dan of je samen met iemand anders kunt doen. Zo heb je er allebei baat bij als er korting gegeven wordt.

https://www.korting.blog/

Zoek je Rijschool De Bilt?

Zoek je rijschool De Bilt?

Ben je op zoek naar een rijschool De Bilt en Omgeving, zoek niet veder en kom bij ons rijschool De Bilt lessen nemen. Onze rijschool geeft rijlessen in de omgeving en heeft zeer kwalitief rijlessen te beiden.

Wij zijn al meerdan 10jaar bezig met het geven van autorijlesen. Daardoor zijn we schatrijk van ervaring in het verkeer, die we graag aan jou willen overbrengen. Natuurlijk is het belangerijk dat je zometeen een vlotte en zelfstandige bestuurder wordt. Twijfel niet en kom bij ons autorijschool De Bilt een vrijbelijvend een proefles nemen. Je zou zeker geen spijt van krijgen. Een gezelligheid en ontspannend sfeer vindt de belangerijkste aspecten ons Autorijschool De Bilt.

Neem een Vrijbelijvend proefles Bij ons Autorijschool De Bilt

Wij vinden belangerijk als autorijschool De Bilt dat je naar je zin krijgt en verheugd om iedere keer naar je rijlessen te gaan volgen. Onze moderne lesauto”s zijn voorzien van nieuwste technieken en veiligheid. Tijdens het proefles heb je gelijk gelegenheid om je alle vragen te vragen en kennis te maken met je rijinstructeur . 

 

Website bezoeken

Mannenlingerie kopen? Merkkeuze genoeg

Wilt u mooie mannenlingerie kopen, maar u weet niet waar? Bij 4YouWear is er ruim de keus uit vele merken mannenlingerie. U kunt van backless en boxershorts tot jockstraps en harnassen. Er is voor u een ruim aanbod van vele merken en producten. Er zit altijd iets tussen speciaal voor u (of uw vriend…)

Het alom geliefde Andrew Christian

Andrew Christian is een van de vele bekenden merken die 4youwear aan u aanbiedt, zij verkopen jockstraps tot Singlets met een C-Ring. Gevestigd is Andrew Christian in Los Angeles. Momenteel is Andrew Christian een van de meest bekende mannenlingerie merken in ons koude kikkerlandje. Naast mannenlingerie ontwerpen zij ook sportieve kleding en zwemkleding. Een goed en mooi allround mannenlingerie merk! Andrew Christian staat vooral bekend om zijn gewaagde en innovatieve prachtige prints en opvallende kleuren! Een mooie en geliefde keuze dus. Weet je nog niet wat voor soort product u wil, maar u wilt sowieso een product van dit merk? Dan is een verleidelijke mannen string de juiste keuze!

Barcode Berlin, mooi en vooral gedurfd

Smakt u naar een gedurfd en spannend sportswear lingerie? Barcode Berlin is dan wellicht een perfect merk voor uw wensen! Bent u opzoek naar bijvoorbeeld een kinky jockstrap of een gedurfde backless slip? Zelfs van een stijlvolle slip of sokken is Barcode Berlin niet vies! Een speciaal bedrijf is Barcode Berlin zeker, zij bieden u de meest gewaagde en gedurfde hete sportswear!

Candyman!, uw nieuwe favoriet?

U wilt uzelf uitdrukken als een man die dol is op een kast gevuld met prachtige mannen lingerie! U heeft deze interesse? Candyman is dan voor u de juiste optie! Van grillig tot all-out gedurfd, candyman is nergens vies van! Een erg breed assortiment strakke tanga’s, straps en slipjes biedt 4youwear u aan van het merk Candyman! Voor veel modebewuste mannen een onbetwiste favoriet.

Pikante?, ook niet verkeerd

Pikante? Pikante is een van de meest gedragen mannen lingerie op dit moment! Pikante is origineel een Colombiaans ondergoed merk met een geweldige gedurfde kijk op mannenlingerie! U kunt geen standaard jockstrap of slip verwachte, want aan standaard doet pikante niet! Wie zich wilt onderscheiden doet dat met Pikante! De ontwerpen van Pikante zijn ronduit pittig! De mo0dellen zijn gemaakt van dunne, glimmende en zachte materialen die perfect zitten!

Wilt u pikante mannenlingerie kopen van het merk Pikante? For you wear biedt u een ruim aanbod in pikante mannenlingerie!

Van Baam, hmmmm

Enkele jaren geleden is het bedrijf Heymm Tekstil ontstaan. Heymm Tekstil heeft een merk naar buiten gebracht genaamd Van Baam. Een werkelijk prachtig mannenlingerie merk waar zowel mannen als vrouwen verliefd op zijn! Waar staat Van Baam voor? Van Baam staat voor sportieve en uitnodigende mannenlingerie. Ook hoog draagcomfort staat hoog in het vaandel. De zwemkleding en mannenlingerie van Van Baam zijn een geweldige eyecatcher! Voor sportievelingen die er graag in hun mannenlingerie ook sportief uitzien zijn bij 4youwear aan het juiste adres! U wilt een prachtig exemplaar van Van Baam dan bent u bij 4youwear aan het juiste adres!

Website bezoeken

Voor- en nadelen van cosmetische chirurgie

Het veranderen van je lichaam door plastische chirurgie heeft voor en nadelen. Je moet deze punten goed in overweging nemen voordat je er aan wilt beginnen. Als je bijvoorbeeld een liposuctie wilt doen wil je geen fouten maken. De voor- en nadelen staan hieronder op een rijtje.

De voordelen van een ingreep

De grootste voordelen van cosmetische chirurgie zijn als volgt: een beter en jonger uiterlijk. Over het algemeen zijn het ouderen die er voor kiezen. Zij willen er wat jonger uit zien. Dit kan met een ingreep geregeld worden. Verder kan het jouw zelfvertrouwen een boost geven. Een mooi resultaat kan dit doen. als je je eerst heel onzeker voelde over het uiterlijk kun je het met een ingreep laten oplossen. Je kunt ook meer succes en geluk krijgen door een ingreep te laten doen. Misschien krijg je ook meer succes door een ingreep.

De nadelen van een ingreep

Een plastische ingreep is niet niks en de kans dat er iets fout gaat is klein maar zeker mogelijk. Het feit dat het mis kan gaan is voor veel mensen de reden dat ze het niet doen. Niet alle ingrepen verlopen probleemloos. Het kan ook zijn dat niet het gewenste resultaat is gekregen. Het hangt natuurlijk een beetje af van de arts en ervaring. Als je bij een goede kliniek langs gaat is de kans dat het fout gaat een stuk kleiner dan een kliniek in Afrika waar mensen amper ervaring hebben.

De kosten zijn ook een nadeel. De kosten voor een ingreep zijn  vrij hoog. Daar zijn veel factoren van invloed op. De hersteltijd is ook een nadeel. Vooral bij grotere ingrepen is de herstelperiode erg lang. Je moet in die periode veel rust nemen en kunt het beste in de vakantie de ingreep laten doen. Er is ook kans op littekens en andere complicaties. Voor veel mensen is dit de reden om er niet voor te kiezen. Als je voor de beste borstvergroting kliniek kiest zal de kans klein zijn dat er iets gebeurd.

Website bezoeken

Een refurbished device kopen

Gebruikte Iphone kopen

U kunt bv. een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een gebruikte iphone kopen bij een firma. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een bedrijf of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere pluspunten als je het bij een bedrijf koopt is dat Alle Telefoons worden nagekeken en getest. De samsungs werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Waarom refurbished?

Accumulator – Alle refurbished telefoons beschikken over een geheel nieuwe batterij. Een batterij verliest, naarmate de tijd vordert, aan intensiteit. Dit geldt niet voor jouw refurbished gsm. De oude accu is verwijderd en vervangen. Zo ben je er honderd% van verzekerd dat je over een volmaakt werkende batterij beschikt.

Een Refurbished toestel is een stuk minder duur dan een kersverse telefoon en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te korten en daarom is een refurbished Iphone een gepaste oplossing. Een refurbished iPhone kopen is een volmaakt plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished slimme telefoons niet van kersverse Apple iphones te onderscheiden zijn. De functies en het uiterlijk worden als die van een nieuw toestel.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished slimme telefoons kiest:

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en gunstiger dan ooit!

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van 2 jaar op al onze refurbished samsungs. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot gaan of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Propere bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo eenvoudig is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw gsm refurbished wordt gratis en binnen vierentwintig uur bezorgd.

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je toch niet helemaal tevreden over je refurbished telefoontoestel? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de kans te beschikken. Eenvoudig retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw device is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen 24 uur krijg je jouw apparaat – geheel krasvrij – bezorgd.

Hedendaags wil iedereen duurzaam leven, het is minder duur en je doet wat voor het milieu. De trend van gebruikte producten blijft aanhouden sinds de crisis. We zijn een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu natuurlijkerwijs. Toch vinden veel mensen gebruikte producten eng en willen toch liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

Wat is Refurbished?

Je ziet het tegenwoordig vaak langskomen op bijvoorbeeld Groupon en uiteraard in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished producten. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet gaan weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished zijn voorkomende artikelen die door een kenner weer een nieuw leven in geblazen wordt. De specialist vervangt de minder of niet werkzaam onderdelen voor kersverse. De refurbished apparaten worden altijd goed getest op ongemakken.

Refurbished Iphone 6S bestel je hier!

Website bezoeken

Woninginbraken

Terwijl het aantal inbraken wel afneemt, volgens de laatste cijfers, is het wel belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen. Je treft toch liever geen ongewenst persoon in je huis of pand aan?

Inbraken in Nederland

Hoewel de inbraakcijfers dalen worden inbrekers wel steeds slimmer. Er is maar een compact kaartje als voorbeeld een bankpas of klantenpas voor nodig om in 30 seconden in te breken. Precies wanneer je even snel de hond uitlaat en het niet nodig vindt om de deur op slot te doen.

In 2014 werd er nog doorsnee 250 keer per dag ingebroken binnen Nederland. Een ontzettend hoog cijfer. Vandaag de dag zijn deze cijfers wel iets gedaald, maar alsnog liegen de cijfers er niet om. Zodra u op Schiermonnikoog woont heeft u niets te vrezen. Daar is de afgelopen twee jaar geen één inbraak geregistreerd.

Inbraak voorkomen

De meeste inbraken worden overdag gepleegd. Zodra veel mensen aan het werk zijn, de kinderen op school en de buurt redelijk verlaten is. Eveneens binnen vakantieperiodes is er een top aan inbraken.

Maatregelen treffen

Een belangrijke maatregel om inbraak te voorkomen is goede sloten. Sloten op uw deuren maar als voorbeeld ook op uw schuifpui zijn cruciaal. Oude, verweerde sloten zijn vloeiend open te krijgen waardoor de kans op inbraak toeneemt. Inbrekers zien snel genoeg binnen welke staat uw slot is. Zorg daarom voor extra betrouwbare sloten op uw deuren.

Er zijn gevariëerde soorten veiligheidssloten, zoals bijzetsloten, meerpuntssloten en insteeksloten. Een kenner in sloten bijvoorbeeld een slotenmaker kan u alles vertellen over deze veiligheidssloten en inbraakpreventie.

Als voorbeeld hierboven al benoemd dient de schuifpui niet vergeten te worden bij het zetten van kersverse sloten. Een schuifpui is zeer inbraakgevoelig, vooral omdat veel mensen hier een zwak slot op gezet hebben.

Het is aan te raden om veiligheidssloten op uw deuren te plaatsen. Dit zijn unieke sloten, geproduceerd van extra sterk en duurzaam materie. Daarnaast zijn de sloten zo vervaardigd dat het voor inbrekers erg lastig is om deze sloten open te breken.

Hedendaags hebben veel wijken een WhatsApp-groep voor buurpreventie. Wanneer er verdachte personen of verdachte omstandigheden zijn gesignaleerd wordt dit binnen de groep gezet. Maar dit vermijdt lang niet altijd een inbraak in je huis. Het nemen van voorzorgsmaatregelen is daarom erg belangrijk.

Inbraaktips

Eveneens met je spullen zijn voorzorgsmaatregelen te nemen:

 • Leg uw dure juwelen en contact geld binnen een kluisje binnen huis. Of huur een kluis bij de bank.
 • Zorg ervoor dat producten zoals slimme telefoons na een diefstal niet door te verkopen zijn.
 • Verzamel geen grote bedragen aan cash binnen je huis.
 • Registreer dure aankopen, zodat ze moeilijk door te verkopen zijn.
 • Heb je toch cash? Verstop het dan niet in een oude sok of onder een matras.
 • Verstop de huissleutel niet buiten onder de mat of binnen de tuinkabouter. Iedereen is hiervan op de hoogte, eveneens inbrekers. Koop een compact sleutelkluisje voor in de schuur.
 • Ook als een camera. Dit kan ook een nepcamera zijn, ter afschrikking.
 • Laat geen ramen open staan op de tweede of derde verdieping.
 • Doe altijd je deur op slot, ook als je maar 5 minuten weg bent.
 • Een alarm schrikt inbrekers vaak af.
 • Zorg dat er geen ladder, container o.i.d. tegen uw huis aan staat.

Naast veiligheidssloten zijn er nog veel meer maatregelen die je kunt nemen om de kans op een inbraak te beperken:

 Sleutel binnenkant deur

 

Website bezoeken

Typen heksloten

Een slot op uw hek biedt u net dat beetje extra veiligheid. Het helpt u er bovendien ook bij uw dieren en kinderen in een veilige omgeving te houden. Volgens diverse slotenmakers zijn vele typen heksloten die u op uw hek kunt installeren.

Typen heksloten

Afsluitbaar met een sleutel: Dit type slot biedt de beste beveiliging. Om het slot van buitenaf te openen heeft u een sleutel nodig; u kunt het hek echter vanaf de binnenkant zonder sleutel openen. Wegens beveiligingsredenen gaat het slot meestal automatisch op slot als het hek dichtvalt. Deze sloten zult u het meest tegenkomen op metalen hekken.

Veerslot: Dit slot maakt gebruik van twee strak opgewonden veren die twee componenten tegen elkaar aan drukken. Het leuke aan het veerslot is dat het gemakkelijk te openen is vanaf beide kanten. Sommige moderne veersloten worden geleverd met bescherming om te voorkomen dat het slot verder wordt geopend dan nodig is. Deze sloten worden vaak gebruikt op zowel houten als metalen hekken.

Schuifgrendel: Deze is het meestvoorkomend. U sluit het hek handmatig door een grendel op zijn plek te schuiven. De grendel bevindt zich meestal aan de binnenkant van het hek en is dan niet bereikbaar vanaf de buitenkant. U zult dit slot het meest tegenkomen op houten hekken.

Hoe een hekslot te installeren

Wij zullen u gaan uitleggen hoe u de meestvoorkomende schuifgrendel installeert.

U begint met het verzamelen van de gereedschappen die u nodig heeft. Hieronder vallen sowieso een hamer, een boor en het slot zelf. Zodra u al deze gereedschappen heeft verzameld markeert u waar u de schroeven zult plaatsen. Hiervoor hoeft u alleen het slot op de gewenste plaats op het hek te houden. Eén kant van het slot gaat op het hek, de andere kant van het slot gaat op de deurpost.

U kunt het beste een potlood of pen gebruiken om de plek voor de schroeven mee te markeren. Zodra u alle gaten heeft geboord kunt u de onderdelen van het slot vastschroeven.

Om er zeker van te zijn dat u het slot goed heeft geïnstalleerd moet u het uitproberen. Hiervoor opent en sluit u het slot zo vaak u kunt. Als u onvolkomendheden ontdekt zult u deze moeten repareren totdat er totaal geen onvolkomendheden meer aanwezig zijn.

Wij zijn een 24-uurs slotenmaker in Utrecht en we bieden een breed scala aan slotenservices, waaronder huis-, bedrijfs- en autoservices. Ons succes hebben we te danken aan het feit dat u onze eerste prioriteit bent. Om meer over ons te weten te komen bezoekt u onze website: www.locksecure.nl

 

Website bezoeken

Het voordeel van een infographic

Een infographic wordt steeds frequenter gebruikt in de communicatie van organisaties, stichtingen en overheden. Door middel van een infographic wordt informatie op een efficiënte wijze overgebracht op het publiek. Er zitten nog meer pluspunten aan een infographic.

De pluspunten van een infographic

En nu de vraag: Waarom zou ik een dure infographic laten maken? Ten eerste, infographics kunnen al tegen een zeer scherp tarief opgemaakt worden. Daarnaast zitten er vele pluspunten aan het opmaken van een infographic.

Informatie blijft hangen

Een van de grootste pluspunten is dat een infographic duidelijker overkomt op het publiek en beter blijft hangen. Uit diverse onderzoeken blijkt namelijk dat we voor 80% onthouden wat we gezien hebben. Daar tegenover staat dat we maar 20% onthouden van de dingen die we gelezen hebben.

Begrijpelijk

De infographic blijft niet alleen geschikt in ons geheugen hangen, de afbeelding wordt ook zeer snel begrepen. Een infographic wordt door het visuele aspect veel sneller begrepen dan een alinea aan tekst. Ook wordt de info door verschillende niveaus en leeftijden in één keer begrepen, vanwege de duidelijkheid, het ordelijke karakter en de herkenbare beelden.

Creativiteit

Een infographic kun je vormen naar de huisstijl van je bedrijf. Zo is het mogelijk om je bedrijfskleuren door te voeren in de infographic en om wellicht het logo toe te voegen. Wanneer de infographic op Social Media veel gedeeld wordt, ziet men direct bij welk onderneming de infographic vandaag komt. En dat zorgt weer voor extra naamsbekendheid.

Ook kun je veel creativiteit kwijt in een infographic. Geen langgerekte, saaie teksten maar een veelkleurig, visueel geheel. Flitsende beeldende kenmerken die direct opvallen en duidelijk zijn.

Attentiewaarde

(Bron: “Eyetracking the News” (2007)

De spanningsboog van je publiek is vandaag de dag vastgesteld op 8 seconden. dat is een vrij korte spanningsboog, vooral wanneer je wat informatie wilt uiteenzetten. Het publiek voelt zich  sneller aangetrokken tot de infographic dan tot gebruikelijke tekst. De attentiewaarde van een infographic is vele malen hoger dan van een normale tekst. Het publiek is veel sneller geneigd de tekst te lezen in de infographic, zeker 87% van de mensen doet dit. Terwijl men bij een gemiddelde tekst in 41% maar de gehele tekst leest.

Compact en volledig

Een infographic is zeer compact maar er kan wel veel info toegevoegd worden. De zender wordt in principe gedwongen om de info helder en kort te formuleren. Hierdoor is het eventueel om veel tekst en cijfers te verwerken in een infographic. Door bv. grafieken te gebruiken wordt informatie op een ordelijke en compacte manier weergegeven.

  

Wat is een infographic?

Een infographic is een informatieve afbeelding waarin tekst en beeld samengesteld worden. Info wordt hierdoor op een visuele wijze weergegeven. Een infographic wordt meestal opgemaakt door een grafisch vormgever. Er zijn ook verschillende gratis programma’s om een beperkte infographic zelf te maken.

Een infographic is een zeer effectief en handig marketingmiddel. Met één illustratie kun je veel vertellen en ook veel informatie beeldend maken. Daarnaast heeft het lezende publiek de kans om de infographic te delen op Social Media. Hierdoor wordt het publiek nog groter. Kijk maar eens op Pinterest of Instagram, op deze kanalen zie je zeer veel infographics voorbij komen.

Medemogelijk gemaakt door: http://goedkoopsteinfographics.nl/

Website bezoeken

Logo’s en meer

Wat vertellen de tinten van een bedrijf logo?

Kleur is een important divisie voor de herkenbaarheid van je artikel. Kleur doet iets met mensen. Een goed gekozen kleur kan er dan ook door ervoor zorgen dat jouw merk extra opvalt! Om ervoor te zorgen dat mensen je bedrijf logo herinneren, vermag je hem het beste zo simpel voorstelbaar houden. Hierdoor ben je makkelijk tekenend, goed te onthouden en het effectiefst in het vertalen van de boodschap. Kleur speelt hierin een belangrijke rol.

Waarom een beeldmerk?

Ten product of wat door corps dan ook is het vaak wenselijk dat de omgeving weet dat je bestaat. In het geval van een concern wil je bekend zijn zodat een klant als hij een merk wil aanschaffen aan jou zal overdenken en het bij jou koopt. Slechts om een bedrijf te weten of onthouden heb je in ieder geval een naam benodigd. En ten je er ook nog een foto bij hebt, wordt het nog een stuk gemakkelijker. Vergelijk het met een persoon. Die kun je pas weten op het moment dat je diens naam weet. Als je bovendien zijn of haar gezicht kent, zul je de persoon nog beter memoriseren. Kortom: naam en bedrijf logo is eigenlijk de naam en het gezicht van een product.

Sommige is een embleem?

Een beeldmerk is een logo van een vennootschap of bedrijf dat wordt ingezet voor de herkenbaarheid van het bedrijf in communicatie-uitingen. Een bedrijf logo vermag een puur grafisch symbool zijn, of bestaan uit formulering die op een typerende manier is opgemaakt, of een bundeling hiervan.

Veranderingsproces van bedrijfslogo ontwerp

Als u een lumineuze lijn voor wilt voeren is de voorliefde van de letter en de vorm dringend nodig. Het moet passen bij het karakter van het bedrijf, oftewel de huisstijl. Zodra een prent wordt toegevoegd in een logo, spreken we over een beeldmerk. Een embleem geeft het karakter van een onderneming weer in de vorm van een illustratie of symbool. In de meeste gevallen wordt er gebruik geschapen van een woordmerk in vermenging met een logo.

De grote hamvraag hierbij luidt: “Hoe bereik ik op de juiste manier mijn doelgroep?” en hoe vermag ik een logo laten ontwerpen een aantal hierop aansluit?

Het is nochtans dringend nodig dat de eerste indruk goed is. Een eerste indruk kunt u namelijk slechts één keer maken. Bovendien is wetenschappelijk vast dat een negatieve indruk lastig te veranderen is. Ons brein houdt niet van deze variatie. U moet dus heel goed overpeinzen op welke manier u (potentiële) klanten positief wilt benaderen en sommige u daarbij uit wil stralen.

Een beeldmerk is vaak één van de eerste verschijningsvormen die een (potentiële) klant van uw project ziet. Het is zeer important door bij de eerste indruk. Onbewust maakt mensen in een paar seconden een positief of negatief illustratie. Op basis van de eerste indruk beslissen ze of ze met een desbetreffende onderneming voor willen gaan.

Goedkope logo’s

Website bezoeken