Winkelverkenner

De Complete SEO Betekenis | Ralf van Veen

SEO Betekenis

De betekenis van SEO is een onderwerp die in de mond van veel online marketeers ligt. SEO staat letterlijk voor Search Engine Optimization en is in het Nederlands vertaald “Zoekmachine Optimalisatie”. SEO is het proces van het hoger brengen van een website in de zoekmachines. Deze zoekmachines zijn vooral Google, Bing en Yahoo. Google heeft hierbij veruit het grootste marktaandeel.

Bij het uitvoeren van een SEO proces is vaak een SEO freelancer nodig die een groot gedeelte van het werk oppakt voor een website. Het vak SEO is te ingewikkeld om door een bedrijfseigenaar zelf uit te voeren. Dit kan in sommige gevallen zelfs leiden tot verschillende penaltys vanuit Google omdat er verkeerde optimalisaties zijn gedaan aan de website die als spam kunnen worden aangemerkt.

SEO kan worden onderverdeeld in 200 ranking signalen die waarde geven aan een website om deze hoger in Google te laten ranken. Deze 200 ranking signalen kunnen weer verder worden onderverdeeld in 3 richtlijnen binnen het vak SEO. Hieronder zal ik deze alle 3 toelichten om u een goed beeld te geven van alle signalen die belangrijk zijn om de complete SEO betekenis uit te leggen.

SEO Betekenis: SEO content

De SEO content bestaat grotendeels uit de teksten die zijn geschreven op een website. Wanneer deze teksten zijn geschreven voor de zoekmachines en niet voor de gebruiker kan dit tot penaltys leiden. Het komt in veel gevallen voor dat er een mate van spam ontstaat doordat het zoekwoord waarop de website wilt worden gevonden te vaak in de teksten staan. Wanneer de gebruikers ook laten zien dat ze de kwaliteit van de teksten te laag vinden zal Google dit ook herkennen.

Een groot deel van de SEO betekenis is dus de SEO content. Verder hebben we nog de technische SEO en linkbuilding.

Technische SEO

Bij de Technische SEO gaan we aan de slag aan de achterkant van een website. Hiervoor moet vaak de code in worden gedoken waardoor dit als een van de moeilijkste onderdelen van SEO wordt ervaren. Dit is dan ook de reden dat het erg belangrijk is dat er hier een professionele SEO freelancer voor aan de slag gaat. Dit is ook de on-site SEO betekenis.

Linkbuilding

Het derde onderdeel van de SEO betekenis is linkbuilding. Linkbuilding is het proces van het verkrijgen van backlinks van andere websites naar de eigen website. Hiermee laat u aan Google zien dat uw website dominant is op het web en dat er over uw website en content wordt geschreven.

Bent u op zoek naar een SEO freelancer die u kan helpen bij het hogerop in Google komen? Neem dan eens contact op met Ralf van Veen.

Website bezoeken
Winkelverkenner

Een geschikte SEO Freelancer vinden in 2018 | Ralf van Veen

Het vinden van een SEO freelancer

Het vinden van een geschikte SEO freelancer waarmee een langdurige samenwerking aan kan worden gegaan kan lang duren. De markt kan, voor iemand die weinig ervaring hiermee heeft, onoverzichtelijk overkomen. Er zijn veel verschillende SEO freelancers die werkzaam zijn in de branche van de communicatiebureau’s. Om tot een goed besluit te komen moet er kennis worden opgedaan omtrent SEO en het proces van hogerop komen in de verschillende zoekmachines. Wanneer er meer kennis hierover is opgedaan kan er kritisch worden gekeken naar de verschillende aanbieders van SEO. 

SEO content

Iedere SEO freelancer moet, wanneer hij of zij de werkzaamheden begint, gelijk een scan maken van de website. Daarmee wordt er nauw gekeken of de juiste content op de juiste plek staat. Wanneer dit niet het geval is kunnen de verschillende pagina’s voor de verkeerde zoekwoorden ranken in Google. Dit zorgt op de lange termijn voor problemen doordat de verkeerde pagina’s vaak niet in de top 3 kunnen ranken. 

Bij het schrijven van de SEO content voor een website wordt er vaak gelet op de manier van schrijven. Wordt er geschreven voor de bezoeker of alleen voor de zoekmachines? Wanneer dit het laatste geval is en de tekst gebruikers onvriendelijk is zorgt dit voor een negatieve gebruikerservaring en op de lange termijn voor een minder goeie ranking. Google en de andere zoekmachines letten ook erg op de manier waarop bezoekers reageren op jouw website. Dit maakt dat, wanneer dit niet positief is, dit ook een negatieve impact op de ranking kan hebben.

Technische SEO

De technische SEO wordt vaak begonnen met een technische analyse. Iedere SEO freelancer moet, wanneer een traject begint, direct beginnen met een technische SEO analyse. Hiermee kunnen alle problemen die de website heeft opgelopen de afgelopen jaren gelijk worden ontdekt en in kaart worden gebracht. Wanneer de problemen in kaart zijn gebracht kan de SEO freelancer een prijskaartje hangen aan de problemen die dienen te worden opgelost.

Linkbuilding

Met een linkbuilding traject wordt er getracht links van andere websites naar de website van de klant te verkrijgen. Wanneer er veel kwalitatieve links van een andere website naar de website van de klant wijzen zal de website online dominant zijn. Google en de andere zoekmachines herkennen dit en zullen dit positief belonen in de zoekmachines.

Ralf van Veen is een ervaren SEO freelancer in Rotterdam. Bent u benieuwd naar uw kansen in de zoekmachines? Kijk dan eens op zijn website.

Website bezoeken
Winkelverkenner

Feiten omtrent de behandelingen van angst

Volgens depsycholoog.nl is het zo dat wanneer we terugkijken in de annalen van de geschiedenis, zien we dat mensen die leden aan angstaanvallen minachtend werden behandeld en beschouwd werden als zijnde betoverd door hekserij of door de duivel. Angst werd grofweg verkeerd opgevat als zijnde veroorzaakt door tovenaars en de mensen werden benaderd met verschillende remedies die onnuttig waren en zelfs gevaarlijk voor hun gezondheid.

Naarmate de tijd evolueerde en men een wetenschappelijk benadering ging gebruiken om de verschillende elementen van het leven te begrijpen, begon het leven op te klaren voor de mensen die de neiging van angstaanvallen kenden. Het functioneren van de menselijke geest werd meer en meer ontdekt, en dus werd het ook niet langer geheim gehouden. Vandaag de dag is stress de laatste moeilijk te behandelen psychologische kwaal. De meeste psychologen menen dat angst het kernpunt is van waaruit alle andere mentale problemen ontstaan.

Het is algemeen geweten dat er voor angstsyndromen niet onmiddellijke een behandeling voor handen is. Al wat kan gedaan worden is de hevigheid van de aanvallen verminderen en ze zelfs te beperken. Het zijn de psychologen die de behandeling van de stressvolle toestanden bij de mens opnieuw hebben bepaald. Ze hebben diepgaande onderzoekingen gedaan om de bron van angst te ontdekken en passen verschillende therapieën toe en kiezen de beste om elke patiënt individueel te benaderen.

Anti-depressiva en kalmeringsmiddelen worden enkel aangewend in zware gevallen die niet te beheersen zijn met andere methodes. Zulke geneesmiddelen hebben geen genezend effect, maar geven de patiënt enkel een beetje respijt. De waarheid omtrent de geneeswijze voor angst is dat het in grote mate afhangt van de patiënt zelf. Afhankelijk van zijn eigen geest moet de patiënt zijn negatieve gedachten proberen te overwinnen en geleidelijk aan kan hij terugkeren tot zijn normaal functioneren dankzij de constante hulp van de mensen die hem nabij zijn. De patiënt heeft dus meer kansen om voorspoedig te herstellen.

Wilt u ook meer weten hoe u kunt omgaan met angstaanvallen?

Kijk eens op de volgende website: https://www.depsycholoog.nl/rotterdamvoor meer informatie omtrent onze aanbevolen psychologenpraktijk in Rotterdam.

 

 

 

 

 

Website bezoeken
Winkelverkenner

Het uitvoeren van custom content

Custom content kan er voor zorgen dat jij de aandacht van je klanten behoudt, nadat jij de klanten aan je hebt gebonden. Dit kan gedaan worden door op het juiste moment relevante informatie te delen met je klanten. Met custom content kan je je online zichtbaarheid verbeteren en daarnaast biedt het ook nog eens twee grote voordelen namelijk: het vergroot de winstgevendheid en het vergroot de betrokkenheid. Hoe je custom content kan toepassen binnen je bedrijf zal hier worden uitgelegd.

Voordat je begint met custom content zal je eerst doelen moeten opstellen door na te gaan wat je wilt gaan uitstralen en in hoeverre de huidige doelen daarop aansluiten en natuurlijk welke content daarvoor nodig is. Wanneer je de strategie hebt bepaald zal je onderzoek moeten doen naar je bestaande publiek. Verzamel informatie over hun, zodat je hun goed kent en weet hoe je hun moet gaan benaderen. Na het verzamelen van informatie is het van belang dat je gaat creëren. De content moet gemaakt worden in deze fase, zorg altijd dat deze goed aansluit bij wat jij wilt bereiken. Daarna kies je de gewenste content vorm, zo kan je gaan voor een blog, een video of bijvoorbeeld voor een magazine. Als je dit voor elkaar hebt dan moet je de content gaan verspreiden. Maak hiervoor een plan om de content op de geselecteerde kanalen te plaatsen. Wanneer de content is verspreidt kan je de data gaan analyseren. Online is dit erg makkelijk te achterhalen en als je publiek zich online bevindt dan is het ook zeker een aanrader om hier ook content op te delen. Daarna kan je altijd nagaan wat goed is gegaan en wat niet en wat de volgende keer beter kan.

Custom content is natuurlijk niet de enige manier om klanten aan je te binden of om een goede positie online te kregen adwords uitbesteden of zoekmachineoptimalisatie kan ook zeker helpen.

Website bezoeken
Winkelverkenner

Geld besparen met de smartphone

Een smartphone is zeer divers inzetbaar, je kan er informatie mee verkrijgen en ook nog eens geld mee besparen. Daarnaast is de hoofdfunctie van de smartphone natuurlijk altijd nog het bellen en het sturen van berichten. Helaas wordt er wel eens gebeld op momenten wanneer jij niet kan opnemen, maar dan is er altijd nog een antwoordservice. Het geld besparen met de smartphone klinkt een beetje vreemd, maar dit is het totaal niet. Je kan op je smartphone zeer veel apps zetten die jou informatie kunnen verstrekken, zo zijn er ook bepaalde apps die ervoor kunnen zorgen dat jij op de hoogte bent van acties of die ervoor zorgen dat jij niet meer met allerlei pasjes van winkels loopt. Deze apps zullen hier besproken worden. Wil je toch wat meer weten over de antwoordservice? Kijk dan eens bij een telefoonservice.

Allereerst de app ‘Spotta’. Je krijgt vaak super veel reclamefolders binnen die gelijk weer in de prullenbak belanden en je bent in de winkel vaak alweer vergeten wat de aanbieding was, deze app heeft hier een oplossing voor. Deze app zorgt er namelijk voor dat jij alle aanbiedingen op je telefoon krijgt, maar dan alleen de aanbiedingen van de winkels die jij graag wilt zien. Je maakt namelijk een account aan en dan klik je winkels aan, waarvan jij graag de aanbiedingen wilt ontvangen. Hierdoor krijg je niet meer de onnodige folders en kan je alle aanbiedingen ook weer in de winkel bekijken. Daarnaast is er een app genaamd Scoupy, dit is een budget-app. Deze app toont iedere week aanbiedingen of producten waarbij je je geld kan terugkrijgen, soms krijg je al het geld terug en soms de helft van het geld. Met deze twee genoemde apps kan je dus al erg veel geld besparen. Ten slotte heb je bijna voor iedere winkel wel een pasje, waar je bijvoorbeeld punten mee kan sparen. helaas zijn het er zoveel dat je er ook wel eens vergeet, waardoor je bijvoorbeeld geen korting krijgt of geen punten kan sparen. De oplossing hiervoor is de app: Stocard. Op deze app kan je al je klantenkaarten digitaliseren, waardoor je de kaarten altijd bij je hebt.

Website bezoeken