Een carborateur Kever, schokdempers voor een Karmann Ghia en Spijlbus ruitenwissermotoren: Paruzzi

De gemiddelde auto bestaat uit zeker 5000 onderdelen. Die moeten allemaal van uitstekende kwaliteit zijn, precies afgesteld en op de juiste plek geïnstalleerd worden én doen wat ze moeten doen. Dit geldt voor moderne wagens als de Toyota Yaris, de Ford Puma en de Renault Twingo. Hebben we het over oude Volkswagens als de Kever, Karmann Ghia en Panoramabus dan moet ook alles kloppen, op z’n plek zitten en werken. Ben jij eigenaar van zo’n toffe klassieke wagen en sleutel je er regelmatig aan? Wij introduceren de nummer 1 online shop voor VW Classic parts: Paruzzi!

Een getunede of revisie Kever motor te koop voor een scherpe prijs? Wij kunnen Paruzzi als online winkel van harte aanbevelen. Je kunt er ook terecht voor de volgende transmissie onderdelen voor klassieke Volkswagens: een achteruitrijlicht schakelaar met 6.3 mm vlakstekkers, een versnellingsbak steun, een urethaan versnellingsbak ombouw adapter, RVS zeskantbouten en een olie aftapplug of automaat versnellingsbak borgbout. Een kleine greep uit het assortiment voor  het elektrische gedeelte van de auto:

– een 123 ontsteking met vacuüm voor carburateur motoren;

– bobine met montagebeugel 6 Volt;

– achterruit ruitenwissermotor;

– benzinemeter stabilisator;

– afgeschermde 6.3 mm vlakstift verbindingsstekker 1 op 2.

Misschien wel de meest essentiële compartimenten van een Volkswagen zijn de benzinetank, accu, radiator, ventilator, zuiger, krukas, uitlaat, knalpot, versnellingsbak, koppeling en schokbreker. Laatstgenoemde wordt ook wel schokdemper genoemd. Hij zit verwerkt in de wiel-ophang en heeft als doel het dempen van de verende werking van de wagen. Belangrijk onderdeel van een schokbreker is de cilinder met hydraulische vloeistof. De vloeistof stroomt via kleine openingetjes in en uit de cilinder. Binnenin de cilinder bevindt zich een zuiger. Als de zuiger op en neer gaat in vloeistof -die weerstand biedt!- worden de verende bewegingen van de auto gedempt. Als we het hebben over schokdempers dan moet de naam KONI vallen. Deze Nederlandse firma produceert dempers van wereldformaat. Kenmerkend is het dempingssysteem dat af te stellen is al naar gelang de wensen en behoeften van de chauffeur. Op dit systeem berust een patent.

https://www.paruzzi.com/nl

Enkele tips om veel geld te besparen

De afgelopen periode is niet voor iedereen makkelijk. Veel mensen raken hun baan kwijt, zien het mogelijk niet meer zitten en moeten alle eindjes aan elkaar zien te knopen. Om deze eindjes aan elkaar te kunnen knopen, is het interessant om geld te besparen. Veel geld besparen zelfs. Met onderstaande tips ben je in staat om direct veel geld te besparen.

Zeg alle overbodige abonnementen op

Heb je abonnementen op bijvoorbeeld tijdschriften, magazines en kranten? Zeg deze abonnementen zo snel mogelijk op. Via het internet kun je immers ook de krant lezen en kun je op de hoogte van al het nieuws blijven. Zonder dat je het door hebt, betaal je bovendien mogelijk vrij veel geld voor alle abonnementen bij elkaar opgeteld.

Verkoop je auto

Heb je een auto voor de deur staan? Verkoop deze zo snel mogelijk. Via bijvoorbeeld ikwilvanmijnauto.be krijg je de beste prijs voor jouw auto. Je weet hiermee niet alleen veel geld in het laatje te brengen, maar je neemt ook afscheid van allerlei vaste kosten. Je hoeft immers niet meer de verzekering en wegenbelasting voor jouw auto te betalen.

Heb je een mobilhome voor de deur staan? Dan is het ook interessant om deze Mobilehome verkopen. Ook daarmee kun je immers een hoop geld besparen.

Bespaar op dagelijkse boodschappen

Voordat je boodschappen gaat doen, is het aan te raden om alle folders uit te pluizen. Je kunt dan direct zien welke supermarkt de beste promoties op dit moment heeft; door van deze promoties te profiteren, betaal je relatief weinig geld voor jouw boodschappen.

Zeker als je dit op de lange termijn vol weet te houden, kun je vrij veel geld besparen. Bijkomende tip: maak vooraf een boodschappenlijstje voor jezelf, zodat je precies weet welke producten je in de supermarkt moet kopen. Je voorkomt hiermee dat je allerlei impulsaankopen gaat doen!

Ga buiten sporten

Tot slot is het advies om buiten te gaan sporten. Je kunt dan jouw abonnement voor de sportschool opzeggen, waardoor je nog meer geld weet te besparen. Als je al deze tips uit dit artikel op weet te volgen, bespaar je binnen de kortste keren vrij veel geld.

Auto theoriecursus van 123-Theorie, les en examen op 1 dag

Ben jij bezig om je rijbewijs te halen en ga je al helemaal lekker tijdens je lessen? Maar is het theorie gedeelte wel een dingetje voor je en zou je het liefste de auto theorie in 1 dag willen halen? Als je de eendaagse theoriecursus van 123-Theorie volgt kan dat gewoon! Jij bent namelijk niet de enige die opziet tegen het theorie-examen. Daarom hebben wij een steengoede theoriecursus ontwikkeld waardoor je in 1 keer en binnen 1 dag kan slagen voor het CBR theorie-examen.

Bij 123-Theorie wordt je door professionals 100 procent examengericht opgeleid. Dit doen we op een gezellige en grappige manier maar uiteraard vooral op een leerzame manier. De docent heeft meerdere handige ezelsbruggetjes en trucjes voor je, zodat je de theorie nooit meer zult vergeten. Alle regels worden duidelijk uitgelegd en je krijgt handige tips zodat je je examen nog beter kan maken.

Wanneer je onze cursus volgt is je slagingskans zeer hoog. Heb jij leerproblemen? Ook dan heb je door onze hulp een bovengemiddelde slagingskans. Of je nu dyslexie, faalangst, ADHD of leerproblemen hebt, wij zijn gespecialiseerd in het lesgeven van cursisten met dit soort problematiek. Inmiddels hebben wij al een jarenlange ervaring opgebouwd met dit soort groepen. Aarzel dus niet om je op te geven, wij helpen je goed de cursus en je examen door!

Meerdere cursuslocaties door het land, waaronder Rijswijk

Woon jij in de omgeving van Den Haag? Dan kan je je inschrijven voor onze theoriecursus Rijswijk. We verwachten je om 07.00 op de cursuslocatie in Rijswijk. Zorg dat je uitgeslapen en op tijd bent, we gaan lekker een paar uurtjes knallen. Wij voorzien je tussendoor van drankjes en een totaal verzorgde lunch, zodat jij je echt helemaal kan focussen op het leren van de theorie.

In de middag vertrekken we met elkaar naar de examenlocatie van het CBR. Deze ligt aan de Lange Kleiweg in Rijswijk. Laat je ID-kaart zien, concentreer je en ga je examen maken. Wedden dat je na je examen goed nieuws krijgt!

https://www.123-theorie.nl/

Gelijk Geslaagd is het adres voor een snelle motor theoriecursus

Wil jij ultieme vrijheid ervaren? De vele files in Nederland kunnen passeren? Of op plekken komen waar je met de auto niet zo snel komt? Ga dan motorrijden! Om motor te mogen rijden moet je in het bezit zijn van een motor rijbewijs. Om je rijbewijs te kunnen halen moet je slagen voor het praktijk examen en voor het theorie examen. Voor het praktijk examen bereid je je voor door middel van motor rijlessen. Voor het theorie examen moet je alle theorie leren. Vaak wordt het aanleren van de theorie als moeilijk ervaren. Zelf de theorie aanleren uit boeken is saai en kost je vaak veel tijd.

Daarom geven wij bij Gelijk Geslaagd super goede motortheorie cursussen. Onze cursus duurt maar 1 dag en je kan dezelfde dag je examen bij het CBR maken. Door onze hulp ben je dus weinig tijd kwijt en haal je lekker snel je examen!

De motortheorie cursus wordt door ons op vele locaties door het land gegeven. Het maakt dus niet uit waar je woont, er is altijd een cursus in jouw woonomgeving te vinden. Je kan zelf bepalen wanneer je op wilt voor het theorie examen. Het is wel belangrijk dat je het theorie certificaat hebt behaald voordat je je praktijk examen gaat doen. Zonder een behaald theoriecertificaat mag je namelijk niet afrijden. Het theoriecertificaat is anderhalf jaar geldig, je hebt dus nog ruim de tijd om het praktijk examen te halen.  

Theoriecursussen met veel voordelen

We geven bij Gelijk Geslaagd niet alleen motor theoriecursussen. Je kan bij ons ook terecht voor de theorie cursus auto en de theorie cursus scooter. Dus welk voertuig je ook wilt gaan rijden, wij geven je de beste voorbereiding voor het CBR theorie examen.

Onze theoriecursussen kennen vele voordelen:

  • 100% slagingskans
  • Scherpe prijs
  • Inclusief lunch en drankjes
  • Vervoer van en naar het CBR
  • Wij reserveren alvast je examenplek bij het CBR
  • Geen aanschaf van boeken nodig
  • Al het cursusmateriaal is bij de prijs inbegrepen en ligt voor je klaar op de cursuslocatie
  • Snel en zonder stress slagen voor het theorie examen

https://www.gelijkgeslaagd.com/

Aan een motor werken

Het motorrijden is jouw grote hobby. Daarbij wil je dan ook zelf de controle hebben over hoe je motor eruitziet en aanvoelt. Dat hoeft geen probleem te zijn. Je kunt namelijk gewoon zelf aan de slag met het sleutelen. Daarvoor kijk je dan wel eerst in de caferacerwebshop. Daar vind je alles wat je nodig hebt om te zorgen dat je een motor kan opbouwen naar jouw smaak. Het is leuk om te bekijken wat er allemaal mogelijk is. Alle denkbare onderdelen zijn namelijk te vinden op deze plek. Dit kan je dus al snel verder helpen.

De manier van gasgeven

Sleutelen aan je motor is natuurlijk het leukst wanneer het om de techniek gaat. In dat opzicht zijn er dan ook bepaalde delen waar je het liefst mee aan de slag gaat. Het bekendste voorbeeld is misschien wel het systeem om gas te geven. Gashendels kopen bij Caferacerwebshop.com is dan ook goed mogelijk. Het is de ideale manier om er zeker van te zijn dat het systeem naar behoren werkt. Zo kan je dus ook op een veilige manier de weg op, maar ook veel plezier hebben. Dat is wat in ieder geval van waarde zal zijn. 

Goed werkende verlichting verzorgen

Ook aan de slag gaan met de verlichting is een belangrijke zaak. Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat je koplamp en achterlicht naar behoren werken. Daarmee kan je zorgen dat je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. In dat kader is ook het kunnen aangeven van de richting van grote waarde. Daarom kies je ook voor de knipperlichten bij caferacerwebshop.com. Zo zorg je dat ook voor iedereen op de weg goed duidelijk is wat je bedoelingen zijn. Waarmee je dus ook zeker kan zijn dat het voor iedereen een stuk veiliger wordt. Dat is belangrijk. 

Het geluid goed beperken

Je denkt er misschien niet zo over na als over de andere onderdelen, maar dat maakt het niet belangrijk. Ook de manier waarop je met het geluid van je motor omgaat is waardevol. Daarom is het goed om te bekijken welke mogelijkheden je hebt om hier iets aan te doen. Het aanschaffen van de db killer kopen bij caferacerwebshop is dan slim. Het helpt je om de decibellen van je uitlaat wat te verminderen. Daardoor bescherm je je eigen gehoor. Ook zorg je dat de wereld om je heen wat minder hinder hoeft te ondervinden van jou.

Winkelverkenner

Hyundai ix35 viaBOVAG

{{external image}}

De Hyundai ix35 of de Hyundai Tucson is een auto van Zuid Koreaanse makelij. In 2004 werd de eerste Hyundai ix35 geproduceerd en nog steeds rollen er auto’s van dit type van de band.  De Hyundai ix35 geldt als een SUV.

 

Hoewel de Hyundai ix35 veel onderdelen deelt met de Kia Sportage is het uiterlijk uniek

Hoewel het een ander uiterlijk en een andere uitstraling heeft, deelt de Hyundai ix35 bijzonder veel met de Kia Sportage wat betreft de gebruikte onderdelen. Toch is het uiterlijk van de Hyundai ix35 opvallend en eigen. De auto is robuust maar zeer wendbaar en boezemt ontzag in. De Hyundai ix35 is er in drie verschillende uitvoeringen, in benzine, diesel en in een uitvoering van waterstof.  Deze laatste uitvoering wordt wel aangeduid als ix35 FCEV. Wil je een dergelijke auto als occasion aanschaffen, kies dan voor een Hyundai ix35 viaBovag. Dan weet je namelijk zeker dat je met een betrouwbare occasion te maken hebt.

En dan op een ochtend weigert je auto te starten en doe je een beroep op RoadGuards

Hoe goed onderhouden je Hyundai dan ook is, je kunt altijd een keer te maken krijgen met pech onderweg. Of de auto start niet. Daar die je soms gewoon niets aan. Raak echter niet in paniek, maar neem meteen contact op met RoadGuards, een collectuef van honderden monteurs die het doel hebben om je na je melding binnen een half uur van dienst te zijn. Kun jij de weg weer op. Een abonnement of een verzekering is niet nodig. Iedereen met een voertuig met een kenteken kan een beroep doen op RoadGuards. Ook nadien hoef je geen abonnement af te sluiten, je betaalt de monteur gewoon voor de werkzaamheden die hij verricht heeft. Simpeler kan niet en jij bent mooi uit de brand zo.

Winkelverkenner

Hoe een tweedehands camper verkopen

Als u uw gebruikte camper wilt verkopen zijn er verschillende manieren om uw verkoop te adverteren. Sommige mensen kiezen ervoor om een camper te verkopen via een dealer, maar het is vaak winstgevender om de camper zelf te verkopen. Zorg er hoe dan ook voor dat de camper vanbinnen schoon is en klaar staat voor mensen om binnen te lopen en te inspecteren. Wees ook eerlijk over de staat van de camper.

Zowel online als lokaal bereikt u al een groot publiek

Neem kwaliteitsvolle foto’s van uw camper en probeer zowel uw online zichtbaarheid alsook lokale winkels te gebruiken om zeker te zijn dat uw advertentie een groot publiek bereikt. Ga naar je lokale bakker, kruidenier en drogisterij en vraag de manager om het affiche te posten met duidelijke vermelding van “Ik wil mijn camper verkopen” of iets gelijkaardigs zodat u de aandacht trekt. De meeste winkels hebben een buurtadvertentiebord vol met spullen die te koop zijn en activiteiten in de omgeving.

Ruil uw camper in bij een dealer. Veel dealers nemen campers in consignatie. Als het op deze manier gebeurt, moet u er rekening mee houden dat de dealer ook winst moet maken. Dit betekent dat u de prijs moet verhogen om zijn winst mee te nemen.

Online camper verkopen is snel, betrouwbaar en u bereikt een zeer groot doelpubliek

Maak een onlineadvertentie om uw gebruikte camper te verkopen. Veel mensen gebruiken online tweedehands websites om camper verkopen voor deals door items direct van verkopers te kopen. Uw camper verkopen kan ook volledig gratis als u bekend bent met sociale media platformen. Typ alle informatie over uw camper, bepaal hoe lang u wilt dat uw advertentie wordt vermeld en dien deze in. Zorg ervoor dat u contactgegevens toevoegt of controleer regelmatig uw e-mail voor reacties. Wanneer een koper opzoek gaat naar een camper zowel nieuw als tweedehands gebruikt hij/zij de zoekfunctie op een website met behulp van enkel kernwoorden. Vergeet niet uw advertentie te verwijderen zodra de camper is verkocht.

Uw camper verkopen kan ook via een advertentie in uw lokale krant. Deze reclame is meestal gebaseerd op tarieven per woord, per zin of per blad, maar het is een van de beste manieren om reclame te maken voor een gebruikte camper. Houd de advertentie eenvoudig en laat een contactnummer achter. Iedereen die geïnteresseerd is kan bellen en vragen om meer informatie.

Ongeacht het type advertentie dat u plaatst, wilt u waarheidsgetrouw zijn en het model, de leeftijd en de voorzieningen van de camper vermelden.

Winkelverkenner

Schadevrije jaren autoverzekering

De premie van een autoverzekering wordt berekend door gebruik te maken van verschillende elementen. Een hiervan heeft te maken met de schadevrije jaren die iemand heeft. Hij kan een korting krijgen voor elk jaar dat er geen schade is. Hoe dit precies in elkaar zit gaan we in deze blog bekijken. Wanneer je zoekt naar een juiste autoverzekering voor jouw auto, neem eens een kijkje op Autoverzekering.nl. 

Schadevrije jaren

 

Met schadevrije jaren moet je niet denken aan krasjes of deuken. Een jaar is schadevrij wanneer er door de verzekerde in dat jaar geen schade is geclaimd. Dit jaar telt dan ook, zoals verwacht, als een jaar. Wanneer je in het jaar erop nog geen schade hebt gereden, heb je op dat moment twee schadevrije jaren. Je hebt dan dus twee jaar lang geen schade geclaimd bij de verzekering. Elk jaar dat hier bovenop komt, telt ook als een schadevrij jaar. Naarmate er meer schadevrije jaren zijn, zal er een korting op de premie ontstaan. Deze korting is afhankelijk van de verzekeraar. Hoe meer schadevrije jaren iemand dus heeft, hoe meer korting hij of zij krijgt op de premie van de auto verzekering.

Auto verzekeren

 

In Nederland is het verplicht om de auto verzekerd te hebben minimaal tegen aansprakelijkheid en daarom is het dus fijn als de kosten van de verplichte verzekering laag blijven. Het kan zijn dat deze korting weer afgenomen wordt. Dat gebeurt wanneer je dus wel schade claimt. Bij elke keer dat de verzekering het ziet als schadeclaim, verlies je vijf schadevrije jaren. Wanneer je er vijf hebt, sta je dus weer op 0. Wanneer je 10 schadevrije jaren hebt, sta je vervolgens dus weer op vijf. Een keer schade claimen kan dus een hoop schadevrije jaren schelen. Het is dus wijs om na te denken wanneer je wel of geen schade claimt.

Autoverzekering zoeken

 

Een juiste verzekering vinden kan soms vervelend zijn. Je kan daarom het beste verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. Wanneer je zoekt naar een autoverzekering, zoals bijvoorbeeld Reaal autoverzekering, vergelijk je verschillende verzekeringen met elkaar zodat je weet welke het beste past bij de vragen en eisen die jij hebt. Je hoeft je dan geen zorgen te maken dat je onverzekerd rondrijdt of dat je iets te kort komt aan de autoverzekering.

 

http://autoverzekering.nl
Winkelverkenner

Jong gebruikte auto’s

Jong gebruikte auto’s van uitstekende kwaliteit voor uw onderneming

U bent als ondernemer op dit moment op zoek naar jong gebruikte auto’s. Of het nu gaat om een extra auto voor een collega of meerdere auto’s, in alle gevallen kunt u rekenen op een auto in uitstekende staat. U rijdt in een vrijwel nieuwe auto, zonder dat u hier de volle prijs voor hoeft neer te leggen. En dat is wel zo gunstig voor uw onderneming. Heeft u een specifieke voorkeur voor een bepaald merk, en bepaald type auto of een bepaald bouwjaar? De kans is groot dat er ook voor uw wensen een gepaste auto in het wagenpark te verkrijgen is.

Waar kunt u de jong gebruikte auto’s aan herkennen?

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om jong gebruikte auto’s aan te schaffen. En dat is natuurlijk niet voor niets. Een jong gebruikte auto is niet ouder dan twee jaar en de wagen heeft maximaal 30.000 km op de teller. Dankzij het eigen importkanaal kunnen deze auto’s tegen een zeer scherpe prijs worden aangeboden. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, nietwaar? Wellicht ontvangt u binnenkort de sleutels van een fraaie, mooie en jonge Audi, een Volkswagen, een BMW of een Mercedes.

De kilometerstand hoeft niet alles te zeggen over de jong gebruikte auto’s

Als u gaat overwegen om een nieuwe auto aan te schaffen, is de kans groot dat u veel waarde hecht aan het aantal kilometers dat ermee gereden is. Echter wil deze stand lang niet altijd alles zeggen over de jong gebruikte auto’s. Wat de staat van de auto is, is ook mede afhankelijk van de situatie waarin de auto gebruikt is en hoe de vorige eigenaar met de wagen is omgegaan. Ook wordt er met een wagen die op diesel rijdt twee keer zoveel kilometers gereden. Om meer te weten over de staat van de auto, doet het u zeker goed om u te laten informeren over de jong gebruikte auto’s door de specialist. Hier weten ze u als geen ander alles te vertellen over ieder model.

 

Winkelverkenner

Zakelijke shortlease

Wil jij als zelfstandig ondernemer ook genieten van de voordelen van een leaseauto? Bij XLRent.nl kun je zelf een lease contract afsluiten voor een zakelijke auto. Zo ben je flexibel in jouw vervoer en je zit nergens aan vast. Wil je voor een korte tijd een auto leasen? Lees dan gauw verder over de mogelijkheden van een shortlease contract. Je least dan de auto wanneer jij deze nodig hebt.

Flexibel shortlease contract
Wil je niet maandelijks kosten maandelijks kosten maken voor een lease auto die je wellicht niet iedere maand nodig hebt? Als zelfstandig ondernemer moet je slim omgaan met jouw investeringen. Maak gebruik van een flexibel shortlease contract van Xlrent en lease de auto wanneer jij deze nodig hebt. Heb je maar een maand of een week de auto nodig? Dan kun je een voordelig abonnement afsluiten voor het tijdelijk leasen van de auto of bestelbus.

Rijden wanneer jij wilt
Een auto brengt de nodige kosten met zich mee. Door te leasen kun je flink besparen op deze kosten. Zeker met een shortlease contract. Je betaalt dan alleen wanneer jij de auto echt nodig hebt. Zo heb je geen vaste lasten en rijd je alleen wanneer jij dat wilt. Ook kun je het contract op ieder gewenst moment opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.

Wil jij meer weten over deze unieke optie en zelf een lease auto of lease bus huren? Bezoek dan de website van Xlrent voor meer informatie of huur direct jouw lease wagen. Heb je meer vragen of heb je advies nodig over een shortlease contract? Dan kun je zowel online als telefonisch contact opnemen met Xlrent.