Jong gebruikte auto’s

Jong gebruikte auto’s van uitstekende kwaliteit voor uw onderneming

U bent als ondernemer op dit moment op zoek naar jong gebruikte auto’s. Of het nu gaat om een extra auto voor een collega of meerdere auto’s, in alle gevallen kunt u rekenen op een auto in uitstekende staat. U rijdt in een vrijwel nieuwe auto, zonder dat u hier de volle prijs voor hoeft neer te leggen. En dat is wel zo gunstig voor uw onderneming. Heeft u een specifieke voorkeur voor een bepaald merk, en bepaald type auto of een bepaald bouwjaar? De kans is groot dat er ook voor uw wensen een gepaste auto in het wagenpark te verkrijgen is.

Waar kunt u de jong gebruikte auto’s aan herkennen?

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om jong gebruikte auto’s aan te schaffen. En dat is natuurlijk niet voor niets. Een jong gebruikte auto is niet ouder dan twee jaar en de wagen heeft maximaal 30.000 km op de teller. Dankzij het eigen importkanaal kunnen deze auto’s tegen een zeer scherpe prijs worden aangeboden. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, nietwaar? Wellicht ontvangt u binnenkort de sleutels van een fraaie, mooie en jonge Audi, een Volkswagen, een BMW of een Mercedes.

De kilometerstand hoeft niet alles te zeggen over de jong gebruikte auto’s

Als u gaat overwegen om een nieuwe auto aan te schaffen, is de kans groot dat u veel waarde hecht aan het aantal kilometers dat ermee gereden is. Echter wil deze stand lang niet altijd alles zeggen over de jong gebruikte auto’s. Wat de staat van de auto is, is ook mede afhankelijk van de situatie waarin de auto gebruikt is en hoe de vorige eigenaar met de wagen is omgegaan. Ook wordt er met een wagen die op diesel rijdt twee keer zoveel kilometers gereden. Om meer te weten over de staat van de auto, doet het u zeker goed om u te laten informeren over de jong gebruikte auto’s door de specialist. Hier weten ze u als geen ander alles te vertellen over ieder model.

Zakelijke shortlease

Wil jij als zelfstandig ondernemer ook genieten van de voordelen van een leaseauto? Bij XLRent.nl kun je zelf een lease contract afsluiten voor een zakelijke auto. Zo ben je flexibel in jouw vervoer en je zit nergens aan vast. Wil je voor een korte tijd een auto leasen? Lees dan gauw verder over de mogelijkheden van een shortlease contract. Je least dan de auto wanneer jij deze nodig hebt.

Flexibel shortlease contract
Wil je niet maandelijks kosten maandelijks kosten maken voor een lease auto die je wellicht niet iedere maand nodig hebt? Als zelfstandig ondernemer moet je slim omgaan met jouw investeringen. Maak gebruik van een flexibel shortlease contract van Xlrent en lease de auto wanneer jij deze nodig hebt. Heb je maar een maand of een week de auto nodig? Dan kun je een voordelig abonnement afsluiten voor het tijdelijk leasen van de auto of bestelbus.

Rijden wanneer jij wilt
Een auto brengt de nodige kosten met zich mee. Door te leasen kun je flink besparen op deze kosten. Zeker met een shortlease contract. Je betaalt dan alleen wanneer jij de auto echt nodig hebt. Zo heb je geen vaste lasten en rijd je alleen wanneer jij dat wilt. Ook kun je het contract op ieder gewenst moment opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.

Wil jij meer weten over deze unieke optie en zelf een lease auto of lease bus huren? Bezoek dan de website van Xlrent voor meer informatie of huur direct jouw lease wagen. Heb je meer vragen of heb je advies nodig over een shortlease contract? Dan kun je zowel online als telefonisch contact opnemen met Xlrent.

Laat uw auto achter bij de specialisten

Merkt u dat uw auto niet meer zo prettig rijdt, dan is een bezoek aan de Nissan garage een weloverwogen keuze. Hier kennen ze als geen ander ieder onderdeeltje en u bent verzekerd van een snelle en vakkundige reparatie van uw auto. De beste reparatie en onderhoudservice krijgt u bij de merkspecialist. 

Vervangend vervoer bij de Nissan autogarage

Er wordt alleen gewerkt met originele Nissan onderdelen. Zo weet u zeker dat u lang geniet van een goed onderhouden auto. Echter kan het voorkomen dat een onderhoudsbeurt enkele dagen in beslag gaat nemen. In dat geval kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van vervangend vervoer, geregeld door de Nissan autogarage in Harderwijk.

Regel uw afspraak eenvoudig en snel online

Om het u gemakkelijk te maken, kunt u gebruikmaken van het online afspraakformulier van de Nissan garage in Harderwijk. Hierin selecteert u eenvoudig en snel de datum dat u langs wilt komen met uw Nissan. Ook kunt u hier vragen en opmerkingen achterlaten en u kunt aangeven of u interesse heeft in vervangend vervoer. De werkplaats is van maandag tot en met zaterdag voor u geopend. Van maandag tot en met vrijdag kunt u binnenlopen tussen 09:00 – 17:30 uur. Op zaterdag is de werkplaats geopend van 09:00 – 14:00 uur.

 

Private lease

Waarom een private lease auto een goed idee is
Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een private lease auto. Een particuliere lease auto betekent voor veel mensen namelijk een groot gemak. Met een leasecontract huur je eigenlijk een (nieuwe) auto en dus heb je geen extra kosten wanneer de auto bijvoorbeeld reparatie en onderhoud nodig heeft. Is leasen nu daarom echt een goed idee?

Waarom zou ik voor een private lease auto kiezen?

Een auto private leasen brengt een aantal voordelen met zich mee. Als je bijvoorbeeld graag in een nieuwe auto zou willen rijden, maar zou je die auto wel van geleend geld moeten kopen? Dan is in de meeste gevallen een private lease auto goedkoper. Verder heb je bij het leasen beter en duidelijker inzicht in wat je precies kwijt bent aan een auto, want je betaalt maandelijks gewoon een vast bedrag aan het leasebedrijf. In dit vaste bedrag zit ook de allriskverzekering, wegenbelasting (houderschapsbelasting) en pechhulp in binnen- en buitenland meegerekend. Ook heb je met een lease auto natuurlijk geen gedoe met allerlei onverwachte kosten als er iets met de auto aan de hand is en hoef je je ook niet druk te maken om het inruilen of verkopen van de auto. Tenslotte rekenen sommige leasemaatschappijen zoals XLEasy.nl geen schadevrije jaren mee bij een lease auto.

Private lease vs. kopen

Of een auto leasen goedkoper is dan kopen, hangt van een aantal factoren af en kan per situatie weer verschillen. Zo speelt onder andere de contractduur en de afgesproken kilometerbundel een rol en kan het natuurlijk ook wat uitmaken of je dezelfde auto met eigen geld of geleend geld zou kopen. Ben jij benieuwd naar hoeveel je kwijt bent als je een auto zou leasen? Op XLEasy.nl kun je een private lease offerte invullen en bekijken hoeveel je kwijt bent als je jouw favoriete auto zou leasen.

Het halen van je rijbewijs BE bij een professionele verkeersschool in Amsterdam

Er zijn regels omtrent het aantal personen dat je mag vervoeren en de hoeveelheid massa daarbij, met je rijbewijs B. Zo is het niet toegestaan om een personenauto die niet is ingericht voor het vervoer van meer dan 9 personen en met een maximale massa van niet meer dan 3.500 kg te besturen. Daarnaast mag je geen personenvoertuig met aanhanger besturen die niet zwaarder is dan 750 kg. Wil je graag mét aanhangwagen rijden? Omdat je bijvoorbeeld op vakantie gaat met een caravan of regelmatig goederen moet vervoeren? Dan is rijbewijs BE vereist. Je kunt het rijbewijs BE halen bij Verkeersschool Trilling in Amsterdam.

Snel en voordelig jouw rijbewijs halen in Amsterdam

Als je graag snel je rijbewijs wilt halen in Amsterdam, volg je het beste een spoedcursus bij Verkeersschool Trilling. Ideaal wanneer je in de zomervakantie je rijbewijs wilt halen, voor je nieuwe job in Amsterdam een rijbewijs vereist is of om een andere reden jij snel je rijbewijs wilt halen. De enthousiaste instructeurs doen er alles aan om jou zo snel mogelijk te laten slagen. Zij zorgen ervoor dat jij de verkeersregels en de kennis van het voertuig onder de knie krijgt en jij je veilig voelt in het drukke wegverkeer in onze hoofdstad. Zo leveren zowel jij als jouw instructeur een bijdrage aan het maximaliseren van de verkeersveiligheid in Amsterdam en kun jij snel én voordelig je rijbewijs halen.

Welk rijbewijs wil jij halen in Amsterdam?

Werk je graag op het platteland en wil je een trekker rijbewijs halen zodat je nog meer werkzaamheden kan verrichten? Wil je een rijbewijs halen, omdat je graag vrachtwagen- of buschauffeur wilt halen? Wil je graag touren op de motor en je motorrijbewijs halen? Of wil je ‘gewoon’ een autorijbewijs halen met eventueel een toevoeging voor de aanhangwagen? Bij Verkeersschool Trilling heb je de keuze uit verschillende beroeps- en particuliere opleidingen. Bij deze specialist zijn ervaren instructeurs in dienst die jou altijd helpen om het voertuig onder controle te houden, je veilig te gedragen in het drukke verkeer én je sociaal te gedragen tegenover andere weggebruikers. Weet jij al welk rijbewijs jij wilt halen in Amsterdam?

Beginnen met het volgen van rijles in Utrecht of Omgeving!

Wil je gaan beginnen met het volgen van rijles in Utrecht of omgeving? Dan ben je bij Rijschool Vlam  Utrecht aan het juiste adres! Al jarenlang verzorgen wij kwalitatieve auto-rijopleidingen in Utrecht en omgeving. Rijschool Utrecht  vindt het erg belangrijk om iedere leerling het pakket aan te bieden die bij zijn of haar wensen aansluit, daarom bieden wij al onze leerling een rijopleiding op maat. Wanneer je rijles in Utrecht of omgeving bij Rijschool Utrecht volgt, kunnen we je garanderen dat binnen no-time slaagt voor je rijbewijs. Bij Rijschool Utrecht Vlam  krijg je altijd rijles in Utrecht van een deskundige rijinstructeur die al meerdere jaren ervaring heeft. De instructeur is flexibel en vindt het belangrijk dat jij met een goed gevoel achter het stuur zit. Daarnaast werken wij met instructiekaarten waarop we al jouw vorderingen bijhouden. Zo kun je op ieder gewenst moment inzien, aan welke punten je nog moet werken en welke je al onder de knie hebt.

Proefles aanvragen

Wil je direct beginnen met het volgen van je rijles Utrecht of omgeving bij erkende autorijschool Utrecht? Vraag dan nu een proefles aan. wanneer je na het volgen van de proefles een lespakket bij ons afneemt is de proefles helemaal gratis! Je kunt eenvoudig en snel een proefles aanvragen door het onderstaande invulformulier in te vullen. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen.

 

Slagingspercentage van rijscholen Utrecht

De slagingspercentages van de auto rijscholen in Utrecht zijn belangrijk voor mensen die gaan beginnen met rijles Utrecht. Als er veel leerlingen zakken voor hun praktijkexamen, wat zou de oorzaak van kunnen zijn? Goed bekijken voordat je een keuze maakt.

Op het persoonlijke website vind je niet altijd informatie over het slagingspercentage van de rijscholen Utrecht. Meestal kun je dit vinden bij de site van de CBR. Nog belangrijker is dat jij er met een goed gevoel kunt leren rijden. Hierbij speelt de instructeur ook een grote rol.  Is het iemand met geduld en stressbestendig en vriendelijk is en de tijd voor je neemt? Dit is wel fijn wanneer je daar erg angstig voor bent of gevoelig bent tijdens het rijden.

Vandaar is het van belang  dat je niet alleen op slagingspercentage gericht gaat zoeken. Je merkt dan vanzelf dat het niet alleen over het slagingspercentage van de rijscholen in Utrecht gaat.

Maar je kan ons ook altijd bellen voor het maken van een proefles 06 135608060, of kijk op de site voor meer informatie rijschoolvlam.nl 

Website bezoeken

Inzicht in de staat van een auto verkrijgen met een APK rapport in Alphen aan den Rijn

Met een APK keuring in Alphen aan den Rijn, verkrijgt u inzicht in de staat van een auto. Dit is een wettelijk verplichte keuring. Bijna ieder huishouden heeft tegenwoordig wel een of meerdere auto’s voor de deur staan. Desondanks hebben veel mensen weinig verstand van de techniek die achter de tweedehands auto’s in Alphen aan den Rijn schuil gaat. Dat is ook niet zo verwonderlijk aangezien auto’s door de jaren heen steeds ingewikkelder zijn geworden. U wilt echter natuurlijk wel weten dat u een goede auto koopt wanneer u voor tweedehands auto’s in Alphen aan den Rijn gaat kijken. Daarom bieden veel autobedrijven de tweedehands auto’s die ze verkopen aan met een APK van 1 jaar. Een occasion met APK in Alphen aan den Rijn biedt u dan ook meer zekerheid en maakt voor u inzichtelijk in welke staat de auto verkeerd.

APK lekker dicht bij huis in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een autobedrijf dichtbij huis om uw auto APK te keuren? Dit autobedrijf in Alphen aan den Rijn keurt uw auto op deskundige wijze. Aangezien de APK ook in Alphen aan den Rijn een jaarlijks terugkerende, wettelijke verplichting is, is het wel zo fijn om een autobedrijf te zoeken dat een beetje bij u in de buurt zit. Het wordt natuurlijk helemaal makkelijk wanneer het autobedrijf van uw keuze ook nog eens tweedehands auto’s in Alphen aan den Rijn verkoopt. Mocht er dan met uw huidige auto iets mis zijn of de kosten voor reparatie lopen te hoog op, dan kunt u bij hetzelfde bedrijf meteen terecht voor een andere auto. Let er wel op bij tweedehands auto’s in Alphen aan den Rijn dat deze recentelijk nog een APK hebben gehad om onverwachte en vervelende situaties te voorkomen.

Tweedehands auto’s met APK en BOVAG garantie in Alphen aan den Rijn

Tweedehands auto’s die te koop zijn bij een autobedrijf in Alphen aan den Rijn, voldoen allen aan bepaalde kwaliteitsnormen. U wilt namelijk zeker zijn van kwaliteit. Sommige autobedrijven hebben daarom een kwaliteitslabel in het leven geroepen dat aangeeft aan welke kwaliteitseisen de occasion voldoet. Hierin is onder andere de BOVAG garantie meegenomen en een gegarandeerde kilometerstand. Zo bent u er zeker van dat de tweedehands auto’s die u wilt kopen in Alphen aan den Rijn van goede kwaliteit zijn en u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Ook de APK voor tweedehands auto’s in Alphen aan den Rijn is in dit keurmerk is opgenomen.

Website bezoeken

Kenteken overzetten of een skikoffer of bagagebox huren voor extra bagageruimte

Als u een wintersport op de planning heeft staan en extra bagageruimte nodig heeft, kunt u een bagagebox of skikoffer huren. Gaat u vaker op vakantie? Dan is het wellicht verstandiger om een skikoffer of bagagebox te kopen in plaats van te huren. Dan heeft u de koffer of box in de toekomst altijd direct tot uw beschikking. Gaat u niet zo vaak skiën of heeft u te weinig ruimte om de bagagebox ergens te stallen? Dan biedt het huren van een skikoffer of bagagebox uitkomst. Mocht het slecht weer zijn op uw wintersportbestemming, dan is het raadzaam om ook sneeuwkettingen te huren. Dit alles kunt u huren bij een specialist waar u ook een kenteken kunt laten overzetten.

Bagagebox, skikoffer en sneeuwkettingen huren tegen een scherpe prijs

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf waar u sneeuwkettingen, een bagagebox of een skikoffer kunt huren? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Een autobedrijf, waar u bijvoorbeeld ook een kenteken kunt laten overzetten, verhuurt diverse producten tegen een zeer scherpe prijs. Zodoende kunt u voor weinig kosten extra bagageruimte of extra veiligheid regelen voor uw vakantie. De koffers, boxen en sneeuwkettingen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. U heeft dus volop keuze als u sneeuwkettingen, een skikoffer of bagagebox wilt huren.

Sneeuwkettingen, skikoffer of bagagebox huren voor de wintersport

Wilt u zich veilig voelen op wegen die slecht begaanbaar zijn door de sneeuw? Dan is het aan te raden om sneeuwkettingen te huren bij een specialist. Als u dan toch bij het autobedrijf bent voor de sneeuwkettingen, dan is het niet onverstandig om ook een skikoffer of bagagebox te huren. Door de extra bagageruimte op uw auto kunt u veel meer spullen meenemen op vakantie. Een deskundig autobedrijf kan u natuurlijk niet alleen van dienst zijn met de verhuur van dit soort producten. De monteurs helpen u ook graag met een kenteken overzetten.

Website bezoeken

Continue auto inkoop van een sloopauto resulteert in ruime voorraad auto-onderdelen

Dankzij de continue auto inkoop van een sloopauto is er altijd een ruime voorraad aan auto-onderdelen beschikbaar. Sloopauto’s bevatten immers vaak nog veel bruikbare onderdelen. Zoekt u auto-onderdelen van een specifiek merk, maar kunt u ze niet vinden? Dan is het tijd om een bezoek te brengen aan een auto inkoop bedrijf in de omgeving van Rotterdam. Zo’n specialist beschikt namelijk over een groot magazijn waarin diverse auto-onderdelen van schadeauto’s, sloopauto’s en oude auto’s zijn opgenomen. De materialen van een sloopauto die hergebruikt kunnen worden, slaat het auto inkoop bedrijf in Rotterdam dan ook per merk op. De voortdurende inkoop zorgt voor een ruime voorraad aan auto-onderdelen. Via een computersysteem kan dan worden achterhaald waar de onderdelen precies zijn opgeslagen. Zo weet u snel of het onderdeel van uw wens aanwezig is!

Gekwalificeerd sloopbedrijf voor auto inkoop van een sloopauto

Het is zeer verstandig om uw sloopauto naar een gekwalificeerd sloopbedrijf te brengen. Hier krijgt u namelijk de beste service. Steeds meer bedrijven werken met het oog op een bijdrage aan een goed milieu. Zo ook een auto inkoop bedrijf in de omgeving van Rotterdam. Doordat zij de inkoop van diverse oude auto’s in de omgeving van Rotterdam regelen, zoals een sloopauto of een schadeauto, wordt wel 95% van elke auto gerecycled! Daarmee wordt een efficiënt proces in gang gezet dat bijdraagt aan een schoner milieu. Daarnaast beschikt de specialist over diverse keurmerken en certificeringen, waarmee zij een betrouwbare en goede bedrijfsvoering aantonen. Zo valt het auto inkoop bedrijf in Rotterdam onder de RDW Rijksdienst voor het Wegverkeer en beschikt het bedrijf over de KIWA ISO 9001:2008, de ARN Auto Recycling Nederland en de KZD**.

Sloopauto zelf demonteren of laten demonteren in auto-magazijn in Rotterdam

U kunt uw sloopauto bij een auto inkoop of auto-magazijn in Rotterdam laten demonteren. Wanneer u een beetje handig bent, dan kunt u dat ook prima zelf doen. Bent u een echte doe-het-zelver en klust u graag aan oude auto’s? Wanneer u in de omgeving van Rotterdam aan auto’s, zoals een sloopauto, wilt klussen, kunt u bij een specialist op het gebied van auto inkoop uw gang gaan. Op het buitenterrein naast het magazijn in Rotterdam staan diverse oude auto’s, schadeauto’s en sloopauto’s die u zelfs zelf kunt demonteren! De vakkundige medewerkers van het auto inkoop bedrijf in Rotterdam geven een sloopauto zelf ook regelmatig een demontage- of opknapbeurt. Vervolgens biedt de specialist de producten aan doe-het-zelfvers en automonteurs zodat ze gewoon weer kunnen gebruikt. Veel auto-onderdelen zijn namelijk makkelijk te hergebruiken.

Website bezoeken

Originele onderdelen voor de VW Kever

Ben jij in het gelukkige bezit van een authentieke Kever? Dan weet je hoe belangrijk het is om de auto in een goede conditie te houden. De Kever is namelijk niet zomaar een auto, het is voor velen een echte klassieker die nog steeds erg gewild is. De Kever is misschien wel één van de bekendste Volkswagens, of zelfs de bekendste auto ooit. Tal van liefhebbers lopen nog steeds warm voor alles wat met dit model te maken heeft. In totaal zijn er 21.529.464 exemplaren gebouwd, maar in 2003 stopte de productie.

Ondanks dat de Kever een degelijke auto is, kan het natuurlijk altijd gebeuren dat hij een mankement krijgt. Om de auto weer te repareren, wil je als echte Kever liefhebber dan wel de originele onderdelen voor de Kever kunnen bestellen. Omdat de auto niet meer wordt verkocht, kun je hiervoor niet overal terecht. Bij Paruzzi weten ze hoe belangrijk het is dat je de Kever weer kunt herstellen met originele onderdelen. Sinds 1989 hebben zij Paruzzi Classic VW Supplies. Hiermee kunnen ze wereldwijd de Kever liefhebber voorzien van onderdelen voor de klassieke Volkswagen, waaronder de VW onderdelen van de Wolfsburg voorraad.

Inmiddels is Paruzzi Classic VW Supplies een begrip in Nederland en België. Niet alleen voor onderdelen van de Kever, maar voor andere originele VW onderdelen. Het aanbod bestaat uit meer dan 250 verschillende merken die direct aan Volkswagen leveren of hebben geleverd. Of die high performance reproductie onderdelen aanbieden. Daarnaast biedt Paruzzi  een eigen onderdelenlijn, die onder eigen toezicht wordt geproduceerd. Welk onderdeel je ook nodig hebt, je kunt altijd rekenen op een ruime voorraad, perfecte kwaliteit en een eerlijk, deskundig advies.

Website bezoeken