Ballonvaart Oost-Vlaanderen met C-Air!

De provincie ballonvaart Oost-Vlaanderen heeft veel te bieden: enerzijds de prachtige hoofdstad van Oost-Vlaanderen namelijk het mooie Gent, anderzijds de veelzijdige natuurgebieden zoals de Vlaamse Ardennen, meetjesland, scheldeland, de polders, het waasland, etc.

Onze firma C-Air ballonvaart Oost-Vlaanderen gevestigd in de ballonstad bij uitstek Sint-Niklaas. Onze ballon kan je in Oost-Vlaanderen overal spotten. Het gebeurt regelmatig dat wij vluchten over de stad van Gent uitvoeren. Het is dan wel belangrijk dat er voldoende wind is om over deze prachtige stad te kunnen vliegen. Een landing uitvoeren in de stadskern van Gent is namelijk geen optie.

Een ballon is onbestuurbaar, waardoor we hiermee wel rekening moeten houden. Als we over Gent vliegen, stijgen wij meestal op met onze ballon in Destelbergen of Mariakerke. Voor de exacte opstijgplaats zijn wij hierbij ook afhankelijk van de windrichting van die dag.

Wil je toch graag meevliegen over de Vlaamse Ardennen? We hebben enkele opstijgplaatsen in Geraardsbergen en Zottegem. Het waasland is onze thuishaven waarbij we vooral vertrekken vanuit Sint-Niklaas, Waasmunster, Stekene, Vrasene etc. Uiteraard kunnen wij ook steeds ballonvaarten aanbieden op maat. Heb je zelf een terrein waar we kunnen opstijgen of heb je een voorstel, aarzel dan niet om dit met C-Air ballonvaart Oost-Vlaanderen te bespreken. In sommige gebieden mogen wij namelijk niet vliegen of landen.

Indien de opstijgplaats voldoet aan deze belangrijke voorwaarden, dan komt C-Air ballonvlucht graag ter plaatse.

Wat houdt een ballonvlucht in?

De dag van de ballonvaart bekijken wij de mogelijke opstijgplaatsen in jouw gewenste regio.

We bespreken die dag  graag de mogelijkheden om een veilige vaart te kunnen garanderen. Uiteraard zal de opstijgplaats zich lokaliseren in het mooie Oost-Vlaanderen en dit zo dicht mogelijk bij de gewenste streek van onze passagiers. Meestal verzamelen onze passagiers op het opstijgterrein.

De crew van C-Air ballonvaarten zal je met open armen ontvangen en een uitgebreide briefing geven. Ondertussen zullen andere crewleden de ballon klaarmaken, zodat onze piloot de luchtballon kan warm stoken tot deze een mooie ronde vorm krijgt.

De piloot zal dan vragen om in de ballon te stappen en zal met de passagiers ongeveer één uurtje vliegen.

Eens de ballon neerstaat, zullen de crewleden arriveren om de ballon in te pakken. Indien er graag familieleden of vrienden de ballon willen volgen, vormt dit voor ons geen enkel probleem. Hoe meer mensen er kunnen genieten, hoe liever wij het hebben.

Daarna klinken we graag op de vlucht met een hapje en een drankje. Als aandenken geven we onze passagiers graag een certificaat mee van hun ballonvaart. Als de passagiers geen volgers hebben voorzien, dan brengt C-Air ballonvlucht Oost-Vlaanderen je graag terug naar het opstijgterrein waar we afscheid zullen nemen.

https://www.cair-ballonvaart.be