Winkelverkenner
Image default
Bedrijven

Bamboe shirts heren en dames

De bamboe shirt heren en dames is het hoofdproduct van Nooboo, wat voorziet van uitstekende comfort en zachtheid. De bamboe shirts heren en dames beschikken tot een simpel- en minimalistisch ontwerp, zodat het ideaal is onder een kledingstuk of het kunt los gedragen worden. Bovendien komen de bamboe shirts van Nooboo in diverse kleuren, daarnaast in een v-neck en in een ronde hals pasvorm. Tevens zijn de bamboe shirts op een 100% natuurlijke wijze geproduceerd, waardoor de componenten duurzaamheid en milieuvriendelijkheid aan de bamboe shirts worden toegevoegd. Onze bamboe shirts voor heren en dames zijn te bestellen via onze website. Vandaag besteld is meestal de volgende werkdag al bij je in huis. Een echte essential wat thuishoort in je kledingkast!

 

Unieke eigenschappen bamboe shirts

Nooboo’s bamboe shirts heren en dames beschikken tot diverse voordelen ten opzichte van de traditionele stoffen: “katoen, polyester en linnen.” Bovendien presteert bamboe shirts zeer hoog met betrekking tot vochtopname. Hierbij kun je denken dat bamboe shirts drie keer zoveel vocht absorbeert, waardoor ongemakkelijke lichaamsgeuren minder zullen opvallen. Daarnaast werkt het bamboestof op het shirt verkoelend en isolerend, koeler in de zomer en warmer in de winter. Bovendien beschikken bamboe shirts tot een antikreukel systeem, dit zorgt ervoor dat je shirts na het dragen en wassen in topconditie blijven. Misschien het allerbelangrijkst is dat je met het produceren van één bamboe t-shirt 3500 liter aan water bespaart. Denk niet alleen aan het eigenwelzijn maar ook die van de wereld. World happy, we happy!

 

Waarom Nooboo?

Duurzaamheid, kwaliteit, comfort en zachtheid zijn de hoofdeigenschappen van Nooboo. De bamboe shirts en de rest van de bamboe kleding van Nooboo gaan door een milieuvriendelijk productieproces heen. Het betekent dat er voor ieder soort bamboe shirt heren en dames 100% biologische materialen worden toegepast, zowel tijdens het beginfase als eindfase van het productieproces. Tevens worden er geen schadelijke vorm van kunstmest of pesticiden aan onze bamboe toegevoegd. Vervolgens houdt Nooboo de kwaliteitscontrole voor ieder kledingstuk hoog, zodat alle hoofdeigenschappen tot het uiterste benut kunnen worden.

 

Bij Nooboo kun je terecht voor diverse bamboe kleding heren en dames: “bamboe t-shirts, bamboe long sleeves, bamboe sweaters, bamboe lounge wear en bamboe accessoires.” De bamboe kleding voor heren en dames zijn licht van gewicht. Bovendien ben je met de bamboe kleding van Nooboo beschermt voor 95% tegen uv-stralingen. Verder is bamboe jeuk- en irritatie vrij en dit is ideaal voor mensen met een gevoelige huid. De bamboe shirts en bamboe kimono zijn los verkrijgbaar of per 2-3 pack, zowel voor heren als dames. Bestel je eerste duurzame bamboe kleding voor heren of voor dames bij Nooboo!

 

Bestellen bij Nooboo

Bestellen bij Nooboo is eenvoudiger dan ooit. Je selecteert in ons assortiment door jou gekozen bamboe shirts heren of bamboe shirts dames met de juiste maat. Nooboo verzendt je bestelling zo spoedig mogelijk. Indien je voor 16.00 uur een bestelling plaatst, wordt het op dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt de volgende werkdag in huis. Je hoeft niet aanwezig te zijn thuis, want het pakket past door je brievenbus. Bestel nu je eerste 100% biologische bamboe t-shirt heren en dames!