Industrieel reiniger nachtdienst Kleentec Warmenhuizen

Ben jij op zoek naar een job die perfect te combineren is met jouw drukke werk? Dan ben je op het juiste schoonmaakadres aangekomen! Door deze functie in te nemen, kun je je schoonmaakvaardigheden naar een hoger niveau tillen. Uiteraard staat uw veiligheid hoog in het vaandel, daarom houdt iedereen zich aan de geldende arbo-voorschriften. In ruil voor uw belofte kunt u rekenen op een pakket aan interessante voordelen. Hoe ziet dit eruit? Je leest het hieronder!

Let op: de vacature is eind deze maand gesloten, dus zorg dat je op tijd arriveert en solliciteer nu!

Als industrieel reiniger ga je om met voedsel in een industriële omgeving. U moet nauwkeurig en hygiënisch werken. U gebruikt ook chemicaliën en vereist een zekere mate van voorzichtigheid. Concreet voer je de volgende activiteiten uit:

 • Verzamel de benodigde materialen en middelen
 • Reinig groentemachine met hogedrukreiniger, schuim en wasapparatuur
 • Reinig productielijnen en afdelingen volgens de richtlijnen
 • Naleving van gezondheidsvoorschriften, HACCP en veilig werken

Dit krijg je

 • Het totale salaris is 15,06 euro per uur (maandag t / m donderdag) of 17,40 euro per uur (vrijdag t / m zondag)
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer bij een enkele reis van 30 kilometer
 • Na 26 weken werken pensioen opnemen via personeelszaken
 • Maximaal 28 uur deeltijdwerk per week
 • Tijdelijke arbeidsovereenkomst, het is mogelijk om een ​​vast contract te tekenen
 • Lange termijn vacatures
 • Gratis training via het online leerplatform Studytube

Hier ga je werken

Je werkt als industrieel reiniger in Kleentec in Warmenhuizen bij Heerhugowaard. Dit is een bedrijf dat klanten een hygiënische productieomgeving biedt. Dit doen ze door middel van effectieve reiniging en kwalitatief hoogstaand werk. Je gaat parttime werken als bedrijfsreiniger in Warmenhuizen in de regio Heerhugowaard. Van maandag tot en met zondag werk je tijdens de volgende uren: 1 uur en 5.00 uur. 

Dit neem je mee

 • Bereid om te werken tussen 01:00 en 05:00 uur
 • Goed niveau Nederlands of Engels met betrekking tot veiligheid op de werkplek
 • Met eigen vervoermiddel, zoals auto, bromfiets of fiets, op de werkplek aankomen
 • In staat om te werken in een koele omgeving bij 4 ° C en handarbeid uit te voeren
 • Bereidheid om haarnetjes en / of baarden te dragen en alle sieraden af ​​te doen tijdens het werk
 • Het beste is om een ​​jaar schoonmaakervaring te hebben, bijvoorbeeld als facilitair medewerker, (industrieel) schoonmaakster of schoonmaakster
 • Daarnaast woon je beter in de buurt van (nabij) Warmenhuizen, Heerhugowaard, Alkmaar of Schagen.

https://www.vindazo.nl/keywords/schoonmaak.html
Winkelverkenner

Op zoek naar een vacature als hypotheekadviseur?

Solliciteer je op een vacature als hypotheekadviseur, dan ben je verzekerd van een erg veelzijdige baan. Je werkweek bestaat uit een erg breed takenpakket, waardoor iedere dag leuk en uitdagend blijft. Hierdoor kun jij je volop ontwikkelen en word je iedere dag net even wat beter in hetgeen dat je het liefste doet. Zowel klanttevredenheid vanuit kwaliteit.Daar door je het voor.

Je doet er alles aan om iedere klant die op zoek is naar een hypotheek, een glimlach te bezorgen zodra ze het pand verlaten. Herken jij jezelf hierin? Dan ben is werken als hypotheekadviseur iets voor jou!

 

Hypotheekaanvragen beoordelen en renteaanbod

De kern van het werken als hypotheekadviseur is het behandelen van hypotheekaanvragen en voeren van adviesgesprekken. Dit doe je voor zowel nieuwe leningen als voor omzettingen en verhogingen van bestaande leningen. Daarnaast geef je ook voor een eerste (deel) akkoord op hypotheekstukken en je accordeert deze uiteindelijk finaal en administratief. Hiernaast breng je renteaanbiedingen uit en beoordeel je zelfstandig (complexe) kredietaanvragen. Een behoorlijk breed takenpakket dus, waarbij veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid komt kijken.

 

Geduld, overtuiging en een kritische blik

Je bent in staat om zaken met geduld en overtuiging uit te leggen. Ook de kritische blik mag zeker niet ontbreken. Niet iedere klant is immers ervaren met hypotheken en het papierwerk dat daarbij komt kijken of heeft even realistische verwachtingen van wat er mogelijk is.

Doorgaans heb je veel telefonisch en digitaal contact met je klanten, geldverstrekkers en serviceproviders over allerlei hypotheekaanvragen. Wil je instromen zonder ervaring? Dan is starten bij een bank veelal een idee, mits je een hbo-opleiding hebt afgerond. Heb je al meer werkervaring in de hypothekensector, maar wil je door richting advies? Dan is de opleidingseis veelal flexibeler. Nieuwsgierig geraakt? Kijk gelijk welke hypotheekadviseur vacatures beschikbaar zijn!

Winkelverkenner

Investeer in persoonlijke groei met een cursus persoonlijke ontwikkeling

Wil je meer uit jezelf halen dan je op dit moment doet en je talenten volledig benutten? Dan spreekt een cursus persoonlijke ontwikkeling je wellicht aan. Ben je specifiek op zoek naar een cursus waarbij je niet alleen nieuwe dingen leert maar ook praktische tools krijgt die jou in het dagelijkse leven helpen? Bekijk dan eens de cursus persoonlijke ontwikkeling van How Company. How Company is een trainingsbureau dat diverse open trainingen in persoonlijke ontwikkeling aanbiedt, voor jezelf maar ook bijvoorbeeld voor je team of organisatie. Daarnaast biedt How Company eveneens persoonlijke coaching aan.

Praktische insteek trainingen en persoonlijke coaching

Bij trainingsbureau How Company leer je veel over jezelf en je drijfveren, maar ook over patronen of gedachten die een belemmering vormen. Je werkt aan communicatie richting anderen en in de dialoog met jezelf. In zowel de cursus persoonlijke ontwikkeling als via persoonlijke coaching doe je veel inzichten op met betrekking tot persoonlijke effectiviteit. Eveneens leer je praktische vaardigheden en methodes die jou in je dagelijkse realiteit in staat stellen te blijven werken aan je verdere ontwikkeling. Op die manier leer je niet alleen in het moment je talenten volop te benutten en beter te presteren, maar kun je dit in de toekomst ook blijven doen.

Bekijk het aanbod aan trainingen

Wil jij investeren in de persoonlijke ontwikkeling van jezelf of van je team? Dan zijn hiervoor verschillende mogelijkheden bij How Company. Werken aan persoonlijke groei kan via een cursus persoonlijke ontwikkeling. Er zijn diverse open programma’s waarvoor je je kunt aanmelden. Daarnaast is het mogelijk om via persoonlijke coaching te werken aan het verkrijgen van de juiste focus om bepaalde doelen te behalen. Het is via How Company eveneens mogelijk om voor teams en organisaties een incompany traject op maat samen te stellen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met How Company.

Winkelverkenner

Ehbo cursus

Tijdens een EHBO cursus via AREHBO weet u zeker dat alle onderdelen aan bod komen
U wilt EHBO tot in de puntjes beheersen en daarom volgt u graag een EHBO cursus. verstandige keuze! Door te kiezen voor een opleider zoals AREHBO, weet u zeker dat alle onderdelen aan bod komen. Een aantal voorbeelden zijn het accuraat handelen op gevaarlijke situaties en hoe u deze situaties in de gaten kunt houden. Is er er een stoornis van de ademhaling gaande, ook dan weet u hoe u moet handelen.

Tijdens de EHBO cursus komen voorbeelden van kleine en grote incidenten aan bod
Er kunnen verschillende incidenten voorkomen waarin u moet weten hoe u moet handelen. Denk hierbij aan wat u precies moet doen wanneer iemand in shock raakt. Maar u moet natuurlijk ook eerste hulp verlenen bij ernstige bloedingen en wonden en u moet brandwonden kunnen behandelen. AREHBO behandeld deze zaken tijdens de EHBO cursus. En dat is wel zo fijn om te weten, toch?

U ontvangt een diploma na het afronden van de cursus
Heeft u de cursus goed af kunnen ronden en kunt u aantonen dat u accuraat kunt handelen? Dan ontvangt u een diploma Eerste Hulp. Het diploma is twee jaar geldig, waarna u weer een herhalingscursus kunt volgen. Zo weet u zeker dat u de basisvaardigheden altijd goed beheerst en dat u waar en wanneer dan ook levens kunt redden en er voor anderen kunt zijn. Naast het basisdiploma en herhalingscursussen zijn er nog veel meer mogelijkheden. Denk hierbij aan een diploma voor Eerste Hulp bij sport, kindgerichte Eerste Hulp en de aantekening wandelletsel.