Drie kinderleeftijden om een ​​beroep te kiezen

werk zoeken

Wat je ook zegt, werk neemt een grote plaats in ons leven in, wat betekent dat de keuze voor een toekomstig beroep bewust moet worden benaderd. Het is te laat om dit te doen als je naar de universiteit gaat: als een kind eerst nadenkt over ‘wie hij wil worden als hij groot is’, op de drempel van zijn 16e verjaardag, is er een grote kans om teleurgesteld te worden in zijn toekomstige beroep en om zijn hele leven een onbemind bedrijf te doen. Wat kunnen ouders doen om kinderen te beschermen tegen professionele frustratie?
Allereerst moeten ouders zich bewust zijn van de drie belangrijkste leeftijden voor carrièrekeuze. Natuurlijk groeien alle kinderen op verschillende manieren op – sommige sneller, andere langzamer – dus de leeftijdsgrenzen waarover ik het zal hebben, zijn voorwaardelijk en moeten worden toegepast op een kind, rekening houdend met zijn kenmerken.
Van 4 tot 10-12 jaar oud
Ja, dit is zo’n lange periode in het leven van een kind, en het is van cruciaal belang. Zodat hij op dit moment een stap zet in de richting van het kiezen van een toekomstig beroep en er vervolgens niet in teleurgesteld wordt, hoef je maar twee dingen te doen. Laat het kind eerst de wereld en zijn mogelijkheden zien. Ten tweede, eerlijk en volledig, zonder mythevorming, vertel over de specialiteit die het kind het dichtst zal lijken. Dit zal de zoon of dochter helpen begrijpen wat er in het echte leven gaat gebeuren. De belangrijkste missie van ouders in deze periode is om kennis te maken met de mogelijkheden, zoveel mogelijk branches en richtingen te tonen. Dit helpt kringen, weekendlessen, trainingen en masterclasses voor kinderen. Het kind dient kennis te maken met een maximum aan beroepen en vakken: leer wat natuurkunde, scheikunde en biologie zijn (uiteraard in een vorm aangepast aan de leeftijd van het kind), begrijp wat een ingenieur en een bakker aan het doen zijn.
Als het kind niet geïnteresseerd is, dwing hem dan niet en lok geen chronische stress en zenuwziekten uit
Vervolgens is het jouw taak om te bepalen waar het kind in geïnteresseerd is en waar het mee stopt. Het is belangrijk om rekening te houden met één “maar”: als een kind de lessen verlaat vanwege gebrek aan discipline, uit de serie “Ik wil niet om 8 uur opstaan ​​en naar de cirkel gaan” – dit is een alarmerend signaal dat kan duiden op problemen met discipline. Negeer hem niet, hoogstwaarschijnlijk is er nog tijd om de situatie te corrigeren.
Als een kind de lessen verlaat omdat hij niet geïnteresseerd is, forceer of provoceer dan geen chronische stress en zenuwaandoeningen. Genoeg van de vorige generaties, die werden gedwongen om toonladders te leren en naar solfège te gaan. Martel uzelf of uw kinderen niet, blijf zoeken en u zult zeker iets vinden.
Van 12 tot 14 jaar oud
Als je in de eerste periode alles correct en systematisch hebt gedaan, dan zal er op deze leeftijd een “focus” zijn – het kind zal zijn aandacht stoppen op die industrieën die hem zoveel mogelijk aantrekken. Sasha zal begrijpen dat hij geïnteresseerd is in biologie, Masha zal zich verdiepen in de ontwikkeling van computerspellen en Nikita zal robotica willen doen. Een belangrijke nuance – tegelijkertijd zal de adolescentie komen wanneer je hoogstwaarschijnlijk niet langer een autoriteit voor kinderen bent. Er is maar één uitweg: een gezaghebbende volwassene vinden die mentor voor het kind in het gekozen vakgebied wordt.

Het is belangrijk om een ​​volwassene te vinden die het kind over het beroep vertelt en hem helpt te begrijpen of het voor hem geschikt is
U kent waarschijnlijk verhalen over mensen die voor een bepaalde branche kozen omdat ze op school charismatische leraren hadden. Bijvoorbeeld, een bioloog die “iedereen verliefd maakte” op zijn onderwerp en de hele klas ging naar de Faculteit Biologie. Het vinden van een volwassene die interesse wekt in de door u gekozen branche is essentieel. Zo iemand kan een familievriend zijn, een leraar op school, een leraar in een kring, een coach. Deze volwassene zal een van de belangrijkste taken uitvoeren – hij zal het kind in het beroep “leiden”, erover vertellen, de geur van de mythologie wegnemen en tegelijkertijd de tiener helpen te begrijpen hoe dit gebied bij hem past.
Van 14-15 jaar oud
Op dit moment is de belangrijkste taak van de ouder om alle middelen (tijd, geld, moraal) voor het kind in te zetten om naar een goede universiteit te gaan. Hoe weet je welke universiteit goed is? Focus op de lijst van Project 5-100, een honderdtal van de beste universiteiten in Rusland. De instituten uit deze lijst worden gegeven door getalenteerde en ervaren docenten. Maar het belangrijkste is dat ze meestal faculteiten of afdelingen hebben waar de beste specialisten uit de industrieën waarin de universiteit lesgeeft, colleges geven. Deze specialisten komen juist om een ​​personeelsreserve te vormen. Daarom, als een kind een dergelijk instituut binnenkomt en daar normaal studeert, is het beginnen met werken in een goed bedrijf hem praktisch gegarandeerd: bedrijven beginnen met het inhuren van studenten van 3-4 cursussen. Waarom dit allemaal doen? Ten eerste om het kind te laten zien hoe het volwassen leven werkt, om hem te oriënteren – de belangrijkste taak van elke ouder. Ten tweede, als u het kind op de juiste manier door deze stadia leidt, is de kans groot dat hij geen problemen zal hebben met het vinden van een baan in een goed bedrijf. En dit is niet alleen een geweldige start van de carrière – het belangrijkste is dat uw kind hoogstwaarschijnlijk nooit teleurstelling zal ervaren in het gekozen beroep.

https://www.vindazo.be
Winkelverkenner

De voordelen van een interim inkoper

Moet de inkoopafdeling van uw bedrijf tijdelijk versterkt worden? Een interim inkoper kan u dan helpen. Zo’n interim inkoper kan u uitstekend ondersteunen als u te maken heeft met een piekperiode op de inkoopafdeling van uw onderneming. Maar ook als één van uw inkopers langdurig ziek is, kan een interim inkoper bijspringen. Of heeft u binnenkort voor een project veel medewerkers nodig? Bekijk de mogelijkheden voor het inschakelen van een interim inkoper van Insinc. Zo weet u zeker dat de interim inkoper de juiste kennis en ervaring voor het project heeft. Ook heeft de medewerker die u via detachering inhuurt voor de inkoop gegarandeerd de algemene kennis om binnen uw organisatie te werken op de inkoopafdeling.

Kies voor de juiste professional om u bij te staan

Om de juiste match te vinden, schakelt u het best Insinc in. Dit is handig wanneer u de juiste persoon niet kunt vinden of wanneer u sowieso niet weet waar u iemand moet zoeken. Insinc is dé specialist in het verbeteren van uw inkoopprocessen, waarover ze u ook graag advies geven. Daarom is Insinc dé partij waar u moet zijn wanneer u een tijdelijke interim inkoper zoekt. De interiminkopers van deze specialist kunnen direct bij u aan de slag. Of u nu een junior of een ervaren medewerker zoekt, u vindt de professional die u zoekt hier zeker. Deze specialisten hebben namelijk de nodige kennis en ervaring in huis en zijn gediplomeerd voor alle werkzaamheden die ze moeten uitvoeren.

Vraag naar de mogelijkheden voor een goede interim inkoper

Wilt u graag een goede interim inkoper inschakelen via detachering, zodat uw inkoop goed verloopt? Vraag dan naar de mogelijkheden voor het vinden van een interim inkoper via detachering, zodat uw inkoop op een goede manier verloopt. Deze vakmensen weten van wanten, en ze hebben alle kwaliteiten die u nodig heeft. Zo behaalt u een uitstekend resultaat en een goed rendement van uw inkoopprocessen.

Mechanical engineering

Mechanical engineering

LGA Engineering is een werving en selectiekantoor die zich specialiseert in de rekrutering van Technische Profielen.

Voor een Internationale leverancier van metaal  gaan wij op zoek naar een Mechanical Design Engineer.

Dit bedrijf heeft meer dan een halve eeuw expertise opgebouwd in hun vakgebied en om hun markt verder uit breiden zijn zij op zoek naar een nieuwe collega. Bent u de geschikt kandidaat?

Functieomschrijving

 • Verantwoordelijk voor het project van A-Z
 • Aansturing en coaching van een team van tekenaars.
 • U staat garant voor de projectplanning.
 • Verantwoordelijk voor het ontwerp van nieuwe en verbeterde producten van conceptfase tot eindfase.

Profiel

 • Hogere technische opleiding elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring.
 • U hebt een eerste ervaring achter de rug met ontwerpspecificaties.
 • Kennis van 2D/3D

Aanbod

 • U kan rekenen op een stevig brutosalaris aangevuld met extralegale voordelen.
 • Werken in een groeiende organisatie waar er ruimte is voor creativiteit.
 • De mogelijkheid om door te groeien op verschillende manieren.
 • Een zeer afwisselende job in een vooruitstrevende onderneming die wereldwijd gekend is door zijn innovatie en kwaliteit.
 • U komt terecht in een familiaal bedrijf waar een open bedrijfscultuur heerst.

 

 

https://www.vindazo.be/vacatures/mechanical-engineering.html

Klant support medewerker (werken in het buitenland) (customer care) – Sodexo

Wil je klanten helpen en adviseren? Wil je jezelf ontwikkelen? Pak dan je koffers en kom naar Sofia! We hebben een toffe baan, waardoor we goede voorwaarden en goede verhuispakketten krijgen. Een ervaring die u nooit zult vergeten. Dus lees de vacature nu, solliciteer en hopelijk tot snel!

Jouw functie:

Als medewerker klantenservice werk je voor een Belgisch bedrijf dat deel uitmaakt van een grote internationale organisatie gespecialiseerd in service-inspecties en lunchpassen.

U kunt klanten helpen bij het oplossen van problemen met betrekking tot wachtwoorden, het wijzigen van persoonlijke gegevens, bestellingen die nog niet zijn binnengekomen, het aanvragen van belastingattesten, enz … Het is uw taak om goed te luisteren. U weet precies wat het exacte probleem van de klant is. Hoe help je klanten op de beste en meest effectieve manier? Als medewerker klantenservice zorg je ervoor dat klanten op een enthousiaste / correcte manier de beste service krijgen en tot nu toe tevreden zijn.

Het feit dat jij de hele dag hebt gezorgd voor tevreden klanten, maakt ook jou tevreden.

Wat vragen wij van jou:

 • Je communiceert oplossingen op een professionele manier
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en drukt je goed uit in het Engels
 • U bent stressbestendig, zelfs in drukke uren, uw klanten krijgen uw volledige inzet
 • Je bent leergierig
 • Je gaat altijd voor de glimlach van onze klanten
 • U kunt probleemloos op verschillende computersystemen werken
 • Ervaring met klantenservice? Dit is natuurlijk een pluspunt.

Wat bieden wij jou:

Geweldige ervaringen in het buitenland in een samenwerkingscultuur, waarin we elkaar uitdagen om nieuwe manieren te vinden om beter, sneller en slimmer te werken. We waarderen persoonlijke training en ondersteuning van agenten. Elke collega speelt een cruciale rol in ons bedrijf. De prestaties van elke collega hebben bijgedragen aan ons succes. Bij Euroccor investeren we in persoonlijke ontwikkeling, wat kansen creëert voor verdere ontwikkeling en mogelijke groei.

 • Werken vanuit huis tijdens deze coronacrisis – we bieden een Windows-pc om u te voorzien van een snelle internetverbinding
 • Super leuke sfeer op de werkvloer
 • Bulgarije heeft hoge salarissen en een uitstekende koopkracht
 • Werk op lange termijn
 • Op maat gemaakte training, begeleiding en coaching op maat om aan uw persoonlijke behoeften te voldoen
 • Private ziekteverzekering

Euroccor zorgde voor een uitstekende verhuisservice! Vanaf het moment dat u onze offerte accepteert tot uw eerste werkdag, zal onze personeelsafdeling u persoonlijk begeleiden. Zelfs nadat u aan het werk bent, houden we contact om ervoor te zorgen dat u goed wordt geïntegreerd in het bedrijf en de stad Sofia.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/dienstencheques.html

Industrieel reiniger nachtdienst Kleentec Warmenhuizen

Ben jij op zoek naar een job die perfect te combineren is met jouw drukke werk? Dan ben je op het juiste schoonmaakadres aangekomen! Door deze functie in te nemen, kun je je schoonmaakvaardigheden naar een hoger niveau tillen. Uiteraard staat uw veiligheid hoog in het vaandel, daarom houdt iedereen zich aan de geldende arbo-voorschriften. In ruil voor uw belofte kunt u rekenen op een pakket aan interessante voordelen. Hoe ziet dit eruit? Je leest het hieronder!

Let op: de vacature is eind deze maand gesloten, dus zorg dat je op tijd arriveert en solliciteer nu!

Als industrieel reiniger ga je om met voedsel in een industriële omgeving. U moet nauwkeurig en hygiënisch werken. U gebruikt ook chemicaliën en vereist een zekere mate van voorzichtigheid. Concreet voer je de volgende activiteiten uit:

 • Verzamel de benodigde materialen en middelen
 • Reinig groentemachine met hogedrukreiniger, schuim en wasapparatuur
 • Reinig productielijnen en afdelingen volgens de richtlijnen
 • Naleving van gezondheidsvoorschriften, HACCP en veilig werken

Dit krijg je

 • Het totale salaris is 15,06 euro per uur (maandag t / m donderdag) of 17,40 euro per uur (vrijdag t / m zondag)
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer bij een enkele reis van 30 kilometer
 • Na 26 weken werken pensioen opnemen via personeelszaken
 • Maximaal 28 uur deeltijdwerk per week
 • Tijdelijke arbeidsovereenkomst, het is mogelijk om een ​​vast contract te tekenen
 • Lange termijn vacatures
 • Gratis training via het online leerplatform Studytube

Hier ga je werken

Je werkt als industrieel reiniger in Kleentec in Warmenhuizen bij Heerhugowaard. Dit is een bedrijf dat klanten een hygiënische productieomgeving biedt. Dit doen ze door middel van effectieve reiniging en kwalitatief hoogstaand werk. Je gaat parttime werken als bedrijfsreiniger in Warmenhuizen in de regio Heerhugowaard. Van maandag tot en met zondag werk je tijdens de volgende uren: 1 uur en 5.00 uur. 

Dit neem je mee

 • Bereid om te werken tussen 01:00 en 05:00 uur
 • Goed niveau Nederlands of Engels met betrekking tot veiligheid op de werkplek
 • Met eigen vervoermiddel, zoals auto, bromfiets of fiets, op de werkplek aankomen
 • In staat om te werken in een koele omgeving bij 4 ° C en handarbeid uit te voeren
 • Bereidheid om haarnetjes en / of baarden te dragen en alle sieraden af ​​te doen tijdens het werk
 • Het beste is om een ​​jaar schoonmaakervaring te hebben, bijvoorbeeld als facilitair medewerker, (industrieel) schoonmaakster of schoonmaakster
 • Daarnaast woon je beter in de buurt van (nabij) Warmenhuizen, Heerhugowaard, Alkmaar of Schagen.

https://www.vindazo.nl/keywords/schoonmaak.html
Winkelverkenner

Op zoek naar een vacature als hypotheekadviseur?

Solliciteer je op een vacature als hypotheekadviseur, dan ben je verzekerd van een erg veelzijdige baan. Je werkweek bestaat uit een erg breed takenpakket, waardoor iedere dag leuk en uitdagend blijft. Hierdoor kun jij je volop ontwikkelen en word je iedere dag net even wat beter in hetgeen dat je het liefste doet. Zowel klanttevredenheid vanuit kwaliteit.Daar door je het voor.

Je doet er alles aan om iedere klant die op zoek is naar een hypotheek, een glimlach te bezorgen zodra ze het pand verlaten. Herken jij jezelf hierin? Dan ben is werken als hypotheekadviseur iets voor jou!

 

Hypotheekaanvragen beoordelen en renteaanbod

De kern van het werken als hypotheekadviseur is het behandelen van hypotheekaanvragen en voeren van adviesgesprekken. Dit doe je voor zowel nieuwe leningen als voor omzettingen en verhogingen van bestaande leningen. Daarnaast geef je ook voor een eerste (deel) akkoord op hypotheekstukken en je accordeert deze uiteindelijk finaal en administratief. Hiernaast breng je renteaanbiedingen uit en beoordeel je zelfstandig (complexe) kredietaanvragen. Een behoorlijk breed takenpakket dus, waarbij veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid komt kijken.

 

Geduld, overtuiging en een kritische blik

Je bent in staat om zaken met geduld en overtuiging uit te leggen. Ook de kritische blik mag zeker niet ontbreken. Niet iedere klant is immers ervaren met hypotheken en het papierwerk dat daarbij komt kijken of heeft even realistische verwachtingen van wat er mogelijk is.

Doorgaans heb je veel telefonisch en digitaal contact met je klanten, geldverstrekkers en serviceproviders over allerlei hypotheekaanvragen. Wil je instromen zonder ervaring? Dan is starten bij een bank veelal een idee, mits je een hbo-opleiding hebt afgerond. Heb je al meer werkervaring in de hypothekensector, maar wil je door richting advies? Dan is de opleidingseis veelal flexibeler. Nieuwsgierig geraakt? Kijk gelijk welke hypotheekadviseur vacatures beschikbaar zijn!

Winkelverkenner

Investeer in persoonlijke groei met een cursus persoonlijke ontwikkeling

Wil je meer uit jezelf halen dan je op dit moment doet en je talenten volledig benutten? Dan spreekt een cursus persoonlijke ontwikkeling je wellicht aan. Ben je specifiek op zoek naar een cursus waarbij je niet alleen nieuwe dingen leert maar ook praktische tools krijgt die jou in het dagelijkse leven helpen? Bekijk dan eens de cursus persoonlijke ontwikkeling van How Company. How Company is een trainingsbureau dat diverse open trainingen in persoonlijke ontwikkeling aanbiedt, voor jezelf maar ook bijvoorbeeld voor je team of organisatie. Daarnaast biedt How Company eveneens persoonlijke coaching aan.

Praktische insteek trainingen en persoonlijke coaching

Bij trainingsbureau How Company leer je veel over jezelf en je drijfveren, maar ook over patronen of gedachten die een belemmering vormen. Je werkt aan communicatie richting anderen en in de dialoog met jezelf. In zowel de cursus persoonlijke ontwikkeling als via persoonlijke coaching doe je veel inzichten op met betrekking tot persoonlijke effectiviteit. Eveneens leer je praktische vaardigheden en methodes die jou in je dagelijkse realiteit in staat stellen te blijven werken aan je verdere ontwikkeling. Op die manier leer je niet alleen in het moment je talenten volop te benutten en beter te presteren, maar kun je dit in de toekomst ook blijven doen.

Bekijk het aanbod aan trainingen

Wil jij investeren in de persoonlijke ontwikkeling van jezelf of van je team? Dan zijn hiervoor verschillende mogelijkheden bij How Company. Werken aan persoonlijke groei kan via een cursus persoonlijke ontwikkeling. Er zijn diverse open programma’s waarvoor je je kunt aanmelden. Daarnaast is het mogelijk om via persoonlijke coaching te werken aan het verkrijgen van de juiste focus om bepaalde doelen te behalen. Het is via How Company eveneens mogelijk om voor teams en organisaties een incompany traject op maat samen te stellen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met How Company.

Winkelverkenner

Ehbo cursus

Tijdens een EHBO cursus via AREHBO weet u zeker dat alle onderdelen aan bod komen
U wilt EHBO tot in de puntjes beheersen en daarom volgt u graag een EHBO cursus. verstandige keuze! Door te kiezen voor een opleider zoals AREHBO, weet u zeker dat alle onderdelen aan bod komen. Een aantal voorbeelden zijn het accuraat handelen op gevaarlijke situaties en hoe u deze situaties in de gaten kunt houden. Is er er een stoornis van de ademhaling gaande, ook dan weet u hoe u moet handelen.

Tijdens de EHBO cursus komen voorbeelden van kleine en grote incidenten aan bod
Er kunnen verschillende incidenten voorkomen waarin u moet weten hoe u moet handelen. Denk hierbij aan wat u precies moet doen wanneer iemand in shock raakt. Maar u moet natuurlijk ook eerste hulp verlenen bij ernstige bloedingen en wonden en u moet brandwonden kunnen behandelen. AREHBO behandeld deze zaken tijdens de EHBO cursus. En dat is wel zo fijn om te weten, toch?

U ontvangt een diploma na het afronden van de cursus
Heeft u de cursus goed af kunnen ronden en kunt u aantonen dat u accuraat kunt handelen? Dan ontvangt u een diploma Eerste Hulp. Het diploma is twee jaar geldig, waarna u weer een herhalingscursus kunt volgen. Zo weet u zeker dat u de basisvaardigheden altijd goed beheerst en dat u waar en wanneer dan ook levens kunt redden en er voor anderen kunt zijn. Naast het basisdiploma en herhalingscursussen zijn er nog veel meer mogelijkheden. Denk hierbij aan een diploma voor Eerste Hulp bij sport, kindgerichte Eerste Hulp en de aantekening wandelletsel.