Winkelverkenner

Investeer in persoonlijke groei met een cursus persoonlijke ontwikkeling

Wil je meer uit jezelf halen dan je op dit moment doet en je talenten volledig benutten? Dan spreekt een cursus persoonlijke ontwikkeling je wellicht aan. Ben je specifiek op zoek naar een cursus waarbij je niet alleen nieuwe dingen leert maar ook praktische tools krijgt die jou in het dagelijkse leven helpen? Bekijk dan eens de cursus persoonlijke ontwikkeling van How Company. How Company is een trainingsbureau dat diverse open trainingen in persoonlijke ontwikkeling aanbiedt, voor jezelf maar ook bijvoorbeeld voor je team of organisatie. Daarnaast biedt How Company eveneens persoonlijke coaching aan.

Praktische insteek trainingen en persoonlijke coaching

Bij trainingsbureau How Company leer je veel over jezelf en je drijfveren, maar ook over patronen of gedachten die een belemmering vormen. Je werkt aan communicatie richting anderen en in de dialoog met jezelf. In zowel de cursus persoonlijke ontwikkeling als via persoonlijke coaching doe je veel inzichten op met betrekking tot persoonlijke effectiviteit. Eveneens leer je praktische vaardigheden en methodes die jou in je dagelijkse realiteit in staat stellen te blijven werken aan je verdere ontwikkeling. Op die manier leer je niet alleen in het moment je talenten volop te benutten en beter te presteren, maar kun je dit in de toekomst ook blijven doen.

Bekijk het aanbod aan trainingen

Wil jij investeren in de persoonlijke ontwikkeling van jezelf of van je team? Dan zijn hiervoor verschillende mogelijkheden bij How Company. Werken aan persoonlijke groei kan via een cursus persoonlijke ontwikkeling. Er zijn diverse open programma’s waarvoor je je kunt aanmelden. Daarnaast is het mogelijk om via persoonlijke coaching te werken aan het verkrijgen van de juiste focus om bepaalde doelen te behalen. Het is via How Company eveneens mogelijk om voor teams en organisaties een incompany traject op maat samen te stellen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met How Company.

Winkelverkenner

Ehbo cursus

Tijdens een EHBO cursus via AREHBO weet u zeker dat alle onderdelen aan bod komen
U wilt EHBO tot in de puntjes beheersen en daarom volgt u graag een EHBO cursus. verstandige keuze! Door te kiezen voor een opleider zoals AREHBO, weet u zeker dat alle onderdelen aan bod komen. Een aantal voorbeelden zijn het accuraat handelen op gevaarlijke situaties en hoe u deze situaties in de gaten kunt houden. Is er er een stoornis van de ademhaling gaande, ook dan weet u hoe u moet handelen.

Tijdens de EHBO cursus komen voorbeelden van kleine en grote incidenten aan bod
Er kunnen verschillende incidenten voorkomen waarin u moet weten hoe u moet handelen. Denk hierbij aan wat u precies moet doen wanneer iemand in shock raakt. Maar u moet natuurlijk ook eerste hulp verlenen bij ernstige bloedingen en wonden en u moet brandwonden kunnen behandelen. AREHBO behandeld deze zaken tijdens de EHBO cursus. En dat is wel zo fijn om te weten, toch?

U ontvangt een diploma na het afronden van de cursus
Heeft u de cursus goed af kunnen ronden en kunt u aantonen dat u accuraat kunt handelen? Dan ontvangt u een diploma Eerste Hulp. Het diploma is twee jaar geldig, waarna u weer een herhalingscursus kunt volgen. Zo weet u zeker dat u de basisvaardigheden altijd goed beheerst en dat u waar en wanneer dan ook levens kunt redden en er voor anderen kunt zijn. Naast het basisdiploma en herhalingscursussen zijn er nog veel meer mogelijkheden. Denk hierbij aan een diploma voor Eerste Hulp bij sport, kindgerichte Eerste Hulp en de aantekening wandelletsel.