Telemarketing voor B2B afspraken

Telemarketing is een manier om meer klanten binnen te slepen. Door middel van telefonische acquisitie worden prospects benaderd met de vraag of zij geïnteresseerd zijn in een bepaalde dienst of product. Teleleads is een organisatie die kwalitatieve B2B afspraken maakt. Wij ondersteunen jouw onderneming en zorgen zo voor meer sales succes.

Wij genereren op zeer klantvriendelijke wijze telefonisch meer leads en meer afspraken voor jou, zodat jij of jouw accountmanagers zich op belangrijkere zaken kunnen richten, namelijk het closen van de deals.

Neem voor meer informative over onze dienstverlening of een vrijblijvende offerte contact op. Telefoonnummer: 088 000 85 75.

Teleleads zorgt voor kwalitatieve afspraken

In overleg stellen we jouw doelgroep vast en maken we een doelstelling. Vervolgens gaan we op basis van diverse criteria bedrijven uit onze database benaderen, waarbij we een belscript gebruiken. Door middel van een klantvriendelijke aanpak proberen onze telemarketeers afspaken te maken met deze bedrijven voor een verder informatief gesprek. Jij kunt je door de telemarketing aan ons uit te besteden beter voorbereiden op het salesgesprek en zo de kans op succes vergroten.

  • In 5 stappen naar meer salessucces
  • Enthousiaste, effectieve en ervaren telemarketeers
  • Meer warme leads en afspraken

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wil je graag een offerte ontvangen? Of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 088 000 85 75, of maak gebruik van het contactformulier op onze website.

Website bezoeken

B2B marketing & telemarketing

B2B marketing (telemarketing)

Voor de groei van jouw organisatie is het belangrijk om jaarlijks nieuwe doelen te stellen. Deze doelen geven jouw onderneming een punt om naar toe te werken. Stapsgewijs groei je zo door en ontwikkel je jouw onderneming verder. Met groei gaat natuurlijk een grotere omzet gepaard. Die omzet moet echter wel ergens vandaan komen. Daarom dien je stappen te ondernemen om meer klanten binnen te slepen. B2B marketing is daar een methode voor. Door middel van telemarketing kun je proberen afspraken te maken met andere bedrijven die wellicht geïnteresseerd zijn in jouw dienst of product. Tijdens deze afspraak kun je vervolgens proberen de klant binnen te slepen.

Teleleads genereert warme leads

Teleleads is een Nederlandse organisatie die gespecialiseerd is in telemarketing. Wij maken een selectie van bedrijven aan de hand van onze database. Die bedrijven gaan we vervolgens namens jouw onderneming telefonisch benaderen. We kijken of ze geïnteresseerd zijn en proberen een afspraak te maken voor een informatief gesprek. Als dat lukt noemen we dat een warme lead. Wij zijn erg goed in het vullen van jouw agenda met warme leads. Door de telemarketing uit te besteden aan ons kun jij dus veel meer klanten gaan binnenslepen. Je hebt namelijk veel meer tijd over om de salesgesprekken goed voor te bereiden en succes te behalen.

Website bezoeken

Draadloze achteruitrijcamera

Veiligheid boven alles. Zeker als het gaat om de veiligheid van anderen wanneer dat jouw verantwoordelijkheid is. Wanneer je op een groter voertuig zit, zoals een tractor, een vrachtwagen of een grote bestelbus is het belangrijk dat je rekening houdt met wat er allemaal om je heen gebeurt. Je zit zelf veilig in de cabine van het voertuig en bij een aanrijding, zeker op lagere snelheid heb je weinig kans op verwondingen. Maar dit betekent niet dat alles veilig is natuurlijk. Je bent nog steeds verantwoordelijk voor wat je aan kan richten. Zeker wanneer je in de stad rijd is een ongeluk snel gemaakt. En aangezien het feit dat hier meer fietsers en voetgangers zijn moet je goed oppassen.

Het gevaar bij grotere voertuigen zit hem in de dode hoeken van de voertuigen. Dit zijn de gebieden om een voertuig heen, waarin de bestuurder geen zicht heeft. Vaak geldt de regel: hoe groter het voertuig, hoe groter de dode hoeken. Vooral bij vrachtwagens en bestelbussen is lastig om achteruit te kijken. Maar tegenwoordig zijn hier achteruitrijcameras voor. Dit zorgt voor een grote verbetering van de veiligheid van de grotere voertuigen. Vooral de voertuigen die door de stad heen moeten. Het is vooral makkelijk voor bestelbussen. Want om deze voertuigen te besturen heb je gewoon een rijbewijs-B nodig, terwijl ze flink aan de maat zijn. Het kan makkelijk zijn voor ZZP’ers die in de bouw actief zijn. Vaak hebben zij grotere werkbussen, waarbij achteruitkijken moeilijker is. En het hoeft niet moeilijk te zijn om een draadloze achteruitrijcamera te monteren. Vaak is het zo makkelijk dat je het zelf kan doen. Op deze manier hoef je je bedrijfswagen niet een dag in te leveren, en dus ook geen werk in te leveren.

Ben je na het lezen van dit artikel geïnteresseerd geraak in een achteruitrijcamera? Kijk dan eens op vanzwitserland.nl.

Website bezoeken

Leadgeneratie door Telemarketing bedrijf

Leadgeneratie door een telemarketing bedrijf

Wil jij een hogere omzet scoren dit jaar? Ben jij van plan grote stappen te maken met je bedrijf? Hoop jij meer klanten binnen te slepen? Dan is Teleleadsprecies het bedrijf dat jij nodig hebt. Als telemarketing bedrijf zijn we gespecialiseerd in koude acquisitie. Dat is het ongevraagd bellen van bedrijven om te kijken of ze jouw dienst misschien willen afnemen, of jouw product zouden willen kopen. Hierbij maken we gebruik van een uitgebreide database. Daarmee kunnen we bedrijven makkelijk uitpikken die wel eens interesse in jouw dienst of product zouden kunnen hebben.

Teleleads vult jouw agenda met afspraken

Als telemarketing specialist weten we hoe we jouw agenda moeten vullen met zinvolle afspraken. Onze marketeers snappen goed hoe ze op klantvriendelijke wijze potentiële bedrijven warm kunnen maken voor datgene dat jij aanbiedt. Hierdoor weten we veel warme leads binnen te slepen. Dat zijn afspraken met bedrijven waarvan je al weet dat ze geïnteresseerd zijn. Jij of je accountmanagers kunnen je zo volledig richten op het salesgesprek en het binnenslepen van de klant.

Meer weten?

Heb je vragen over de dienstverlening van Teleleads? Graag maken we een vrijblijvende afspraak met je om je meer over leadgeneratie door middel van telemarketing te vertellen. Neem daarvoor gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088 000 85 75.

Website bezoeken

Telemarketing en leadgeneratie

Telemarketing voor meer leadgeneratie

Meer klanten die jouw product kopen of jouw dienst afnemen betekent een hogere omzet. Dat zal leiden tot een sterkere groei van je bedrijf. Mogelijke nieuwe klanten actief benaderen kan jouw onderneming daarom flink helpen. Als dit telefonisch gebeurt wordt dat telemarketing genoemd. Een bedrijf wordt ongevraagd benaderd om te kijken of ze misschien interesse hebben in wat jij hen kunt aanbieden. Op dat moment zijn het nog koude leads. Willen ze meer weten? Dan wordt dit een warme lead genoemd en kan er een vervolg afspraak worden ingepland. Tijdens deze afspraak kan met een salesgesprek de potentiële klant écht overtuigd worden.

Teleleads genereert meer leads

Teleleads is een bedrijf dat gespecialiseerd is in telemarketing en voor meer leadgeneratie kan zorgen. In onze database van bedrijven kunnen we een selectie maken van te benaderen bedrijven in allerlei soorten branches, waaronder zorg, IT, zakelijk of automotive. Ook kan op basis van regio een selectie gemaakt worden. Nadat we een belscript hebben opgesteld gaan we echt aan de slag en vullen we jouw agenda met afspraken!

Vraag om een offerte!

Wil je Teleleads inschakelen voor telemarketing of verder informeren naar onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. Wij stellen tevens graag een scherpe offerte voor je op. Contact opnemen kan door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 088 000 85 75.

Website bezoeken

Human Office: Ergonomisch advies op maat

Human Office kan u adviseren welke ergonomische producten geschikt zijn voor uw personeel. Laat u voorlichten door onze specialisten hoe u een betaalbare ergonomische werkplek kunt creëren welke een optimaal bedrijfsresultaat zal opleveren. Dit werkt twee richtingen op, voor zowel uw personeel als voor uzelf. Wij bieden maatwerk gericht op lichaamshouding, bijvoorbeeld bij beeldschermwerk of fysieke belasting. Tevens bieden wij oplossingen voor problemen op de werkplek welke klachten veroorzaken en helpen zodoende een ideale werkplek te creëren. 

Werknemers met lichamelijke klachten door een slechte werkhouding zijn onnodig, te voorkomen of terug te dringen. Wij geven advies door te kijken of de werkplek ergonomisch is afgestemd op de werkzaamheden. Repeterende werkzaamheden, of steeds in een bepaalde houding zitten zijn voor een groot deel veroorzakers van RSI of CANS. Door fysieke belasting kan men dus klachten krijgen aan nek, schouders, rug en armen. Door een op maat ingerichte werkplek is er minder kans op deze aandoeningen. Zo’n werkplek zal preventief werken en zo genoemde klachten voorkomen. Dit zal het verzuim onder werknemers sterk doen afnemen. 

Waaraan voldoet een ergonomische werkplek

* De kijkafstand m.b.t. het beeldscherm is op de juiste manier afgesteld. 
* Optimale hoek boven- onderarm en hoek boven- onderbeen. 
* Een juiste positie van het toetsenbord. 
* Armlegger op de juiste hoogte voor steun onderarm en ontlasting schouders. 
* Hoogte bureaublad is goed ingesteld. 
* Juiste hoogte van de bureaustoel. 
* Vrije beenruimte onder de tafel. 
* Documenthouder om documenten rechtop te lezen. 
Human Office realiseert deze werkplekken tot volle tevredenheid van u en uw personeel. 

Veelzijdig assortiment

In ons assortiment bevinden zich diverse hulpmiddelen zoals: 
– laptopstandaard (-laden en -houders) 
– PC houders 
– CPU houders 
– tablet hulpmiddelen 
– monitorarm/steun 
– documenthouders 
– ergonomische muis 
– voetensteun 
– arm- en polssteun 
– tafelstandaard 
– wandbevestiging 

Investering terug verdienen

Uw werkplekken ergonomisch inrichten hoeft niet duur te zijn. Investeren in gezondheid en vitaliteit verdient zich altijd terug. Het is de moeite waard met wat aanpassingen een verantwoorde ergonomische werkplek te creëren. Bijvoorbeeld een combinatie van een laptophouder, toetsenbord en muis levert bij het juiste gebruik al minder nekklachten op en verbetering van het comfort van de werkplek. Hierdoor wordt de productiviteit hoger. Onze functionele producten zijn duurzaam, stevig, veilig en onze hoogwaardige designs hebben een luxe uitstraling. Wij zorgen voor een goede match van onze producten in uw interieur. Dit zal voor uw bedrijf o.a. het volgende opleveren: 
. energieke medewerkers; 
. gezonde werkomgeving; 
. minder ziekteverzuim; 
. veilige bedrijfscultuur; 
. stijging van de productiviteit. 

Wilt u meer weten over onze verschillende producten of hebt u advies nodig? Bezoek onze showroom, neem contact op voor een telefonisch advies of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Website bezoeken

Wat doet een tekstschrijver?

De freelance tekstschrijver lijkt als paddenstoelen uit de grond te schieten. Online zie je dat veel mensen zichzelf tegenwoordig copywriter, freelance tekstschrijver of schrijver noemen. Maar wat doet een tekstschrijver eigenlijk? Met welke taken houden zij zich bezig?

 

Verschillende soorten tekstschrijvers

Tekstschrijvers zijn er in alle soorten en maten. Allen moeten zij echter echte woordkunstenaars zijn. Veel tekstschrijvers werken als freelancer, maar het is ook mogelijk om in dienst van een organisatie te werken. Er zijn tekstschrijvers die zich enkel bezighouden met het schrijven van zakelijke instructies of handleidingen. Ook zijn er tekstschrijvers die zich bezighouden met schrijven van gespecialiseerde, journalistieke opdrachten of tijdschriftartikelen. Tenslotte is er een grote groep tekstschrijvers specialist in het schrijven van SEO teksten. Dergelijke webteksten maken websites beter vindbaar voor zoekmachines zoals Google.

 

De taken van een tekstschrijver

Als tekstschrijver ben je natuurlijk voornamelijk bezig met het schrijven van teksten. Toch heeft een tekstschrijver vaak ook nog een hoop andere taken. Allereerst is het meestal nodig om overleg te voeren met je opdrachtgever, over de te schrijven tekst. Je moet de wensen van de opdrachtgever in kaart brengen. Soms wordt daarbij ook input van de tekstschrijver verwacht. Meestal is het nodig om daarna research te doen naar het onderwerp van de opdracht. Denk daarbij aan het zoeken van informatie of het raadplegen van personen via interviews. Wanneer je concepttekst af is volgt vaak nog een andere belangrijke taak. Na overleg met de opdrachtgever ga jij je tekst namelijk corrigeren en bijstellen. Een tekst is immers zelden direct perfect.

 

Waar werken zij

Veel tekstschrijvers werken op zelfstandige basis. Zij werken vanuit huis of huren bijvoorbeeld ergens een flexplek waar zij tegelijkertijd ook kunnen netwerken. Het is ook goed mogelijk om bij een reclame- of marketingbureau te werken. Tekstschrijvers werken daarnaast ook regelmatig op de communicatieafdeling van een bedrijf of overheidsinstelling. Natuurlijk vind je ze ook in dienst van uitgevers, redacties, kranten en tijdschriften. Eigenlijk vind je ze bij alle grote bedrijven. Alle grote ondernemingen hebben immers regelmatig te maken met schriftelijke uitingen. Zij huren daarom tekstschrijvers in voor verschillende taken. Zo schrijven zij bijvoorbeeld in vakbladen of voor de website. Ook vacatureteksten worden vaak door professionals geschreven.

Website bezoeken

Hoe krijg je unieke kleding?

Voor de meeste mensen is het belangrijk om er goed en verzorgt uit te zien. Met name onder de jongeren is er een stroming waarbij uiterlijk heel erg telt. Zo willen mensen uniek zijn en moeten er merken gedraagt moeten worden om erbij te horen. Hierbij is het dus belangrijk om anders zijn dan de rest. Hoe vaak zie je dat mensen in clubs weer het duurste shirt aanhebben. Ook zijn van die Gucci tasjes erg populair en dragen veel mensen ook dit soort accessoires. Hierbij wilt iedereen uniek zijn maar zo makkelijk is dat niet. Want alles wat uniek is is duur. Overal waar limited edition bij staat moet weer een stuk duurder zijn dan versies die er erg op lijken. Maar dit hoort er natuurlijk wel bij. Toch is het nog lastig om van die unieke spullen te hebben. Doordat ze limited edition zijn is het vaak moeilijk om bij de kanshebbers ervan bij te horen. De echte die hard fans zijn er altijd het eerste bij. Verder zitten er de meest unieke details op bijvoorbeeld de schoenen van de limited edition sneakers. Denk hierbij aan aparte leer kleuren of suede verf. Hierdoor komt er iets dat nog niet eerder is gemaakt. Hierbij zijn er twee bekende merken die opeens gaan samenwerken. Hier is dan veel vraag naar waardoor de prijs van dit soort producten en artikelen toch wel flink omhoog gaat. Dit gebeurt dus door doordat er zoveel vraag naar is en het aanbod toch wel erg beperkt is. Wat nog meer bijzonder is dat deze enorm dure artikelen voor nog veel meer verkocht worden. Door de doorverkoop prijs kan dit artikel soms wel even verdrievoudigd worden en dit wordt nog wel betaald ook aan mensen die dit artikel graag willen hebben. Voor meer informatie kan je online op internet kijken.

Website bezoeken

Winkelverkenner voor LockpickWebwinkel.nl

Het open kraken van sloten wordt niet door iedereen als eerste geassocieerd met een sport. Toch wordt het ook in Nederland door veel mensen beoefend als sport. 

 

Schadeloos een slot open kraken

Het is hierbij de kunde om dan ook helemaal geen schade toe te brengen aan het slot. Helemaal geen schade is lastig omdat er automatisch al wat krasjes op de stiften op het slot komen tijdens het lockpicking. Maar dit heeft niks te maken met de normale werking van het slot.

Het slot is namelijk na het lockpicken gewoon in gebruik te nemen met de normale sleutel. In sommige gevallen kan dit ook erg makkelijk zijn. Stel dat je bijvoorbeeld je sleutel kwijt bent en deze later weer terug vindt. Als deze binnen in je woning ligt terwijl je jezelf hebt buiten gesloten.

Door in deze situatie gebruik te maken van een pick lock kun je dus kosten besparen omdat je geen slotenmaker hoeft in te huren, geen schade hoeft toe te brengen aan je woning door bijvoorbeeld een ruitje in te slaan. Maar je hoeft ook geen ander slot te kopen / installeren.

 

Voordeel van het openen met lockpicking

Wanneer je namelijk het deurslot open krijgt en weer toegang krijgt tot je eigen woning dan kun je de sleutel pakken en daarna het slot gewoon weer gebruiken als normaal. Een nadeel van lockpicking is wel dat het best lastig is om uit te voeren. Helemaal in de lastige positie zoals een cilinderslot in een deur is gemonteerd.

De meeste beoefenaars van lockpicking oefenen het namelijk met een cilinderslot in de hand. Dit is een hele andere positie en zelfs dan is het al lastig. Om deze techniek succesvol toe te passen zul je dus veel geduld moeten hebben.

Website bezoeken

Tips bij hsp

Denk u dat u HSP hebt? En wilt u graag hulp bij hsp? Dan kunt u in dit artikel een heel wat tips vinden die uw leven misschien een stuk makkelijke maken. Natuurlijk is dit niet even effectief dan als u naar een speciale coach gaat maar het geeft in iedergeval een steun in de goede richting. Allereerst als u merkt dat u een hoog sensitief persoon bent is daar niks mis mee. De meeste mensen die dit hebben voelen zich niet ‘normaal’. Maar wat is eigenlijk niet normaal. Want hoe u zich gedraagt kan misschien heel normaal zijn alleen ziet u dat zelf niet. Denk hier dus goed over na, begrijp dat normaal op heel veel manieren geïnterpreteerd kan worden. Zorg er in ieder geval voor dat u niet onnodig gestrest raakt. Hierbij kunt proberen minder te haasten. Sta op tijd op zodat u alles even rustig kan doen en geen gestress hebt omdat u haast hebt.

Verder is het belangrijk dat u uw grenzen aangeeft. Het is lastig om tegen iemand te zeggen dat je het ergens niet mee eens bent of bepaalde activiteiten niet wilt doen maar als u hier niks mee aangeeft dan zult u zichzelf alleen maar meer in de penarie brengen. Maar zorg er voor dat je zelf weet waar je behoefte aan hebt. Doe dingen die je zelf wilt en niet omdat iemand anders wilt dat je dat moet doen terwijl je dit zelf niet wilt. Verder zorg ervoor dat je niet teveel piekert. Met piekeren schiet niemand op en het brengt alleen maar stress met zich mee. Daarom als u het voelt opkomen dat u gaat piekeren zorg er dan voor dat u iets doet dat afleidt. Denk hierbij aan sporten, schoonmaken of wandelen. Samengevat, probeer dingen te doen die u zelf wilt en leuk vindt en probeer kalm te blijven.

Website bezoeken