Meer B2B afspraken?

Meer B2B afspraken?

Wil jij jouw sales afdeling een boost geven? Zoek jij naar manieren om meer klanten voor je bedrijf binnen te slepen? Teleleads is een telemarketing bedrijf dat jou daar graag bij helpt. Onze telemarketeers zorgen voor meer B2B afspraken door middel van B2B leadgeneratie. Onze werkwijze zorgt voor warme leads, ofwel leads waarbij de kans groter is dat jij er daadwerkelijk iets uit kunt halen. Om dat te bereiken maken onze ervaren en enthousiaste telemarketeers gebruik van een klantvriendelijke aanpak. Geen opdringerigheid, maar enkel oprechtheid en enthousiasme. Zo zorgen wij dat jouw accountmanagers volle agenda’s hebben.

Teleleads laat jouw bedrijf groeien

Teleleads heeft de beschikking over een uitgebreide database aan bedrijven. Die kunnen we gebruiken om een selectie te maken van relevante bedrijven om te bellen. Nadat een belscript in overleg is opgesteld en de telemarketeers zijn ingewerkt gaan we aan de slag. We benaderen deze bedrijven door hen te bellen. Tijdens het gesprek kijken we of dat bedrijf wellicht interesse heeft in hetgeen jij hen kan bieden. Als dat het geval is gaan we kijken of een afspraak kan worden ingepland. Vervolgens is het aan jou of je accountmanager om de klant een mooie offerte voor te leggen en deze daadwerkelijk binnen te slepen.

Vraag om meer informatie

Klinkt dit jou goed in de oren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 088 000 85 75 en informeer naar de mogelijkheden!

Website bezoeken

Hulp bij ontstopping in Utrecht

Heeft u hulp nodig bij ontstopping in Utrecht, deze onderneming biedt verschillende diensten voor u aan en ook kunt dus ook hulp krijgen bij ontstopping in Utrecht. U kunt hier terecht voor meerdere soorten ontstoppingen, u kunt deze op de website bekijken en de bijbehorende informatie erbij lezen. De lijst van ontstoppingen in Utrecht bestaat uit gootsteen ontstopping, afvoer ontstopping, douchen ontstopping, riool ontstopping en toilet ontstopping. Zoals hierboven ook geschreven staat kunt u alle informatie over deze hulp bij ontstopping in Utrecht, zo komt u alles te weten over het bedrijf en de werkwijze die er word toegepast. Als u vragen heeft over hoeveel de onderneming die hulp bij ontstoppingen in Utrecht in rekening brengt, kunt u onder het kopje ‘tarieven’ de prijzen bekijken en krijgt u inzicht in hoeveel het u gaat kosten als u de diensten van deze onderneming aanneemt. De personen die al ervaring hebben met de diensten van deze onderneming zijn dan ook positief over de service, het personeel is erg vriendelijk en lossen het probleem graag voor u op, ze geven u ook nog advies mee zodat u de volgende keer misschien zelf wel het probleem kunt oplossen.

 

Contact opnemen voor hulp bij ontstopping in Utrecht

 

Heeft u dus last van een ontstopping in Utrecht die tussen de lijst staat die hierboven geschreven is, neem dan contact met dit bedrijf op en laat iemand langs komen die voor u het probleem op lost en u weer verder kan gaan met waar u mee bezig was. Het telefoonnummer is beschikbaar voor telefonisch contact, hier wordt u telefonisch te woord gestaan door een van de medewerkers en zo kunt u ook een afspraak inplannen. Het emailadres is ook beschikbaar en hier kunt u uw mail heen sturen, ze proberen hier dan zo snel mogelijk op te reageren en u zo snel mogelijk te helpen.

 Het informatieproduct van Scripted

Besluiten nemen is een dagelijkse of veel voorkomende taak van ondernemers en bedrijfsleiders. Deze besluiten kunnen mogelijk een hele grote invloed hebben op de organisatie. Maar hebben deze ondernemers, bedrijfsleiders en wellicht uzelf nog wel overzicht op de situatie? Of misschien ontbreekt het wel aan de juiste kennis om de juiste keuzes te maken. Externe informatie kan op deze manier wellicht een uitkomst bieden. Hoe goed zou het wel niet zijn als deze informatie beschikbaar is wanneer u het wilt. In deze blog leggen we uit hoe wij informatie beschikbaar proberen te maken voor ondernemers…

 

Informatie is gemakkerlijker verkrijgbaar dan ooit tevoren. Google is tegenwoordig de zoekhulp van miljoenen mensen en deze geeft dan ook bergen aan informatie, direct beschikbaar voor de gebruiker. Doordat google zijn systemen ontwikkeld heeft met complexe algorithmen zorgen zij ervoor dat informatie altijd relevant voor u is. Omdat alles zo makkelijk op te zoeken is kunnen we tegenwoordig steeds meer dingen zelf, zonder hulp van anderen. Een recept koken zonder ervaring of een fietsband plakken zonder kennis hiervan kan tegenwoordig met een simpele google search worden gedaan.

 

Op aanvraag

Het toepassen van externe informatie is natuurlijk niets nieuws. Instructies en handleidingen  bestaan al eeuwenlang. De nieuwe manier van zoeken en ontdekken is het unieke aspect. Informatie en uitleg over iedere denkbare topic is beschikbaar. We kunnen dus steeds meer beschikken over uitgebreidde kennis.  Of we er ook slimmer van worden? Dat is een beetje de vraag. Als we de informatie echt zouden opslaan of leren dan wel, maar vaak is deze informatie zogezegd “on-demand” aanwezig. Deze informatie wordt steeds directer gecommuniceerd met de eindgebruiker, dit gebeurd door het gebruik van smartphones en smartwatches.

 

Professional vs computerprogramma

Dagelijks komen er bergen en bergen aan nieuwe informatie en data beschikbaar. Dit tempo gaat enorm snel en is voor een normaal mensen simpelweg niet bij te houden. Alleen al het dagelijkse aantal aan nieuwe wetenschappelijk onderzoek gaat hoeveelheden aan die niemand bij kan houden. Dit is natuurlijk een situatie waarbij niet alle kennis altijd up-to-date is bij de desbetreffende expert en professionals in een bepaald veld. Het medische veld bijvoorbeeld, waar artsen en chirurgen kennishoudende personen zijn, is dit een gevaar. Zij kunnen de nieuwe stroom aan informatie niet bijhouden en lopen het risico om achterop te raken. De kennis is in dit vel dus niet gelijk aan de nieuwe gepubliceerde informatie.

 

In deze gevallen kunnen zij behoefte hebben aan een assistent. Een programma of tool die hen zou kunnen helpen om deze informatie bij te houden en te kunnen overbrengen. Dit programma zou zelfs kunnen helpen bij het opstellen van een advies voor een patient. Dit advies  is dan een meer modernere en actuelere aanpak dan de initiele gedachtes van de chirurg of arts.  Tegenwoordig bestaat al een soort programma, ontwikkled door IBM is dit “Watson for Oncology”. Deze combineert de informatie van patienten met een een ruim aanbod aan informatie op het internet. Zo kan de nieuwste info worden combineerd voor een optimaal behandelplan.

 

Een bedrijfskundig assistent

 

Wij willen graag op deze ontwikkelingen inhaken en ontwikkelden daarom een programma dat in essentie (lang niet zo geavanceerd) lijkt op “Watson for oncology”.  Maar dan voor de zakelijke markt zoals zelfstandige ondernemers en MKB’ers. Wij komen met een persoonlijke rapportage dat uw data combineerd met informatie op het internet, zo maken een we een zeer accuraat verslag. Hiermee kunt  u uw kennis en kunde vergroten en toepassen op uw organisatie.  Omdat het een computerprogramma betreft kunnen wij voldoen aan de wens voor on-demand informatie. Wij leveren vaak binnen in werkdag. Dat is dus razendsnelle informatie, hapklaar om door u gebruikt te worden.

Om een kleine indruk te geven beschikken wij over een gratis bedrijfsscan. 

 

U kunt natuurlijk ook altijd informatie bij ons opvragen. Dit kan via info@scriptedconsultancy.com

https://www.scriptedconsultancy.com/blog/322153_on-demand-informatie-voor-ondernemers

IT, de onderscheidende factor?

Er is tegenwoordig een groot aantal aanbieders van software oplossingen voor bedrijven. Het start al direct na de inschrijving bij de kamer van koophandel, in de bijgeleverde map vind je advertenties voor administratiesoftware, marketingsoftware en betalingssystemen. Deze systemen maken de dagelijkse bedrijfsvoering gemakkelijker, maar brengen ook kosten met zich mee. Hoe vorm je een goed beleid omtrent systemen (IT) , zijn deze systemen voor iedereen even belangrijk en kun je de concurrentie verslaan met IT? Je leest het hier…

Oké, voor sommige bedrijven zijn bepaalde systemen noodzakelijk. Een detailhandelaar kan bijna niet meer om digitale betaalwijzen heen, en administratie software is een enorm hulpmiddel voor bedrijven met veel transacties. Er zijn dan ook systemen waar elke organisatie vroeg of laat mee te maken krijgt, dit hangt vaak samen met het aantal klanten en de omvang van een bedrijf. Door het aanbod en het algemene gebruik van deze software zijn er nagenoeg geen bedrijven die zich hier mee onderscheiden. We vatten al deze systemen in dit artikel samen tot Informatietechnologie, afgekort met “IT”. 

IT gaat op een gegeven moment een belangrijke rol spelen binnen een bedrijf. Dit heeft te maken met de omvang, maar ook zeker met de branche waar het bedrijf zich in bevindt. Welk vervoersbedrijf bezit geen volgsysteem en welke groothandel heeft geen voorraadbeheer? Nee, dit is niet iets waar organisaties zich mee kunnen onderscheiden, door alle technologische ontwikkelingen door de jaren heen zijn dit bijna voorwaarden geworden. Het niet bezitten van deze systemen kan eerder worden gezien als verlies dan dat het bezit wordt gezien als onderscheidende factor. Natuurlijk kunnen er binnen deze systemen innovaties plaatsvinden die tijdelijk een voordeel opleveren, maar deze laten we buiten beschouwing.

Terug naar de basis

Elk bedrijf dient een strategie te hebben (lees hierover in deze blog), een kapstok waaraan andere bedrijfsonderdelen kunnen worden opgehangen. Het onderdeel IT is hier niet anders. Als we IT terugkoppelen aan de strategie kunnen we inzichtelijk maken welke systemen nu echt belangrijk zijn, en wanneer we de nadruk moeten leggen op een bepaald systeem. We moeten de strategie zogezegd als richtlijn nemen voor ons IT beleid. Zo komen we tot een preciezere en effectievere keuze van onze systemen. Dit verbeterd de prestaties van een bedrijf, en verlaagd ook de mogelijke kosten. 

Infrastructuur

Een ander aspect  van IT heeft betrekking op de infrastructuur, en de verhouding met de behoefte van een organisatie (dit is besproken in deze blog). Bij dit aspect speelt IT een rol in de algemene informatiebehoefte en groeimogelijkheden van een bedrijf. Kort gezegd faciliteert een juiste focus op algemene management en operationele systemen een soepele bedrijfsgroei. Dit aspect komt ter sprake bij het doormaken van fases van groei en ontwikkeling.

Overzicht

Om al deze zaken samen te vatten  is de hiërarchie van mogelijk concurrentievoordeel hier onder weergegeven:

 

Branche specifieke systemen hebben een lage potentie om voor concurrentievoordeel te zorgen. Dit is, wanneer er actief wordt ingezet om deze systemen. De valkuil is hier het niet bijhouden van de ontwikkelingen en zo een concurrentieachterstand ontwikkelen.

Infrastructuur omvat zogezegd alle operationele en management systemen. Deze systemen kunnen zorgen voor enorme sprongen in efficiëntie en overzichtelijkheid van een bedrijf. Dit leidt tot algemene bedrijfsvoordelen. Een ideale infrastructuur is moeilijker te behalen dan de branche specifieke systemen. Bedrijven die de infrastructuur goed op orde hebben kunnen hier dus een groot voordeel uit halen.

IT strategie heeft het grootste potentieel om een concurrentievoordeel op te leveren. Dit komt doordat de IT wordt opgesteld aan de hand van de strategie, de algemene lijnen waarmee een bedrijf de markt bewerkt. IT factoren gericht op strategie kijken dus ook naar het bedrijf zelf, en zorgen ervoor dat hier het verschil kan worden gemaakt ten opzichte van een concurrent. Zo kan het ene bedrijf tot de conclusie komen dat een uitgebreid leveranciersmanagement systeem een voordeel oplevert, waar een ander bedrijf zal profiteren van een geavanceerd aftersales platform. Weten welk systeem voor uw bedrijf geschikt is, en op welke systemen de focus moet worden gelegd is dus een factor die helpt bij het creëren van concurrentievoordeel.

 

Conclusie

We worden overladen met software die het zakendoen vergemakkelijkt, en met een reden. Een groot gedeelte van de bedrijven kan niet om deze systemen heen. Ze verhogen de efficiëntie of zorgen ervoor dat een bedrijf aan de minimale klantverwachtingen kan voldoen. Echter is hier bijna geen voordeel uit te behalen, uw concurrentie heeft immers dezelfde behoeften en dezelfde systemen. Het is dus belangrijk om naar uw strategie te kijken en uw concurrentievoordelen te ontdekken. Vervolgens kunt u uw systeemkeuze maken om deze factoren te versterken. Zo maakt u onderbouwde systeemkeuzes en kunt u concurrentievoordeel behalen.

 

Wilt u uw strategisch profiel ontdekken, en op basis hiervan systeemsuggesties ontvangen? Bekijk dan eens ons product Marketing & Strategie. Hier lichten we uw bedrijf door, en ontdekken we de punten waarop u concurrentievoordeel kunt behalen.

 

Teun Koldeweij

Oprichter Scripted Consultancy

https://www.scriptedconsultancy.com/blog/320304_it-de-onderscheidende-factor

Telemarketing voor B2B afspraken

Telemarketing is een manier om meer klanten binnen te slepen. Door middel van telefonische acquisitie worden prospects benaderd met de vraag of zij geïnteresseerd zijn in een bepaalde dienst of product. Teleleads is een organisatie die kwalitatieve B2B afspraken maakt. Wij ondersteunen jouw onderneming en zorgen zo voor meer sales succes.

Wij genereren op zeer klantvriendelijke wijze telefonisch meer leads en meer afspraken voor jou, zodat jij of jouw accountmanagers zich op belangrijkere zaken kunnen richten, namelijk het closen van de deals.

Neem voor meer informative over onze dienstverlening of een vrijblijvende offerte contact op. Telefoonnummer: 088 000 85 75.

Teleleads zorgt voor kwalitatieve afspraken

In overleg stellen we jouw doelgroep vast en maken we een doelstelling. Vervolgens gaan we op basis van diverse criteria bedrijven uit onze database benaderen, waarbij we een belscript gebruiken. Door middel van een klantvriendelijke aanpak proberen onze telemarketeers afspaken te maken met deze bedrijven voor een verder informatief gesprek. Jij kunt je door de telemarketing aan ons uit te besteden beter voorbereiden op het salesgesprek en zo de kans op succes vergroten.

  • In 5 stappen naar meer salessucces
  • Enthousiaste, effectieve en ervaren telemarketeers
  • Meer warme leads en afspraken

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wil je graag een offerte ontvangen? Of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 088 000 85 75, of maak gebruik van het contactformulier op onze website.

Website bezoeken

B2B marketing & telemarketing

B2B marketing (telemarketing)

Voor de groei van jouw organisatie is het belangrijk om jaarlijks nieuwe doelen te stellen. Deze doelen geven jouw onderneming een punt om naar toe te werken. Stapsgewijs groei je zo door en ontwikkel je jouw onderneming verder. Met groei gaat natuurlijk een grotere omzet gepaard. Die omzet moet echter wel ergens vandaan komen. Daarom dien je stappen te ondernemen om meer klanten binnen te slepen. B2B marketing is daar een methode voor. Door middel van telemarketing kun je proberen afspraken te maken met andere bedrijven die wellicht geïnteresseerd zijn in jouw dienst of product. Tijdens deze afspraak kun je vervolgens proberen de klant binnen te slepen.

Teleleads genereert warme leads

Teleleads is een Nederlandse organisatie die gespecialiseerd is in telemarketing. Wij maken een selectie van bedrijven aan de hand van onze database. Die bedrijven gaan we vervolgens namens jouw onderneming telefonisch benaderen. We kijken of ze geïnteresseerd zijn en proberen een afspraak te maken voor een informatief gesprek. Als dat lukt noemen we dat een warme lead. Wij zijn erg goed in het vullen van jouw agenda met warme leads. Door de telemarketing uit te besteden aan ons kun jij dus veel meer klanten gaan binnenslepen. Je hebt namelijk veel meer tijd over om de salesgesprekken goed voor te bereiden en succes te behalen.

Website bezoeken

Draadloze achteruitrijcamera

Veiligheid boven alles. Zeker als het gaat om de veiligheid van anderen wanneer dat jouw verantwoordelijkheid is. Wanneer je op een groter voertuig zit, zoals een tractor, een vrachtwagen of een grote bestelbus is het belangrijk dat je rekening houdt met wat er allemaal om je heen gebeurt. Je zit zelf veilig in de cabine van het voertuig en bij een aanrijding, zeker op lagere snelheid heb je weinig kans op verwondingen. Maar dit betekent niet dat alles veilig is natuurlijk. Je bent nog steeds verantwoordelijk voor wat je aan kan richten. Zeker wanneer je in de stad rijd is een ongeluk snel gemaakt. En aangezien het feit dat hier meer fietsers en voetgangers zijn moet je goed oppassen.

Het gevaar bij grotere voertuigen zit hem in de dode hoeken van de voertuigen. Dit zijn de gebieden om een voertuig heen, waarin de bestuurder geen zicht heeft. Vaak geldt de regel: hoe groter het voertuig, hoe groter de dode hoeken. Vooral bij vrachtwagens en bestelbussen is lastig om achteruit te kijken. Maar tegenwoordig zijn hier achteruitrijcameras voor. Dit zorgt voor een grote verbetering van de veiligheid van de grotere voertuigen. Vooral de voertuigen die door de stad heen moeten. Het is vooral makkelijk voor bestelbussen. Want om deze voertuigen te besturen heb je gewoon een rijbewijs-B nodig, terwijl ze flink aan de maat zijn. Het kan makkelijk zijn voor ZZP’ers die in de bouw actief zijn. Vaak hebben zij grotere werkbussen, waarbij achteruitkijken moeilijker is. En het hoeft niet moeilijk te zijn om een draadloze achteruitrijcamera te monteren. Vaak is het zo makkelijk dat je het zelf kan doen. Op deze manier hoef je je bedrijfswagen niet een dag in te leveren, en dus ook geen werk in te leveren.

Ben je na het lezen van dit artikel geïnteresseerd geraak in een achteruitrijcamera? Kijk dan eens op vanzwitserland.nl.

Website bezoeken

Leadgeneratie door Telemarketing bedrijf

Leadgeneratie door een telemarketing bedrijf

Wil jij een hogere omzet scoren dit jaar? Ben jij van plan grote stappen te maken met je bedrijf? Hoop jij meer klanten binnen te slepen? Dan is Teleleadsprecies het bedrijf dat jij nodig hebt. Als telemarketing bedrijf zijn we gespecialiseerd in koude acquisitie. Dat is het ongevraagd bellen van bedrijven om te kijken of ze jouw dienst misschien willen afnemen, of jouw product zouden willen kopen. Hierbij maken we gebruik van een uitgebreide database. Daarmee kunnen we bedrijven makkelijk uitpikken die wel eens interesse in jouw dienst of product zouden kunnen hebben.

Teleleads vult jouw agenda met afspraken

Als telemarketing specialist weten we hoe we jouw agenda moeten vullen met zinvolle afspraken. Onze marketeers snappen goed hoe ze op klantvriendelijke wijze potentiële bedrijven warm kunnen maken voor datgene dat jij aanbiedt. Hierdoor weten we veel warme leads binnen te slepen. Dat zijn afspraken met bedrijven waarvan je al weet dat ze geïnteresseerd zijn. Jij of je accountmanagers kunnen je zo volledig richten op het salesgesprek en het binnenslepen van de klant.

Meer weten?

Heb je vragen over de dienstverlening van Teleleads? Graag maken we een vrijblijvende afspraak met je om je meer over leadgeneratie door middel van telemarketing te vertellen. Neem daarvoor gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088 000 85 75.

Website bezoeken

Telemarketing en leadgeneratie

Telemarketing voor meer leadgeneratie

Meer klanten die jouw product kopen of jouw dienst afnemen betekent een hogere omzet. Dat zal leiden tot een sterkere groei van je bedrijf. Mogelijke nieuwe klanten actief benaderen kan jouw onderneming daarom flink helpen. Als dit telefonisch gebeurt wordt dat telemarketing genoemd. Een bedrijf wordt ongevraagd benaderd om te kijken of ze misschien interesse hebben in wat jij hen kunt aanbieden. Op dat moment zijn het nog koude leads. Willen ze meer weten? Dan wordt dit een warme lead genoemd en kan er een vervolg afspraak worden ingepland. Tijdens deze afspraak kan met een salesgesprek de potentiële klant écht overtuigd worden.

Teleleads genereert meer leads

Teleleads is een bedrijf dat gespecialiseerd is in telemarketing en voor meer leadgeneratie kan zorgen. In onze database van bedrijven kunnen we een selectie maken van te benaderen bedrijven in allerlei soorten branches, waaronder zorg, IT, zakelijk of automotive. Ook kan op basis van regio een selectie gemaakt worden. Nadat we een belscript hebben opgesteld gaan we echt aan de slag en vullen we jouw agenda met afspraken!

Vraag om een offerte!

Wil je Teleleads inschakelen voor telemarketing of verder informeren naar onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. Wij stellen tevens graag een scherpe offerte voor je op. Contact opnemen kan door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 088 000 85 75.

Website bezoeken

Human Office: Ergonomisch advies op maat

Human Office kan u adviseren welke ergonomische producten geschikt zijn voor uw personeel. Laat u voorlichten door onze specialisten hoe u een betaalbare ergonomische werkplek kunt creëren welke een optimaal bedrijfsresultaat zal opleveren. Dit werkt twee richtingen op, voor zowel uw personeel als voor uzelf. Wij bieden maatwerk gericht op lichaamshouding, bijvoorbeeld bij beeldschermwerk of fysieke belasting. Tevens bieden wij oplossingen voor problemen op de werkplek welke klachten veroorzaken en helpen zodoende een ideale werkplek te creëren. 

Werknemers met lichamelijke klachten door een slechte werkhouding zijn onnodig, te voorkomen of terug te dringen. Wij geven advies door te kijken of de werkplek ergonomisch is afgestemd op de werkzaamheden. Repeterende werkzaamheden, of steeds in een bepaalde houding zitten zijn voor een groot deel veroorzakers van RSI of CANS. Door fysieke belasting kan men dus klachten krijgen aan nek, schouders, rug en armen. Door een op maat ingerichte werkplek is er minder kans op deze aandoeningen. Zo’n werkplek zal preventief werken en zo genoemde klachten voorkomen. Dit zal het verzuim onder werknemers sterk doen afnemen. 

Waaraan voldoet een ergonomische werkplek

* De kijkafstand m.b.t. het beeldscherm is op de juiste manier afgesteld. 
* Optimale hoek boven- onderarm en hoek boven- onderbeen. 
* Een juiste positie van het toetsenbord. 
* Armlegger op de juiste hoogte voor steun onderarm en ontlasting schouders. 
* Hoogte bureaublad is goed ingesteld. 
* Juiste hoogte van de bureaustoel. 
* Vrije beenruimte onder de tafel. 
* Documenthouder om documenten rechtop te lezen. 
Human Office realiseert deze werkplekken tot volle tevredenheid van u en uw personeel. 

Veelzijdig assortiment

In ons assortiment bevinden zich diverse hulpmiddelen zoals: 
– laptopstandaard (-laden en -houders) 
– PC houders 
– CPU houders 
– tablet hulpmiddelen 
– monitorarm/steun 
– documenthouders 
– ergonomische muis 
– voetensteun 
– arm- en polssteun 
– tafelstandaard 
– wandbevestiging 

Investering terug verdienen

Uw werkplekken ergonomisch inrichten hoeft niet duur te zijn. Investeren in gezondheid en vitaliteit verdient zich altijd terug. Het is de moeite waard met wat aanpassingen een verantwoorde ergonomische werkplek te creëren. Bijvoorbeeld een combinatie van een laptophouder, toetsenbord en muis levert bij het juiste gebruik al minder nekklachten op en verbetering van het comfort van de werkplek. Hierdoor wordt de productiviteit hoger. Onze functionele producten zijn duurzaam, stevig, veilig en onze hoogwaardige designs hebben een luxe uitstraling. Wij zorgen voor een goede match van onze producten in uw interieur. Dit zal voor uw bedrijf o.a. het volgende opleveren: 
. energieke medewerkers; 
. gezonde werkomgeving; 
. minder ziekteverzuim; 
. veilige bedrijfscultuur; 
. stijging van de productiviteit. 

Wilt u meer weten over onze verschillende producten of hebt u advies nodig? Bezoek onze showroom, neem contact op voor een telefonisch advies of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Website bezoeken