Bamboe shirts heren en dames

De bamboe shirt heren en dames is het hoofdproduct van Nooboo, wat voorziet van uitstekende comfort en zachtheid. De bamboe shirts heren en dames beschikken tot een simpel- en minimalistisch ontwerp, zodat het ideaal is onder een kledingstuk of het kunt los gedragen worden. Bovendien komen de bamboe shirts van Nooboo in diverse kleuren, daarnaast in een v-neck en in een ronde hals pasvorm. Tevens zijn de bamboe shirts op een 100% natuurlijke wijze geproduceerd, waardoor de componenten duurzaamheid en milieuvriendelijkheid aan de bamboe shirts worden toegevoegd. Onze bamboe shirts voor heren en dames zijn te bestellen via onze website. Vandaag besteld is meestal de volgende werkdag al bij je in huis. Een echte essential wat thuishoort in je kledingkast!

 

Unieke eigenschappen bamboe shirts

Nooboo’s bamboe shirts heren en dames beschikken tot diverse voordelen ten opzichte van de traditionele stoffen: “katoen, polyester en linnen.” Bovendien presteert bamboe shirts zeer hoog met betrekking tot vochtopname. Hierbij kun je denken dat bamboe shirts drie keer zoveel vocht absorbeert, waardoor ongemakkelijke lichaamsgeuren minder zullen opvallen. Daarnaast werkt het bamboestof op het shirt verkoelend en isolerend, koeler in de zomer en warmer in de winter. Bovendien beschikken bamboe shirts tot een antikreukel systeem, dit zorgt ervoor dat je shirts na het dragen en wassen in topconditie blijven. Misschien het allerbelangrijkst is dat je met het produceren van één bamboe t-shirt 3500 liter aan water bespaart. Denk niet alleen aan het eigenwelzijn maar ook die van de wereld. World happy, we happy!

 

Waarom Nooboo?

Duurzaamheid, kwaliteit, comfort en zachtheid zijn de hoofdeigenschappen van Nooboo. De bamboe shirts en de rest van de bamboe kleding van Nooboo gaan door een milieuvriendelijk productieproces heen. Het betekent dat er voor ieder soort bamboe shirt heren en dames 100% biologische materialen worden toegepast, zowel tijdens het beginfase als eindfase van het productieproces. Tevens worden er geen schadelijke vorm van kunstmest of pesticiden aan onze bamboe toegevoegd. Vervolgens houdt Nooboo de kwaliteitscontrole voor ieder kledingstuk hoog, zodat alle hoofdeigenschappen tot het uiterste benut kunnen worden.

 

Bij Nooboo kun je terecht voor diverse bamboe kleding heren en dames: “bamboe t-shirts, bamboe long sleeves, bamboe sweaters, bamboe lounge wear en bamboe accessoires.” De bamboe kleding voor heren en dames zijn licht van gewicht. Bovendien ben je met de bamboe kleding van Nooboo beschermt voor 95% tegen uv-stralingen. Verder is bamboe jeuk- en irritatie vrij en dit is ideaal voor mensen met een gevoelige huid. De bamboe shirts en bamboe kimono zijn los verkrijgbaar of per 2-3 pack, zowel voor heren als dames. Bestel je eerste duurzame bamboe kleding voor heren of voor dames bij Nooboo!

 

Bestellen bij Nooboo

Bestellen bij Nooboo is eenvoudiger dan ooit. Je selecteert in ons assortiment door jou gekozen bamboe shirts heren of bamboe shirts dames met de juiste maat. Nooboo verzendt je bestelling zo spoedig mogelijk. Indien je voor 16.00 uur een bestelling plaatst, wordt het op dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt de volgende werkdag in huis. Je hoeft niet aanwezig te zijn thuis, want het pakket past door je brievenbus. Bestel nu je eerste 100% biologische bamboe t-shirt heren en dames!

Winkelverkenner

Goede hulp met belastingaangifte in Doetinchem

Het doen van goede belastingaangifte in Doetinchem is best wel van belang. Al helemaal wanneer je een bedrijf hebt, groot of klein. Wanneer je net bent begonnen met je onderneming is het dan ook belangrijk al je financiële zaken op orde te hebben. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en levensvatbaarheid van jouw bedrijf. Door hulp te bieden met het doen van belastingaangifte in Doetinchem willen we jou helpen. Wanneer je je geldzaken goed voor elkaar hebt, blijft je bedrijf gegarandeerd een succes. En dat wil je natuurlijk graag als ondernemer zijnde. Wij doen geen administratie omdat het moet, maar omdat we weten hoe erg het van levensbelang is voor jou.

 

Cijfers kennen geen leugens

Wanneer je een beslissing maakt doe je dit vaak rationeel. Alleen wanneer het om belangrijke beslissingen gaat zal je niet zo gauw op gevoel afgaan. Al heb je het over bezuinigen of juist uitbreiden is het van belang dat je de cijfers weet. Daarom is het ook zo belangrijk dat de belastingaangifte in Doetinchem goed uitgevoerd wordt. Tevens moet de belastingaangifte in Doetinchem ook steeds op tijd zijn. Ook hier zullen wij voor zorgen. De cijfers kloppen bij ons altijd. Zo heb je altijd een goed inzicht van je geldzaken en kan je sneller en makkelijker keuzes maken. Voor advies ben je ook altijd bij ons welkom. Op deze manier zullen we zorgen van je wegenemen.

 

Tijd over

Al krijg je hulp van ons met de belastingaangifte in Doetinchem heb je heel wat tijd over voor andere dingen. Je kan dan meer tijd in je bedrijf steken zodat je onderneming een nog groter succes wordt. Belastingaangifte in Doetinchem doen zal immers altijd veel tijd kosten, ongeacht je een klein of groot bedrijf hebt.  Daarom helpen we je graag met deze zaken.

Brommobiel verkopenWinkelverkenner

Optimaliseer de geluidservaring in uw ruimte door een plafond op maat aan te laten meten

Of u nu een horecagelegenheid heeft of een groot kantoorpand, in beide gevallen is het geluid in de ruimte van cruciaal belang. Optimaliseer de geluidservaring in uw ruimte door een plafond op maat aan te laten meten. Hierdoor kunt u de galm in iedere ruimte direct verminderen. Collega’s hebben minder snel last van bellende werknemers en gasten kunnen een avond heerlijk tafelen.

Kies uit verschillende kwalitatief hoogwaardige producten van Sprayplan en Acanor

Maar waar laat u nu zo’n plafond op maat aanmeten? Natuurlijk bij AcoustIQ! Dit bedrijf beschikt over een ruime ervaring op het gebied van akoestiek en akoestisch spuitwerk. Het team doet er graag alles aan om uw ruimte optimaal te laten klinken met de stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige collectie van Sprayplan en Acanor. Naast dat het plafond het geluid in iedere ruimte optimaal laat klinken, kunt u het design ook nog eens naadloos over laten gaan in de rest van de ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een AQ-wit, AQ-lichtgrijs, AQ-industrieel grijs, AQ-antracietgrijs of een AQ-zwart plafond. De keuze is geheel aan u!

Profiteer van tal van voordelen als u kies voor een plafond van deze specialist

Veel ondernemers zijn u met een akoestisch plafond al voorgegaan. Helemaal niet zo vreemd, want u profiteert van tal van voordelen. De gesprayde cellulosevezels op plafonds en/of wanden zijn binnen no-time aangebracht en u bent verzekerd van uitstekende akoestische prestaties. Dit betekent dat het plafond zeer hoge geluidsabsorptie-waarden heeft en dankzij de gepatenteerde spuittechniek kan meteen na het aanbrengen van het spuitwerk de ruimte schoon opgeleverd worden. Het plafond is sterk vocht-regulerend en de naadloze afwerking direct op de constructie zorgt voor een prachtig resultaat.

Website bezoeken
Winkelverkenner

De steenhouwerij in Drachten heeft de mooiste stenen

Bij de steenhouwerij in Drachten kan je terecht wanneer je iemand bent verloren en een grafsteen moet gaan uitzoeken. Het uitzoeken van een grafsteen is een taak die waarschijnlijk niet zo gemakkelijk voor je  is. De adviseurs staan allemaal voor je klaar om je door dit moeilijke  moment heen te slepen en je te helpen met het uitzoeken van een mooie grafsteen voor de persoon die er helaas niet meer is. Bij de steenhouwerij in Drachten is het aanbod van de stenen heel erg groot en je kunt zelf helemaal een eigen steen samenstellen die voldoet aan je wensen en behoeften. Ook kan er zelf een ontwerp gemaakt worden voor een mooie grafsteen. Heb je bijvoorbeeld een mooie steen gezien en wil je dat combineren met ander materiaal, dan kan er samen met de adviseurs van de steenhouwerij in Drachten worden gekeken naar de mogelijkheden 

Materialen

De steenhouwerij in Drachten maakt alleen maar gebruik van zeer goede materialen. Je kunt de stenen dan ook heel lang laten liggen en dat is natuurlijk ook wat je nodig hebt wanneer je een grafsteen gaat uitzoeken. De stenen kunnen wel decennialang meegaan en daarom is het goed om te kijken naar een steen die je echt mooi vindt. De komende tientallen jaren zal de steen er nog loggen en daarom moet je wel helemaal achter je keuze staan voor de steen van de steenhouwerij in Drachten. 

Budget, materiaal en vorm

Samen met de adviseurs zal er allereerst worden gekeken naar het budget dat er beschikbaar is voor een grafsteen. Daarna wordt er gekeken naar het soort steen dat je graag zou willen en vervolgens wordt er gekeken naar het materiaal dat je wil dat er wordt gebruikt. Alle mogelijkheden worden naast elkaar gelegd en zo heb je een goed overzicht van wat mogelijk is.Winkelverkenner

Vernieuwing van dakgoten: hoe het werkt en wat het kost

Dakgoten zijn een belangrijk onderdeel van een dak en van het hele gebouw. Ze worden gebruikt om regenwater of condenswater van het dak op te vangen en vervolgens via de regenpijp naar de grond of een regenwaterput af te voeren.

Een zinken dakgoot beschermt het huis tegen het binnendringen van vocht. Want zonder dakgoot zou het regen- of condenswater de gevel raken en op den duur schade veroorzaken. Daarom is een dakconstructie pas compleet als er een dakgoot is geïnstalleerd.

Tijdig laten herstellen of vervangen

Het is belangrijk dat een beschadigde dakgoot vervangen wordt. Als de schade te groot is moet je de zinken dakgoot vervangen om verdere schade of insijpeling van water te vermijden.

Als onderdeel van een uitgebreid dakafvoersysteem zijn de dakgoten van De Zinkspecialist afgestemd op alle andere componenten en voor de waterafvoer. De klanten zijn overtuigd van de duurzaamheid van hun goten en afvoerbuizen. Het gebruik van onze bladval vermindert de reinigingsfrequentie voor de dakgoot, wat door gebouweigenaren zeer wordt gewaardeerd.

De halfronde dakgoten in detail

De halfronde of zinken mastgoot is een klassieker voor waterafvoer. Dit klein, maar belangrijk onderdeel van elk gebouw is gemaakt in de beste zinkkwaliteit. Dit betekent dat het regenwater betrouwbaar en veilig kan worden afgevoerd om het gebouw te beschermen. Het is het centraal onderdeel van van het afwateringssysteem.

Voordelen van een goed afwateringssysteem

Naast de bescherming van het gebouw is het opvangen via een dakgoot om ecologische redenen steeds belangrijker geworden. Veel mensen gebruiken het voor het besproeien van de tuin. Het wordt ook gebruikt om in huis toiletten door te spoelen en wasmachines te laten mee draaien. In de woning moet de gebruiker er wel voor zorgen dat de circuits van regenwater en leidingwater perfect van elkaar gescheiden zijn om eventuele vervuiling van leidingwater te voorkomen. Regenwater kan nooit gebruikt worden als drinkwater.

Website bezoeken
Winkelverkenner

De hipste accessoires van dit moment

In de mode wereld zijn er trends die komen en gaan. Elk seizoen staan er weer andere ontwikkelingen in de spotlights, die op de voet worden gevolgd door onze fashionista’s. Dit geldt voor zowel kleding, schoenen als accessoires. Ben je benieuwd naar wat de hipste accessoires van dit moment zijn en welke trends hierbij een rol spelen? Wij vertellen het je graag.

 

Tassen

We kunnen er niet omheen, tassen blijven een van de meest populaire accessoires. Zo is er voor elke gelegenheid wel een bepaald soort tas te vinden en heb je de keuze uit honderden modellen en collecties. Ook dit seizoen zien we weer tassen op de markt verschijnen. Momenteel is het merk Fjällräven Kanken erg populair, voornamelijk onder scholieren die een hippe rugzak willen scoren. Hiernaast zien we ook veel kleine taskes, zoals clutches en heuptasjes. Deze worden vooral veel gedragen met uitgaansgelegenheden of op festivals bijvoorbeeld. Het formaat van de tas is makkelijk om mee te nemen en je kunt hier alsnog je telefoon en portemonnee in kwijt. De tassen komen in diverse felle kleurtjes en printjes, wat het leuk maakt om deze te combineren met je outfit.

 

Horloge

Horloges worden de laatste jaren steeds meer gedragen. Door zowel mannen als vrouwen en zijn daarom ook erg belangrijk als het gaat om hippe accessoires. Horloges met een minimalistisch design zijn momenteel erg hip. Dit wil zeggen dat het uurwerk én het bandje een rustig en simpel design heeft. Hierdoor zal de horloge niet te veel aandacht trekken, maar wel een elegante en klassieke uitstraling hebben. Hiernaast krijgen grote merken op de markt een steeds belangrijkere positie. Denk bijvoorbeeld aan Emporio Armani. Mensen zien horloges van dit merk steeds meer als een fashion item en statussymbool. Deze horloges hebben vaak een wat stoerder design en staan daarom ook erg goed bij een casual outfit.

 

Haarbanden

Ook accessoires in het haar worden steeds meer gedragen. Zo heeft bijna elke influencer op Instagram wel een haarband in of een scrunchie om de pols. De scrunchie heeft een flinke comeback gemaakt. Oorspronkelijk komt deze accessoire uit de jaren negentig, maar tegenwoordig worden ze ook veel gedragen als accessoire. Je kunt ze in allerlei kleuren en patronen krijgen, waardoor ze goed te matchen zijn met je kleding. Hiernaast zien we veel haarlinten dit seizoen. Zo kun je je knot of staart nét even een speelse look geven met een mooi lint er omheen. Zeker met een leuk printje kan dit je outfit dat beetje extra geven dat het nodig heeft.

Website bezoeken
Winkelverkenner

Taxi Nijmegen

Mijn moeder woont net buiten Nijmegen. Het openbaarvervoer is bijna onmogelijk en zelfs heb ik geen auto, daarom neem ik altijd een Taxi naar Nijmegen. Taxi Nijmegen D.T.C heeft echt hele fijne service. Het instaptarief is zelfs €0,-! Daardoor zijn de taxiritjes niet eens zo duur.

Op reis

Mijn moeder en ik hebben besloten om samen een week naar New York te gaan. Mijn moeder heeft niks met auto’s die geparkeerd blijven op Schiphol. Ze is bang dat ze gestolen worden of dat er iets uit de auto wordt gejat. Daarom zochten wen een Taxi in Nijmegen naar Schiphol. Taxi D.T.C hanteert hiervoor een standaard tarief. Dat paste ook nog eens in ons vakantie budget.

Goede service

Waarom ik altijd voor Taxi Nijmegen D.T.C kies, omdat je nooit lang hoeft te wachten. Ze zijn binnen 10 á 15 minuten bij je. Daarnaast hebben ze scherpe prijzen en kun je makkelijk betalen: contant, pin, creditcard of je rijdt op rekening. Daarnaast zijn ze 24/7 bereikbaar.

Goede chauffeurs

We hadden een goede chauffeur in de taxi van Nijmegen naar Schiphol. Hij was erg vriendelijk. Bij Taxi Nijmegen D.T.C draait het allemaal om de service, gastvrijheid en stipt op tijd zijn. Door deze luxe, neem ik bijna nooit meer het openbaarvervoer. Onze vakantie was geslaagd. We hoefden ons ook geen zorgen te maken over hoe we terug kwamen. Want Taxi Nijmegen D.T.C haalde ons ook weer op.

Website bezoeken
Winkelverkenner

Frans merk BIO UV

Heb je wel eens gehoord van BIO-UV? Dit is een Frans merk dat apparatuur produceert die bruikbaar is voor allerlei toepassingen voor in de industrie. Zo is deze apparatuur toepasbaar voor onder andere legionella ontsmetting, behandeling van afvalwater, het zuiveren van het water in een vijver of aquarium of voor de productie van drinkwater. Deze apparatuur is verkrijgbaar bij Zebraport en is van zeer groot belang. Maar waarom is het precies van belang om deze apparatuur te gebruiken? Daar vertellen we in dit blogartikel meer over!

Verontreinigd water

Er zijn verschillende manieren waarop water verontreinigd raakt. Maar dat is nog niet alles. Daarnaast wordt water op onze wereld een stuk schaarser. Des te belangrijker is het dus om water te hergebruiken en er op een goede manier mee om gaan. Zuinig met water omgaan is heel erg belangrijk, zowel voor de dieren als voor het milieu. We kunnen zuiniger met deze delfstof omgaan door het water te hergebruiken en gebruik te maken van de bestaande reserves.

Water reinigen

Maar hoe kan je water opnieuw gebruiken? Door het te reinigen, natuurlijk. Daar biedt het bedrijf Zebraport uitkomst. UV-C licht desinfecteert en minimaliseert verschillende organismen die in het water zitten. Daardoor kan het water opnieuw gebruikt worden voor allerlei doeleinden. De apparatuur die je kunt kopen is zeer betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Bovendien wordt er tijdens de productie van de apparatuur altijd gekeken naar innovatie.

Meer weten over BIO-UV?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die het zuiveren van water biedt? Neem dan eens een kijkje op de website van Zebraport. Daar staat uiteraard nog veel meer informatie over wat deze apparatuur zoal doet.

Je kunt voor meer informatie ook even contact opnemen via de website. De medewerkers van Zebraport hebben jarenlange ervaring in het vak. Daardoor weten ze als de beste hoe ze je zo optimaal mogelijk adviseren. Ideaal!

Website bezoeken
Winkelverkenner

Goedkope eetkamerstoelen, eettafels en andere meubels

Heeft u net een nieuw huis of appartement? Of bent u gewoonweg uw interieur aan het vernieuwen? Dan kunnen stijlvolle meubels natuurlijk niet ontbreken. Het is belangrijk dat de meubels goed bij uw interieur passen en van goede kwaliteit zijn. Daarnaast wilt u natuurlijk niet te veel betalen. Bij De Kortingknaller hebben ze een breed aanbod aan diverse meubels die tegen een scherpe prijs aangeboden worden. Denk daarbij aan goedkope eetkamerstoelen, tv-meubelen, banken, maar ook een eettafel of boekenkast koopt u hier. De meubels zijn van uitstekende kwaliteit en worden aangeboden in allerlei vormen, maten, kleuren en stijlen. Zo zit er altijd wel een meubel bij die geschikt is voor uw huis en past bij het interieur.

Groot aanbod aan diverse stoelen

De goedkope eetkamerstoelen van De Kortingknaller zijn beschikbaar in diverse designs. Ga bijvoorbeeld voor een stoel met een industriële look en een metalen frame. Of voor een stoel met lederlook en eiken poten. Wilt u liever een luxere stoel met armleuningen en een comfortabele zitting? Ook dat is mogelijk! Dit bedrijf heeft een voorraad van 2500 tot 3000 stoelen die zij voor een scherpe prijs aanbieden.

Combineer uw stoelen met eens stijlvolle tafel

Wanneer u eetkamerstoelen heeft gekocht hoort hier natuurlijk ook een goedkope eettafel bij. Ook hiervoor zit u bij De Kortingknaller helemaal goed. U heeft de keuze uit diverse houtsoorten, zoals acacia, hardhout en eiken. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de tafel zelf samen te stellen door een los tafelblad en losse poten te bestellen. Op deze manier krijgt u een tafel die geheel afgestemd is op uw wensen en smaak. Zo weet u zeker dat uw tafel helemaal past bij uw stoelen en de rest van het interieur.

Ga langs in de winkel

Wilt u goedkope eetkamerstoelen en een eettafel kopen bij deze specialist? Ga dan langs bij de winkel van De Kortingknaller in Den Bosch. Hier kunt u de stoelen en tafels uitproberen en bij aankoop meteen mee naar huis nemen. Zo heeft u niet te maken met lange levertijden en geniet u snel van uw nieuwe meubels. Heeft u vooraf nog vragen? Neem dan contact op met De Kortingknaller. Zij helpen u graag verder!

Alles wat je moet weten voor de juiste keuze bedrijfsverlichting

De gezondheid van uw werknemers

De verlichting van uw bedrijfspand of bedrijfshal is een aspect van uw onderneming wat gewoon goed moet werken. Niks is namelijk zo vervelend als een led armatuur die constant knippert of gewoon helemaal niet werkt. Naast mogelijke irritaties die kunnen ontstaan zijn de lichtomstandigheden op uw werkplek ook nog eens zeer belangrijk voor de productiviteit.

Het is zelfs in de Arbowetgeving vastgelegd dat een werkplek voldoende verlicht moet zijn.

Werkplekken die niet of slecht verlicht zijn kunnen zorgen voor hoofdpijn, stress en een hoop andere gezondheidsklachten. U wilt natuurlijk niet dat uzelf of uw werknemers hiermee te maken krijgen.

Gelukkig zijn er tegenwoordig gespecialiseerde partijen die u als ondernemer goed van dienst kunnen zijn als het gaat om bedrijfsverlichting.

Ondanks dat we verlichting als iets vanzelfsprekends beschouwen heeft het wel degelijk een grote invloed op het welzijn van personen. Licht heeft bijvoorbeeld erg veel invloed op ons ritme. Slechte verlichting zal bijvoorbeeld snel resulteren in vermoeidheid en een slechte eetlust.

Naast het feit of er juiste verlichting wordt gebruikt is ook het type verlichting erg belangrijk.

Niet alle functies binnen een bedrijf vergen namelijk dezelfde verlichting. U begrijpt natuurlijk wel dat bijvoorbeeld een bedrijfshal minder goed verlicht hoeft te zijn dat een kantoor waar veel geschreven wordt. En iemand die bijvoorbeeld ontwerpt op papier heeft natuurlijk weer een hele andere voorkeur qua verlichting dan iemand die de hele dag achter de computer actief is.

Kortom is het soort verlichting dus erg afhankelijk van de persoon en locatie die verlicht moet worden.

Soorten verlichting

Verreweg de meest gebruikte soort bedrijfsverlichting anno 2020 is Ledverlichting.

LED staat voor light emitting diodes, deze kleine diodes stralen licht uit wanneer er spanning doorheen loopt. Ondanks de vaak hoge aanschafprijs wordt er vaak voor ledverlichting gekozen omdat het veel energie bespaart en door een hoger rendement een langere levensduur heeft dan andere soorten verlichting. Naast de ledverlichting zijn gloei- en halogeenlampen de meest verkochte en gebruikte soort verlichting. Bij een gloeilamp loopt er een spanning door een gloeidraai welke vervolgens oplicht. Een halogeenlamp werkt volgens hetzelfde principe, echter is er in dit soort lampen halogeengas toegevoegd waardoor de gloeidraad op een hogere temperatuur ontbrand.

Hierdoor wordt er meer energie omgezet in licht waardoor het rendement hoger wordt, er dus energie bespaard wordt en de levensduur wordt verlengd.

Binnen of buitenverlichting?

Naast de keuze voor het soort bedrijfsverlichting moet u ook rekening houden met de locatie van de verlichting. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat er verschillen zitten tussen binnen en buitenverlichting. Buitenverlichting is vaak stof- en waterdicht en heeft vaak een hogere lichtintensiteit waardoor er dus beter verlicht wordt.

Binnenverlichting is meestal niet stof- en waterdicht en is daarom dus enkel geschikt voor gebruik in uw bedrijfspand.

Mobiliteit

Naast het soort licht is ook de mobiliteit ervan vaak erg belangrijk. Bedrijfsverlichting zal veelal geplaats worden in een showroom of etalage. Het is daarom belangrijk dat u als ondernemer de gehele ruimte van verschillende invalshoeken kunt verlichten, dit allemaal voor een ultieme productpresentatie. Het is daarom belangrijk om goed te kijken met welke verlichting u dit doel kunt bereiken. Een handige tip van ons is om te kiezen voor verlichting op rails, bijvoorbeeld led railspots. Met deze flexibele ledverlichting bent u ervan verzekerd uw ruimte altijd op de juiste manier en van de juiste invalshoek te kunnen verlichten.