Winkelverkenner

Mobiele smoothiebar op je bedrijf?

Wat is er leuker dan je collega’s verrassen met een leuke cateraar?

Al moe van alle patatten, pizza’s, oliebollen en vette meuk? Denk dan is aan een gezonde cateraar!

Shakes on Wheels heeft meerdere mobiele smoothiebarren.

Deze kan je huren om bij jou op het bedrijf verse smoothies te maken voor jou en je collega’s. Echt een origineel idee om je collega’s mee te verrassen.

Ze maken op locatie minimaal 3 verschillende smoothies. Bijvoorbeeld één zoete, één romige en één groene. Voorbeeld van zo’n groene smoothie is de Mango Green.

Recept:

Mango, Ananas, Spinazie, Matcha en Sinaasappel. 

Vraag je je af wat Matcha is? Dit is een poeder van groene thee. Boordevol anti oxidaten en super gezond! Een smoothie met spinazie niet lekker? Je vergist je! De spinazie proef je totaal niet terug. Je proeft een heerlijke smoothie die naar mango en ananas smaakt, maar ondertussen geven de spinazie en matcha je gezondheid een flinke boost!

Als Shakes on Wheels bij je langskomt op het bedrijf dan regelen zij alles van A tot Z. Zo komt er altijd een bartender die alles opbouwt, al het fruit bij zich heeft en natuurlijk ook de bekers en rietjes. Al het plastic is biologisch afbreekbaar. Jij verzorgt alleen een plek om te staan en de elektriciteit.

Tijdens corona hanteren ze strakkere regels. Zo kan er een spatscherm worden opgesteld, gebruiken ze grondstickers om de 1,5m aan te duiden, verwisselt de bartender elke 20 minuten zijn handschoenen en staat er desinfectiezeep op de bar. Alles om op een veilige manier service te kunnen verlenen.

Denk je nou dat zo’n mobiele smoothiebar wat voor jouw bedrijf is? Neem dan even een kijkje op hun website en neem contact op. Op hun site zie je een goed overzicht van alle opties. En wie weet drink jij straks een heerlijke smoothie vanuit je bureaustoel!

Zolder slaapkamer

Zolder slaapkamer

Soms is een zolder slaapkamer inrichten lastig. Maar lastig betekent niet onmogelijk. Het vraagt creativiteit, vooral met de verlichting, en sommige meubels gaan niet op een zolder slaapkamer. Bijvoorbeeld een hoogslaper zal lastig gaan. In deze blog enkele ideeën, om met de verlichting van een donkere zolder een comfortabele ruimte te maken.

Licht railsysteem

Met verlichting, dus ook met lichtspots, zijn twee sterke merken:

  • Lucide
  • Steinhauer

Andere merken voldoen wel, maar de twee genoemde zijn net dat beetje stijlvoller. Naast het meubilair vraagt de verlichting aandacht op een zolder. Nu is de ene zolder de andere niet, soms is er een dakkapel of dakraam waardoor er licht van buiten is. Soms is een zolder ronduit donker en moet al het licht uit kunstlicht komen. In beide gevallen is het licht railsysteem bijzonder geschikt. De serie spotjes zijn goed te richten. Dat een zolder donker kan zijn is geen argument om daar geen zolder slaapkamer van te maken.

Het Steinhauer assortiment

U kunt besluiten om met Steinhauer lampen de zolder te verlichten. Online ziet u een heel assortiment aan lampen, en niet alleen een licht railsysteem. Het merendeel van de modellen is ook als design te omschrijven.

Lampen van Lucide

Evenals Steinhauer kunt u lampen van Lucide online bekijken. Ook Lucide heeft een groot assortiment lampen die als design te omschrijven zijn. Lucide heeft het licht railsysteem voor in het nok van de zolder slaapkamer. Eventueel daar nog een staande lamp van Steinhauer erbij wat u als leeslamp kan gebruiken, maakt dan de verlichting compleet. U heeft dan een sfeervolle en stijlvolle en bijzonder functionele slaapkamer op zolder. Leuk voor uzelf of als logeerkamer, en zeer geschikt voor die tiener die nog thuis woont.

Website bezoeken

De kerstpakkettenwinkel van 2020

De kerstperiode zit er weer aan te komen. Voor veel mensen is de kerstperiode een periode waar ze naar uitkijken vol gezelligheid met familie en lekker eten. Kerst is een feestdag waar naartoe geleefd wordt. Maar voor mensen op personeelszaken en werkgevers kan de aanloop naar kerst ook als stressvol worden ervaren. Want er moeten weer kerstpakketten geregeld worden voor de werknemers. Dit is het uitgelezen moment om alle werknemers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor het harde werken in dat jaar. Echter is het uitkiezen van het juiste kerstgeschenk niet altijd gemakkelijk.

Kerstpakketten bestellen

Als de periode weer is aangebroken om kerstpakketten te regelen kan dit voor veel stress zorgen. Natuurlijk wilt u ervoor zorgen dat al uw personeel tevreden is met het kerstgeschenk wat tijdens de kerstborrel wordt uitgedeeld. Daarnaast heeft elk mens andere wensen en behoeften, dat maakt het extra lastig om een geschikt pakket te vinden waarmee iedere werknemer tevreden is.

Online zijn er veel kerstpakket 2020 leveranciers die kerstpakketten aanbieden. Op deze webshops is het mogelijk om vanuit uw bureaustoel de kerstcadeaus te bestellen. Het enige wat u hoeft te doen is te zoeken naar het juiste kerstcadeau, vervolgens uw gegevens in te voeren en te bestellen. Daarna hoeft u enkel nog uw collega’s te verblijden tijdens de kerstborrel.

Verschillende soorten kerstpakkettenwinkels

Natuurlijk bestaat het traditionele kerstpakket uit een doos/pakket vol met etenswaren voor de feestdagen. Omdat dit de traditie is kiezen veel bedrijven ervoor om inderdaad een kerstgeschenk te kiezen volgens de traditie met enkel etenswaren. Op deze manier zorgen zij ervoor dat de oorsprong van de traditie in stand gehouden wordt. Deze kerstcadeaus worden vlak voor de feestdagen uitgereikt, vaak wordt daar een kerstborrel bij georganiseerd.

Naast de traditionele kerstpakketten kiezen ook veel bedrijven ervoor om een pakket uit te delen met etenswaren in combinatie met een artikel of cadeautje. Op deze manier zorgen zij ervoor dat werknemers een traditioneel kerstpakket ontvangen maar naast etenswaren ook nog een artikel krijgen waar ze langer gebruik van kunnen maken. Dit cadeautje kan bijvoorbeeld een schaaltje zijn of een kaasplankje, maar ook een gadget zoals een powerbank of een hoofdtelefoon.

Elk mens is anders, ze hebben andere wensen en behoeften en vinden andere dingen leuk. Toch krijgen werknemers op de traditionele manier allemaal hetzelfde kerstpakket terwijl ze allemaal andere wensen en behoeften hebben. Daarom biedt Kerstpakketten Idee de mogelijkheid om werknemers zelf het kerstcadeau uit te laten kiezen. Door middel van een eigen keuze concept. Op deze manier kunnen werknemers (voor een bedrag dat is bepaald door de werkgever) zelf een cadeau uitkiezen op een website die voor hen is gemaakt.

Relatiegeschenken

Naast kerstpakketten voor de medewerkers is kerst natuurlijk ook de ideale gelegenheid om relaties en partners te bedanken voor de samenwerking. Vergeet daarom ook niet om op Kerstpakketonline een kerstgeschenk te bestellen voor uw relaties. Daarom kiezen verschillende bedrijven er ook vaak voor om klanten, relaties en zakenpartners te voorzien van een kerstgeschenk rond de feestdagen. Op deze manier laten zij zien dat de samenwerking erg gewaardeerd wordt en daarnaast kan het de relatie tussen de verschillende partijen versterken met het oog op de toekomst.

Vrijetijdsschoenen koop je op Shoeplace.nl

Wat zijn vrijetijdsschoenen eigenlijk?

Vraag het een fervent wandelaar en hij zal je als antwoord geven: Bergschoenen! Vraag het je aan die collega die werkelijk over elke serie op Netflix kan meepraten, dan zal zij waarschijnlijk met een heel ander antwoord komen. Iets in de trant van die lekkere warme sloffen in Ugg stijl.

Omdat mensen zo divers zijn met het besteden van hun vrije tijd, zijn vrijetijdsschoenen dat ook.

In dit artikel bespreken we echt alle soorten verschillende vrijetijdsschoenen die er maar bestaan. Van de pantoffel tot de bergschoen!

Wat je gaat ondernemen als je vrij bent, hangt niet alleen af van je persoonlijke interesses en hobby’s, maar ook in welk seizoen van het jaar jij je bevindt. In de donkere maanden zal een buitenmens meer behoefte hebben aan stevige schoenen of laarzen die tegen een stootje kunnen. Terwijl de watermensen in de zomer graag die gave slippers of makkelijke waterschoenen aan hun voeten willen hebben.

Op Shoeplace.nl kun je werkelijk voor elke type vrijetijdsschoen terecht.

Wandelschoenen en Bergschoenen

Dat lopen goed is voor je lichaam én geest, is algemeen bekend. En als je een flink stuk gaat wandelen, is de keuze voor de juiste schoen onmiskenbaar belangrijk. Op Shoeplace.nl vind je lichtere wandelschoenen die ideaal zijn voor de langere afstanden op effen wegen en paden. Maar ook de avonturiers die off-the-road gaan, vinden op Shoeplace.nl de zwaardere bergschoenen. Deze zijn uitermate geschikt om de oneffenheden te belopen die voorkomen op natuurlijk terrein. En de hoge schacht van bergschoenen beschermt je enkels tegen verzwikkingen, verstuikingen en botbreuken.

Laarzen

De actieve buitenmens die ook graag in de koude, natte en donkere maanden buiten is, kan veel plezier beleven aan berg- en wandelschoenen. Maar als je in die periode regelmatig het bos opzoekt om eindeloos rond te struinen tijdens het vallen van de herfst of lekker rond wil banjeren met je hond, zijn laarzen ideaal voor jou!

Als je terugkomt uit een bos na een regenachtige dag, is het een groot verschil of je je goede wandelschoenen aan hebt of je toffe outdoor laarzen. Om je wandelschoenen te ontdoen van alle modder en ze weer zo schoon te krijgen als hoe ze ooit waren, is dan nog een hele opgave.

Hoe anders is dat als je laarzen aan hebt. Je pakt je tuinslang erbij, spuit ze af en klaar is Kees!

Shoeplace.nl heeft niet alleen laarzen die heerlijk warm gevoerd zijn, de website verkoopt ze ook nog eens in hele gave stijlvolle modellen.

Klompen

Nog een soort vrijetijdsschoen wat zo handig is om in de buurt van je voor- of achterdeur te hebben staan. Klompen!

Ook bij nat weer zal je af en toe naar buiten moeten. En hoe irritant is het als je voor die paar meter lopen naar de buren of om die brief te posten, je schoenen aan moet trekken. Dan is het superfijn als je gelijk met je voeten in de klompen kan schieten om je dingetje te doen.

Op Shoeplace.nl vind je alle soorten klompen die er maar zijn. Van tuinklompen tot en met die makkelijk in te stappen Zweedse klompen. Maar ook medische klompen. Ideaal voor verplegend personeel. Je loopt met medische klompen het grootste gemak vele gangen af en ze blijven luchtig.

En heb je wel eens op houten klompen gelopen?

Het verbaast je misschien als pedagogen het er unaniem over eens zijn dat houten klompen net zo goed zijn voor je voeten als die zachte sneakers met dempende voetzolen. Sommige medici zeggen zelfs dat houten klompen nóg beter zijn voor je voeten!

Op Shoeplace.nl haal je jouw houten klompen!

Pantoffels en Sloffen

Als de koude wintermaanden weer hun intrede hebben gedaan, wat is er dan lekkerder om met een dekentje op de bank die spannende serie te volgen. En je zorgt dan gelijk dat het je voeten aan niets ontbreekt. Dus heb jij die heerlijke warme pantoffels om je voeten die je op Shoeplace.nl hebt besteld.

Op Shoeplace.nl vind je pantoffels voor jong en oud, man en vrouw.

Van die lekker zittende Zweedse muilen tot aan die heerlijk warme schapenwollen pantoffels.

Hou je je voeten liever warm met sloffen? Ook daarin geeft Shoeplace.nl jou een uitgebreide keuze. Verwen je voeten met de Spaanse sloffen van het merk Bernardino of zorg dat ze niets tekort komen met de wollen sloffen die je hier kan vinden. Gemaakt van geschoren schapenwol geven ze jouw voeten een heerlijk comfort tijdens de winter.

Sneakers en Zaalschoenen

Aan alles komt een eind. Ook aan die koude winter. Wanneer het zonnetje jou weer toelacht en de lente haar intrede doet, haal jij die frisse sneakers op Shoeplace.nl. De lente is het teken van een nieuw begin en dat ga jij je voeten ook laten weten. Met lage sneakers loop je comfortabel op zachte zolen naar de zomer toe. Als je niet kan wachten op de zomer, haal dan die hoge sneakers. Dan loop je net wat sneller!

En als je behoefte hebt aan sportschoenen die je niet buiten aantrekt, omdat je bijvoorbeeld binnen sport? Shoeplace.nl heeft voor elke zaal- en binnensport sportschoenen waar je lekker mee kan zweten. En ze hebben de uitstraling van moderne sneakers.

Zomerschoenen

Vrijetijdsschoeisel wat je graag in de zomer aantrekt, is zo luchtig mogelijk. En wat is er nu luchtiger dan teenslippers. Op shoeplace.nl vind je een groot assortiment aan teenslippers die volgens de laatste mode zijn ingekocht.

Heb je liever wat meer houvast aan je voeten? Je vindt op deze site ook allerlei soorten badslippers. En voor de actievere mens die in de zomer graag een lange wandeling maakt, bekijk dan het aanbod van sandalen op Shoeplace.nl. 

En ga je zwemmen, maar heb je liever toch wat aan je voeten? Bij Shoeplace.nl koop je ook jouw waterschoenen. En uiteraard in diverse en stijlvolle modellen.

Aquarium ledstrips kiezen

Aquarium ledstrips gebruiken

De populariteit van de led-verlichting stijgt al jaren. Dat is net zo gek omdat led-verlichting duurzaam is maar ook voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De led-verlichting wordt niet warm en een le-strip kan op iedere lengte gemaakt worden. Ze zijn geschikt voor een sfeerverlichting maar worden ook als functionele verlichting gebruikt. Deze verlichting begint ook steeds meer zijn weg te vinden als aquarium verlichting. Aquarium verlichting Een aquarium verlichting heeft veel voordelen. Een led- verlichting verbruikt veel minder energie dan bijvoorbeeld een TL-verlichting. Ook gaat een led-verlichting veel langer mee in vergelijking tot iedere andere soort verlichting. Ook is een led-verlichting beter tegen de strijd tegen algen dan bij het gebruik van een tl-verlichting.

RGB verlichting

Bij een RGB verlichting kijken we naar de kleuren rood, groen en blauw. Bij het gebruik van een RGB verlichting kunnen we iedere kleur creëren die we willen hebben. We hebben niet altijd alle kleuren nodig. Voor de plantengroei is een verlichting met een rode, blauwe en witte LED voldoende. Met een RGB verlichting kun je in aquarium iedere gewenste kleur creëren die je wil hebben. RGB verlichting Omdat ook de aquarium planten een bepaalde vorm van licht willen hebben si dat hiermee mogelijk.

Aquarium ledstrips

Door aquarium ledstrips te gebruiken kun je ze op iedere plaats bij je aquarium gebruiken. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de ledstrips waterdicht zijn. Daarmee wordt het dan mogelijk om ze op de juiste plaats bij een aquarium toe te passen. Er zijn aquarium ledstrips die dimbaar zijn en op maat te knippen. Aquarium ledstrips Ook zijn ze verkrijgbaar in diverse lichtkleuren. Je kunt daglicht wit tot extra warm wit ledstrips aanschaffen en RGB.

Time controller sets

Door gebruik te maken van time controller sets is het mogelijk om de verlichting op een ingestelde tijd aan te laten gaan. Time controller sets Dat is niet alleen belangrijk voor de vissen, maar zeker ook voor de planten. Door de leds aan te laten gaan kunnen zonsopkomst, bewolking, schemering, zonsondergang en nacht gesimuleerd worden. Hierdoor zal alles in het aquarium op de juiste manier kunnen werken.

Website bezoeken

Bamboe shirts heren en dames

De bamboe shirt heren en dames is het hoofdproduct van Nooboo, wat voorziet van uitstekende comfort en zachtheid. De bamboe shirts heren en dames beschikken tot een simpel- en minimalistisch ontwerp, zodat het ideaal is onder een kledingstuk of het kunt los gedragen worden. Bovendien komen de bamboe shirts van Nooboo in diverse kleuren, daarnaast in een v-neck en in een ronde hals pasvorm. Tevens zijn de bamboe shirts op een 100% natuurlijke wijze geproduceerd, waardoor de componenten duurzaamheid en milieuvriendelijkheid aan de bamboe shirts worden toegevoegd. Onze bamboe shirts voor heren en dames zijn te bestellen via onze website. Vandaag besteld is meestal de volgende werkdag al bij je in huis. Een echte essential wat thuishoort in je kledingkast!

 

Unieke eigenschappen bamboe shirts

Nooboo’s bamboe shirts heren en dames beschikken tot diverse voordelen ten opzichte van de traditionele stoffen: “katoen, polyester en linnen.” Bovendien presteert bamboe shirts zeer hoog met betrekking tot vochtopname. Hierbij kun je denken dat bamboe shirts drie keer zoveel vocht absorbeert, waardoor ongemakkelijke lichaamsgeuren minder zullen opvallen. Daarnaast werkt het bamboestof op het shirt verkoelend en isolerend, koeler in de zomer en warmer in de winter. Bovendien beschikken bamboe shirts tot een antikreukel systeem, dit zorgt ervoor dat je shirts na het dragen en wassen in topconditie blijven. Misschien het allerbelangrijkst is dat je met het produceren van één bamboe t-shirt 3500 liter aan water bespaart. Denk niet alleen aan het eigenwelzijn maar ook die van de wereld. World happy, we happy!

 

Waarom Nooboo?

Duurzaamheid, kwaliteit, comfort en zachtheid zijn de hoofdeigenschappen van Nooboo. De bamboe shirts en de rest van de bamboe kleding van Nooboo gaan door een milieuvriendelijk productieproces heen. Het betekent dat er voor ieder soort bamboe shirt heren en dames 100% biologische materialen worden toegepast, zowel tijdens het beginfase als eindfase van het productieproces. Tevens worden er geen schadelijke vorm van kunstmest of pesticiden aan onze bamboe toegevoegd. Vervolgens houdt Nooboo de kwaliteitscontrole voor ieder kledingstuk hoog, zodat alle hoofdeigenschappen tot het uiterste benut kunnen worden.

 

Bij Nooboo kun je terecht voor diverse bamboe kleding heren en dames: “bamboe t-shirts, bamboe long sleeves, bamboe sweaters, bamboe lounge wear en bamboe accessoires.” De bamboe kleding voor heren en dames zijn licht van gewicht. Bovendien ben je met de bamboe kleding van Nooboo beschermt voor 95% tegen uv-stralingen. Verder is bamboe jeuk- en irritatie vrij en dit is ideaal voor mensen met een gevoelige huid. De bamboe shirts en bamboe kimono zijn los verkrijgbaar of per 2-3 pack, zowel voor heren als dames. Bestel je eerste duurzame bamboe kleding voor heren of voor dames bij Nooboo!

 

Bestellen bij Nooboo

Bestellen bij Nooboo is eenvoudiger dan ooit. Je selecteert in ons assortiment door jou gekozen bamboe shirts heren of bamboe shirts dames met de juiste maat. Nooboo verzendt je bestelling zo spoedig mogelijk. Indien je voor 16.00 uur een bestelling plaatst, wordt het op dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt de volgende werkdag in huis. Je hoeft niet aanwezig te zijn thuis, want het pakket past door je brievenbus. Bestel nu je eerste 100% biologische bamboe t-shirt heren en dames!

Winkelverkenner

Goede hulp met belastingaangifte in Doetinchem

Het doen van goede belastingaangifte in Doetinchem is best wel van belang. Al helemaal wanneer je een bedrijf hebt, groot of klein. Wanneer je net bent begonnen met je onderneming is het dan ook belangrijk al je financiële zaken op orde te hebben. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en levensvatbaarheid van jouw bedrijf. Door hulp te bieden met het doen van belastingaangifte in Doetinchem willen we jou helpen. Wanneer je je geldzaken goed voor elkaar hebt, blijft je bedrijf gegarandeerd een succes. En dat wil je natuurlijk graag als ondernemer zijnde. Wij doen geen administratie omdat het moet, maar omdat we weten hoe erg het van levensbelang is voor jou.

 

Cijfers kennen geen leugens

Wanneer je een beslissing maakt doe je dit vaak rationeel. Alleen wanneer het om belangrijke beslissingen gaat zal je niet zo gauw op gevoel afgaan. Al heb je het over bezuinigen of juist uitbreiden is het van belang dat je de cijfers weet. Daarom is het ook zo belangrijk dat de belastingaangifte in Doetinchem goed uitgevoerd wordt. Tevens moet de belastingaangifte in Doetinchem ook steeds op tijd zijn. Ook hier zullen wij voor zorgen. De cijfers kloppen bij ons altijd. Zo heb je altijd een goed inzicht van je geldzaken en kan je sneller en makkelijker keuzes maken. Voor advies ben je ook altijd bij ons welkom. Op deze manier zullen we zorgen van je wegenemen.

 

Tijd over

Al krijg je hulp van ons met de belastingaangifte in Doetinchem heb je heel wat tijd over voor andere dingen. Je kan dan meer tijd in je bedrijf steken zodat je onderneming een nog groter succes wordt. Belastingaangifte in Doetinchem doen zal immers altijd veel tijd kosten, ongeacht je een klein of groot bedrijf hebt.  Daarom helpen we je graag met deze zaken.

Brommobiel verkopenWinkelverkenner

Optimaliseer de geluidservaring in uw ruimte door een plafond op maat aan te laten meten

Of u nu een horecagelegenheid heeft of een groot kantoorpand, in beide gevallen is het geluid in de ruimte van cruciaal belang. Optimaliseer de geluidservaring in uw ruimte door een plafond op maat aan te laten meten. Hierdoor kunt u de galm in iedere ruimte direct verminderen. Collega’s hebben minder snel last van bellende werknemers en gasten kunnen een avond heerlijk tafelen.

Kies uit verschillende kwalitatief hoogwaardige producten van Sprayplan en Acanor

Maar waar laat u nu zo’n plafond op maat aanmeten? Natuurlijk bij AcoustIQ! Dit bedrijf beschikt over een ruime ervaring op het gebied van akoestiek en akoestisch spuitwerk. Het team doet er graag alles aan om uw ruimte optimaal te laten klinken met de stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige collectie van Sprayplan en Acanor. Naast dat het plafond het geluid in iedere ruimte optimaal laat klinken, kunt u het design ook nog eens naadloos over laten gaan in de rest van de ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een AQ-wit, AQ-lichtgrijs, AQ-industrieel grijs, AQ-antracietgrijs of een AQ-zwart plafond. De keuze is geheel aan u!

Profiteer van tal van voordelen als u kies voor een plafond van deze specialist

Veel ondernemers zijn u met een akoestisch plafond al voorgegaan. Helemaal niet zo vreemd, want u profiteert van tal van voordelen. De gesprayde cellulosevezels op plafonds en/of wanden zijn binnen no-time aangebracht en u bent verzekerd van uitstekende akoestische prestaties. Dit betekent dat het plafond zeer hoge geluidsabsorptie-waarden heeft en dankzij de gepatenteerde spuittechniek kan meteen na het aanbrengen van het spuitwerk de ruimte schoon opgeleverd worden. Het plafond is sterk vocht-regulerend en de naadloze afwerking direct op de constructie zorgt voor een prachtig resultaat.

Website bezoeken
Winkelverkenner

De steenhouwerij in Drachten heeft de mooiste stenen

Bij de steenhouwerij in Drachten kan je terecht wanneer je iemand bent verloren en een grafsteen moet gaan uitzoeken. Het uitzoeken van een grafsteen is een taak die waarschijnlijk niet zo gemakkelijk voor je  is. De adviseurs staan allemaal voor je klaar om je door dit moeilijke  moment heen te slepen en je te helpen met het uitzoeken van een mooie grafsteen voor de persoon die er helaas niet meer is. Bij de steenhouwerij in Drachten is het aanbod van de stenen heel erg groot en je kunt zelf helemaal een eigen steen samenstellen die voldoet aan je wensen en behoeften. Ook kan er zelf een ontwerp gemaakt worden voor een mooie grafsteen. Heb je bijvoorbeeld een mooie steen gezien en wil je dat combineren met ander materiaal, dan kan er samen met de adviseurs van de steenhouwerij in Drachten worden gekeken naar de mogelijkheden 

Materialen

De steenhouwerij in Drachten maakt alleen maar gebruik van zeer goede materialen. Je kunt de stenen dan ook heel lang laten liggen en dat is natuurlijk ook wat je nodig hebt wanneer je een grafsteen gaat uitzoeken. De stenen kunnen wel decennialang meegaan en daarom is het goed om te kijken naar een steen die je echt mooi vindt. De komende tientallen jaren zal de steen er nog loggen en daarom moet je wel helemaal achter je keuze staan voor de steen van de steenhouwerij in Drachten. 

Budget, materiaal en vorm

Samen met de adviseurs zal er allereerst worden gekeken naar het budget dat er beschikbaar is voor een grafsteen. Daarna wordt er gekeken naar het soort steen dat je graag zou willen en vervolgens wordt er gekeken naar het materiaal dat je wil dat er wordt gebruikt. Alle mogelijkheden worden naast elkaar gelegd en zo heb je een goed overzicht van wat mogelijk is.Winkelverkenner

Vernieuwing van dakgoten: hoe het werkt en wat het kost

Dakgoten zijn een belangrijk onderdeel van een dak en van het hele gebouw. Ze worden gebruikt om regenwater of condenswater van het dak op te vangen en vervolgens via de regenpijp naar de grond of een regenwaterput af te voeren.

Een zinken dakgoot beschermt het huis tegen het binnendringen van vocht. Want zonder dakgoot zou het regen- of condenswater de gevel raken en op den duur schade veroorzaken. Daarom is een dakconstructie pas compleet als er een dakgoot is geïnstalleerd.

Tijdig laten herstellen of vervangen

Het is belangrijk dat een beschadigde dakgoot vervangen wordt. Als de schade te groot is moet je de zinken dakgoot vervangen om verdere schade of insijpeling van water te vermijden.

Als onderdeel van een uitgebreid dakafvoersysteem zijn de dakgoten van De Zinkspecialist afgestemd op alle andere componenten en voor de waterafvoer. De klanten zijn overtuigd van de duurzaamheid van hun goten en afvoerbuizen. Het gebruik van onze bladval vermindert de reinigingsfrequentie voor de dakgoot, wat door gebouweigenaren zeer wordt gewaardeerd.

De halfronde dakgoten in detail

De halfronde of zinken mastgoot is een klassieker voor waterafvoer. Dit klein, maar belangrijk onderdeel van elk gebouw is gemaakt in de beste zinkkwaliteit. Dit betekent dat het regenwater betrouwbaar en veilig kan worden afgevoerd om het gebouw te beschermen. Het is het centraal onderdeel van van het afwateringssysteem.

Voordelen van een goed afwateringssysteem

Naast de bescherming van het gebouw is het opvangen via een dakgoot om ecologische redenen steeds belangrijker geworden. Veel mensen gebruiken het voor het besproeien van de tuin. Het wordt ook gebruikt om in huis toiletten door te spoelen en wasmachines te laten mee draaien. In de woning moet de gebruiker er wel voor zorgen dat de circuits van regenwater en leidingwater perfect van elkaar gescheiden zijn om eventuele vervuiling van leidingwater te voorkomen. Regenwater kan nooit gebruikt worden als drinkwater.

Website bezoeken