Alles wat je moet weten voor de juiste keuze bedrijfsverlichting

De gezondheid van uw werknemers

De verlichting van uw bedrijfspand of bedrijfshal is een aspect van uw onderneming wat gewoon goed moet werken. Niks is namelijk zo vervelend als een led armatuur die constant knippert of gewoon helemaal niet werkt. Naast mogelijke irritaties die kunnen ontstaan zijn de lichtomstandigheden op uw werkplek ook nog eens zeer belangrijk voor de productiviteit.

Het is zelfs in de Arbowetgeving vastgelegd dat een werkplek voldoende verlicht moet zijn.

Werkplekken die niet of slecht verlicht zijn kunnen zorgen voor hoofdpijn, stress en een hoop andere gezondheidsklachten. U wilt natuurlijk niet dat uzelf of uw werknemers hiermee te maken krijgen.

Gelukkig zijn er tegenwoordig gespecialiseerde partijen die u als ondernemer goed van dienst kunnen zijn als het gaat om bedrijfsverlichting.

Ondanks dat we verlichting als iets vanzelfsprekends beschouwen heeft het wel degelijk een grote invloed op het welzijn van personen. Licht heeft bijvoorbeeld erg veel invloed op ons ritme. Slechte verlichting zal bijvoorbeeld snel resulteren in vermoeidheid en een slechte eetlust.

Naast het feit of er juiste verlichting wordt gebruikt is ook het type verlichting erg belangrijk.

Niet alle functies binnen een bedrijf vergen namelijk dezelfde verlichting. U begrijpt natuurlijk wel dat bijvoorbeeld een bedrijfshal minder goed verlicht hoeft te zijn dat een kantoor waar veel geschreven wordt. En iemand die bijvoorbeeld ontwerpt op papier heeft natuurlijk weer een hele andere voorkeur qua verlichting dan iemand die de hele dag achter de computer actief is.

Kortom is het soort verlichting dus erg afhankelijk van de persoon en locatie die verlicht moet worden.

Soorten verlichting

Verreweg de meest gebruikte soort bedrijfsverlichting anno 2020 is Ledverlichting.

LED staat voor light emitting diodes, deze kleine diodes stralen licht uit wanneer er spanning doorheen loopt. Ondanks de vaak hoge aanschafprijs wordt er vaak voor ledverlichting gekozen omdat het veel energie bespaart en door een hoger rendement een langere levensduur heeft dan andere soorten verlichting. Naast de ledverlichting zijn gloei- en halogeenlampen de meest verkochte en gebruikte soort verlichting. Bij een gloeilamp loopt er een spanning door een gloeidraai welke vervolgens oplicht. Een halogeenlamp werkt volgens hetzelfde principe, echter is er in dit soort lampen halogeengas toegevoegd waardoor de gloeidraad op een hogere temperatuur ontbrand.

Hierdoor wordt er meer energie omgezet in licht waardoor het rendement hoger wordt, er dus energie bespaard wordt en de levensduur wordt verlengd.

Binnen of buitenverlichting?

Naast de keuze voor het soort bedrijfsverlichting moet u ook rekening houden met de locatie van de verlichting. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat er verschillen zitten tussen binnen en buitenverlichting. Buitenverlichting is vaak stof- en waterdicht en heeft vaak een hogere lichtintensiteit waardoor er dus beter verlicht wordt.

Binnenverlichting is meestal niet stof- en waterdicht en is daarom dus enkel geschikt voor gebruik in uw bedrijfspand.

Mobiliteit

Naast het soort licht is ook de mobiliteit ervan vaak erg belangrijk. Bedrijfsverlichting zal veelal geplaats worden in een showroom of etalage. Het is daarom belangrijk dat u als ondernemer de gehele ruimte van verschillende invalshoeken kunt verlichten, dit allemaal voor een ultieme productpresentatie. Het is daarom belangrijk om goed te kijken met welke verlichting u dit doel kunt bereiken. Een handige tip van ons is om te kiezen voor verlichting op rails, bijvoorbeeld led railspots. Met deze flexibele ledverlichting bent u ervan verzekerd uw ruimte altijd op de juiste manier en van de juiste invalshoek te kunnen verlichten.

Angelus verf kopen doe je bij Leerverfshop!

Ben jij opzoek naar lederen verf van goeie kwaliteit? Maar dan wel tegen een eerlijke prijs? Vaak wordt gedacht dat dat onmogelijk is. Maar het weldegelijk mogelijk. Bij Leerverfshop kan je terecht voor de beste leer verf producten. Bij Leerverfshop zijn er 140 verschillende kleuren leer verf beschikbaar. Ook is het mogelijk om kleuren te mengen om je gewenste kleur te krijgen. Het wordt aangeraden om voorafgaand eerst het verf te testen op een klein stukje om er zeker te zijn dat je de juiste kleur hebt. Als je bijvoorbeeld witte schoenverf wilt hebben, omdat na zovaak dragen je schoenen niet meer echt wit zijn, dan kan je het beste terecht bij Leerverfshop. Bij Leerverfshop kan je namelijk angelus verf kopen. Of je nu een klein vlekje wilt wegwerken op een leren bank of je sneakers wilt verven: Angelus leerverf is perfect voor alle leren oppervlakten. Deze veelzijdige leerverf is dekkend, makkelijk te mixen, te verdunnen en te behandelen. Een verf voor professionals en voor beginners op het gebied van leer verven. Angelus heeft veel verschillende kleuren. Naast de klassieke kleuren, als zwart wit en bruin, zijn er ook heel wat uniekere kleuren beschikbaar. Zoals neon leerverf of glitterkleuren. Ook zijn er kleuren in metallic leerverf verkrijgbaar. Zoals in goud en zilver, maar ook in brons, champagne en koper.

Naast leer verven zijn er nog veel meer verkrijgbaar bij Leerverfshop. Zoals voor en na zorg producten, om er voor te zorgen dat je het best haalbare resultaat krijgt. Heb je een grote hoeveelheid verf nodig omdat je bijvoorbeeld een leren bank verven wilt, dan kan je bij Leerverfshop ook voordeelsets aanschaffen. Met daarbij alle accessoires die je wellicht nodig zou hebben tijdens het verven. Kan je niet wachten met het verven omdat je er zo snel mogelijk aan beginnen wilt. Daar helpt Leerverfshop bij, want vandaag besteld is morgen in huis. Kijk snel op de website voor alle informatie!

Website bezoeken

De overheid betaalt

In sommige gevallen kun je via de overheid er voor zorgen dat je goedkoper uitkomt bij de aanschaf van bepaalde spullen. Voor consumenten is dit in weinig gevallen zo, maar als ondernemer zijn er flinke voordelen te behalen. Zo kun je bij alle aankopen die via ‘de zaak’ gaan het belastingpercentage aftrekken. Het verschilt per soort product, maar de belasting is vaak van relatief hoge percentages. Zo zijn de meeste spullen belast met 18% tot 21% belasting. Dit betekent dat je bij de aankoop van spullen voor het bedrijf een flinke korting krijgt. De belasting wordt uiteindelijk wel doorgevoerd naar de consument, en dus betaalt deze als het ware de belasting aan de overheid. Het is niet alleen aantrekkelijk voor bedrijven om dit soort kortingen te krijgen, er zijn ook subsidies voor producten die bestemd zijn voor consumentengebruik. Dit zijn vaak producten die bevorderlijk zijn voor een schoner milieu. Hierbij kun je denken aan zonnepanelen, of het kopen van een combiwarmtepomp om je huis duurzamer te maken. Je kunt een subsidie warmtepomp krijgen bijvoorbeeld. Een subsidie houdt in dat een deel van het aanschafbedrag betaald wordt door de overheid. Dit betekent niet dat je een bedrag van de overheid krijgt om mee te gaan shoppen, maar je kunt een deel van het aanschafbedrag wel terugvragen. Je zult het gehele bedrag dus wel eerst zelf voor moeten schieten. Zorg er voor dat je van te voren weet of je ook daadwerkelijk in aanmerking komt voor een teruggave, anders betaal je uiteindelijk het gehele bedrag alsnog zelf. Dit kan vaak erg duur uitpakken en kan je in financiële problemen brengen wanneer je je niet goed voorbereid. Zoek dus van te voren goed uit of je er recht op hebt, voordat je over gaat tot het aanschaffen van een duurzaam product!

Website bezoeken

Koenig Bauer Coding staat voor vertrouwen!

Globale markten vereisen een hoge mate van dynamiek in alle aspecten van de onderneming – van productinnovatie, moderne productiemethoden, betrouwbaar kwaliteitsbeheer tot uitgebreide klantenservice. Als toonaangevende onderneming voor hoogwaardige coderingssystemen biedt Koenig & Bauer Coding hier een doorslaggevend voordeel. Als u dus opzoekt barcode maker, komt u waarschijnlijk bij ons terecht. Onze jarenlange ervaring en onze maximale betrokkenheid bij de continue ontwikkeling op alle terreinen bieden de zekerheid voor doelgerichte marktoriëntatie, optimale productkwaliteit en competente serviceverlening en advisering – ook voor de eisen van morgen. Zelfs de beste producten en persoonlijke betrokkenheid vormen een vervanging voor onze klantnabijheid. Wij ondersteunen u altijd graag vanuit onze verkoop- en servicevestigingen, wereldwijd, telefonisch als te mail.

Coderen is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse routine en is ondertussen doorgedrongen in alle facetten van het leven en alle bedrijfstakken. Naarmate ons dagelijks leven kleurrijker, veelzijdiger en aangenamer wordt, nemen de producten die onze klanten en partners nu en in de toekomst met onze systemen bedrukken, verder toe. Een goede codering is ondertussen ook een kwaliteitskenmerk voor de productveiligheid – ook voor de eindgebruiker. Daar zijn wij ons van bewust en daarom nemen wij hiervoor dagelijks onze verantwoordelijkheid, want Coding staat voor vertrouwen. Daar kunt u op rekenen.

Bent u opzoek naar de beste inkjet printer? Dan raden wij inkjet alphaJET mondo aan. De kleinkarakter inkjet alphaJET mondo is de perfecte combinatie v.w.b. prestaties, kwaliteit en lage kosten. De laagste bedrijfskosten en het absoluut veilige beheer van verbruiksgoederen zullen u tevreden stellen. Door het lage verbruik in combinatie met gunstige prijzen bespaart u geld. De grote beschikbaarheid van meer dan 99 % leidt tot echte productiezekerheid. Eenvoudige integratie en de High-Speed-printsnelheid verhogen uw productiviteit. Door het uitgebreide inkt-assortiment kunt u flexibel inspelen op klant specifieke wensen. Een wereldwijd competent verkoop- en serviceteam biedt u overal en altijd ondersteuning.

Website bezoeken

De beste achteruitrijcamera’s bij de achteruitrijcamerawinkel

Ben jij opzoek naar de perfecte achteruitkijkcamera? Dan is de kans heel groot dat je deze vind bij de achteruitrijcamerawinkel, hier worden achteruitrijcamera’s verkocht voor verschillende modellen auto’s. Wanneer je ervoor kiest een achteruitrijcamera aan te schaffen neem je veiliger deel aan het verkeer, je maakt het veiliger en makkelijker voor jezelf maar ook voor de medemens die deel neemt aan het verkeer. Door een achteruitrijcamera heb je beter zicht achter en naast je auto, hierdoor zie je hoeken die je normaal niet goed kon zien.

Neem bijvoorbeeld de Mercedes Vito, een redelijk grote auto. Door de grootte van de auto zijn niet altijd alle plekken even goed te zien. Op www.achteruitrijcamerawinkel.nl kunt je een complete set achteruitrijcamera Mercedes Vito kopen. Deze achteruitrijcamera set wordt geleverd met kwalitatief 7 kleuren scherm, alle benodigde accessoires zijn hier natuurlijk  bij inbegrepen. Waar wel rekening mee moet worden gehouden is dat de camera niet geschikt is voor het model met twee deuren, alleen het model met de achterklep. De camera moet worden aangesloten op het remlicht op de klep van de auto.

De camera die erbij hoort heeft een erg scherpe lens en werkt in een hoek van 170 graden. Door de 170 graden heb je een heel goed zicht op wat er achter de auto gebeurd, hierdoor kun je niet alleen de achterkant maar ook de zijkanten van de auto zien. Dit is bijvoorbeeld ook handig wanneer er een aanhanger aan de auto wordt gekoppeld. De camera is voorzien van een verlichting en is waterdicht, de camera kan dus in alle omstandigheden gebruikt worden. Het plaatsen van de camera gaat ook gemakkelijk, een groot voordeel. De monitor van de camera wordt geleverd met een beugel en kan makkelijk worden bevestigd op het dashboard. Opzoeken naar een achteruitrijcamera voor uw auto? Neem een kijkje op de website van de achteruitrijcamera.

Website bezoeken

Voor psychologisch hulp gaat u naar Piekerpoli

Bent u woonachtig in Den Haag en heeft u behoefte aan professionele hulp in verband met persoonlijke problematiek? U kunt in dat geval terecht bij een goede psycholoog in Den Haag van Piekerpoli. Op loopafstand van Centraal Station en toch heel groen gelegen in een fijn licht pand, kunt u terecht bij Susanne de Jong. Zij is psycholoog en NLP-coach en daarmee zowel wetenschappelijk en praktisch opgeleid om u te helpen wanneer u vastloopt. Als psycholoog helpt Susanne mensen die vastzitten in gevoelens of gedachten. Ze heeft desondanks de verplichting naar professionaliteit ook gevoel voor humor. Eerlijk en helderheid zijn karaktereigenschappen van Susanne volgens haar voorgaande patiënten, die wellicht ook u kunnen helpen in het hebben van een klik met Susanne.

Of bent u opzoek naar therapeutisch hulp bij een burn-out, of naar psychologen in Leiden. Sabine van der Hulst heeft al jaren een eigen praktijk in Leiden. De praktijk ligt op een dynamische plek vlakbij het centraal station van Leiden. En is daarbij goed bereikbaar met eigen vervoer. Bij Sabine zult u veiligheid ervaren. Ze ziet de persoon tegenover haar. Dit zult u merken aan haar attente en doordachte uitspraken. Op één of andere manier weet Sabine altijd de juiste snaar te raken. Ze vraagt precies naar het juiste onderwerp of ze benoemt juist hetgeen even lastig gaat, en dat ze dat gezien heeft en dat het normaal is om even van slag te zijn.

Wellicht bent u opzoek naar EMDR-therapie. Hiervoor kunt u bij Yvonne Ludwig terecht. Yvonne is één van de meest ervaren psychologen van Leiden. Zij past al lang met succes EMDR-behandeling toe en zij heeft al veel mensen in Leiden en omstreken met gesprekstherapie geholpen. De praktijk van Yvonne ligt op een rustige plek aan de rand van het centrum van Leiden. Yvonne is gespecialiseerd in het hulp verlenen tijdens een burn-out, maar ook tijdens stress en angst problemen. Uiteraard heeft ze meerdere specialisaties. Kijkt u gerust op de site voor meer.

Website bezoeken

Een kerstboom bestellen is super handig!

Het is alweer bijna tijd voor de meest gezellige tijden van het jaar. Kerst! De periodes waarbij familie en vrienden bij elkaar komen om weer gezellig bij te kletsen. Voor kinderen is het de periodes waarbij ze hun cadeaus van hun dromen krijgen. Laten we al het lekkere eten natuurlijk niet vergeten. En als we geluk hebben zien we wellicht dit jaar ook weer sneeuw vallen. Dat zou het helemaal afmaken. Een besneeuwde kerstboom, een prachtig plaatje. Desondanks kan het wel eens een hoop te regelen zijn. Het koken, het versieren, en vergeet het uitzoeken en kopen van de perfecte kerstboom niet. Dat kan pas een echte klus zijn. Je moet het in het huis zien te krijgen, waarna je overal naalden op de vloer zult hebben. Dat kan vermeden worden. Je kan namelijk een kerstboom bestellen. Dat kost zoveel tijd en moeite! Je ontvangt namelijk een kunst kerstboom die je in elkaar zetten moet, waarna je het ook weer gemakkelijk uit elkaar halen kan. Dan kan je het volgend jaar weer gebruiken. Super handig! Ook heb je geen last van naalden op de vloer. Ook wordt het gratis thuis bezorgd. Mooi meegenomen. Zodra je de kerstboom besteld, dan heb je keuze wat voor kerstboom je besteld. Je kan een kale boom kiezen. Dan kan je het zelf versieren met zelf gekochte versiersels. Ook kan je kiezen voor een complete kerstboom. Dan zit alles er op en er aan. Inclusief lampjes en vele andere versiersels. En de piek natuurlijk. Stel dat we dit jaar geen sneeuw kunnen zien, hartstikke jammer natuurlijk. Maar treur niet, want je kan zelfs een besneeuwde kunst kerstboom bestellen. Op die manier maak je het plaatje perfect. Dan kan je samen met je familie en vrienden kerst vieren met een echte kerst sfeer. Wie wil dat nou niet;)

Website bezoeken

Kerst truien- en jurken voor dames; zo fout is het niet

Eigenlijk was kerstmis een van de gelegenheden waarbij je in je beste pak en je mooiste jurk moest verschijnen. Dat is al lang een achterhaald begrip. Nu kun je aantrekken wat je wilt en hoe meer ‘over the top’ dat is, des te beter. Maar natuurlijk wel met kerst als thema!

 

Kersttrui jurk

 

Het is een trend, overgewaaid uit voornamelijk Amerika. De ‘foute’ dameskersttrui. Die eigenlijk niet zo fout is. Hij kan best lelijk zijn, hij kan grappig zijn, maar wat de kersttrui voor dames (en heren en kinderen) in ieder geval ook is, is lekker makkelijk. Waarom zou je je in een strakke glitterjurk hijsen als je normaal gesproken in een fijne broek met sneakers rondloopt? Kerstmis is feestelijk maar het zijn ook drukke dagen. Eten maken, het huis decoreren en je kids in het gareel houden voor de visite. Dat gaat allemaal niet zo makkelijk in een glitterjurk. Wel in een speciale, lekker zittende, foute kersttrui jurk. Met zo’n jurk hoef je je verder nergens druk om te maken. Er hoeft niet ook nog eens een pantalon onder. Hoe fout kan dat zijn?

 

Kerst trui dames

 

Hetzelfde geldt natuurlijk voor de ‘foute’kersttrui. Deze lelijke, grappige, kleurige truien met rendieren, kerstmannen en toeters en bellen is al langer ingeburgerd. Niet alleen meer op de cover van de Linda te zien maar ik elk huis, kerstfeestje of diner. Kunst is dan wel om van alle truien toch de meest leuke en foute te kiezen. En dan komt www.uglyxmas.nl wel heel erg van pas! De webshop die vol staat met kersttruien. Rendieren, sneeuwmannen, kerstbomen, ballen en versierselen maken zo’n trui fouter dan fout. Maar wel lekker makkelijk en opvallen doe je zeker! Geen dure outfits meer die niet lekker zitten en die je toch maar een keer draagt. Ga voor goed fout deze kerst!

Website bezoeken

Meewerken aan het milieu

Tegenwoordig is het van groot belang dat iedereen zo goed mogelijk bezig is voor het milieu. Het is vaak het enige wat telt en veel grote bedrijven zijn dan ook bezig met het verbeteren van het milieu. Het is ook nodig dat bedrijven zich hier mee bezig gaan houden door de toenemende klimaatverandering. Het klimaat veranderd op een hoog tempo. Dit is een negatieve verandering. Er moet worden gezorgd dat de verandering van het klimaat op de lange termijn wordt stopgezet. In de beste situatie moet het klimaat weer terug worden gebracht en moeten er miljoenen extra bomen bij worden geplant zodat de verwoeste natuur zich weer terug kan brengen naar de oude glorie.

 

Iedereen kan een steentje bijdragen aan de verbetering van de wereld. Verbeter de wereld en begin vooral bij jezelf. Dit kan bijvoorbeeld door zonnepanelen kopen. Zonnepanelen zijn platen die je vastmaakt op het dak. Deze platen vangen energie op en deze energie wordt gebruikt voor het huishouden. Omdat de overheid graag wil dat mensen zonnepanelen aanschaffen bestaat er nu ook subsidie zonnepanelen. Met deze subsidie worden mensen gemotiveerd om zonnepanelen aan te schaffen. Dit kan de drempel lager maken om zonnepanelen te kopen en zorgt ervoor dat de wereld een klein beetje beter wordt.

 

Naast zonnepanelen op het dak zetten kun je ook actief gaan recyclen. Zorg ervoor dat je thuis al je afval scheidt zodat het makkelijk kan worden opgehaald. Ook kan een machine er dan makkelijker bruikbare materialen uit filteren. Dit is gunstig als een bedrijf aan de slag wil met het recyclen van de materialen die zij hebben gebruikt. Bijvoorbeeld de tasjes van de Albert Heijn, deze worden allemaal gemaakt van gerecycled plastic. Dit is goed voor het milieu en het is een makkelijke manier van recyclen voor de Albert Heijn.

Website bezoeken

Waarom een achteruitrijcamera

Een achteruitrijcamera kan de veiligheid in het verkeer op vele manieren vergroten. Steeds meer mensen vinden het belangrijk om in het verkeer zo veilig mogelijk te bewegen. Dit kan op vele manieren. Eentje daarvan is door een achteruitrijcamera aan te schaffen. In dit artikel ga ik de redenen benoemen waarom het verstandig is om een achteruitrijcamera aan te schaffen. Dit ga ik uitleggen voor consumenten en bedrijven.

 

Ten eerste is het een handige manier om achteruit te kunnen kijken in voertuigen waar dit eigenlijk niet goed kan. Zo is een achteruitrijcamera op een camper bijvoorbeeld erg praktisch. Als bestuurder van een camper is het lastig om het overzicht te houden van wat er achter de camper gebeurd. Dit kan wel goed door een achteruitrijcamera te gebruiken. Dit vergroot de veiligheid van de passagiers in de camper en dit vergroot de veiligheid van het verkeer dat zich om de camper heen bevindt. Voor een camper is het handig om een camos achteruitrijcamera te gebruiken. Deze camera zorgt voor het beste overzicht.

 

Naast het gebruiken van een achteruitrijcamera op een camper of caravan kan het ook erg handig zijn om een achteruitrijcamera te hebben op een voertuig als een tractor. Een tractor is een groot en lomp voertuig dat lastig te bewegen is. Hierdoor kan het moeilijk zijn om een overzicht te houden van wat er achter je gebeurd als bestuurder. Een achteruitrijcamera set kopen kan hiervoor de oplossing zijn. Deze set kan ervoor zorgen dat je goed kunt zien waar de tractor zich bevindt.

 

Ook kan een achteruitrijcamera goed van pas komen op een heftruck. Deze kunnen binnen en buiten worden gebruikt dus het is handig om hier rekening mee te houden bij de aanschaf van de achteruitrijcamera. Een camera die buiten gebruikt kan worden is mogelijk een stuk duurder dan een camera voor binnen. Kijk hier dus goed naar!

Website bezoeken