Voor elke gelegenheid het perfecte overhemd

Overhemden kun je tegenwoordig in allerlei soorten maten en uitvoeringen kopen. Door het ruime aanbod overhemden, is het weliswaar lastig om dat ene juiste overhemd te vinden. Wat draag je tijdens een formeel evenement en wat kan prima in de vrije tijd aangetrokken worden? Menig man stelt zichzelf op een bepaald moment in zijn leven wel deze vragen. Daarom geeft GENTS tips hoe jij moeiteloos voor elke gelegenheid het juiste overhemd aantrekt. 

Als eerste is het van belang te weten wanneer je het overhemd gaat dragen. Stel, je krijgt een uitnodiging voor een formeel black tie feest. Dan heb je een ander overhemd nodig dan wanneer de dresscode white tie of tenue de ville is of wanneer je gewoon afspreekt met vrienden.

Perfecte overhemd vinden 

In een zakelijke sfeer

Wat je in een vrije tijd doet of draagt, houd je meestal gescheiden van de werkvloer. Wanneer je op een kantoor werkt, dan kan het zo zijn dat effen overhemden de standaard zijn. Een overhemd in een effen kleur staat namelijk stijlvol, zakelijk en leidt niet te veel af. Daarom is bijvoorbeeld een lichtblauw, wit of roze hemd een perfect overhemd voor een zakelijke sfeer.

In de vrije tijd

In jouw vrije tijd kun je wat gewaagdere keuzes maken. Denk hierbij aan prints, opvallende kleuren of korte mouwen. Bij een casual look kun je ook een of meerdere knopen open laten en lange mouwen opstropen. Sommige overhemden hebben contrasterende binnenkragen en manchetten. Deze mogen uiteraard gezien worden. Als zakelijk overhemd vinden wij deze minder geschikt.

Tijdens een feest of formeel evenement

Dan resteert ons nog één soort gelegenheid om te bespreken: de feestelijke of formele situaties. Soms ontvang je een uitnodiging met een dresscode. Denk hierbij aan black tie, white tie of tenue de ville. Voor al deze gelegenheden worden andere overhemden gevraagd. Bij een black tie evenement is het uiteraard van belang een smokingoverhemd te dragen. Deze kenmerkt zich door een blinde sluiting en dubbele manchet. Qua kraag kun je kiezen tussen een vadermoordenaar of kentkraag. Ook heb je de keuze tussen plisse en glad.

Bij een white tie dresscode dien je een rokkostuum te dragen. Deze herken je aan de grofgeweven pique stof op de boord. Dit overhemd heeft altijd een vadermoordenar. Dit is een opstaande boord met aan de voorkant flapjes die naar beneden gevouwen worden. De knopen van dit overhemd zijn zichtbaar, maar door de witte kleur vallen deze niet op.

Bij andere formele evenementen adviseren wij om, net als bij de formele overhemden een effen kleur aan te houden.

Een betrouwbare ledlampen expert

Met een professioneel plan op het gebied van LED verlichting bedrijfspand kunt u veel geld besparen. Een bedrijf als Led Design Holland kan precies de juiste lampen uitzoeken. Andere zaken die LDH kan regelen zijn: uitrekenen hoeveel armaturen nodig zijn, subsidie aanvragen, de lampen ophangen en service verlenen als dat nodig is. Dat ledlampen zuinig zijn, weten de meeste mensen. Maar weet u ook dat de besparing kan oplopen tot 90%? Een ledlamp kost meer dan een traditionele gloeilamp, maar de investering heeft u er snel weer uit. Led’s verbruiken weinig energie en ze gaan lang mee. Om nog meer rendement uit ledverlichting te halen, is een lichtmanagementsysteem aan te raden. 

LED specialist Led Design Holland is expert in het installeren van lichtmanagementsystemen. In zo’n systeem worden uw ledlampen in verbinding gebracht met hard- en software. De complete bedrijfsverlichting kan zo aangestuurd worden vanuit één systeem. Binnen dit systeem kunnen aanwezigheidsdetectie en daglichtsturing geïntegreerd worden. U kunt verschillende lichtscenario’s ontwerpen die op vaste dagen en tijden herhaald worden. Hierin heeft u de keuze uit diverse lichtkleuren en hoeveelheden licht. Een en ander is zelfs per werkplek te regelen. Een lichtmanagementsysteem geeft u de mogelijkheid een vinger aan de pols te houden qua energieverbruik. Gegevens hieromtrent worden opgeslagen. U kunt historische cijfers bekijken, maar ook een real time inkijkje nemen. Aan de hand van deze info kunt u het lichtmanagementsysteem nog preciezer instellen.

Lichtmanagementsystemen zijn er in uiteenlopende prijsklassen. Een populair systeem is Casambi. Het is eenvoudig in te stellen en in te richten. Heeft u al ledlampen, dan kunnen deze gewoon blijven hangen. Led Design Holland zorgt voor de integratie met Casambi. De scenes die in het systeem worden aangemaakt zorgen ervoor dat bepaalde verlichtingsgroepen op specifieke tijden aan- en uitgaan, dan wel dat ze gedimd worden. Het systeem communiceert met de lampen door middel van bluetooth: een bewezen stabiel netwerk. U kunt alles zelf bedienen vanaf uw tablet of smartphone. Vindt u een afstandsbediening handiger? Die krijgt u erbij geleverd.

https://www.leddesignholland.nl

Veelgestelde vragen over een pokerset

Wat heeft het nut van pokerchips in plaats van geld?

Er zijn verschillende redenen waarom er in een pokerset altijd pokerchips zitten. Pokerchips zijn namelijk veel makkelijker te gebruiken dan contanten. Je kunt de chips makkelijker tellen, stapelen en je kunt er echt meespelen. Het is namelijk erg onoverzichtelijk als jij speelt met 20 cent, 50 cent, 1 euro en 2 euro. Je ziet de verschillen vaak niet goed. De pokerchips hebben allemaal een andere kleur en de waardes staan altijd duidelijk aangegeven op beide kanten van de chip. Ook is er bewezen dat er sneller gegokt wordt bij het gebruiken van pokerchips in plaats van contanten.

Zijn er verschillenden formaten pokersets? Of is er alleen verschil in kwaliteit?

In beide factoren zit een duidelijk verschil. Om te beginnen, er zijn enorm veel verschillende formaten van een pokerset. Je kunt namelijk pokersets uitzoeken die 300, 500 of 100 chips bevatten. Naast het uitkiezen van het aantal pokerchips, kunnen er ook andere items in pokerset zitten zoals; big blind button, small blind button, all-in button, 5 rode dobbelstenen, cut card en speelkaarten. IN elke pokerset zit minimaal één deck speelkaarten en 5 dobbelstenen. De andere items verschilt per pokerset die je koopt.

Naast dat je een pokerset kunt uitzoeken die voor je is samengesteld, kun je ook zelf een pokerset samenstellen. Dit betekent dat je zelf je pokerchips kunt uitkiezen, zelf kunt kiezen welke items erin zitten en de kwaliteit van de items.

Zijn er verschillende pokersets voor mensen die willen beginnen met pokeren?

Zeker, als nieuwe pokerspeler heb je de keuze uit twee verschillende pokersets die het beste zijn om het spelletje onder de knie te krijgen. Je kunt namelijk kiezen uit; de starters pokerset of de beginners pokerset. De starters pokerset bevat alle items om het spelletje te leren, inclusief de pokerregels en alle mogelijke pokercombinaties. Deze set is dus ook echt bedoeld voor de mensen die niks tot nauwelijks van poker afweten, maar wel willen beginnen met poker.

In tegendeel van de starters pokerset, bevat de beginners pokerset geen handleiding met pokerregels en alle mogelijke pokercombinaties. Wat deze set wél bevat is; een big blind button, small blind button en 5 rode transparante dobbelstenen. De bedoeling van deze items zijn eigenlijk het spelletje nog meer onder de knie te krijgen en de stap te maken naar het “professionele” gedeelte.

Kan ik mijn pokerset makkelijk vervoeren?

Je kunt je pokerset enorm makkelijk meenemen naar een vriend of naar je pokergroepje. Je pokerkoffer is namelijk beschermt met aluminium en dat zorgt ervoor dat het extra beschermd is en je geen zorgen hoeft te maken op schade op je pokerchips etc. Je hebt ook de mogelijkheid om je pokerkoffer op slot te draaien door middel van de sleutels die in je pokerset zitten. Alleen jij hebt hierdoor de macht over de koffer en verder niemand anders.

Zijn er veel verschillende kwaliteit pokerchips?

Er zit enorm veel verschil in kwaliteit van verschillende pokerchips. Dit komt doordat elke pokerchip zijn eigen gewicht, gevoel, geluid, stapeleigenschappen en chiptricks heeft. Naast deze verschillende eigenschappen heeft een pokerchip ook zijn eigen materiaal. De meest gebruikte materialen zijn;

– Plastic
– Composiet
– Clay
– Keramiek
– Metaal
– Faux-clay

Het onderscheid van de pokerchip is tegenwoordig alleen op subjectieve gronden te rechtvaardigen. Vooral geluid en gevoel spelen hier een belangrijke rol in. Je ziet tegenwoordig ook steeds meer duurzame chips naar boven komen. Deze chips zijn gemaakte van het goedkoopste materiaal; plastic. De duurste, chips van keramiek of clay, zijn het gevoeligst voor beschadigingen.

Boxspring zonder matras kopen?

Goede nachtrust

Een goede nachtrust is belangrijk. De hele dag ben je druk en belast je je lichaam zowel fysiek als mentaal. ‘s Nachts, als je slaapt, herstelt je lichaam de schade die het overdag heeft opgelopen. Denk hierbij aan:

 • Het aanvullen van energiebronnen
 • Het verwerken van het geheugen
 • Het vernieuwen van je cellen
 • Het verlagen van de stress

Een goede nachtrust zorgt dus voor:

 • Een uitgeruster gevoel
 • Meer energie
 • Een betere stofwisseling
 • Minder stress, dus je zit beter in je vel
 • Minder trek in ongezonde suikers

Maar om goed te slapen heb je ook een goed bed en een goede matras nodig. Een populaire keuze is een boxspring. In dit artikel bespreken we kort wat een boxspring is en wat de voordelen zijn van een boxspring kopen zonder matras.

Een boxspring

Een boxspring zou je kunnen zien als een bedbodem met metalen spiraalveren. Deze spiraalveren zijn vaak met de hand geknoopt. Ze worden vaak afgedekt door natuurlijke materialen. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld paardenhaar of schuurwol. Deze materialen regelen temperatuur en vochtregulatie. Er zit tussen de metalen spiraalveren een hoop loze ruimte, waardoor de boxspring goed kan ademen en ook lekker mee veert.
Een boxspring is comfortabel en duurzaam en wordt veel in hotels toegepast. Een “hotelbed” voor thuis dus!!

Voordelen boxspring zonder matras

Je kan een boxspring met matras kopen, maar dat hoeft niet. Het kopen van een boxspring zonder matras heeft zo zijn voordelen ten op zichte van een boxspring met matras:

 • Je houdt je eigen matras. En het daarbij het slaapcomfort dat je gewend bent.
 • Voor elk soort matras is een boxspring te koop. Het past dus altijd.
 • Een boxspring zonder matras is een stuk goedkoper dan een boxspring met matras. Het is ook nog eens goed voor de portemonnee.

Op onze website vind je de mogelijkheden voor een boxspring die bij jou past! Klik op de bovenstaande link voor de mogelijkheden.

Waarvoor kan ik tuinaarde gebruiken?

Waarvoor kan tuinaarde worden gebruikt? Door de samenstelling van tuinaarde, een mengsel van zand en compost, is tuinaarde voor meerdere doeleinden geschikt. Tuinaarde ruikt lekker naar bosgrond en is donker van kleur.

Nieuwe tuinaanleg

Heb je een nieuwbouwwoning waarvan de tuin nog helemaal moet worden aangelegd of wil je een bestaande tuin herinrichten? Dan is tuinaarde voor het aanleggen van nieuwe borders of een tuin ideaal. Moet er ook nog een gazon worden aangelegd? Tuinaarde vormt een perfecte basis voor het nieuwe gazon, zowel wanneer dit wordt ingezaaid maar ook bij het leggen van graszoden.

Bodemverbetering

Tuinaarde kan op diverse manieren in de tuin worden toegepast. Denk hierbij aan bodemverbetering. Wanneer tuingrond schraal of arm is, kun je een toplaag van tuinaarde opbrengen en die eronder spitten. Dit komt de structuur van de bodem ten goede en je planten zullen je dankbaar zijn.

Er is overigens ook bemeste tuinaarde verkrijgbaar. Zo sla je twee vliegen in één klap. Behalve bodemverbetering worden aan het betreffende stuk grond ook direct voedingsstoffen toegevoegd. Door de extra bemesting die deze tuinaarde bevat, kunnen je planten gedurende een langere periode de benodigde meststoffen uit de bodem halen.

Ophoging

Bemeste tuinaarde is ook ideaal om je tuin of border geheel of gedeelte op te hogen. In de loop der tijd verdwijnt er vaak ongemerkt een hoop aarde in de GFT-container. Ook wanneer je je tuin verandert of een verhoogde border aanlegt, kun je hiervoor uitstekend tuinaarde gebruiken.
Zitten er kuilen in het gazon? Die kunnen gemakkelijk met tuinaarde worden aangevuld en weggewerkt (het zogenaamde dressen).

Haal ze niet door elkaar

Vaak worden tuinaarde en potgrond door elkaar gehaald. Dat is helemaal niet nodig omdat de namen duidelijk aangeven om welk product het gaat. Tuinaarde = aarde voor de tuin, potgrond = grond voor de pot. Ook de samenstelling van beide producten verschilt.
 
Tuinaarde kopen? Tuinaarde koop je snel, eenvoudig en voordelig via Openhaardhout-gigant.

Wat je moet weten over gordijnen

Gordijnen zijn een erg populair soort raamdecoratie. Je ziet ze terugkomen in veel woningen en interieurstijlen. Toch kan het lastig zijn om de juiste gordijnen te kiezen voor jouw interieur. In deze blog lees je een aantal dingen die je moet weten over gordijnen om de juiste keuze te kunnen maken!

Verschillende soorten gordijnen

Er bestaan verschillende soorten gordijnen. Voordat je gordijnen gaat uitzoeken is het handig om te weten welke soorten dit zijn.

Allereerst hebben we de verduisterende gordijnen, ook wel overgordijnen genoemd. Deze gordijnen houden al het licht van buiten tegen. Zo kun je dus een hele ruimte verduisteren. Dit is ideaal voor in bijvoorbeeld de slaapkamer. Je slaapt het beste in een donkere ruimte en een goede nachtrust is erg van belang!

Daarnaast heb je de inbetween gordijnen. Deze worden ook wel lichtdoorlatende gordijnen genoemd. Deze soort gordijnen filteren het licht van buiten. Hierdoor heb je nog wel wat natuurlijk licht naar binnen schijnen en ze houden de inkijk tegen.

Als laatste heb je vitrage. Deze gordijnen worden ook wel glasgordijnen genoemd. Vitrage is transparant. Dit zorgt ervoor dat het lastiger is om van buiten naar binnen te kijken, maar kun je nog wel van binnen naar buiten kijken. Deze gordijnen filteren het daglicht en verzachten de felle zonnestralen.

Kamerhoog of kamerbreed

Je kunt kiezen uit kamerbrede of kamerhoge gordijnen. Misschien heb je hier nog nooit van gehoord. Bij kamerhoge gordijnen worden er geen banen aan elkaar genaaid. Het gordijn bestaat hier uit één stuk stof. Bij kamerhoge gordijnen zie je dus geen naden in de stof. Bij kamerbrede gordijnen is de stofbreedte beperkt. Hier worden de losse stoffen aan elkaar genaaid. Je krijgt dus verticale naden op de plekken waar de gordijnbanen aan elkaar zijn gemaakt.

De juiste kleur

Als je nieuwe gordijnen koopt is het belangrijk dat je kiest voor de juiste kleur en stof die goed past bij je interieur. Is je interieur erg rustig? Dan kun je kiezen voor een heftigere kleur. Je kunt er dan ook voor kiezen om voor gordijnen te gaan met een motief. Zo maak je raamdecoratie een echte eyecatcher in je interieur! Heb je al een vrij druk interieur met veel kleuren? Dan kun je het beste kiezen voor een basic kleur voor je gordijnen. Je loopt anders het risico dat je interieur te druk wordt en dit wil je natuurlijk voorkomen.

Gemakkelijk te combineren

Gordijnen zijn erg makkelijk te combineren met andere soorten raamdecoratie. Je kunt ervoor kiezen om gordijnen met gordijnen te combineren. Verduisterende gordijnen zijn namelijk gemakkelijk te combineren met vitrage. Een andere populaire combinatie is gordijnen gecombineerd met rolgordijnen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je een ruimte nog extra kan verduisteren. Je hebt nog meer invloed op je privacy. Daarnaast zijn gordijnen nog met veel meer soorten raamdecoratie te combineren. Het is maar net wat je zelf het mooiste vindt.

Als het goed is weet je nu wat meer over gordijnen en waar je op moet letten als je wilt kopen. Kijk voor meer informatie over gordijnen op www.ilumio.nl.

Sale bij Sans-online

Sans-online verkoopt voornamelijk casual kleding. De kleding bij Sans-online is van bekende merken en heeft een uitstekende kwaliteit. Hoewel deze merken ook bij andere winkels verkrijgbaar zijn, zijn de scherpe prijzen en snelle service zeker een reden om voor Sans-online te kiezen. De actuele voorraad van de webshop wordt elke zes weken vernieuwd en regelmatig zijn er items extra voordelig geprijsd in de Sale bij Sans-online.

De perfecte outfit samenstellen

Sans-online heeft merkkleding van diverse merken altijd voordelig geprijsd. Voor zowel dames als heren is er genoeg keuze. Alle maten zijn verkrijgbaar bij Sans-online en veel items zijn beschikbaar in meerdere kleuren. Door de kledingstukken van verschillende merken te combineren is het eenvoudig om de perfecte outfit samen te stellen voor iedere gelegenheid. Kom je er niet helemaal uit? Vraag dan een van de personal shoppers bij Sans-online om hulp. Zij helpen je de juiste outfit samen te stellen.

Sale bij Sans-online

Hoewel Sans-online altijd scherpe prijzen hanteert, zijn de prijzen in de Sale pas echt spectaculair.
Hier zijn items te vinden met kortingen die kunnen oplopen tot wel 70 %. De Sale bij Sans-online heeft een snel wisselend aanbod. Om snel te kunnen vinden wat je zoekt, kun je de handige filterfunctie op de website gebruiken. Zo vind je nog eerder de kleding die je zoekt. Omdat de voorraad van de webshop altijd actueel is en regelmatig wordt vernieuwd, is dit ook in de Sale het geval. Wees er dus snel bij!

Eenvoudig en snel

Of je nu op zoek bent naar een warme trui, een nette blouse of een fijne jeans, je vindt het altijd in de Sale bij Sans-online. De items zijn gemakkelijk te bestellen en worden snel thuisbezorgd. Wat je niet wilt houden stuur je eenvoudig weer retour.

Winkelverkenner

Mobiele smoothiebar op je bedrijf?

Wat is er leuker dan je collega’s verrassen met een leuke cateraar?

Al moe van alle patatten, pizza’s, oliebollen en vette meuk? Denk dan is aan een gezonde cateraar!

Shakes on Wheels heeft meerdere mobiele smoothiebarren.

Deze kan je huren om bij jou op het bedrijf verse smoothies te maken voor jou en je collega’s. Echt een origineel idee om je collega’s mee te verrassen.

Ze maken op locatie minimaal 3 verschillende smoothies. Bijvoorbeeld één zoete, één romige en één groene. Voorbeeld van zo’n groene smoothie is de Mango Green.

Recept:

Mango, Ananas, Spinazie, Matcha en Sinaasappel. 

Vraag je je af wat Matcha is? Dit is een poeder van groene thee. Boordevol anti oxidaten en super gezond! Een smoothie met spinazie niet lekker? Je vergist je! De spinazie proef je totaal niet terug. Je proeft een heerlijke smoothie die naar mango en ananas smaakt, maar ondertussen geven de spinazie en matcha je gezondheid een flinke boost!

Als Shakes on Wheels bij je langskomt op het bedrijf dan regelen zij alles van A tot Z. Zo komt er altijd een bartender die alles opbouwt, al het fruit bij zich heeft en natuurlijk ook de bekers en rietjes. Al het plastic is biologisch afbreekbaar. Jij verzorgt alleen een plek om te staan en de elektriciteit.

Tijdens corona hanteren ze strakkere regels. Zo kan er een spatscherm worden opgesteld, gebruiken ze grondstickers om de 1,5m aan te duiden, verwisselt de bartender elke 20 minuten zijn handschoenen en staat er desinfectiezeep op de bar. Alles om op een veilige manier service te kunnen verlenen.

Denk je nou dat zo’n mobiele smoothiebar wat voor jouw bedrijf is? Neem dan even een kijkje op hun website en neem contact op. Op hun site zie je een goed overzicht van alle opties. En wie weet drink jij straks een heerlijke smoothie vanuit je bureaustoel!

Zolder slaapkamer

Zolder slaapkamer

Soms is een zolder slaapkamer inrichten lastig. Maar lastig betekent niet onmogelijk. Het vraagt creativiteit, vooral met de verlichting, en sommige meubels gaan niet op een zolder slaapkamer. Bijvoorbeeld een hoogslaper zal lastig gaan. In deze blog enkele ideeën, om met de verlichting van een donkere zolder een comfortabele ruimte te maken.

Licht railsysteem

Met verlichting, dus ook met lichtspots, zijn twee sterke merken:

 • Lucide
 • Steinhauer

Andere merken voldoen wel, maar de twee genoemde zijn net dat beetje stijlvoller. Naast het meubilair vraagt de verlichting aandacht op een zolder. Nu is de ene zolder de andere niet, soms is er een dakkapel of dakraam waardoor er licht van buiten is. Soms is een zolder ronduit donker en moet al het licht uit kunstlicht komen. In beide gevallen is het licht railsysteem bijzonder geschikt. De serie spotjes zijn goed te richten. Dat een zolder donker kan zijn is geen argument om daar geen zolder slaapkamer van te maken.

Het Steinhauer assortiment

U kunt besluiten om met Steinhauer lampen de zolder te verlichten. Online ziet u een heel assortiment aan lampen, en niet alleen een licht railsysteem. Het merendeel van de modellen is ook als design te omschrijven.

Lampen van Lucide

Evenals Steinhauer kunt u lampen van Lucide online bekijken. Ook Lucide heeft een groot assortiment lampen die als design te omschrijven zijn. Lucide heeft het licht railsysteem voor in het nok van de zolder slaapkamer. Eventueel daar nog een staande lamp van Steinhauer erbij wat u als leeslamp kan gebruiken, maakt dan de verlichting compleet. U heeft dan een sfeervolle en stijlvolle en bijzonder functionele slaapkamer op zolder. Leuk voor uzelf of als logeerkamer, en zeer geschikt voor die tiener die nog thuis woont.

Website bezoeken

De kerstpakkettenwinkel van 2020

De kerstperiode zit er weer aan te komen. Voor veel mensen is de kerstperiode een periode waar ze naar uitkijken vol gezelligheid met familie en lekker eten. Kerst is een feestdag waar naartoe geleefd wordt. Maar voor mensen op personeelszaken en werkgevers kan de aanloop naar kerst ook als stressvol worden ervaren. Want er moeten weer kerstpakketten geregeld worden voor de werknemers. Dit is het uitgelezen moment om alle werknemers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor het harde werken in dat jaar. Echter is het uitkiezen van het juiste kerstgeschenk niet altijd gemakkelijk.

Kerstpakketten bestellen

Als de periode weer is aangebroken om kerstpakketten te regelen kan dit voor veel stress zorgen. Natuurlijk wilt u ervoor zorgen dat al uw personeel tevreden is met het kerstgeschenk wat tijdens de kerstborrel wordt uitgedeeld. Daarnaast heeft elk mens andere wensen en behoeften, dat maakt het extra lastig om een geschikt pakket te vinden waarmee iedere werknemer tevreden is.

Online zijn er veel kerstpakket 2020 leveranciers die kerstpakketten aanbieden. Op deze webshops is het mogelijk om vanuit uw bureaustoel de kerstcadeaus te bestellen. Het enige wat u hoeft te doen is te zoeken naar het juiste kerstcadeau, vervolgens uw gegevens in te voeren en te bestellen. Daarna hoeft u enkel nog uw collega’s te verblijden tijdens de kerstborrel.

Verschillende soorten kerstpakkettenwinkels

Natuurlijk bestaat het traditionele kerstpakket uit een doos/pakket vol met etenswaren voor de feestdagen. Omdat dit de traditie is kiezen veel bedrijven ervoor om inderdaad een kerstgeschenk te kiezen volgens de traditie met enkel etenswaren. Op deze manier zorgen zij ervoor dat de oorsprong van de traditie in stand gehouden wordt. Deze kerstcadeaus worden vlak voor de feestdagen uitgereikt, vaak wordt daar een kerstborrel bij georganiseerd.

Naast de traditionele kerstpakketten kiezen ook veel bedrijven ervoor om een pakket uit te delen met etenswaren in combinatie met een artikel of cadeautje. Op deze manier zorgen zij ervoor dat werknemers een traditioneel kerstpakket ontvangen maar naast etenswaren ook nog een artikel krijgen waar ze langer gebruik van kunnen maken. Dit cadeautje kan bijvoorbeeld een schaaltje zijn of een kaasplankje, maar ook een gadget zoals een powerbank of een hoofdtelefoon.

Elk mens is anders, ze hebben andere wensen en behoeften en vinden andere dingen leuk. Toch krijgen werknemers op de traditionele manier allemaal hetzelfde kerstpakket terwijl ze allemaal andere wensen en behoeften hebben. Daarom biedt Kerstpakketten Idee de mogelijkheid om werknemers zelf het kerstcadeau uit te laten kiezen. Door middel van een eigen keuze concept. Op deze manier kunnen werknemers (voor een bedrag dat is bepaald door de werkgever) zelf een cadeau uitkiezen op een website die voor hen is gemaakt.

Relatiegeschenken

Naast kerstpakketten voor de medewerkers is kerst natuurlijk ook de ideale gelegenheid om relaties en partners te bedanken voor de samenwerking. Vergeet daarom ook niet om op Kerstpakketonline een kerstgeschenk te bestellen voor uw relaties. Daarom kiezen verschillende bedrijven er ook vaak voor om klanten, relaties en zakenpartners te voorzien van een kerstgeschenk rond de feestdagen. Op deze manier laten zij zien dat de samenwerking erg gewaardeerd wordt en daarnaast kan het de relatie tussen de verschillende partijen versterken met het oog op de toekomst.