Winkelverkenner
Image default
Woning en Tuin

Bij deze kwekerij vind je een mooie walnootboom voor jouw tuin

Ben je op zoek naar een mooie boom die de uitstraling van jouw tuin compleet maakt? Of ben je op zoek naar een heerlijke toevoeging voor een voedselbos? Dan is een sierlijke walnootboom van Kwekerij Westhof een ideale optie. Bij deze kwekerij in ’s-Heer Abtskerke, in Zeeland, vind je veel verschillende varianten van walnotenbomen. Je vindt dus altijd een variant die goed past bij jouw voorkeuren en jouw tuin. Welke optie je ook kiest, de bomen van kwekerij zijn altijd gezond en uitermate geschikt voor ons Nederlandse klimaat. Bovendien geven alle varianten heerlijke noten die je gemakkelijk in verschillende gerechten verwerkt of gewoon los eet!

Welke varianten vind je bij deze kwekerij?

Niet iedere walnootboom is hetzelfde. Bij Kwekerij Westhof vind je verschillende varianten met hun eigen karakteristieken. Wil je bijvoorbeeld een enkele boom kopen en toch genieten van een grote oogst aan walnoten? Kies dan voor de zelfbestuivende Buccaneer-variant. Deze bomen hoeven niet bij soortgenoten in de buurt geplant te worden om een mooie opbrengst te leveren. De noten van deze variant hebben een volle smaak en zijn gemakkelijk te openen. Ben je op zoek naar een variant die geschikt is voor kleinere tuinen? Dan is de Juglans Regia-variant een uitstekende keuze. Deze variant groeit langzamer dan andere varianten en doet het daarom goed in een kleine tuin thuis of bij jouw bedrijf.

Kies voor een van de gezonde bomen van deze kwekerij

Heb je interesse in een walnootboom van deze ervaren kwekerij in Zeeland? Ga dan gerust een keer langs bij de kwekerij om hun verschillende bomen te bekijken. Je kunt bovendien gerust advies vragen aan de medewerkers van deze kwekerij. Ze helpen je met plezier bij het vinden van de ideale walnootboom voor jouw tuin of voedselbos. Heb je op voorhand al vragen? Neem gerust contact op met deze kwekerij via de contactgegevens op hun website.

https://www.walnoten.nl/