Boek laten drukken voor scherpe prijzen

Het is haast niet te geloven dat we tegenwoordig zelf kunnen kiezen voor boek laten drukken en dit voor een hele scherpe prijzen. Ik heb het dan niet alleen over fotoboeken wat ook heel mooi zijn maar we kunnen ook echte boeken laten drukken.

Eigen boek

Wilde je vroeger een gepubliceerde schrijver worden moest je een manuscript opsturen naar een uitgever. Daarna moest je hopen dat jouw boek uit de duizenden boeken gelezen zou worden. Dan moest degene die het las het ook nog goed vinden. Een gepubliceerde schrijver worden was dus erg moeilijk. Door boek laten drukken is dit niet meer zo. Als een schrijver zijn boek wil uitbrengen heeft die geen uitgever nodig. De prijzen liggen tegenwoordig zo laag dat eigen boek publiceren mogelijk is.

Laten drukken

Je kunt heel goedkoop boek laten drukken en dit word ook nog eens snel gedaan. Je bestelling plaats je online en ergens in Nederland of zelfs het buitenland zal je boek gedrukt worden. Het is maar waar je voor kiest. De locatie van de drukker maakt namelijk niet uit, want de boeken worden opgestuurd.

Lezers vinden gaat makkelijk als je een goed boek laat drukken. Via sociaal media kun je namelijk reclame maken. Als een aantal mensen het goed vinden dan verspreiden en delen ze de boodschap.

pro-book.nl

boekenbrochures.nl

ipskampprinting.nl

Website bezoeken