De zoektocht naar een mannen cadeau – waar wordt hij blij van?

Vind je het ook zo lastig om een cadeau voor mannen te vinden? Of heb je wat tips and tricks nodig voor het samenstellen van een cadeaupakket voor mannen?

Je moet natuurlijk wel weten wat maakt een goed mannen cadeau. Wij leggen het je uit!

Wat willen mannen cadeau krijgen

Mannen zijn vaak wat avontuurlijker ingesteld dan vrouwen. Daarom zijn de cadeau stoerder. Hier kunnen we denken aan gadgets, coole accessoires of stoere (bier) cadeaupakketten.

Er schijnen dus universele regels te zijn als het aankomt op het uitkiezen van een mannen cadeau of cadeaupakket. 

Leuk cadeau

Iedereen, dus ook mannen willen een leuk cadeau. Dit kan een grappig iets zijn, iets leuks waar hij mee kan uitpakken bij zijn vrienden. 

Gadgets cadeau

Mannen houden van gadgets. Een gadget betekent niet meteen hightech, vaak dure, gadgets. Maar ook leuke hebbedingen. Fun gadgets zoals een wafelmaker in een grappige vorm of leuke drank gadgets. 

Praktisch cadeau

Mannen zijn nou eenmaal praktisch ingesteld, een praktisch cadeau past daarom heel goed bij bijna elk soort man! Kies voor een cadeau waar hij echt iets aan heeft, wat hij elke dag gebruik van kan maken. Denk hierbij aan handige keukentools, iets voor op kantoor, tuin of een heerlijk verzorgings cadeaubox waar hij elke dag gebruik van kan maken. 

Groot cadeau 

Mannen geven vaak de voorkeur aan een groot cadeau, dit klinkt misschien meteen heel hebberig, maar hier komen de regels samen. Mannen houden niet van meerdere kleine prullen waar ze niets aan hebben.
Met een groot cadeau kan je het zo gek maken als je zelf wilt natuurlijk, maar je kan er ook voor kiezen om een persoonlijk cadeaupakket samen te stellen.

Succes met je zoektocht naar het perfecte mannen cadeau. 

 

De 4 voordelen van een brievenbus cadeau versturen

Een cadeautje versturen was nog nooit zo makkelijk. Met een paar muisklikken weg kan je de mooiste spulletjes bestellen. Maar wat als er iemand jarig is, er een baby is geboren of het Moederdag is? Dan laat je het toch meteen versturen naar degene voor wie het cadeau bestemd is? Vroeger deden we dat alleen met bloemen, maar tegenwoordig is het brievenbuscadeau echt een ding. Helemaal van nu met een groot aantal voordelen. We noemen er een paar op.

Lage verzendkosten

Omdat je geen duur pakket tarief hoeft te betalen, zijn de verzendkosten voor een brievenbus cadeautje relatief laag. Als je bijvoorbeeld een kraamcadeau wil versturen, dan kost dat vaak maar enkele euro’s. De items die in het pakje zitten moeten natuurlijk wel plat genoeg zijn. Denk dan aan een armbandje voor de baby, kleertjes of een boekje. De webshop geeft dan zelf aan of het door de brievenbus past.

Snel bij de ontvanger in huis

De brieven die door de postbode worden bezorgd, zijn doorgaans binnen een dag op het adres van de ontvanger. Dat is een stuk sneller dan de pakketten die door de bezorgdiensten worden verwerkt. Doordat de druk daar het hoogst is, heeft de levering door de brievenbus dus ook extra snelheid. En vaak kan dat zelfs met een track & trace code, zodat je kan zien of je bestelling al bezorgd is.

Persoonlijk cadeautje zonder dat je de deur uit hoeft

Het is een waar winkel walhalla als je je online gaat oriënteren. Want waar ga je shoppen en wat is het leukste en waar krijg je het meeste voor je budget. Het kost natuurlijk wat tijd om het allemaal uit te zoeken, maar als je dan iets hebt gevonden is het wel heel makkelijk om vanuit je luie stoel te bestellen. Je vult je eigen gegevens in en die van de ontvanger, plus je persoonlijke boodschap. Dat is wel belangrijk, want anders weten ze niet dat ze het van jou hebben gekregen. Maar je hoeft er dus geen echt winkel voor in, in de rij te staan of zelf fysiek iets langs te brengen. Wel zo handig.

Postbode hoeft niet aan te bellen

Tot slot heeft het versturen van een cadeau dat door de brievenbus past het voordeel dat dus zo op de mat valt. Geen aanbellende postbode, niemand hoeft thuis te zijn en het pakje wordt dus ook niet ergens anders achtergelaten. Van deur tot deur en je hoeft er verder niets voor te doen. Degene voor wie het is zal er reuze blij mee zijn. Want wie vindt het nu niet leuk om iets in de brievenbus te vinden, zeker als het een fijne attentie is. 

https://lovysieraden.nl/cadeau/geboorte-kraamfeest
Winkelverkenner

Prachtige sportprijzen voor ieder sportgala vinden

Bij een sportgala worden sportprijzen uitgereikt aan atleten die een opmerkelijke prestatie binnen hun sport hebben geleverd. Een aanstormend talent, een team dat zich uitzonderlijk heeft ingezet op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid of een oeuvre prijs voor een atleet die een glansrijke carrière achter de rug heeft. Daar horen natuurlijk bijzondere sportprijzen bij. Hoe je die vindt? Door ze zelf samen te stellen!

Welke sporters zet je in het zonnetje?

Je zoektocht begint bij het selecteren van de sporters die je tijdens het gala eer gaat bewijzen. Welke sportdisciplines hebben de atleten? Welke sportprijzen worden er meestal binnen die discipline uitgereikt? Een voetbalteam krijgt bijvoorbeeld vaak een kampioensschaal, waar je voor individuele disciplines vaker medailles kunt bestellen. Wanneer je de sport en de atleten duidelijk in beeld hebt kun je beginnen met het uitkiezen van de sportprijzen.

Kies sportprijzen die passen bij de uitstraling van het gala

Een sportgala is vaak een chique aangelegenheid waarbij de gasten zich op hun mooist uitdossen. Het is immers een belangrijke dag waarop atleten in het zonnetje gezet worden. De sportprijzen die je kiest moeten dit ook reflecteren. Je gaat niet zomaar even een medaille kopen, je kiest een prijs met wat meer prestige die de prestatie van de atleet reflecteerd.

Bij veel leveranciers krijg je daarbij de mogelijkheden om deze te personaliseren. De afbeelding, de voet van een sportbeker, het lint van een medaille en een persoonlijke boodschap zijn meestal eenvoudig online te customizen.  Overleg met de rest van de organisatie over hoe het gala eruit komt te zien en vergelijk verschillende aanbieders met elkaar. Een sportbeker of een medaille bestellen doe je vooral online maar het is vaak ook mogelijk om langs te gaan en je wensen te bespreken.

Zorg voor opslag en/of transportmogelijkheden

Bij grotere evenementen heb je uiteraard meer prijzen nodig. En zeker bij op maat gemaakte sportprijzen heb je te maken met een levertijd. Zorg dus dat je voldoende opslagcapaciteit hebt of vraag de leverancier of die plaats heeft om je bestelling tijdelijk op te slaan. Bij een leverancier die ook de productie in eigen beheer heeft is het transport naar de locatie vaak inbegrepen. Let hierop bij het uitkiezen van een partner.

Winkelverkenner

Hebben sportprijzen een positief of negatief effect op prestaties?

Sporten is een competitieve bezigheid. De vraag is alleen of je een competitie houdt tegen anderen of tegen jezelf. Het doel dat je dan ook hebt met sporten kan gericht zijn op het resultaat, bijvoorbeeld de wedstrijd willen winnen of sportprijzen veroveren. Maar je kunt ook een verbeterdoel hebben zoals: ‘over een jaar wil ik de 5 km binnen 25 minuten lopen’. Of een bokser die nog explosiever wilt kunnen stoten. Twee verschillende doelen die soms hand in hand gaan maar die elkaar soms ook in de weg zitten.

Wanneer resultaat- en verbeterdoelen hand in hand gaan

Wil je de beste in je sport worden, dan is het logisch dat je ook constant aan het verbeteren van je prestaties werkt. Wil je een betere honkbalspeler worden dan train je uiteraard om je slag en je pitch te verbeteren. Een hardloper probeert de 100 meter zo snel mogelijk te lopen zodat hij tijdens de wedstrijd ook de concurrentie kan verslaan. Een verbeterdoel is in dat opzicht een middel om een resultaatdoel te behalen.

Wanneer twee doelen elkaar in de weg zitten

In het bovenstaande voorbeeld lijkt het erop dat resultaat- en verbeterdoelen elkaar niet in de weg zitten en elkaar zelfs versterken. Vaak is dat ook zo maar niet altijd. Wanneer het om de strijd van de sportprijzen gaat, dus waarbij je het opneemt tegen concurrenten kan een resultaatdoel verlammen in plaats van motiveren. Negatieve wedstrijdspanning kan er juist voor zorgen dat de sportieve prestatie achteruitgaat en het effect van de verbeterdoelen teniet doet.

Wat hebben sportprijzen hier mee te maken?

In principe niets. Maar goed, medailles bestellen an sich zegt sowieso niet zoveel. Het gaat erom waar die medailles voor staan. Ze staan voor een doel dat behaald wordt, de overwonnen competitie en de spanning van de wedstrijd. En daar kun je als coach je voordeel mee doen. Het laatste dat je wilt is dat een sporter verlamd wordt door de prestatiedruk. Gelukkig kun je hierop trainen. Strafschoppen na een training bijvoorbeeld.

Door een medaille te kopen en uit te reiken aan degene met de meeste doelpunten, breng je een competitief element in. Nog beter is een gepersonaliseerde medaille online bestellen en een team van buitenaf uitnodigen. Zo wordt het een echte wedstrijd en leer je spelers hoe om te gaan met stressvolle situaties op het veld. Er staat wel iets op het spel maar mocht het mis gaan dan verlies je er in de competitie of op het toernooi geen punten op.

Winkelverkenner

Fair Trade Producten koop je bij FAIR.NL

Fair.nl is een webshop die gespecialiseerd is in fair trade producten. Alle producten zijn met de hand gemaakt door ambachtslieden die gespecialiseerd zijn in hun discipline. Handwerkers uit Peru maken bijvoorbeeld de meeste fantastische tassen en in Nepal zijn ze heer en meester in het bewerken van metaal waaruit prachtige klankschalen ontstaan. Deze twee voorbeelden geven slechts een kleine impressie van alle fair trade producten die fair.nl in hun webshop aanbieden.

Hamamdoeken, wollen dekens uit Lesotho met unieke prints, sjaals, clutches, boterlampjes en nog veel meer bijzondere handgemaakte producten zijn terug te vinden op fair.nl.

 

De fair trade producten zijn allemaal van hoogwaardige materialen gemaakt en van de beste kwaliteit. Dus ben je op zoek naar een mooi cadeau voor jezelf of voor een lieve vriendin of familielid, neem dan zeker een kijkje in het aanbod.

Het is geen probleem om je cadeau bij iemand thuis te laten bezorgen. De mensen van fair.nl doen er dan ook nog een gratis kaartje bij, waar je je persoonlijke tekst op kunt vermelden. En dan wordt het binnen Nederland ook nog eens snel en gratis bezorgd.

Neem gauw een kijkje in deze bijzondere webshop www.fair.nl

https://www.fair.nl
Winkelverkenner

Premiums bedrukken met logo of tekst

Een evenement is vaak een perfecte gelegenheid om meer naamsbekendheid voor uw bedrijf te krijgen en dit kunt u nog versterken door luxe premiums te bedrukken met uw logo als weggever.  Onder de noemer premiums vindt u zowel de goedkopere uitdeelartikelen, waaronder anti-stress ballen, aanstekers en sleutelhangers, als duurdere artikelen voor de luxere gelegenheden zoals powerbanks en luxe spellen en een categorie met echte gadgets, zoals selfiesticks en telefoon gadgets.  Al deze premiums kunnen voor u met uw logo of reclame slogan bedrukt worden, voor een effectieve promotie.

Bedrukte giveaways voor een grote doelgroep

Bent u op zoek naar een goedkope giveaway voor een grote doelgroep, denk dan eens aan anti stress artikelen, sleutelhangers en aanstekers. Richt uw bedrijf zich op kinderen? Daar zijn ook speciale premiums voor, in een aantrekkelijke prijsstelling, zoals de immer populaire fidget handspinner, kleurboeken en bellenblaas. Speciaal voor stadion- of sportevenementen zijn er ook verschillende giveaways, zoals stadiumkussens, glow-artikelen, evenementhanden en schmink. Al deze giveaways kunnen bedrukt worden met uw logo en zijn dankzij de prijsklasse, aantrekkelijk voor de grote oplagen weggeefartikelen, maar ook in kleinere oplagen kunnen deze artikelen gepersonaliseerd worden.

Luxe premiums

Wilt u juist luxe premiums bedrukken als relatiegeschenk? Denk dan bijvoorbeeld eens aan een bedrukt horloge met uw logo. Kies bijvoorbeeld voor een sporthorloge, als uw bedrijf gelinkt is aan een sportieve of gezondheidsbranche.  Onder de luxere weggevers vallen ook een selectie klassieke spellen, powerbanks, luxere bidons en een deken. Voor elk type evenement is dus een passende weggever te vinden.

Premiums bedrukken

Iedereen krijgt altijd graag wat gratis en zeker als het om gewaardeerde klanten gaat, is een luxe bedrukt relatiegeschenk een goede manier om de klantrelatie te onderhouden. Geef een relatiegeschenk ter ere van een nieuw contract, of nieuwe opdracht, maar ook om een nieuw kantoor, nieuw logo of huisstijl te promoten, is een bedrukt relatiegeschenk een krachtig middel. Denk naast het bedrukken van een logo, ook eens aan een pakkende tekst, of slogan. Dit blijft vaak beter in het geheugen hangen en dat is wat u wilt, als het om promotie van uw bedrijf gaat. Wilt u een groot nieuw publiek aanspreken, dan valt de keuze natuurlijk al snel op een goedkopere weggever. Ook hier is gelukkig, voor verschillende bedrijfstakken, een passend aanbod in. Zo kunt u uw bedrijf effectief promoten en meer naamsbekendheid genereren.