Winkelverkenner

Fair Trade Producten koop je bij FAIR.NL

Fair.nl is een webshop die gespecialiseerd is in fair trade producten. Alle producten zijn met de hand gemaakt door ambachtslieden die gespecialiseerd zijn in hun discipline. Handwerkers uit Peru maken bijvoorbeeld de meeste fantastische tassen en in Nepal zijn ze heer en meester in het bewerken van metaal waaruit prachtige klankschalen ontstaan. Deze twee voorbeelden geven slechts een kleine impressie van alle fair trade producten die fair.nl in hun webshop aanbieden.

Hamamdoeken, wollen dekens uit Lesotho met unieke prints, sjaals, clutches, boterlampjes en nog veel meer bijzondere handgemaakte producten zijn terug te vinden op fair.nl.

 

De fair trade producten zijn allemaal van hoogwaardige materialen gemaakt en van de beste kwaliteit. Dus ben je op zoek naar een mooi cadeau voor jezelf of voor een lieve vriendin of familielid, neem dan zeker een kijkje in het aanbod.

Het is geen probleem om je cadeau bij iemand thuis te laten bezorgen. De mensen van fair.nl doen er dan ook nog een gratis kaartje bij, waar je je persoonlijke tekst op kunt vermelden. En dan wordt het binnen Nederland ook nog eens snel en gratis bezorgd.

Neem gauw een kijkje in deze bijzondere webshop www.fair.nl

https://www.fair.nl
Winkelverkenner

Premiums bedrukken met logo of tekst

 

Een evenement is vaak een perfecte gelegenheid om meer naamsbekendheid voor uw bedrijf te krijgen en dit kunt u nog versterken door luxe premiums te bedrukken met uw logo als weggever.  Onder de noemer premiums vindt u zowel de goedkopere uitdeelartikelen, waaronder anti-stress ballen, aanstekers en sleutelhangers, als duurdere artikelen voor de luxere gelegenheden zoals powerbanks en luxe spellen en een categorie met echte gadgets, zoals selfiesticks en telefoon gadgets.  Al deze premiums kunnen voor u met uw logo of reclame slogan bedrukt worden, voor een effectieve promotie.

 

Bedrukte giveaways voor een grote doelgroep

 

Bent u op zoek naar een goedkope giveaway voor een grote doelgroep, denk dan eens aan anti stress artikelen, sleutelhangers en aanstekers. Richt uw bedrijf zich op kinderen? Daar zijn ook speciale premiums voor, in een aantrekkelijke prijsstelling, zoals de immer populaire fidget handspinner, kleurboeken en bellenblaas. Speciaal voor stadion- of sportevenementen zijn er ook verschillende giveaways, zoals stadiumkussens, glow-artikelen, evenementhanden en schmink. Al deze giveaways kunnen bedrukt worden met uw logo en zijn dankzij de prijsklasse, aantrekkelijk voor de grote oplagen weggeefartikelen, maar ook in kleinere oplagen kunnen deze artikelen gepersonaliseerd worden.

 

Luxe premiums

 

Wilt u juist luxe premiums bedrukken als relatiegeschenk? Denk dan bijvoorbeeld eens aan een bedrukt horloge met uw logo. Kies bijvoorbeeld voor een sporthorloge, als uw bedrijf gelinkt is aan een sportieve of gezondheidsbranche.  Onder de luxere weggevers vallen ook een selectie klassieke spellen, powerbanks, luxere bidons en een deken. Voor elk type evenement is dus een passende weggever te vinden.

 

Premiums bedrukken

 

Iedereen krijgt altijd graag wat gratis en zeker als het om gewaardeerde klanten gaat, is een luxe bedrukt relatiegeschenk een goede manier om de klantrelatie te onderhouden. Geef een relatiegeschenk ter ere van een nieuw contract, of nieuwe opdracht, maar ook om een nieuw kantoor, nieuw logo of huisstijl te promoten, is een bedrukt relatiegeschenk een krachtig middel. Denk naast het bedrukken van een logo, ook eens aan een pakkende tekst, of slogan. Dit blijft vaak beter in het geheugen hangen en dat is wat u wilt, als het om promotie van uw bedrijf gaat. Wilt u een groot nieuw publiek aanspreken, dan valt de keuze natuurlijk al snel op een goedkopere weggever. Ook hier is gelukkig, voor verschillende bedrijfstakken, een passend aanbod in. Zo kunt u uw bedrijf effectief promoten en meer naamsbekendheid genereren.