Winkelverkenner
Image default
Dienstverlening

Dakdekker in Zoetermeer nodig? Kewodak komt naar u toe!

Een dakdekker in Zoetermeer die u zowel als particulier en als bedrijf in kunt huren, daarvoor is dakdekkersbedrijf Kewodak de beste partij. Van dakherstel tot dakvernieuwing en van dakrenovatie tot dakreparatie, Kewodak staat voor u klaar! En dat al meer dan 30 jaar!

Bij Kewodak zijn onze klanten ongelofelijk belangrijk. Daarom bedienen we iedereen van A tot Z. Samen met ons kunt u duurzaam ondernemen en wordt er gekeken naar de beste oplossing voor uw platte dak. Natuurlijk weten wij alles over de verschillende subsidiemogelijkheden en wat in uw situatie het meest gunstig is. Wij adviseren u hier altijd uitgebreid, eerlijk en duidelijk in.

Wij weten wat we doen

In de gehele Randstad en ver daarbuiten kunt u onze toppers van Kewodak tegenkomen. Met meerdere grote klussen op onze naam en tientallen jaren aan opgebouwde ervaring kunnen wij wel zeggen dat we weten wat we doen. We draaien dan ook mee in de top van de dakdekkersbranche, en daar zijn we best heel trots op. Onze erkenning van Dakmerk, onze aansluiting bij Vebidak en ons bezit van de KOMO- en VCA certificaten is dan ook iets waar wij zeer blij mee zijn. Daarnaast geven wij in het volste vertrouwen garantie op alle werkzaamheden die door ons zijn uitgevoerd.

Ons vak is prachtig

Het vak dakdekken is een prachtig vak. Heerlijk werken in de buitenlucht, terwijl we klanten blij maken met de mooiste dakconstructies. Beter kan niet toch? Natuurlijk moet je niet bang zijn voor grote hoogtes. Gelukkig en vanzelfsprekend hebben wij allemaal geen last van hoogtevrees. Sterker nog, voor ons niets leukers dan werken op grote hoogte.

Tegenwoordig zijn er vele oplossingen voor platte daken mogelijk. Heeft u al wel eens gehoord van groene daken, witte daken of energiedaken? Een groen dak is een dak met beplanting. Los van de natuurlijke en mooie uitstraling zorgt een groen dak voor een betere afwatering. Een wit dak is zoals de naam al zegt wit. Een wit dak weerkaatst de zonnestralen waardoor het dak geen hitte meer opneemt en de airconditioning veel lager of zelfs helemaal uit kan. Een energiedak is de meest bekende, dit is namelijk een dak met zonnepanelen. Via zonnestralen energie opwekken, hoe gaaf is dat. Deze en nog vele andere soorten daken zijn goed voor het milieu én goed voor uw portemonnee.  

https://www.kewodak.nl/