Winkelverkenner
Image default
Bedrijven

De hipste accessoires van dit moment

In de mode wereld zijn er trends die komen en gaan. Elk seizoen staan er weer andere ontwikkelingen in de spotlights, die op de voet worden gevolgd door onze fashionista’s. Dit geldt voor zowel kleding, schoenen als accessoires. Ben je benieuwd naar wat de hipste accessoires van dit moment zijn en welke trends hierbij een rol spelen? Wij vertellen het je graag.

 

Tassen

We kunnen er niet omheen, tassen blijven een van de meest populaire accessoires. Zo is er voor elke gelegenheid wel een bepaald soort tas te vinden en heb je de keuze uit honderden modellen en collecties. Ook dit seizoen zien we weer tassen op de markt verschijnen. Momenteel is het merk Fjällräven Kanken erg populair, voornamelijk onder scholieren die een hippe rugzak willen scoren. Hiernaast zien we ook veel kleine taskes, zoals clutches en heuptasjes. Deze worden vooral veel gedragen met uitgaansgelegenheden of op festivals bijvoorbeeld. Het formaat van de tas is makkelijk om mee te nemen en je kunt hier alsnog je telefoon en portemonnee in kwijt. De tassen komen in diverse felle kleurtjes en printjes, wat het leuk maakt om deze te combineren met je outfit.

 

Horloge

Horloges worden de laatste jaren steeds meer gedragen. Door zowel mannen als vrouwen en zijn daarom ook erg belangrijk als het gaat om hippe accessoires. Horloges met een minimalistisch design zijn momenteel erg hip. Dit wil zeggen dat het uurwerk én het bandje een rustig en simpel design heeft. Hierdoor zal de horloge niet te veel aandacht trekken, maar wel een elegante en klassieke uitstraling hebben. Hiernaast krijgen grote merken op de markt een steeds belangrijkere positie. Denk bijvoorbeeld aan Emporio Armani. Mensen zien horloges van dit merk steeds meer als een fashion item en statussymbool. Deze horloges hebben vaak een wat stoerder design en staan daarom ook erg goed bij een casual outfit.

 

Haarbanden

Ook accessoires in het haar worden steeds meer gedragen. Zo heeft bijna elke influencer op Instagram wel een haarband in of een scrunchie om de pols. De scrunchie heeft een flinke comeback gemaakt. Oorspronkelijk komt deze accessoire uit de jaren negentig, maar tegenwoordig worden ze ook veel gedragen als accessoire. Je kunt ze in allerlei kleuren en patronen krijgen, waardoor ze goed te matchen zijn met je kleding. Hiernaast zien we veel haarlinten dit seizoen. Zo kun je je knot of staart nét even een speelse look geven met een mooi lint er omheen. Zeker met een leuk printje kan dit je outfit dat beetje extra geven dat het nodig heeft.

Website bezoeken

Gerelateerde artikelen

Tijd voor een nieuw hoofdstuk

Zo houd je je laptop opgeruimd!

Waarvoor kan ik tuinaarde gebruiken?