De juiste kantoormeubelen voor directiewerkplekken

Het is natuurlijk belangrijk om de juiste kantoormeubelen te hebben voor al uw personeel. Van de stagiair tot de directeur; iedereen moet goed kunnen zitten. Als men snel last krijgt van de rug, is er vaak iets mis met de stoel. Of wellicht met de hoogte van het bureau. Hier wordt elke dag acht uur aan of op gewerkt; het is dus belangrijk dat er een goede zithouding aangenomen kan worden. Natuurlijk is dit het allerbelangrijkste. Zitten uw medewerkers niet goed en krijgen ze rug- of nekklachten, dan zijn ze minder productief en zullen ze zich ook vaker ziekmelden, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Op deze manier heeft u minder positieve medewerkers en dat is nooit goed voor het bedrijf. Het belang van uitstekende kantoormeubelen die ergonomisch verantwoord zijn, is dus erg groot. Zo houdt u uw bedrijf gezond.

Directiewerkplekken met een prachtig design

Natuurlijk is de kwaliteit van de kantoormeubelen en stoelen het belangrijkst. Ook voor directiewerkplekken. Maar ook het design is belangrijk. Is uw kantoor geheel in één stijl, dan straalt dit professionaliteit uit. Klanten en relaties die op afspraak komen zijn sneller onder de indruk en krijgen direct het gevoel dat ze met een betrouwbare organisatie te maken hebben. Dit heeft natuurlijk vrijwel altijd een goed effect op uw organisatie. Een directiewerkplek moet uit meer bestaan dan alleen een bureau en een bureaustoel. Het is ook handig als er een vergadertafel aanwezig is. Het is immers toch vaak een plek waar ook belangrijke gesprekken plaatsvinden. Heeft uw organisatie een wat informelere sfeer? Dan kunnen er ook andere kantoormeubelen in het directiekantoor worden geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan een koffietafel en een bank of luxe loungestoelen. Dit oogt professioneel en comfortabel; de ideale setting voor een informele afspraak.

Kantoormeubelen en directiewerkplekken van Twinform

Bij Brokx Projectinrichting vindt u verschillende collecties aan kantoormeubelen die speciaal ontwikkeld zijn voor directiewerkplekken. Zo bieden wij verschillende collecties van Twinform aan. Dit is kantoormeubilair van uitstekende kwaliteit. Er zijn maar weinig Twinform verkooppunten in Nederland, vier om precies te zijn, en Brokx Projectinrichting is er daar één van. De kantoormeubelen van Twinform geven directiewerkplekken een representatieve uitstraling. Maar de functie van de ruimte wordt hierbij nooit uit het oog verloren. Of het nu gaat om kantinetafels, systeemwerkplekken of directiemeubilair, bij Brokx vindt u alles van Twinform. Zo kan er een geheel persoonlijk en uniek kantoorinterieur voor uw organisatie samengesteld worden, inclusief directiewerkplekken.

De Twinform T-Bom collectie: speciaal voor directiewerkplekken

Zo biedt Twinform bijvoorbeeld de T-Bom collectie. Een collectie die speciaal ontworpen is voor directiewerkplekken. Deze collectie is breed inzetbaar door zijn weldoordachte onderliggende systeemarchitectuur en modulaire structuur. Zo is het creëren van uiterst representatieve directieopstelling erg gemakkelijk met de Twinform T-Bomcollectie. Deze is namelijk voorzien van uitstekende onderliggende ergonomische techniek. Er zijn veel verschillende afwerkingsmogelijkheden. Zo is de hoogte instelbaar en kan er een keuze gemaakt worden uit verschillende onderdelen, zoals diverse onderstellen, wangen met inzetpanelen, geïntegreerde ladeblokken en zijkasten.

 

Twinform Ex Works en Twinform Alu voor een directiewerkplek die bij uw organisatie past

Maar Twinform heeft nog meer geproduceerd. Er zijn veel meer kantoormeubelen die perfect passen als directiewerkplek. Zo is er bijvoorbeeld de Twinform Ex Works. Kenmerkend voor deze collectie zijn de zwevende bureaubladen en de open jukken aan weerszijden van de tafels. Zo wordt een open ruimte gecreëerd, die fris, nieuw en bovenal professioneel en ongedwongen oogt. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor veel verschillende toepassingen mogelijk zijn. Zo zijn ook conferentie- en vergaderopstellingen mogelijk; natuurlijk ideaal voor een multifunctionele ruimte zoals een directiekantoor. Dit is ook te realiseren met de Twinform ALU. Hiermee kan elk soort kantoorruimte ingericht worden, dus ook de directiewerkplekken. Hierbij kan gekozen worden uit verschillende bladmaterialen, onderstellen en kleurstellingen. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden uit 5 soorten T-poten of juist voor gesloten wangen. Het is ook mogelijk om duo plekken te creëren, wat erg praktisch is voor een directiekantoor. Een directie bestaat natuurlijk uit meerdere leden. Alle kantoormeubelen van Twinform zijn daarnaast in hoogte verstelbaar. Zo kan de directiewerkplek helemaal naar de stijl van de rest van het kantoor ingericht worden.

Alles is mogelijk met de Twinform One Off en One Off 10

Zijn de Twinform Ex Works, ALU of T-Bom collectie toch niet helemaal wat u zoekt voor uw directiewerkplek? Dan zijn er nog veel meer keuzes. Brokx en Twinform bieden u namelijk eindeloze mogelijkheden om uw directiewerkplek in te richten. Zo kunt u ook nog kiezen voor de Twinform One Off. Dit zijn kantoormeubelen die speciaal gemaakt zijn voor directiewerkplekken. Het visualiseert het gevoel van deze tijd. Hout en leder worden gecombineerd met roestvrijstaal; een combinatie tussen klassiek en nostalgie en krachtig lijnenspel. Het is makkelijk te combineren met uw andere kantoormeubelen doordat er ruime keuze is uit fineersoorten. Kies bijvoorbeeld voor gerookt mat eiken bruin, eiken transparant grijs, beuken, ahorn, peren, ebben en vele andere fineersoorten. Het is ook mogelijk om te kiezen voor één of meer verzonken leren inlays. De bladen zijn standaard uitgevoerd met 30 graden randafwerking. Daarnaast kan ook gekozen worden voor de Twinform One Off 10. Dit is een representatief tafelprogramma waarmee verschillende opstellingen gerealiseerd kunnen worden. Zo kan deze collectie dus niet alleen gebruikt worden voor directiewerkplekken, maar ook voor andere werkplekken en vergaderruimtes. Door deze collectie voor uw gehele kantoor te gebruiken, ontstaat er een eenheid en een mooi geheel. Het is wel erg belangrijk om u te laten adviseren door een specialist. Deze weet precies wat voor uw kantoor en directiewerkplekken de beste oplossing is.

Website bezoeken