Winkelverkenner
Woning en Tuin

Design lampen

Wat is jouw Design?

Een home make-over, iedereen heeft er wel eens van gedroomd. Helaas komt deze droom voor velen niet uit, maar met de juiste lamp en ontwerper kun je een eind komen. Wil jij met behulp van drie tijdloze designers je interieur een make-over geven? Kruip dan lekker op je bank en lees hieronder hoe jij jouw kamers in de schijnwerpers kan zetten.

Less is More
Houd jij net zoals Bertjan Pot van less is more en innovativiteit? Dan is een lamp van draadwerk wat voor jou. Met een minimalistische inrichting kan dit leuke key item je interieur een instant boost geven. Houd het lekker minimalistisch en kies voor een zwart of wit ontwerp. Je kan je ook laten inspireren door de trendkleuren van 2015 en 2016 en kiezen voor een koper- of mooie natuurkleur.

Perfect Imperfectie
Hella Jongerius wil de relatie tussen mensen en het product terugbrengen door het imperfecte te laten zien. Een manier om dit te doen is door de natuur in huis te halen. Een recente trend die we zien bij lampen is om gebruik te maken van hout. Natuur- en huidskleuren lijken ook de nieuwe trends te zijn voor 2016. Combineer deze trends en richt je huis in met houten details, zoals een houten fruitmand of houten klok. Groter denken kan ook en kies voor een key item zoals een grote houten lamp of kast.

Fun en Functionality
Vind jij bovenstaande ideeën te serieus? Laat je dan inspireren door Richard Hutten. Zijn ontwerpen staan voor functionaliteit en speelsheid. Om deze speelsheid naar voren te laten komen in je interieur kan je kiezen voor een gelaagde lamp. Dit geeft een speels uiterlijk zonder dat je allerlei tierelantijntjes in je kamer hoeft te zetten. Combineer het met een strak interieur voor een net, maar huiselijk gevoel of met veel kleuren voor een warme en vrolijke uitstraling.

Geef je kamer en jezelf de oppepper die je verdient door de simpele kracht van de juiste schijnwerper. Met de inspiratie van deze designers moet dat zeker lukken.

Website bezoeken