Winkelverkenner

Donkere vlekken onder de oksels

Last van donkere vlekken onder de oksels? Dan is er vanaf vandaag wat tegen te doen. Ga de schaamte te lijf en geniet voortaan van ontblote mooie oksels, tanktops en laat je voortaan helemaal gaan op de dansvloer. De armen mogen weer de lucht in want donkere oksels zijn onder handen te nemen.

Binnen twee a drie weken zult u bevrijdt zijn van donkere oksels. U zult ze weer waarderen en er zelfs van genieten. Er zijn namelijk verschillende methodes die gemakkelijk toepasbaar zijn en door iedereen uitgevoerd kunnen worden. Hieronder licht ik deze methodes allemaal toe. Ik begin met de minst ingrijpende en eindig met de meest effectieve.

Donkere oksels bleken met citroen: oksels bleken met citroen, daar heeft u vast wel eerder van gehoord en misschien zelfs al toegepast. Deze methode is erg populair maar levert bij vele geen tot weinig resultaat op. Om de behandeling effectiever te maken kun je een halve citroen mengen met een goede scrub. Pas dit zo’n drie tot vier keer per week toe gedurende vier weken. Let op dat je daarbij een goede deodorant gebruikt. Eentje die vrij is van Aluminium Chlorohydrate, Alcohol en Parabenen zoals van het merk Sanex. Verkrijgbaar bij de drogisterijen.

Oksels bleken middels een Bleek Crème: deze methode is erg effectief en je kunt er zeker vanuit gaan dat deze methode snel resultaat zal bieden. Binnen twee tot vier weken zul je geheel af zijn van donkere oksels. Echter is deze methode niet blijvend. Naarmate de huid zich vernieuwd kan de donkere huid weer terugkomen. Een goed product dat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat is Skinlight. Dit merk bied binnen drie weken resultaat. De crème moet minimaal twee maal daags opgesmeerd worden gedurende een aantal weken. Naarmate het gewenste resultaat bereikt is kun je ermee stoppen en kun je er minstens een aantal maanden van genieten. Daarna kunt u Skinlight ook als onderhoudskuur gebruiken om de oksels mooi en licht te houden.

 

Skinlight Bestellen met Korting

 

Website bezoeken