Winkelverkenner
Image default
Gezondheid

Druppels tegen schadelijke bacteriën

Als je niet zo gecharmeerd bent van werken met een borsteltje of je geneigd bent te kokhalzen als je dit ver naar achteren op de tong gebruikt, dan zijn druppels een betere oplossing. De California Breath Powerdrops Tongue kun je gebruiken om de witte aanslag veroorzaakt door schadelijke bacteriën op je tong te verwijderen. Daarnaast zorgen de druppels ervoor dat je een slechte adem afkomstig van de vieze tong tegengaat.  

 

Wat doen de druppels voor je?  

De druppels doen nog meer: ze zorgen voor een stop in de groei van anaerobe bacteriën. Als deze niet meer groeien op je tong voorkom je ook meteen de vorming ervan op de amandelen. Door de druppels te gebruiken voorkom je zo ook de kans op amandelsteentjes. Ook belangrijk is dat de druppels zorgen voor een goede smaak in de mond. De druppels zijn veilig te gebruiken en dat mag je zo vaak doen als je maar wilt en nodig is.  

 

Bekijk hier onze mondwaters: https://www.demondzorgzaak.nl/spoelen/mondwaters

 

Hydrateer je mond met mondwater 

Mondwater is een probaat middel om je tong minder wit te maken en je mond te verfrissen. Veel mensen gebruiken dit toch al dus als je last hebt van een witte aanslag dan kun je ook kiezen voor een product dat dit probleem tegengaat. Een goed middel hiervoor is het Oravall Mondwater. Hiermee hydrateer je de mond (en de tong natuurlijk ook) goed zodat schadelijke bacteriën daarmee aangepakt worden. Deze bacteriën gedijen namelijk het beste in een droge mond. Dus hoe vochtiger deze is, hoe minder fijn voor de bacteriën. 

 

Geen schadelijke stoffen in het mondwater 

Het mondwater is getest en altijd veilig te gebruiken. Er zijn geen mogelijk schadelijke stoffen zoals alcohol of SLS aan toegevoegd. Deze stoffen zitten wel vaak in mondwaters maar hebben eerder een slechte dan heilzame werking. Zo zorgt alcohol wel voor een ontsmettende werking maar kan het ook de mond uit drogen en dat is niet de bedoeling als je deze juist wilt hydrateren, zodat je daarmee de schadelijke bacteriën meteen aanpakt. Derhalve zit dit dan ook niet in het Oravall mondwater. Lees hier meer over witte tong aanslag.

 

Probleem bestrijden met neusdruppels 

Een slechte adem of witte tong kan ook veroorzaakt worden door problemen in de neus en dus niet alleen met de tong. Is dit het geval, dan zijn neusdruppels een prima middel om het tongbeslag aan te pakken en een frisse adem te krijgen. Hiervoor kun je onder andere kiezen voor de TonsilFresh Nasal Sinus Drops. Met deze neusdruppels kun je de witte aanslag op de tong aanpakken en tevens een slechte adem of vieze smaak bestrijden.  

 

Ga bacteriën op de juiste manier te lijf 

De neusdruppels werken goed als je erg veel neusslijm aanmaakt. In dat slijm huizen vaak veel slechte bacteriën die de veroorzakers zijn van talloze mondklachten. Deze bacteriën houden van het slijm waardoor ook meer aanslag op de tong en op de amandelen wordt gevormd. Normaal gesproken maak je zelf genoeg speeksel aan om je mond mee te reinigen en vochtig te houden maar als zich daar hoe langer hoe meer bacteriën in vestigen, wordt de werking minder. Een teveel aan neusslijm kan de aanmaak van speeksel juist tegengaan en dat is niet zo gunstig.