Een refurbished device kopen

Gebruikte Iphone kopen

U kunt bv. een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een gebruikte iphone kopen bij een firma. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een bedrijf of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere pluspunten als je het bij een bedrijf koopt is dat Alle Telefoons worden nagekeken en getest. De samsungs werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Waarom refurbished?

Accumulator – Alle refurbished telefoons beschikken over een geheel nieuwe batterij. Een batterij verliest, naarmate de tijd vordert, aan intensiteit. Dit geldt niet voor jouw refurbished gsm. De oude accu is verwijderd en vervangen. Zo ben je er honderd% van verzekerd dat je over een volmaakt werkende batterij beschikt.

Een Refurbished toestel is een stuk minder duur dan een kersverse telefoon en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te korten en daarom is een refurbished Iphone een gepaste oplossing. Een refurbished iPhone kopen is een volmaakt plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished slimme telefoons niet van kersverse Apple iphones te onderscheiden zijn. De functies en het uiterlijk worden als die van een nieuw toestel.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished slimme telefoons kiest:

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en gunstiger dan ooit!

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van 2 jaar op al onze refurbished samsungs. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot gaan of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Propere bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo eenvoudig is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw gsm refurbished wordt gratis en binnen vierentwintig uur bezorgd.

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je toch niet helemaal tevreden over je refurbished telefoontoestel? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de kans te beschikken. Eenvoudig retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw device is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen 24 uur krijg je jouw apparaat – geheel krasvrij – bezorgd.

Hedendaags wil iedereen duurzaam leven, het is minder duur en je doet wat voor het milieu. De trend van gebruikte producten blijft aanhouden sinds de crisis. We zijn een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu natuurlijkerwijs. Toch vinden veel mensen gebruikte producten eng en willen toch liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

Wat is Refurbished?

Je ziet het tegenwoordig vaak langskomen op bijvoorbeeld Groupon en uiteraard in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished producten. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet gaan weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished zijn voorkomende artikelen die door een kenner weer een nieuw leven in geblazen wordt. De specialist vervangt de minder of niet werkzaam onderdelen voor kersverse. De refurbished apparaten worden altijd goed getest op ongemakken.

Refurbished Iphone 6S bestel je hier!

Website bezoeken