Winkelverkenner
Image default
Woning en Tuin

Een vloerluik op maat

Een prachtige vloerluik op maat voor uw luxe woning

U heeft net een prachtige luxe woning gekocht en wat u direct opvalt, is dat er een in de vloer zit dat leidt naar de kelder. Dit gat is verder niet afgedekt met een luik en u bedankt dat dit niet echt een mooi gezicht is zo. Een mooie vloerluik op maat kan u hierin de oplossing bieden. U hoeft hier zeker niet te denken aan een standaard houten vloerluik waar u vervolgens een kleed overheen dient te leggen om het af te dekken. 

 

De vloerluiken van Linfi.nl zijn prachtige glazen luiken die een extra dimensie geven aan de kamer.

 

Een vloerluik op maat realiseren

Een professioneel bedrijf zoals Linfi realiseert een vloerluik op maat in een handomdraai. Zo maken ze gebruik van stevig en veilig glas waar op gelopen kan worden en dat omlijst is met RVS. Daarnaast zijn de luiken volledig elektrisch bedienbaar, een eigenschap dat natuurlijk bij een moderne woning hoort. 

 

Daarnaast is er ook gedacht aan de veiligheid. Zo kunt u gewoon op het glas van het luik lopen, en kunt u het ook handmatig bediening in het geval er een stroomstoring is. Is glas niets voor u? Dan heeft u ook de keuze uit andere luiken, zoals bijvoorbeeld betegelde luiken of luiken die zijn vervaardigd met hout. 

 

Mensen zijn soms wat huiverig als het gaat om een elektrisch luik, wegens de mogelijkheid dat deze teveel herrie maakt wanneer deze wordt geopend of gesloten. Daar hoeft u niet bang voor te zijn, aangezien er is gekozen voor een geluidsarme motor. 

 

Bekijk de mogelijkheden voor uw woning of pand en neem vrijblijvend contact op.

 

Gerelateerde artikelen

Slaaptips voor senioren

Design lampen

Een rieten dak is pure kwaliteit