Winkelverkenner
Image default
Electronica en Computers

Efficiënter werken door het gebruik van Robotic Process Automation

In een wereld waar technologie een steeds belangrijkere rol speelt, is het particulier gebruik van robots een kwestie van tijd. Sterker nog, belangrijke processen voor bedrijven kunnen tegenwoordig al volledig geautomatiseerd worden. Natuurlijk zijn werknemers onvervangbaar. Het creatieve gedeelte waarmee u en uw werknemers zich onderscheiden van een concurrent is tot op heden (nog) niet na te bootsen door robots. Routinematige klusjes kunnen echter wel geautomatiseerd worden door Intelligence Automation, waardoor uw werknemers zich kunnen richten op het écht belangrijke en uitdagende werk!

Wat is Robotic Process Automation?

RPA is een vorm van Intelligence Automation, waarbij u kiest voor geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Routineklusjes waar uzelf en uw werknemers geen zin in hebben. Opdrachten die veel tijd in beslag nemen, maar waarmee eigenlijk nauwelijks winst behaald wordt. Het moet gebeuren, maar u vindt het eigenlijk zonde van uw tijd. Dit is vervelend, want hierdoor komt het vaak voor dat deze opdrachten afgeraffeld worden. Ze worden er snel doorheen gejaagd om door te kunnen gaan met werk wat er echt toe doet. Logisch, maar een kwalijke zaak. Uw klanten kunnen hier de dupe van worden. En het laatste wat u wilt is uw concurrenten in de kaart spelen. Om veel van dit werk uit handen te nemen kunt u daarom RPA overwegen. De geautomatiseerde processen nemen werk uit handen, zorgen voor een grotere efficiëntie en omdat het foutloos werkt levert het een kwaliteitsimpuls!

Voordelen van Robotic Process Automation

Zoals hierboven al een beetje verklapt is, zijn de voordelen van RPA zijn groot. Wanneer processen eenmaal geautomatiseerd zijn zullen ze sneller, efficiënter en daarmee ook goedkoper uitgevoerd worden dan wanneer dit gedaan zou worden door medewerkers. Bijkomend voordeel is dat robots geen fouten maken. Medewerkers ervaren hierdoor minder stress, want een gedeelte van hun “saaie” werk wordt uit handen genomen. Dit levert minder werkdruk op en zorgt ervoor dat uw mensen zich kunnen focussen op het creatieve en belangrijke werk. Dit levert uiteindelijk een grotere werkvreugde op onder uw werknemers. Ze zullen aan het einde van de dag nog vol energie zitten en niet tegen de routine-klusjes aan blijven hikken. Robots blijven daarnaast óók altijd hoog in hun energielevel. Naarmate het einde van de dag nadert zal een robot niet verslappen. Integendeel, RPA zorgt ervoor dat zelfs buiten kantooruren om uw bedrijfsprocessen geautomatiseerd door kunnen lopen.

Waarom Peacock IA?

Naast bovengenoemde voordelen zijn er drie redenen om voor Peacock Intelligence Automation te kiezen. De aanpak van Peacock is gericht op de drie B’s: Betrouwbaar, Beheersbaar en Betaalbaar. De door robots geautomatiseerde bedrijfsprocessen moeten doen wat we beloven dat ze doen. Daarnaast kunt u er altijd voor kiezen of u de robots het werk laat doen of dat u kiest voor onze expertise. Tenslotte willen wij dat onze diensten betaalbaar zijn. Daarom werken wij zonder terugkerende fees. Er wordt eenmalig een betaling gedaan, waarna een bepaald bedrijfsproces volledig geautomatiseerd is én blijft!

https://peacock-ia.nl/