Winkelverkenner

Welke regels moet een scheidsrechter toepassen?

De scheidsrechter past de spelregels toe en leidt de wedstrijd in samenwerking met de assistent-scheidsrechters en, vanaf het moment van toepassing, met de vierde official.

Het is aan te bevelen dat zij met elkaar communiceren via een professioneel scheidsrechter communicatiesysteem, zodat zij kunnen overleggen en altijd de juiste beslissing kunnen nemen.

Hij treedt op als tijdwaarnemer en noteert alle feiten die voor de wedstrijd van belang zijn en voorziet de bevoegde autoriteiten van een wedstrijdverslag, met inbegrip van informatie over disciplinaire maatregelen of andere incidenten die zich voor, tijdens of na de wedstrijd hebben voorgedaan.

Daarnaast houdt hij toezicht op en/of geeft hij aanwijzingen voor de hervatting van het spel. Bij voordeel laat hij het spel doorgaan wanneer zich een overtreding of overtreding voordoet en het team waartegen een overtreding is begaan, daarvan kan profiteren en de oorspronkelijke overtreding of overtreding bestraft als het verwachte voordeel van dat moment of binnen enkele seconden.

Disciplinaire maatregelen bestraffen de zwaarste overtreding, in termen van straf, hervatting, fysieke ernst en tactische impact, indien meer dan één overtreding tegelijkertijd plaatsvindt neemt hij disciplinaire maatregelen tegen spelers die zich schuldig maken aan een overtreding die bestraft dient te worden met een waarschuwing of uitsluiting.

Hij heeft de bevoegdheid om disciplinaire maatregelen te nemen vanaf het moment dat het speelveld wordt betreden voor de inspectie voor de wedstrijd tot het moment dat het speelveld wordt betreden exit bij het eindsignaal (inclusief de strafschop volgorde).

Als een speler, voor het betreden van het speelveld bij het beginsignaal, een overtreding begaat die uitsluiting rechtvaardigt, dan heeft de scheidsrechter de bevoegdheid om de speler niet aan de wedstrijd te laten deelnemen. De scheidsrechter rapporteert elk bijkomend afwijkend gedrag en heeft de bevoegdheid om gele of rode kaarten te tonen en wanneer de bond dit bepaalt spelers tijdelijk uit te sluiten.

Winkelverkenner

Welke energieleverancier past bij jou? Ontdek het hier op een simpele manier

Vraag je je af welke energieleverancier jij voor de komende tijd moet kiezen? Omdat je al snel gebonden bent aan een contract, wil je natuurlijk wel een goede keuze maken. Dankzij Welke Energieleverancier weet je direct dat je een goede keuze maakt, wat natuurlijk een goed gevoel geeft bij het afsluiten en ondertekenen van een energiecontract. Hierbij speelt het vinden van de goedkoopste energieleverancier vanzelfsprekend een rol. Welke Energieleverancier biedt jou een handige tool waarmee je direct de goedkoopste vindt en eenvoudig een contract afsluit met een energieleverancier die past bij jouw wensen en situatie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan snel op deze website en kom erachter welke energieleverancier jou het grootste financiële voordeel oplevert!

Hoe werkt de tool op deze website?

Het is tegenwoordig niet meer zo gemakkelijk om zonder hulp te bepalen welke energieleverancier bij jouw situatie past. Iedere keer komen er nieuwe opties bij en na verloop van tijd zie je door de bomen het bos niet meer. Maak daarom gebruik van de tool van Welke Energieleverancier om de goedkoopste te vinden. Dit doe je simpel door je postcode, huisnummer en de omvang van je huishouden in te vullen. Weet je zelf wat je jaarlijks of maandelijks verbruikt? Dan kun je dit natuurlijk ook gewoon aangeven, zodat de berekening nog preciezer wordt. Het verbruik vind je meestal op de laatste factuur van je huidige energieleverancier. Wanneer je op ‘vergelijken’ klikt, zie je direct wat voor jou de goedkoopste energieleverancier is, maar ook welke leverancier de beste voorwaarden aanbiedt. Je kunt vervolgens verder klikken om een offerte aan te vragen bij de leverancier die jouw voorkeur heeft.

Ontdek de vele opties

Welke Energieleverancier is een onafhankelijke partij die met ruim tien jaar ervaring een overzichtelijk geheel van leveranciers biedt. Ze blijven bovendien altijd up-to-date op het gebied van kortingen, secundaire voorwaarden en nog veel meer. Ook kun je hier heel gemakkelijk onderzoeken wat de groenste keuze voor jou is. Ontdek snel de vele opties!

Winkelverkenner

Efficiënter werken door het gebruik van Robotic Process Automation

In een wereld waar technologie een steeds belangrijkere rol speelt, is het particulier gebruik van robots een kwestie van tijd. Sterker nog, belangrijke processen voor bedrijven kunnen tegenwoordig al volledig geautomatiseerd worden. Natuurlijk zijn werknemers onvervangbaar. Het creatieve gedeelte waarmee u en uw werknemers zich onderscheiden van een concurrent is tot op heden (nog) niet na te bootsen door robots. Routinematige klusjes kunnen echter wel geautomatiseerd worden door Intelligence Automation, waardoor uw werknemers zich kunnen richten op het écht belangrijke en uitdagende werk!

Wat is Robotic Process Automation?

RPA is een vorm van Intelligence Automation, waarbij u kiest voor geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Routineklusjes waar uzelf en uw werknemers geen zin in hebben. Opdrachten die veel tijd in beslag nemen, maar waarmee eigenlijk nauwelijks winst behaald wordt. Het moet gebeuren, maar u vindt het eigenlijk zonde van uw tijd. Dit is vervelend, want hierdoor komt het vaak voor dat deze opdrachten afgeraffeld worden. Ze worden er snel doorheen gejaagd om door te kunnen gaan met werk wat er echt toe doet. Logisch, maar een kwalijke zaak. Uw klanten kunnen hier de dupe van worden. En het laatste wat u wilt is uw concurrenten in de kaart spelen. Om veel van dit werk uit handen te nemen kunt u daarom RPA overwegen. De geautomatiseerde processen nemen werk uit handen, zorgen voor een grotere efficiëntie en omdat het foutloos werkt levert het een kwaliteitsimpuls!

Voordelen van Robotic Process Automation

Zoals hierboven al een beetje verklapt is, zijn de voordelen van RPA zijn groot. Wanneer processen eenmaal geautomatiseerd zijn zullen ze sneller, efficiënter en daarmee ook goedkoper uitgevoerd worden dan wanneer dit gedaan zou worden door medewerkers. Bijkomend voordeel is dat robots geen fouten maken. Medewerkers ervaren hierdoor minder stress, want een gedeelte van hun “saaie” werk wordt uit handen genomen. Dit levert minder werkdruk op en zorgt ervoor dat uw mensen zich kunnen focussen op het creatieve en belangrijke werk. Dit levert uiteindelijk een grotere werkvreugde op onder uw werknemers. Ze zullen aan het einde van de dag nog vol energie zitten en niet tegen de routine-klusjes aan blijven hikken. Robots blijven daarnaast óók altijd hoog in hun energielevel. Naarmate het einde van de dag nadert zal een robot niet verslappen. Integendeel, RPA zorgt ervoor dat zelfs buiten kantooruren om uw bedrijfsprocessen geautomatiseerd door kunnen lopen.

Waarom Peacock IA?

Naast bovengenoemde voordelen zijn er drie redenen om voor Peacock Intelligence Automation te kiezen. De aanpak van Peacock is gericht op de drie B’s: Betrouwbaar, Beheersbaar en Betaalbaar. De door robots geautomatiseerde bedrijfsprocessen moeten doen wat we beloven dat ze doen. Daarnaast kunt u er altijd voor kiezen of u de robots het werk laat doen of dat u kiest voor onze expertise. Tenslotte willen wij dat onze diensten betaalbaar zijn. Daarom werken wij zonder terugkerende fees. Er wordt eenmalig een betaling gedaan, waarna een bepaald bedrijfsproces volledig geautomatiseerd is én blijft!

https://peacock-ia.nl/

Opbergzak voor je bed

With this handy organizer for your bed, sofa or armchair you can easily store your belongings neatly. In addition, you always have your belongings within reach with this practical bank organizer / bedside pocket.

You can use the armleuning organizer as an alternative to your nightstand to save space in your bedroom. This beautiful article has several compartments so that your belongings are neatly organized. So you no longer have to search endlessly, for example for your remote control, tablet and other electronic devices or your favorite book / magazine.
It is made of wonderfully soft felt.

The organizer is available in 2 sizes and 4 colors:

Sizes:
-27 x 21 x 10 cm with a weight of only 70 grams.
-32 x 20 x 10 cm with a weight of only 90 grams

Colors: Light Gray, Dark Gray, Beige and Brown

Characteristics:
-Easy in use
-Made from durable materials
-Various compartments keep your belongings separate
-Available in 4 different colors

In short, very stylish and super handy!

 

Deze Premium Vilten Opbergtas voor bed kan je op Bol.com verkopen bank en of nachtkastje van ADRV helpt je een opgeruimde woon- / slaapkamer te krijgen, iedereen zal wel eens last hebben van tijdschriften of elektronica die overal rondslingeren. Dat is nu verleden tijd. Je slaapkamer is een plek waar je moet ontspannen. Deze vilten opbergtas zal je daar zeker bij helpen.

Ruime vakken
Deze zachte en stijlvolle grijze Felt opbergtas ook wel “Bed Organizer” of “Bedside Pocket” genoemd heeft 3 ruime vakken (lengte 35 cm) en 3 kleinere vakken waar je meer dan genoeg tijdschriften en elektronica in kunt opbergen. Netjes is netjes!

ADRV Premium Vilten Opbergtas
✔ Ruime vakken
✔ Praktische opslag
✔ Makkelijk te gebruiken
✔ Modern design
✔ Klittenbandsluiting
✔ Rust in je kamer en hoofd
✔ Hoge kwaliteit vilt
✔ PU lederen strip
✔ Extra stevige lange flap met klittenband
✔Speciale doorgang voor het opladen van kabels / oordopjes

Praktische opslag
De compartimenten zijn zo geplaatst dat je er altijd makkelijk dingen in kunt doen vanuit bed of bank, en net zo makkelijk bijvoorbeeld je iPad, afstandsbediening, je favoriete boek, etc. eruit kunt halen. Zo kun je gaan zitten / liggen en genieten. Er is ook een speciale doorgang aan de zijkant zodat je bijvoorbeeld je iPad kunt opladen en een klittenbandsluiting om alles overzichtelijk te houden.

Modern ontwerp
De opbergtas is lichtgrijs van kleur en erg zacht, de Felt is extra dik en van hoge kwaliteit, afgewerkt met een mooie bruine strook PU leer, deze opbergtas ziet er erg strak uit. De flap is extra lang en verstevigd zodat hij overal past en blijft zitten. Super handig!

Kortom, deze Felt opbergtas zorgt op een praktische en stijlvolle manier voor extra comfort en een opgeruimde woon / slaapkamer.

De ADRV Premium Vilten Opbergtas houdt je woonkamer en slaapkamer netjes, alles binnen handbereik en samen stijlvol georganiseerd. Handig!

Website bezoeken
Winkelverkenner

Apple gadgets kopen? Koop refurbished

Apple gadgets zijn van hoge kwaliteit en innovatief ten opzichte van andere aanbieders. Heb jij al de nieuwste iPhone X of 11 of een schitterende MacBook Pro in jouw bezit? Apple’s producten staan garant voor een goede gebruikservaring zoals je wellicht al weet! Een nadeel van de producten van Apple is daarentegen dat ze door de kwaliteit ook zo duur zijn. Een iPhone 11 kost op moment van schrijven maar liefst €800. In dit artikel helpen wij je met het maken in een keuze tussen de verschillende Apple gadgets, waarbij de beste prijs/kwaliteitsverhouding ons uitgangspunt is. Daarmee heb jij een fantastisch Apple gadget in je bezit, waar je daarnaast relatief weinig voor betaalt! Hierbij alvast een tipje van de sluier, vaak loont het om deze Apple gadgets als refurbished device te kopen. 

Apple gadgets met de beste prijs/kwaliteitverhouding in 2020

iPhone

Op het gebied van iPhones zal de iPhone 11 ook nog in 2020 als nieuw worden verkocht. Waar het product in 2020 een prijsdaling zal zien, is dit niet de iPhone die wij aanraden voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Wij zien de iPhone 8 als de iPhone die het meeste waarde geeft voor je geld. Met deze iPhone kun je snel al jouw taken uitvoeren die je wil doen. Alleen als je een super fanatieke gamer bent is dit niet the iPhone die je het beste kunt kiezen. De iPhone 8 beschikt over een zeer degelijke camera van 12 megapixel met True Tone technologie. Deze geeft zeer natuurgetrouwe foto’s. Verder zal de software voor de iPhone 8 zal nog enkele jaren worden ondersteund. Bovendien is het scherm compact en handzaam met zijn 4.7 inch. Hierdoor past deze iPhone gemakkelijk in je broekzak. 

MacBook

Wat betreft de MacBooks raden we je aan om de MacBook Pro Retina 2017 13 inch editie te kopen. Ten opzichte van een 2019 versie bespaar je hiermee al gauw €300. Qua prestaties scheelt dit twee jaar oudere model niet veel van de 2019 versie. Dit komt mede door de zuinige software van Apple. Niet voor niks wordt deze twee jaar oude laptop nog steeds als nieuw verkocht. Dat zie je bij andere merken laptops niet gauw gebeuren. Dit model is niet voorzien van de nieuwste snufjes zoals touch ID, echter is dit maar een gimmick en heeft dit niet super veel toegevoegde waarde. Met de MacBook Pro Retina 20187 heb je een snelle laptop, waar bijna iedere gemiddelde Apple gebruiker nog prima jarenlang uit de voeten mee kan.

Extra voordelig uit met refurbished

Wanneer je nog meer geld wil besparen op Apple gadgets, kun je deze het beste als refurbished model kopen. Een groot voordeel van refurbished is dat je alsnog twee jaar garantie krijgt! En de Apple producten zijn bij het opknappen op meer dan 50 punten gecontroleerd! Waardoor je weet dat het product dat je koopt zal werken. En als het niet werkt, kun je een beroep doen op de garantie. Ten opzichte van nieuwe Apple gadgets, bespaar je door een refurbished Apple gadget te kopen al gauw 20-30%. Dat geld kun je dan aan leuke Apple accessoires uitgeven. Of gebruiken voor die leuke jurk of sparen voor die stoere auto. Je merkt bij zo goed als nieuwe refurbished producten niet dat je te maken hebt met een gebruikte laptop of iPhone.

Waar refurbished apple gadgets kopen?

Er zijn tegenwoordig vele aanbieders van refurbished Apple gadgets. Onze favoriete aanbieder voor Apple refurbished vind je hier. Bij dit bedrijf heb je keuze uit bijna alle modellen die er refurbished te koop zijn. Daarnaast is er een aparte outlet categorie, waar je Apple gadgets met de grootste korting kunt kopen! Vindt je favoriete Apple gadgets voor een schappelijke prijs.

Een Google Home slimme luidspreker is tegenwoordig steeds populairder aan het worden

Als u al in het Google-ecosysteem hebt geïnvesteerd en een spraakgestuurde luidspreker wilt voor het luisteren naar muziek of het bedienen van smart-home-apparaten, is de Google Home een gemakkelijke aanbeveling. Ondanks dat het spel nieuw is in vergelijking met Amazon’s Echo, voelt het Home verrassend gepolijst en compleet, zowel qua ontwerp als qua mogelijkheden. Je kunt ook kijken naar de beste wifi speakers om een goede keuze te maken tussen andere merken.

Slimme luidsprekers worden de toekomst

Een van de voordelen die Home biedt ten opzichte van bestaande slimme luidsprekers is de mogelijkheid om de context van uw vragen te volgen op basis van eerdere invoer. Als u bijvoorbeeld vraagt: “Wie heeft dit lied geschreven?” En dat vervolgens opvolgt met “Wanneer zijn ze geboren?”, Weet het Home u de verjaardag van de songwriter te geven. In onze tijd met het apparaat hebben we die functie echter niet veel gebruikt.

De Google Home is een geweldige luidspreker die makkelijk te besturen is

De Home is een geweldige slimme luidspreker voor early adopters die al gebruikmaken van de services van Google, maar wachten om te kopen om te zien hoe het na verloop van tijd verbetert, zou geen kwaad.

De integraties van The Home met Google-services, zoals Agenda of Keep, zijn afhankelijk van uw persoonlijke accountgegevens. Dankzij een recente update kan het apparaat nu met meerdere Google-accounts werken en de stemmen van gebruikers herkennen.

De Echo, met Alexa, maakt daarentegen gebruik van een enkel Amazon-account, maar Amazon Prime-accounts worden meestal gedeeld door een gezin, dus tenzij je meerdere Prime-accounts in je huishouden hebt en de Echo voor Amazon-winkelen gebruikt, moet je conflicten tegenkomen.

  • Amazon’s Alexa heeft een gezonde voorsprong in smart-home-integraties, maar de Home werkt nog steeds met meer dan 100 verschillende merken, waaronder Philips Hue-lampen, de Nest Learning Thermostat en Samsung’s SmartThings-hub (die verbinding maakt met een verscheidenheid aan andere Z-Wave apparaten), dus het is een goede start met meer te komen.
  • Amazon biedt ook meer apparaatopties voor specifiek gebruik dan Google op dit moment, hoewel de Home snel inhaalt. Vanaf oktober 2018 biedt Google een videoversie van de Home, naast zijn Mini- en Max-modellen; andere bedrijven zoals Lenovo en JBL hebben ook hun eigen voor Google Assistant ingeschakelde slimme luidsprekers met beeldschermen vrijgegeven. Tenzij anders aangegeven, worden onze vergelijkingen in deze handleiding gemaakt tussen de standaard Google Home en de originele Echo, hoewel de basisfunctionaliteit redelijk consistent moet zijn in elk model.
  • Eindelijk is er de kwestie van het uiterlijk. Als de zwarte toren van de Echo een beetje te goth lijkt voor je ontwerpsmaken, zul je de Home beter vinden. Naast de ronde vorm is een ander aantrekkelijk kenmerk de vervangbare basis (eigenlijk de luidsprekergrillafdekking), waarvoor je zeven kleuropties hebt die bij je smaak passen.

 

https://electronicagadgets.nl/draadloze-speakers/
Winkelverkenner

Drone wet- en regelgeving in Nederland

De regels voor een drone in het luchtruim

Nieuwkomers denken misschien dat er met een drone met camera overal gevlogen mag worden. Mensen die de hobby al langer beoefenen weten echter wel beter en weten dat er drone wetgeving is. Dat neemt niet weg dat lang niet iedereen elke regel met betrekking tot het vliegen met een drone goed kent. Daar komt ook nog eens bij dat de regels per gebied ook kunnen verschillen. Dit maakt het niet gemakkelijker. Daarom wordt er ook nagedacht om de wetgeving rondom de toestellen uniform te maken voor grote delen van de wereld. Het is in ieder geval interessant om hier eens naar te kijken.

Regels voor ontwerp van een drone

Wat in ieder geval belangrijk is als je een drone kopen gaat, is dat je goed op het ontwerp let. Momenteel zijn er een aantal verschillende vormen. Terwijl dit lang niet overal is toegestaan. De bekende vorm met de propellers aan de bovenzijde is de algemeen geaccepteerde vorm die vaak het best tot zijn recht komt. Wanneer je deze drone gaat kopen, dan kan je er haast wel zeker van zijn dat je nergens in Europa een probleem zal krijgen als je met het toestel gaat vliegen. Je kunt er dus ook mee op vakantie gaan als je dat wilt.

Drone in het luchtruim

Belangrijker nog is het dat er regels komen die universeel zijn voor drones die de lucht in gaan. Dit is vooral belangrijk omdat de beperkingen die in veel landen tot op heden zijn opgelegd ervoor hebben gezorgd dat lang niet het maximale uit de toestellen gehaald kan worden. Dit geldt zowel voor liefhebbers die met de drones als hobby vliegen, als voor professionals die al echt geld willen verdienen met de toestellen door ze zakelijk in te zetten. Door goede internationale regelgeving zou dit een vlucht kunnen nemen. De toestellen die je nu kent zouden dan nog populairder worden.

Filmen met de drone

Wanneer de regels een stuk helderder zouden zijn, dan zou dit een groot voordeel voor filmmakers en fotografen opleveren. Het is dan immers zo dat zij veel meer met de drones kunnen doen. Een mooie drone met camera kan immers veel meer dan tot nu toe wordt toegestaan. Dat is wel heel jammer. Ook veel belangenverenigingen zijn het hierover eens. Wanneer dit snel opgelost zou kunnen worden, dan kan dit voor iedereen, zowel de makers als de kijkers, een groot voordeel opleveren. Bovendien maakt dit het voor de makers van de toestellen interessanter. Dit weegt ook mee.

https://www.dronekiezer.nl/drones/
Winkelverkenner

Kies voor een systeembeheerder in omgeving Dordrecht en ontvang een oplossing op maat

Ervaart u bepaalde problemen binnen de ICT en weet u niet precies hoe deze opgelost moeten worden? Door een systeembeheerder nabij Dordrecht in te schakelen, worden problemen snel herkend en opgelost. OMNIS-it is gevestigd in Nieuw-Lekkerland. Deze specialist kan onder andere worden ingeschakeld voor het dagelijkse onderhoud en beheer van uw ICT-omgeving. Elke organisatie is anders en heeft daarom ook een oplossing nodig die goed past bij de huidige situatie en behoeften van het bedrijf. Met een oplossing op maat zorgt deze systeembeheerder dat uw ICT-omgeving optimaal werkt.

Besteed uw complete systeembeheer uit aan een specialist

Lukt het niet om de bijlagen in uw ontvangen e-mails te downloaden? Of heeft u verbindingsproblemen met uw internet? Natuurlijk zijn er nog veel andere ICT-problemen waar u tegenaan kan lopen. U wilt natuurlijk niet te veel hinder ondervinden en uw dagelijkse werkzaamheden gewoon blijven oppakken. Daarom is het aan te raden om de specialisten van OMNIS-it in te schakelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw huidige situatie inventariseren door deze systeembeheerder nabij Dordrecht en krijg een overzicht van alle aangeboden diensten. U weet zeker dat de volgende zaken op orde zijn wanneer u het systeembeheer van uw bedrijf in zijn geheel uitbesteedt:

  • Altijd voldoende opslagruimte
  • Systemen zijn up-to-date
  • Bestanden worden veilig opgeslagen
  • Storingen zijn slechts van korte duur en worden snel verholpen

Deze specialist gaat niet alleen preventief maar ook oplossingsgericht aan de slag. Zij helpen graag mee aan de optimale werking van uw digitale voorzieningen.

Kies voor een optimale werking van uw ICT-omgeving

Wanneer u contact opneemt met OMNIS-it, wordt eerst een kennismakingsgesprek ingepland. In dit gesprek worden alle mogelijkheden besproken zodat uw ICT-systemen een optimale werking krijgen. Na het in kaart brengen van uw wensen en behoeften, wordt een oplossing op maat aangeboden. Kies voor ondersteuning van deze professionele systeembeheerder uit regio Dordrecht en laat uw ICT-omgeving optimaal werken.

http://omnis-it.nl/
Winkelverkenner

Een prachtige Loewe Bild tv kopen bij Morelisse

Heeft u interesse in een luxueuze tv, eentje van het hogere segment? Eentje waar u het liefst dag en nacht naar kijkt? Mogelijk is de Bild serie van Loewe iets voor u. De Bild serie van Loewe biedt voor ieder iets. Loewe AG is de moedervennootschap van het Duitse Loewe-concern. Opgericht in Berlijn, in het jaar 1923. In het lange bestaan heeft Loewe erg veel ervaring opgebouwd in het ontwerpen en bouwen van tv’s. Bij Morelisse in Amersfoort kunt u de Loewe Bild serie van bestellen of bekijken in de sfeervol ingerichte en huiselijk ogende winkel. Morelisse biedt voor iedereen de juiste Loewe tv.

De serie Bild

De Loewe serie Bild heeft een tijdloze moderne uitstraling, een innovatief design en een esthetisch en consequent opgerichte bouw. De serie beheert een minimale beeldkwaliteit van een Full HD-Display en past bij elk interieur. De Loewe Bild tv’s zijn geschikt voor de woonkamer, werkplek/kamer en de slaapkamer.

Loewe Bild 1, 32 inch: mooi en betaalbaar

De Loewe Bild 1 Full HD heeft een typisch Loewe design. Dit model heeft het gebruiksgemak en haarscherpe beeldkwaliteit meegekregen die Loewe bekend heeft gemaakt. De bediening van dit model is helder gestructureerd. U kunt gemakkelijk opnames, zenders, apps en externe bronnen gemakkelijk beheren en opslaan. Bij Morelisse wordt de Loewe Bild 1 standaard geleverd met een standaard tavelvoet. Wilt u de tv aan de muur is er ook altijd de mogelijkheid om deze aan de muurwand te instaleren. Het mooie van Loewe Bild 1 is, is dat hij erg betaalbaar is en daardoor voor iedereen binnen handbereik ligt!

Loewe Bild 9

Aan de andere kant van het spectrum van de Bild serie bevindt zich de Loewe Bild 9 OLED in 55 en 65 inch. Een werkelijkwaar prachtige tv uit het hogere prijssegment en van high end kwaliteit. Ook wel ‘’de mooste oled tv ooit gemaakt in de geschiedenis’’ genoemd. Niet alleen is de kwaliteit van het beeld perfect, de tv is ook hoogwaardig van design. Kortom, zeer interessant om eens

Andere Loewe Bild modellen

Tussen deze twee uiterste, bevinden zich nog tal van andere prachtige modellen, bijvoorbeeld de Bild 3, 4, 5 en 7. Allen van de prachtige kwaliteit die we gewend zijn van Loewe, maar de één nog hoogwaardiger dan de ander.

Heeft u interesse om een Loewe Bild tv’s in het echt te ervaren? U kunt bij Morelisse in Amersfoort terecht voor een van deze modellen. De winkel is huiselijk ingericht, zodat u perfect ervaart hoe het model in uw huis past. Heerlijk, onder het genot van een kop koffie. Online en in de winkel wordt u uitstekend geholpen in het maken van uw keus. Wij wensen u veel kijkplezier!

Website bezoeken
Winkelverkenner

De medische mogelijkheden van 3D printen

3D printen bestaat al meer dan 30 jaar maar de laatste jaren is dit 3D printen zich razendsnel aan het ontwikkelen. Dit is erg positief voor vele industrieën maar voor de medische wereld zou de 3D printer voor een immens grote uitbraak kunnen zorgen. Op dit moment is het al  mogelijk om met vele verschillende materialen te printen zoals bijvoorbeeld wood en pla. Op dit moment printen ze in de medische wereld met kunststof, metaal of gipsachtig materiaal om bijvoorbeeld modellen en protheses te printen. De volgende stap van het 3D printen in de medische wereld zou het printen van levende stukjes weefsel zijn waarmee organen geprint kunnen worden voor patiënten die een donor orgaan nodig hebben. Hierdoor hoeven patiënten niet meer op een wachtlijst maar kunnen organen direct geprint worden met een 3D printer. Hiermee zou het 3D printen een zeer grote rol gaan spelen in de medische wereld. Op dit moment is deze technologie nog niet zo ver maar het is niet onmogelijk dat dit in de toekomst het bestaande beeld kan gaan worden in de medische wereld. Op dit moment wordt er wel al mee geëxperimenteerd en zo hebben twee Duitse wetenschappers in 2011 twee bloedvaten proberen te printen, in het laboratorium was dit heel goed gebeurd maar in het lichaam gingen deze scheuren omdat zij niet bestand bleken tegen alle krachten die er op komen te staan. In 2006 al printen een Amerikaan een menselijke blaas, dit was groot nieuws totdat de geprinte blazen uiteindelijk geïnfecteerd zijn geraakt. Op dit moment hebben Amerikaanse wetenschappers wel al prototypes van nieren geprint, deze zien eruit als echte nieren maar functioneren nog niet naar behoren. In dit stadium kan er een soort voorweefsel geprint worden maar dit functioneert nog niet zoals natuurlijk lichamelijk weefsel dit zou doen. Op het moment dat dit wel goed gaat functioneren, dan kan er worden gedacht aan het transplanteren hiervan.

Website bezoeken