Apple gadgets kopen? Koop refurbished

Apple gadgets zijn van hoge kwaliteit en innovatief ten opzichte van andere aanbieders. Heb jij al de nieuwste iPhone X of 11 of een schitterende MacBook Pro in jouw bezit? Apple’s producten staan garant voor een goede gebruikservaring zoals je wellicht al weet! Een nadeel van de producten van Apple is daarentegen dat ze door de kwaliteit ook zo duur zijn. Een iPhone 11 kost op moment van schrijven maar liefst €800. In dit artikel helpen wij je met het maken in een keuze tussen de verschillende Apple gadgets, waarbij de beste prijs/kwaliteitsverhouding ons uitgangspunt is. Daarmee heb jij een fantastisch Apple gadget in je bezit, waar je daarnaast relatief weinig voor betaalt! Hierbij alvast een tipje van de sluier, vaak loont het om deze Apple gadgets als refurbished device te kopen. 

Apple gadgets met de beste prijs/kwaliteitverhouding in 2020

iPhone

Op het gebied van iPhones zal de iPhone 11 ook nog in 2020 als nieuw worden verkocht. Waar het product in 2020 een prijsdaling zal zien, is dit niet de iPhone die wij aanraden voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Wij zien de iPhone 8 als de iPhone die het meeste waarde geeft voor je geld. Met deze iPhone kun je snel al jouw taken uitvoeren die je wil doen. Alleen als je een super fanatieke gamer bent is dit niet the iPhone die je het beste kunt kiezen. De iPhone 8 beschikt over een zeer degelijke camera van 12 megapixel met True Tone technologie. Deze geeft zeer natuurgetrouwe foto’s. Verder zal de software voor de iPhone 8 zal nog enkele jaren worden ondersteund. Bovendien is het scherm compact en handzaam met zijn 4.7 inch. Hierdoor past deze iPhone gemakkelijk in je broekzak. 

MacBook

Wat betreft de MacBooks raden we je aan om de MacBook Pro Retina 2017 13 inch editie te kopen. Ten opzichte van een 2019 versie bespaar je hiermee al gauw €300. Qua prestaties scheelt dit twee jaar oudere model niet veel van de 2019 versie. Dit komt mede door de zuinige software van Apple. Niet voor niks wordt deze twee jaar oude laptop nog steeds als nieuw verkocht. Dat zie je bij andere merken laptops niet gauw gebeuren. Dit model is niet voorzien van de nieuwste snufjes zoals touch ID, echter is dit maar een gimmick en heeft dit niet super veel toegevoegde waarde. Met de MacBook Pro Retina 20187 heb je een snelle laptop, waar bijna iedere gemiddelde Apple gebruiker nog prima jarenlang uit de voeten mee kan.

Extra voordelig uit met refurbished

Wanneer je nog meer geld wil besparen op Apple gadgets, kun je deze het beste als refurbished model kopen. Een groot voordeel van refurbished is dat je alsnog twee jaar garantie krijgt! En de Apple producten zijn bij het opknappen op meer dan 50 punten gecontroleerd! Waardoor je weet dat het product dat je koopt zal werken. En als het niet werkt, kun je een beroep doen op de garantie. Ten opzichte van nieuwe Apple gadgets, bespaar je door een refurbished Apple gadget te kopen al gauw 20-30%. Dat geld kun je dan aan leuke Apple accessoires uitgeven. Of gebruiken voor die leuke jurk of sparen voor die stoere auto. Je merkt bij zo goed als nieuwe refurbished producten niet dat je te maken hebt met een gebruikte laptop of iPhone.

Waar refurbished apple gadgets kopen?

Er zijn tegenwoordig vele aanbieders van refurbished Apple gadgets. Onze favoriete aanbieder voor Apple refurbished vind je hier. Bij dit bedrijf heb je keuze uit bijna alle modellen die er refurbished te koop zijn. Daarnaast is er een aparte outlet categorie, waar je Apple gadgets met de grootste korting kunt kopen! Vindt je favoriete Apple gadgets voor een schappelijke prijs.

Een Google Home slimme luidspreker is tegenwoordig steeds populairder aan het worden

Als u al in het Google-ecosysteem hebt geïnvesteerd en een spraakgestuurde luidspreker wilt voor het luisteren naar muziek of het bedienen van smart-home-apparaten, is de Google Home een gemakkelijke aanbeveling. Ondanks dat het spel nieuw is in vergelijking met Amazon’s Echo, voelt het Home verrassend gepolijst en compleet, zowel qua ontwerp als qua mogelijkheden. Je kunt ook kijken naar de beste wifi speakers om een goede keuze te maken tussen andere merken.

Slimme luidsprekers worden de toekomst

Een van de voordelen die Home biedt ten opzichte van bestaande slimme luidsprekers is de mogelijkheid om de context van uw vragen te volgen op basis van eerdere invoer. Als u bijvoorbeeld vraagt: “Wie heeft dit lied geschreven?” En dat vervolgens opvolgt met “Wanneer zijn ze geboren?”, Weet het Home u de verjaardag van de songwriter te geven. In onze tijd met het apparaat hebben we die functie echter niet veel gebruikt.

De Google Home is een geweldige luidspreker die makkelijk te besturen is

De Home is een geweldige slimme luidspreker voor early adopters die al gebruikmaken van de services van Google, maar wachten om te kopen om te zien hoe het na verloop van tijd verbetert, zou geen kwaad.

De integraties van The Home met Google-services, zoals Agenda of Keep, zijn afhankelijk van uw persoonlijke accountgegevens. Dankzij een recente update kan het apparaat nu met meerdere Google-accounts werken en de stemmen van gebruikers herkennen.

De Echo, met Alexa, maakt daarentegen gebruik van een enkel Amazon-account, maar Amazon Prime-accounts worden meestal gedeeld door een gezin, dus tenzij je meerdere Prime-accounts in je huishouden hebt en de Echo voor Amazon-winkelen gebruikt, moet je conflicten tegenkomen.

  • Amazon’s Alexa heeft een gezonde voorsprong in smart-home-integraties, maar de Home werkt nog steeds met meer dan 100 verschillende merken, waaronder Philips Hue-lampen, de Nest Learning Thermostat en Samsung’s SmartThings-hub (die verbinding maakt met een verscheidenheid aan andere Z-Wave apparaten), dus het is een goede start met meer te komen.
  • Amazon biedt ook meer apparaatopties voor specifiek gebruik dan Google op dit moment, hoewel de Home snel inhaalt. Vanaf oktober 2018 biedt Google een videoversie van de Home, naast zijn Mini- en Max-modellen; andere bedrijven zoals Lenovo en JBL hebben ook hun eigen voor Google Assistant ingeschakelde slimme luidsprekers met beeldschermen vrijgegeven. Tenzij anders aangegeven, worden onze vergelijkingen in deze handleiding gemaakt tussen de standaard Google Home en de originele Echo, hoewel de basisfunctionaliteit redelijk consistent moet zijn in elk model.
  • Eindelijk is er de kwestie van het uiterlijk. Als de zwarte toren van de Echo een beetje te goth lijkt voor je ontwerpsmaken, zul je de Home beter vinden. Naast de ronde vorm is een ander aantrekkelijk kenmerk de vervangbare basis (eigenlijk de luidsprekergrillafdekking), waarvoor je zeven kleuropties hebt die bij je smaak passen.

 

https://electronicagadgets.nl/draadloze-speakers/

Drone wet- en regelgeving in Nederland

De regels voor een drone in het luchtruim

Nieuwkomers denken misschien dat er met een drone met camera overal gevlogen mag worden. Mensen die de hobby al langer beoefenen weten echter wel beter en weten dat er drone wetgeving is. Dat neemt niet weg dat lang niet iedereen elke regel met betrekking tot het vliegen met een drone goed kent. Daar komt ook nog eens bij dat de regels per gebied ook kunnen verschillen. Dit maakt het niet gemakkelijker. Daarom wordt er ook nagedacht om de wetgeving rondom de toestellen uniform te maken voor grote delen van de wereld. Het is in ieder geval interessant om hier eens naar te kijken.

Regels voor ontwerp van een drone

Wat in ieder geval belangrijk is als je een drone kopen gaat, is dat je goed op het ontwerp let. Momenteel zijn er een aantal verschillende vormen. Terwijl dit lang niet overal is toegestaan. De bekende vorm met de propellers aan de bovenzijde is de algemeen geaccepteerde vorm die vaak het best tot zijn recht komt. Wanneer je deze drone gaat kopen, dan kan je er haast wel zeker van zijn dat je nergens in Europa een probleem zal krijgen als je met het toestel gaat vliegen. Je kunt er dus ook mee op vakantie gaan als je dat wilt.

Drone in het luchtruim

Belangrijker nog is het dat er regels komen die universeel zijn voor drones die de lucht in gaan. Dit is vooral belangrijk omdat de beperkingen die in veel landen tot op heden zijn opgelegd ervoor hebben gezorgd dat lang niet het maximale uit de toestellen gehaald kan worden. Dit geldt zowel voor liefhebbers die met de drones als hobby vliegen, als voor professionals die al echt geld willen verdienen met de toestellen door ze zakelijk in te zetten. Door goede internationale regelgeving zou dit een vlucht kunnen nemen. De toestellen die je nu kent zouden dan nog populairder worden.

Filmen met de drone

Wanneer de regels een stuk helderder zouden zijn, dan zou dit een groot voordeel voor filmmakers en fotografen opleveren. Het is dan immers zo dat zij veel meer met de drones kunnen doen. Een mooie drone met camera kan immers veel meer dan tot nu toe wordt toegestaan. Dat is wel heel jammer. Ook veel belangenverenigingen zijn het hierover eens. Wanneer dit snel opgelost zou kunnen worden, dan kan dit voor iedereen, zowel de makers als de kijkers, een groot voordeel opleveren. Bovendien maakt dit het voor de makers van de toestellen interessanter. Dit weegt ook mee.

https://www.dronekiezer.nl/drones/

Kies voor een systeembeheerder in omgeving Dordrecht en ontvang een oplossing op maat

Ervaart u bepaalde problemen binnen de ICT en weet u niet precies hoe deze opgelost moeten worden? Door een systeembeheerder nabij Dordrecht in te schakelen, worden problemen snel herkend en opgelost. OMNIS-it is gevestigd in Nieuw-Lekkerland. Deze specialist kan onder andere worden ingeschakeld voor het dagelijkse onderhoud en beheer van uw ICT-omgeving. Elke organisatie is anders en heeft daarom ook een oplossing nodig die goed past bij de huidige situatie en behoeften van het bedrijf. Met een oplossing op maat zorgt deze systeembeheerder dat uw ICT-omgeving optimaal werkt.

Besteed uw complete systeembeheer uit aan een specialist

Lukt het niet om de bijlagen in uw ontvangen e-mails te downloaden? Of heeft u verbindingsproblemen met uw internet? Natuurlijk zijn er nog veel andere ICT-problemen waar u tegenaan kan lopen. U wilt natuurlijk niet te veel hinder ondervinden en uw dagelijkse werkzaamheden gewoon blijven oppakken. Daarom is het aan te raden om de specialisten van OMNIS-it in te schakelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw huidige situatie inventariseren door deze systeembeheerder nabij Dordrecht en krijg een overzicht van alle aangeboden diensten. U weet zeker dat de volgende zaken op orde zijn wanneer u het systeembeheer van uw bedrijf in zijn geheel uitbesteedt:

  • Altijd voldoende opslagruimte
  • Systemen zijn up-to-date
  • Bestanden worden veilig opgeslagen
  • Storingen zijn slechts van korte duur en worden snel verholpen

Deze specialist gaat niet alleen preventief maar ook oplossingsgericht aan de slag. Zij helpen graag mee aan de optimale werking van uw digitale voorzieningen.

Kies voor een optimale werking van uw ICT-omgeving

Wanneer u contact opneemt met OMNIS-it, wordt eerst een kennismakingsgesprek ingepland. In dit gesprek worden alle mogelijkheden besproken zodat uw ICT-systemen een optimale werking krijgen. Na het in kaart brengen van uw wensen en behoeften, wordt een oplossing op maat aangeboden. Kies voor ondersteuning van deze professionele systeembeheerder uit regio Dordrecht en laat uw ICT-omgeving optimaal werken.

http://omnis-it.nl/

Een prachtige Loewe Bild tv kopen bij Morelisse

Heeft u interesse in een luxueuze tv, eentje van het hogere segment? Eentje waar u het liefst dag en nacht naar kijkt? Mogelijk is de Bild serie van Loewe iets voor u. De Bild serie van Loewe biedt voor ieder iets. Loewe AG is de moedervennootschap van het Duitse Loewe-concern. Opgericht in Berlijn, in het jaar 1923. In het lange bestaan heeft Loewe erg veel ervaring opgebouwd in het ontwerpen en bouwen van tv’s. Bij Morelisse in Amersfoort kunt u de Loewe Bild serie van bestellen of bekijken in de sfeervol ingerichte en huiselijk ogende winkel. Morelisse biedt voor iedereen de juiste Loewe tv.

De serie Bild

De Loewe serie Bild heeft een tijdloze moderne uitstraling, een innovatief design en een esthetisch en consequent opgerichte bouw. De serie beheert een minimale beeldkwaliteit van een Full HD-Display en past bij elk interieur. De Loewe Bild tv’s zijn geschikt voor de woonkamer, werkplek/kamer en de slaapkamer.

Loewe Bild 1, 32 inch: mooi en betaalbaar

De Loewe Bild 1 Full HD heeft een typisch Loewe design. Dit model heeft het gebruiksgemak en haarscherpe beeldkwaliteit meegekregen die Loewe bekend heeft gemaakt. De bediening van dit model is helder gestructureerd. U kunt gemakkelijk opnames, zenders, apps en externe bronnen gemakkelijk beheren en opslaan. Bij Morelisse wordt de Loewe Bild 1 standaard geleverd met een standaard tavelvoet. Wilt u de tv aan de muur is er ook altijd de mogelijkheid om deze aan de muurwand te instaleren. Het mooie van Loewe Bild 1 is, is dat hij erg betaalbaar is en daardoor voor iedereen binnen handbereik ligt!

Loewe Bild 9

Aan de andere kant van het spectrum van de Bild serie bevindt zich de Loewe Bild 9 OLED in 55 en 65 inch. Een werkelijkwaar prachtige tv uit het hogere prijssegment en van high end kwaliteit. Ook wel ‘’de mooste oled tv ooit gemaakt in de geschiedenis’’ genoemd. Niet alleen is de kwaliteit van het beeld perfect, de tv is ook hoogwaardig van design. Kortom, zeer interessant om eens

Andere Loewe Bild modellen

Tussen deze twee uiterste, bevinden zich nog tal van andere prachtige modellen, bijvoorbeeld de Bild 3, 4, 5 en 7. Allen van de prachtige kwaliteit die we gewend zijn van Loewe, maar de één nog hoogwaardiger dan de ander.

Heeft u interesse om een Loewe Bild tv’s in het echt te ervaren? U kunt bij Morelisse in Amersfoort terecht voor een van deze modellen. De winkel is huiselijk ingericht, zodat u perfect ervaart hoe het model in uw huis past. Heerlijk, onder het genot van een kop koffie. Online en in de winkel wordt u uitstekend geholpen in het maken van uw keus. Wij wensen u veel kijkplezier!

Website bezoeken

Hoe cruciaal is het om uw wasdroger snel te laten repareren?

Hoe cruciaal is het om uw wasdroger snel te laten repareren?

Wasdroger reparatie

Gebroken drogers kunnen frustrerend zijn

Er zijn tegenwoordig veel huishoudelijke apparaten beschikbaar in de markt. Geen enkele familie zal blij zijn om te ontdekken dat hun droger helemaal niet meer werkt of niet voldoende warmte produceert. In de drukke wereld van deze tijd is het gebruik van een droger die niet genoeg warmte genereert frustrerend en vervelend. Het verbruikt niet alleen je tijd, het laat je kleding ook ruiken door verkeerd drogen. Dit maakt het cruciaal dat u uw droger snel kunt repareren wanneer deze beschadigd raakt.

Er zijn veel onderdelen in een droger die essentieel zijn om het goed te laten werken en als een van die onderdelen niet meer werkt of gewoon stopt met werken, kan het een hobbel in je routine veroorzaken. Veel mensen denken dat het nodig is om gewoon een nieuwe droger te kopen, maar veel mensen hebben het geld ook niet altijd direct beschikbaar, dus het beste is om een ​​reparatiespecialist te bellen. Witgoed reparatie biedt de mogelijkheid om een ​​alternatief te vinden voor het uitgeven van geld aan een nieuw apparaat en op te slaan door alleen maar een reparatie te regelen en een oplossing voor het probleem te vinden.

Witgoed reparatie begrijpt dat wanneer iets als een droger niet werkt, uw hele leven kan worden verstoord. Daarom zijn we trots om langere werktijden aan te bieden, die u helpen met uw droogproblemen van 8:00 tot 18:00 uur, van maandag tot en met zaterdag. Bij de meeste gelegenheden bieden we dezelfde dag service aan en zal uw droger binnen de kortste keren operationeel zijn. Dat is wat ons onderscheidt van andere reparatiebedrijven.

We hebben verschillende ervaren en deskundige reparatiemonteurs voor drogers om u te helpen bij het oplossen van uw droger problemen. Deze technici zijn gekwalificeerd om met huishoudelijke drogers van elke leeftijd, elk merk of model te werken. Wij zijn trots op het leveren van een kwaliteit en snelle service voor uw reparatiebehoeften van uw droger. Als u moeite heeft om uw droger gerelateerde problemen op te lossen, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

 

Veelvoorkomende problemen met drogers

Soms is een kapotte droger iets dat je alleen aan kunt. Door deze paar items te controleren voordat u een serviceaanvraag plaatst, kunt u tijd en geld besparen. We moedigen u aan om ons onmiddellijk te bellen op 0686360040 als geen van deze items het probleem met uw droger kan verhelpen.

Controleer stroomonderbreker: soms zorgt een droger ervoor dat het circuit knalt zonder dat u het ooit merkt. Als uw droger niet plotseling wordt ingeschakeld, controleert u of deze nog is aangesloten en of de stroomonderbreker is ingeschakeld.

Controleer Lint opvangbak: Als uw pluizenfilter vol is, krijgt u geen goede luchtstroom in de machine en drogen uw kleding niet uit. Als uw pluizenfilter schoon is, steekt u een lange borstel in de pluizenafscheider, zoals een lange steelflesborstel, en ziet u of er pluizen vastzitten aan de onderkant. Eenmaal verwijderd, zou uw droger moeten beginnen te werken zoals het hoort.

Controleer luchtslang: als uw pluizenfilter wordt schoongemaakt en de droger nog steeds niet effectief kleding droogt, controleer dan uw luchtslang. Vaak zullen zich pluizen in de slang ophopen, waardoor uw droger niet goed werkt.

Controleer buitenventilatie: dit is vooral belangrijk als u in een gebied met hoge luchtvochtigheid woont. Pluis kan vast komen te zitten aan de flappen op de ventilatieopening en het te zwaar maken om te openen. Dit blokkeert de luchtstroom en zorgt ervoor dat uw eenheid kleding niet effectief kan drogen.

Controleer de inhoud: als u een hard bonzend geluid of rammel hoort, kan het iets zijn dat u in de droger hebt geplaatst. Soms worden grote ladingen “gebobbeld” en stuiteren ze rond in de droger, in plaats van te scheiden en drogen. Als dit niet het geval is, schakelt u de wasdroger uit en belt u de reparatie-experts van het apparaat voor assistentie.

Controleer de inhoud: Als er een vieze geur uit uw droger komt, bestaat de mogelijkheid dat de items in uw apparaat mogelijk niet droger-proof zijn. Plaats nooit voorwerpen in een droger met ontvlambare vloeistoffen of niet grondig gereinigd zijn. Sommige soorten kunststoffen, waaronder piepschuim en andere chemische materialen, mogen nooit in de droger worden geplaatst.

Komt u er helemaal niet uit, dan belt u met de witgoed expert. Wij komen snel ter plekke en veelal kan het probleem met uw wasdroger direct verholpen worden.

Website bezoeken

Computer activiteit monitoren met een keylogger

Keylogger programma’s kunnen functionaliteit bevatten voor het opnemen van gebruikersgegevens naast toetsaanslagen, zoals het opnemen van alles dat is gekopieerd naar het klembord en het maken van screenshots van het scherm van de gebruiker of een enkele toepassing.

 

Waarom een Keylogger werkt

Een keylogger-programma bestaat meestal uit twee bestanden die in dezelfde map worden geïnstalleerd: een DLL-bestand (Dynamic Link Library) dat alle opname en een uitvoerbaar bestand maakt dat het DLL-bestand installeert en het in werking stelt. Het keylogger programma registreert elke toetsaanslag de gebruikerstypen en uploadt de informatie over internet periodiek aan wie het programma geïnstalleerd heeft. Er zijn veel andere manieren waarop keylogging software kan worden ontworpen om toetsaanslagen te monitoren, inclusief het aansluiten van toetsenbord-API’s naar een andere applicatie, schadelijke scriptinjectie of geheugeninjectie. 

 

Keylogger software

Een keylogging programma vereist geen fysieke toegang tot de computer van de gebruiker voor installatie. Het kan doelbewust worden gedownload door iemand die de activiteit op een bepaalde computer wilt bewaken, of het kan onwetend worden verwijderd van malware en uitgevoerd als onderdeel van een rootkit of remote administration Trojan (RAT). De rootkit kan handig starten en gebruiken om handmatige detectie of antivirus scans te ontwijken. 

Website bezoeken

De medische mogelijkheden van 3D printen

3D printen bestaat al meer dan 30 jaar maar de laatste jaren is dit 3D printen zich razendsnel aan het ontwikkelen. Dit is erg positief voor vele industrieën maar voor de medische wereld zou de 3D printer voor een immens grote uitbraak kunnen zorgen. Op dit moment is het al  mogelijk om met vele verschillende materialen te printen zoals bijvoorbeeld wood en pla. Op dit moment printen ze in de medische wereld met kunststof, metaal of gipsachtig materiaal om bijvoorbeeld modellen en protheses te printen. De volgende stap van het 3D printen in de medische wereld zou het printen van levende stukjes weefsel zijn waarmee organen geprint kunnen worden voor patiënten die een donor orgaan nodig hebben. Hierdoor hoeven patiënten niet meer op een wachtlijst maar kunnen organen direct geprint worden met een 3D printer. Hiermee zou het 3D printen een zeer grote rol gaan spelen in de medische wereld. Op dit moment is deze technologie nog niet zo ver maar het is niet onmogelijk dat dit in de toekomst het bestaande beeld kan gaan worden in de medische wereld. Op dit moment wordt er wel al mee geëxperimenteerd en zo hebben twee Duitse wetenschappers in 2011 twee bloedvaten proberen te printen, in het laboratorium was dit heel goed gebeurd maar in het lichaam gingen deze scheuren omdat zij niet bestand bleken tegen alle krachten die er op komen te staan. In 2006 al printen een Amerikaan een menselijke blaas, dit was groot nieuws totdat de geprinte blazen uiteindelijk geïnfecteerd zijn geraakt. Op dit moment hebben Amerikaanse wetenschappers wel al prototypes van nieren geprint, deze zien eruit als echte nieren maar functioneren nog niet naar behoren. In dit stadium kan er een soort voorweefsel geprint worden maar dit functioneert nog niet zoals natuurlijk lichamelijk weefsel dit zou doen. Op het moment dat dit wel goed gaat functioneren, dan kan er worden gedacht aan het transplanteren hiervan.

Website bezoeken

De drie voordelen van inloggen via Idensys

Overal inloggen met één gebruikersnaam en zelfs maar één wachtwoord. Voor veel mensen die vaak gebruik maken van diensten via het internet klinkt het misschien te mooi om waar te zijn. Tot nu toe was dit ook altijd zo, maar via Idensys gaat dit hopelijk veranderen. Idensys werkt in principe hetzelfde als DigiD, waarmee je inlogt bij overheidsdiensten als de belastingdienst, DUO en werk.nl. Inmiddels heeft dit systeem zichzelf bewezen en probeert Idensys het succes van DigiD breder toe te gaan passen. Maar nu naast de overheid ook bij bijvoorbeeld websites als Marktplaats, Bol.com en Facebook. Voor al deze websites heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Om voor elke site een nieuwe te bedenken is voor veel mensen geen optie. Je vergeet ze snel en aangezien mensen vooral ook mobiel willen inloggen is het ook niet handig om ze thuis op een blaadje te schrijven.

Voordelen van Idensys

Nu kun je natuurlijk via je browser de wachtwoorden op laten slaan, zodat je gelijk kunt inloggen, maar wat privacy betreft is dat natuurlijk niet helemaal veilig. Als iemand je computer te pakken krijgt, of je telefoon, kan die persoon zo overal inloggen. Via Idensys is de bedoeling dat je dezelfde beveiliging krijgt als met DigiD. Dus door middel van een wachtwoord en een gebruikersnaam, maar ook met de mogelijkheid om een extra inlogcode te krijgen via een sms op je telefoon. Op deze manier is de beveiliging al een stuk beter. Het mooie van Idensys is dat er veel keuzemogelijkheden zijn. Het is natuurlijk lang niet zo belangrijk om je beveiliging van Marktplaats waterdicht te maken als dat nodig is voor je inlogpagina bij je zorgverzekeraar, waar veel meer privacygevoelige informatie is opgeslagen.

Eindconclusie

Inloggen met Idensys heeft dus vooral drie grote voordelen: Ten eerste het gemak van het hebben van maar één gebruikersnaam en wachtwoord; Ten tweede is het een stuk veiliger dan al jouw huidige beveiligingscodes; Ten derde kun je ook zelf instellen welke website welke informatie te zien krijgt.

Website bezoeken

Zelf je barcode printen

Een streepjescode of barcode bevat een bron van informatie. Op bijna elk product is er wel een te vinden en ze zijn onmisbaar geworden in de moderne wereld. Een streepjescode zegt dus iets, maar niet heel veel. Voor het blote oog zijn het namelijk slechts een paar lijntjes met verschillende diktes. Barcode is dus een code die door een scanner wordt gelezen en daarna met hoge snelheid data invoert en leest in een gegevensverwerkend systeem. Door deze toepassing is het dus ideaal om gebruik te maken van barcodes in winkels of het verwerken van orders en dergelijke.

Het is ook mogelijk om zelf een barcode aan te vragen. Dit hoeft niet moeilijk te zijn en zeker ook niet duur. Na aanschaf van een of meerdere codes kunt u deze laten afdrukken, of beter nog, gewoon zelf printen. U kunt makkelijk zelf een barcode printen op professionele wijze. Het is verstandig om dit te overwegen als u van plan bent om meerdere batches van codes af te drukken of om voor een lange periode uw product(en) aan te bieden. Wanneer u het printen van uw codes uitbesteed wordt kan dit veel geld kosten. Bekijk dus verschillende printers, zoals een professionele codeer printer die voor veel doeleinden kan worden gebruikt.

Beslis van tevoren of u de code direct op de verpakking af wilt drukken of op een etiket. Opteer voor rechtstreekse bedrukking van de barcode op de verpakking als u een grote hoeveelheid verpakkingen of etiketten nodig heeft. Kies ook een gemakkelijk scanbare plaats op de verpakking. De barcode mag niet scheuren of afkrassen, omdat deze dan slecht scanbaar wordt.

Bedenk vooraf dus goed hoe en wat u wilt doen en of het verstandig is om alles zelf te doen, omdat dit u op den duur veel geld kan besparen. Veel succes!

Website bezoeken