Een Google Home slimme luidspreker is tegenwoordig steeds populairder aan het worden

Als u al in het Google-ecosysteem hebt geïnvesteerd en een spraakgestuurde luidspreker wilt voor het luisteren naar muziek of het bedienen van smart-home-apparaten, is de Google Home een gemakkelijke aanbeveling. Ondanks dat het spel nieuw is in vergelijking met Amazon’s Echo, voelt het Home verrassend gepolijst en compleet, zowel qua ontwerp als qua mogelijkheden. Je kunt ook kijken naar de beste wifi speakers om een goede keuze te maken tussen andere merken.

Slimme luidsprekers worden de toekomst

Een van de voordelen die Home biedt ten opzichte van bestaande slimme luidsprekers is de mogelijkheid om de context van uw vragen te volgen op basis van eerdere invoer. Als u bijvoorbeeld vraagt: “Wie heeft dit lied geschreven?” En dat vervolgens opvolgt met “Wanneer zijn ze geboren?”, Weet het Home u de verjaardag van de songwriter te geven. In onze tijd met het apparaat hebben we die functie echter niet veel gebruikt.

De Google Home is een geweldige luidspreker die makkelijk te besturen is

De Home is een geweldige slimme luidspreker voor early adopters die al gebruikmaken van de services van Google, maar wachten om te kopen om te zien hoe het na verloop van tijd verbetert, zou geen kwaad.

De integraties van The Home met Google-services, zoals Agenda of Keep, zijn afhankelijk van uw persoonlijke accountgegevens. Dankzij een recente update kan het apparaat nu met meerdere Google-accounts werken en de stemmen van gebruikers herkennen.

De Echo, met Alexa, maakt daarentegen gebruik van een enkel Amazon-account, maar Amazon Prime-accounts worden meestal gedeeld door een gezin, dus tenzij je meerdere Prime-accounts in je huishouden hebt en de Echo voor Amazon-winkelen gebruikt, moet je conflicten tegenkomen.

  • Amazon’s Alexa heeft een gezonde voorsprong in smart-home-integraties, maar de Home werkt nog steeds met meer dan 100 verschillende merken, waaronder Philips Hue-lampen, de Nest Learning Thermostat en Samsung’s SmartThings-hub (die verbinding maakt met een verscheidenheid aan andere Z-Wave apparaten), dus het is een goede start met meer te komen.
  • Amazon biedt ook meer apparaatopties voor specifiek gebruik dan Google op dit moment, hoewel de Home snel inhaalt. Vanaf oktober 2018 biedt Google een videoversie van de Home, naast zijn Mini- en Max-modellen; andere bedrijven zoals Lenovo en JBL hebben ook hun eigen voor Google Assistant ingeschakelde slimme luidsprekers met beeldschermen vrijgegeven. Tenzij anders aangegeven, worden onze vergelijkingen in deze handleiding gemaakt tussen de standaard Google Home en de originele Echo, hoewel de basisfunctionaliteit redelijk consistent moet zijn in elk model.
  • Eindelijk is er de kwestie van het uiterlijk. Als de zwarte toren van de Echo een beetje te goth lijkt voor je ontwerpsmaken, zul je de Home beter vinden. Naast de ronde vorm is een ander aantrekkelijk kenmerk de vervangbare basis (eigenlijk de luidsprekergrillafdekking), waarvoor je zeven kleuropties hebt die bij je smaak passen.

 

https://electronicagadgets.nl/draadloze-speakers/

Drone wet- en regelgeving in Nederland

De regels voor een drone in het luchtruim

Nieuwkomers denken misschien dat er met een drone met camera overal gevlogen mag worden. Mensen die de hobby al langer beoefenen weten echter wel beter en weten dat er drone wetgeving is. Dat neemt niet weg dat lang niet iedereen elke regel met betrekking tot het vliegen met een drone goed kent. Daar komt ook nog eens bij dat de regels per gebied ook kunnen verschillen. Dit maakt het niet gemakkelijker. Daarom wordt er ook nagedacht om de wetgeving rondom de toestellen uniform te maken voor grote delen van de wereld. Het is in ieder geval interessant om hier eens naar te kijken.

Regels voor ontwerp van een drone

Wat in ieder geval belangrijk is als je een drone kopen gaat, is dat je goed op het ontwerp let. Momenteel zijn er een aantal verschillende vormen. Terwijl dit lang niet overal is toegestaan. De bekende vorm met de propellers aan de bovenzijde is de algemeen geaccepteerde vorm die vaak het best tot zijn recht komt. Wanneer je deze drone gaat kopen, dan kan je er haast wel zeker van zijn dat je nergens in Europa een probleem zal krijgen als je met het toestel gaat vliegen. Je kunt er dus ook mee op vakantie gaan als je dat wilt.

Drone in het luchtruim

Belangrijker nog is het dat er regels komen die universeel zijn voor drones die de lucht in gaan. Dit is vooral belangrijk omdat de beperkingen die in veel landen tot op heden zijn opgelegd ervoor hebben gezorgd dat lang niet het maximale uit de toestellen gehaald kan worden. Dit geldt zowel voor liefhebbers die met de drones als hobby vliegen, als voor professionals die al echt geld willen verdienen met de toestellen door ze zakelijk in te zetten. Door goede internationale regelgeving zou dit een vlucht kunnen nemen. De toestellen die je nu kent zouden dan nog populairder worden.

Filmen met de drone

Wanneer de regels een stuk helderder zouden zijn, dan zou dit een groot voordeel voor filmmakers en fotografen opleveren. Het is dan immers zo dat zij veel meer met de drones kunnen doen. Een mooie drone met camera kan immers veel meer dan tot nu toe wordt toegestaan. Dat is wel heel jammer. Ook veel belangenverenigingen zijn het hierover eens. Wanneer dit snel opgelost zou kunnen worden, dan kan dit voor iedereen, zowel de makers als de kijkers, een groot voordeel opleveren. Bovendien maakt dit het voor de makers van de toestellen interessanter. Dit weegt ook mee.

https://www.dronekiezer.nl/drones/

Kies voor een systeembeheerder in omgeving Dordrecht en ontvang een oplossing op maat

Ervaart u bepaalde problemen binnen de ICT en weet u niet precies hoe deze opgelost moeten worden? Door een systeembeheerder nabij Dordrecht in te schakelen, worden problemen snel herkend en opgelost. OMNIS-it is gevestigd in Nieuw-Lekkerland. Deze specialist kan onder andere worden ingeschakeld voor het dagelijkse onderhoud en beheer van uw ICT-omgeving. Elke organisatie is anders en heeft daarom ook een oplossing nodig die goed past bij de huidige situatie en behoeften van het bedrijf. Met een oplossing op maat zorgt deze systeembeheerder dat uw ICT-omgeving optimaal werkt.

Besteed uw complete systeembeheer uit aan een specialist

Lukt het niet om de bijlagen in uw ontvangen e-mails te downloaden? Of heeft u verbindingsproblemen met uw internet? Natuurlijk zijn er nog veel andere ICT-problemen waar u tegenaan kan lopen. U wilt natuurlijk niet te veel hinder ondervinden en uw dagelijkse werkzaamheden gewoon blijven oppakken. Daarom is het aan te raden om de specialisten van OMNIS-it in te schakelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw huidige situatie inventariseren door deze systeembeheerder nabij Dordrecht en krijg een overzicht van alle aangeboden diensten. U weet zeker dat de volgende zaken op orde zijn wanneer u het systeembeheer van uw bedrijf in zijn geheel uitbesteedt:

  • Altijd voldoende opslagruimte
  • Systemen zijn up-to-date
  • Bestanden worden veilig opgeslagen
  • Storingen zijn slechts van korte duur en worden snel verholpen

Deze specialist gaat niet alleen preventief maar ook oplossingsgericht aan de slag. Zij helpen graag mee aan de optimale werking van uw digitale voorzieningen.

Kies voor een optimale werking van uw ICT-omgeving

Wanneer u contact opneemt met OMNIS-it, wordt eerst een kennismakingsgesprek ingepland. In dit gesprek worden alle mogelijkheden besproken zodat uw ICT-systemen een optimale werking krijgen. Na het in kaart brengen van uw wensen en behoeften, wordt een oplossing op maat aangeboden. Kies voor ondersteuning van deze professionele systeembeheerder uit regio Dordrecht en laat uw ICT-omgeving optimaal werken.

http://omnis-it.nl/

Een prachtige Loewe Bild tv kopen bij Morelisse

Heeft u interesse in een luxueuze tv, eentje van het hogere segment? Eentje waar u het liefst dag en nacht naar kijkt? Mogelijk is de Bild serie van Loewe iets voor u. De Bild serie van Loewe biedt voor ieder iets. Loewe AG is de moedervennootschap van het Duitse Loewe-concern. Opgericht in Berlijn, in het jaar 1923. In het lange bestaan heeft Loewe erg veel ervaring opgebouwd in het ontwerpen en bouwen van tv’s. Bij Morelisse in Amersfoort kunt u de Loewe Bild serie van bestellen of bekijken in de sfeervol ingerichte en huiselijk ogende winkel. Morelisse biedt voor iedereen de juiste Loewe tv.

De serie Bild

De Loewe serie Bild heeft een tijdloze moderne uitstraling, een innovatief design en een esthetisch en consequent opgerichte bouw. De serie beheert een minimale beeldkwaliteit van een Full HD-Display en past bij elk interieur. De Loewe Bild tv’s zijn geschikt voor de woonkamer, werkplek/kamer en de slaapkamer.

Loewe Bild 1, 32 inch: mooi en betaalbaar

De Loewe Bild 1 Full HD heeft een typisch Loewe design. Dit model heeft het gebruiksgemak en haarscherpe beeldkwaliteit meegekregen die Loewe bekend heeft gemaakt. De bediening van dit model is helder gestructureerd. U kunt gemakkelijk opnames, zenders, apps en externe bronnen gemakkelijk beheren en opslaan. Bij Morelisse wordt de Loewe Bild 1 standaard geleverd met een standaard tavelvoet. Wilt u de tv aan de muur is er ook altijd de mogelijkheid om deze aan de muurwand te instaleren. Het mooie van Loewe Bild 1 is, is dat hij erg betaalbaar is en daardoor voor iedereen binnen handbereik ligt!

Loewe Bild 9

Aan de andere kant van het spectrum van de Bild serie bevindt zich de Loewe Bild 9 OLED in 55 en 65 inch. Een werkelijkwaar prachtige tv uit het hogere prijssegment en van high end kwaliteit. Ook wel ‘’de mooste oled tv ooit gemaakt in de geschiedenis’’ genoemd. Niet alleen is de kwaliteit van het beeld perfect, de tv is ook hoogwaardig van design. Kortom, zeer interessant om eens

Andere Loewe Bild modellen

Tussen deze twee uiterste, bevinden zich nog tal van andere prachtige modellen, bijvoorbeeld de Bild 3, 4, 5 en 7. Allen van de prachtige kwaliteit die we gewend zijn van Loewe, maar de één nog hoogwaardiger dan de ander.

Heeft u interesse om een Loewe Bild tv’s in het echt te ervaren? U kunt bij Morelisse in Amersfoort terecht voor een van deze modellen. De winkel is huiselijk ingericht, zodat u perfect ervaart hoe het model in uw huis past. Heerlijk, onder het genot van een kop koffie. Online en in de winkel wordt u uitstekend geholpen in het maken van uw keus. Wij wensen u veel kijkplezier!

Website bezoeken

Bij defensie, de bouw en de brandweer is een industriële laptop onmisbaar

Werkt u in de bouw of bent u brandweer? Het is dan belangrijk dat u beschikt over een industriële tablet of een laptop die tegen een stootje kan. Deze laptops en tablets werken zelfs uitstekend onder de zwaarste omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan schokken, water, stof en ander soort vuil. De industriële laptop en tablet beschikt over de nieuwste technologieën waardoor u altijd kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit. Maar waar kunt u deze speciale laptops nu het beste kopen? Bij Fieldworks Direct B.V. natuurlijk! Zij behoren tot een van de belangrijkste leveranciers van volledig en semi-robuuste notebooks, tablets en voertuig PC-systemen. Het gehele assortiment vindt u online.

Een industriële laptop of tablet beschikbaar in verschillende soorten en maten

U kunt een industriële tablet kopen bij Fieldworks Direct B.V. Dit bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van industriële laptops en tablets. Binnen het uitgebreide assortiment vindt u verschillende apparaten zoals Embedded Computers, Single Board Computers, Digital Signage Systemen, Industriële Communicatie Oplossingen, Netwerk Systemen en Panel Computers met aanraakscherm. Weet u niet precies welke industriële laptop of tablet het meest geschikt is voor uw werkveld? Neem gerust contact op met de specialist. Het team is zeer creatief, flexibel, betrokken en weet u wensen te vertalen naar een product dat hier volledig aan voldoet. Benieuwd? De klantenservice is elke werkdag van 08:30 tot 17:30 uur beschikbaar.

Een industriële laptop die voldoet aan internationale criteria

Als u een industriële laptop aanschaft bij Fieldworks Direct B.V. weet u zeker dat deze voldoet aan belangrijke criteria zoals de MIL-STD 810G, IP-ratings (IP54 en IP65) en de MIL-STD 461E/F. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor defensie, wetshandhaving, openbare veiligheid, field service, olie- en gasindustrie, transport en overige mobiele werknemers. Waar u ook bent, u kunt altijd rekenen op de hoogwaardige kwaliteit van een industriële laptop of tablet. Zelfs wanneer u zich in de meest zware omstandigheden bevindt. Zo kunt u altijd en overal uw werk uitstekend uitvoeren. Ideaal wanneer u veel onderweg bent of elke keer op een andere locatie werkzaam bent. Vraag vandaag nog een offerte aan.

HP laptops met vele functionaliteiten: welke past het beste bij uw wensen?

De keuze is ruim wanneer het gaat om het kopen van een laptop. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een laptop van het merk HP. Electrocorner.nl denkt graag met u mee. In deze webshop vindt u een groot aanbod van HP laptops. Maar welke laptop moet u kopen? Hiervoor gebruikt u de speciale ‘shop by’ filter. Deze sorteert alle computers op grond van specifieke wensen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een laptop met een groot scherm, dan geeft u dat in de filter aan. Vervolgens ziet u direct welke computer aan uw eisen voldoet en wat deze kost. Electrocorner.nl heeft een hoop interessante aanbiedingen speciaal voor u!

Online kunt u een laptop, tablet of desktop kopen

Wellicht werkt u op uw werk ook al steeds meer in online omgevingen. Heel logisch, want ontwikkelingen staan niet stil. Met een vaste computer bent u gebonden aan één plek. Dit gebruikt men nog vaak op kantoor. Toch zijn diverse bedrijven overgestapt op andere middelen. Zo is er een groot voordeel wanneer u een laptop gaat kopen. Op die manier bent u in staat om overal uw werk te doen. Bij Electrocorner.nl heeft u de keuze uit verschillende HP laptops. Een andere optie is de aanschaf van een tablet. Ook hiervoor kunt u terecht bij een onlinespecialist als Elektrocorner.nl. Deze webshop voorziet u van de informatie die u nodig heeft bij uw nieuwe aankoop.

Uw laptop kunt u online kopen in een webshop

Wilt u een laptop kopen? Bij een specialist vindt u altijd de geschikte computer voor uw specifieke werkzaamheden. Heeft u hem nodig voor werk of op school? Steeds meer werkplaatsen bieden medewerkers de gelegenheid om thuis te werken. Daarnaast werken veel studenten tijdens colleges aantekeningen uit. In beide situaties is het gebruik van een laptop een uitstekend idee. Bij Electrocorner.nl vindt u alles op het gebied van laptops en tablets tot aan desktops en monitoren. Zo heeft deze online webshop een groot assortiment met diverse HP laptops. Het is tegenwoordig ook steeds veiliger om online elektronica te kopen. Voor een specialist op het gebied van laptops en computers schakelt u Elektrocorner.nl in.

Laat uw analoge tachograaf snel en kundig repareren

Iedere bus- of vrachtwagenchauffeur is verplicht om een analoge tachograaf te bezitten in het voertuig. Met dit apparaat houdt u bij hoeveel u rijdt en vooral hoeveel rust u houdt. Dit is verplicht om bij te houden en u dient tot 28 dagen terug de schijven te kunnen laten zien. U begrijpt dus dat het erg belangrijk is om de analoge tachograaf zo snel mogelijk te laten repareren door een erkend bedrijf. Tacho Webshop is dit erkende bedrijf. De ervaren monteurs van dit bedrijf zorgen ervoor dat de tachograaf al binnen een week weer is gerepareerd, zodat u altijd voldoet aan de gestelde eisen.

Ontvang de beste service als u uw analoge tachograaf laat repareren

Wilt u uw analoge tachograaf laten repareren? Dit moet dan snel en goed gebeuren. U wilt er immers zo lang mogelijk mee vooruit kunnen, zonder dat u uw tachograaf lang moet missen. Ga daarom naar een specialist als Tacho Webshop. Met jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis van de verschillende tachografen, weet u zeker dat die van u zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Ze garanderen u zelfs reparatie binnen één week. Zelfs als blijkt dat de analoge tachograaf niet meer te repareren is, bent u bij deze specialist aan het juiste adres. Zij voorzien u graag van een nieuwe digitale of analoge tachograaf, zodat u weer onbezorgd uw bus, binnenvaartschip of vrachtwagen kunt besturen.

Voorkom boetes door te kiezen voor een analoge tachograaf

U moet als bestuurder van een bus vrachtwagen of binnenvaartschip altijd verantwoording kunnen afleggen over uw rusttijden. Dit is belangrijk voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van mede (water)weggebruikers. Het bijhouden van uw werktijden doet u doormiddel van een analoge tachograaf. Met een analoge tachograaf houdt u precies bij hoeveel u stilstaat door middel van schijven. Met deze schijven kunt u verantwoording afleggen wanneer hiernaar gevraagd wordt, zodat u boetes voorkomt. Bij een specialist als Tacho Webshop schaft u eenvoudig een nieuwe tachograaf aan, maar hier bent u ook aan het juiste adres voor het repareren van de tachograaf als deze stuk gaat.

Hoe cruciaal is het om uw wasdroger snel te laten repareren?

Hoe cruciaal is het om uw wasdroger snel te laten repareren?

Wasdroger reparatie

Gebroken drogers kunnen frustrerend zijn

Er zijn tegenwoordig veel huishoudelijke apparaten beschikbaar in de markt. Geen enkele familie zal blij zijn om te ontdekken dat hun droger helemaal niet meer werkt of niet voldoende warmte produceert. In de drukke wereld van deze tijd is het gebruik van een droger die niet genoeg warmte genereert frustrerend en vervelend. Het verbruikt niet alleen je tijd, het laat je kleding ook ruiken door verkeerd drogen. Dit maakt het cruciaal dat u uw droger snel kunt repareren wanneer deze beschadigd raakt.

Er zijn veel onderdelen in een droger die essentieel zijn om het goed te laten werken en als een van die onderdelen niet meer werkt of gewoon stopt met werken, kan het een hobbel in je routine veroorzaken. Veel mensen denken dat het nodig is om gewoon een nieuwe droger te kopen, maar veel mensen hebben het geld ook niet altijd direct beschikbaar, dus het beste is om een ​​reparatiespecialist te bellen. Witgoed reparatie biedt de mogelijkheid om een ​​alternatief te vinden voor het uitgeven van geld aan een nieuw apparaat en op te slaan door alleen maar een reparatie te regelen en een oplossing voor het probleem te vinden.

Witgoed reparatie begrijpt dat wanneer iets als een droger niet werkt, uw hele leven kan worden verstoord. Daarom zijn we trots om langere werktijden aan te bieden, die u helpen met uw droogproblemen van 8:00 tot 18:00 uur, van maandag tot en met zaterdag. Bij de meeste gelegenheden bieden we dezelfde dag service aan en zal uw droger binnen de kortste keren operationeel zijn. Dat is wat ons onderscheidt van andere reparatiebedrijven.

We hebben verschillende ervaren en deskundige reparatiemonteurs voor drogers om u te helpen bij het oplossen van uw droger problemen. Deze technici zijn gekwalificeerd om met huishoudelijke drogers van elke leeftijd, elk merk of model te werken. Wij zijn trots op het leveren van een kwaliteit en snelle service voor uw reparatiebehoeften van uw droger. Als u moeite heeft om uw droger gerelateerde problemen op te lossen, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

 

Veelvoorkomende problemen met drogers

Soms is een kapotte droger iets dat je alleen aan kunt. Door deze paar items te controleren voordat u een serviceaanvraag plaatst, kunt u tijd en geld besparen. We moedigen u aan om ons onmiddellijk te bellen op 0686360040 als geen van deze items het probleem met uw droger kan verhelpen.

Controleer stroomonderbreker: soms zorgt een droger ervoor dat het circuit knalt zonder dat u het ooit merkt. Als uw droger niet plotseling wordt ingeschakeld, controleert u of deze nog is aangesloten en of de stroomonderbreker is ingeschakeld.

Controleer Lint opvangbak: Als uw pluizenfilter vol is, krijgt u geen goede luchtstroom in de machine en drogen uw kleding niet uit. Als uw pluizenfilter schoon is, steekt u een lange borstel in de pluizenafscheider, zoals een lange steelflesborstel, en ziet u of er pluizen vastzitten aan de onderkant. Eenmaal verwijderd, zou uw droger moeten beginnen te werken zoals het hoort.

Controleer luchtslang: als uw pluizenfilter wordt schoongemaakt en de droger nog steeds niet effectief kleding droogt, controleer dan uw luchtslang. Vaak zullen zich pluizen in de slang ophopen, waardoor uw droger niet goed werkt.

Controleer buitenventilatie: dit is vooral belangrijk als u in een gebied met hoge luchtvochtigheid woont. Pluis kan vast komen te zitten aan de flappen op de ventilatieopening en het te zwaar maken om te openen. Dit blokkeert de luchtstroom en zorgt ervoor dat uw eenheid kleding niet effectief kan drogen.

Controleer de inhoud: als u een hard bonzend geluid of rammel hoort, kan het iets zijn dat u in de droger hebt geplaatst. Soms worden grote ladingen “gebobbeld” en stuiteren ze rond in de droger, in plaats van te scheiden en drogen. Als dit niet het geval is, schakelt u de wasdroger uit en belt u de reparatie-experts van het apparaat voor assistentie.

Controleer de inhoud: Als er een vieze geur uit uw droger komt, bestaat de mogelijkheid dat de items in uw apparaat mogelijk niet droger-proof zijn. Plaats nooit voorwerpen in een droger met ontvlambare vloeistoffen of niet grondig gereinigd zijn. Sommige soorten kunststoffen, waaronder piepschuim en andere chemische materialen, mogen nooit in de droger worden geplaatst.

Komt u er helemaal niet uit, dan belt u met de witgoed expert. Wij komen snel ter plekke en veelal kan het probleem met uw wasdroger direct verholpen worden.

Website bezoeken

De IP camera van Hikvision houdt uw pand 24/7 in de gaten

Het is belangrijk dat u investeert in de beveiliging van uw pand. U wilt toch ook niet dat ongewenste gasten uw pand zomaar kunnen betreden? Daarom kiest u voor een Hikvision camera. Mocht er iets gebeuren dan kunt u altijd zien wat er gebeurd is. De beelden worden opgeslagen op een recorder zodat u deze ook aan kan dragen als bewijs voor de verzekering. Maar wat nu bij een storing? Beelden worden niet opgeslagen, en de kwaliteit van de beelden is zo slecht dat uw verzekering ze niet accepteert? Daar hoeft u zich met een Hikvision IP camera van IPcam-shop.nl geen zorgen om te maken. U kunt overal waar u maar bent inloggen in uw camerasysteem en via een live feed uw pand in de gaten houden. Omdat het beeld via uw internetverbinding wordt verzonden is het bovendien veel scherper.

Eenvoudig te installeren beveiligingscamera nodig? Dan is de Hikvision echt iets voor u!

Is het ook lang geleden dat u een beveiligingssysteem heeft geplaatst bij uw pand? Zware camera’s ophangen, kabels doortrekken en vervolgens aansluiten op een recorder. En dat voor een beeld dat zelfs op goede dagen niet al te best is. Wist u dat het ook makkelijker kan? Een Hikvision IP camera heeft u in een handomdraai geïnstalleerd. Geen logge camerasystemen meer met onhandige kabels, of een beeld met enkel grove pixels. Maar een haarscherp beeld, afkomstig van een compact, maar zeer efficiënt camerasysteem. En dat allemaal voor de laagste prijs wanneer u bestelt bij IPcam-shop.nl.

De Hikvision IP camera eenvoudig verbinden met Wi-Fi

U heeft misschien wel gemerkt dat de vraag naar beveiligingscamera’s toe blijft nemen. Hier zijn dan ook een aantal redenen voor. Het signaal wordt sneller verstuurd, het systeem is eenvoudig te installeren, en het beeld is scherper dan bij de meeste CCTV camera’s. Bovendien verbindt u een Hikvision IP camera via uw eigen Wi-Fi netwerk. Dat maakt het mogelijk om overal toegang tot uw feed te krijgen, waar u zich ook bevindt. Zo houdt u altijd een oogje in het zeil. Waar u een dergelijke camera koopt? Bij IPcam-shop.nl natuurlijk, uw online specialist in camera’s, recorders en netwerkproducten.

Haal alles uit uw domotica door een Fibaro Home Center

Als u een investering doet, wilt u dat dit goed zit. Dit geldt ook voor al uw producten op het gebied van domotica. Ga daarom voor een Fibaro Home Center, zoals de toonaangevende Z-Wave gateway. Dit product bezorgt u werkelijk een totaalbeleving. Dat heeft te maken met de bijzondere software die het Fibaro Home Center met zich meebrengt. Deze software is beschermd met maar liefst 12 verschillende patenten en is daarmee uniek in de wereld van domotica. Wilt u ook uw gehele huis aansturen vanuit uw mobiele telefoon? Genieten van gemak en rust? Bestel uw Fibaro Home Center dan vandaag nog. Dit kan bijvoorbeeld bij de webshop Domotica Shop. Bij dit bedrijf kunt u tevens terecht voor een antwoord op al uw vragen op het gebied van domotica.

Het gevoel dat u iets vergeten bent? Verleden tijd met een Fibaro Home Center

U bent wakker aan het worden in de trein of auto naar uw werk. Het is spits en u komt amper vooruit. Opeens schrikt u wakker: u bent vergeten een aantal lichten uit te schakelen. Gaat u terug om het licht uit te schakelen? Of laat u het de hele dag branden? Wanneer u in het bezit bent van een Fibaro Home Center hoeft het geen van beiden. Via een handige app bedient u uw woning gewoon vanaf een afstand. Met slechts een druk op de knop zet u de lichten uit of laat u het rolgordijn naar beneden zakken. En dat is nog maar het begin van de wondere wereld van domotica die het Fibaro Home Center mogelijk maakt. In de webshop van Domotica Shop bestelt u alles wat er momenteel verkrijgbaar is op het gebied van domotica. Maakt u het zichzelf gemakkelijk door domotica te (laten) installeren in uw woning?  

Met een Fibaro Home Center haalt u een kwaliteitsproduct in huis

U hoeft maar te kijken naar het Fibaro Home Center om te zien dat dit een product van hoge kwaliteit is. Zo heeft het product een exclusieve aluminium behuizing. Dit zorgt in de eerste plaats voor een nette en degelijke uitstraling, maar biedt ook optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf. Het uiterlijk is slechts een voordeel dat het Fibaro Home Center met zich meebrengt. Ook is het systeem eenvoudig te installeren, beschikt het over een slimme, zelf in te delen software en is er een goede communicatie tussen het systeem en uw pc of smartphone. Bent u al overtuigd om een Fibaro Home Center te gaan aanschaffen voor in uw woning? Dan is het aan te raden het assortiment van Domotica Shop eens te bekijken. Hier vindt u alles wat u nodig heeft als het om domotica gaat.