Een elektrische boiler kopen?

Een elektrische boiler kopen?

Ruim 10 jaar is elektrischeboiler.eu een begrip in en rond de Benelux. Dankzij eigen import is het voor hen mogelijk A-Klasse merken leveren tegen groothandelsprijzen. Installateurs, particulieren, projectontwikkelaars en andere instanties iedereen is van harte welkom bij elektrischeboiler.eu. Zoek je dus een elektrische boiler, warmtepomp boiler, elektrische cv ketel, elektrische kachel of misschien een anti- kalk systeem, neem eens een kijkje op deze overzichtelijke website en laat je verbazen door de lage prijzen en het ruime aanbod.

Ze kunnen producten snel leveren en alles uit eigen voorraad. Bestel voor 16.00 uur, dan heb je je spullen de volgende werkdag in huis. Maar je kunt natuurlijk ook online te bestellen en dezelfde dag nog afhalen op het depot in Heiloo. 

Wil je de producten liever eerst zien? Dat kan ook. De showroom is op werkdagen geopend tussen 09.00 en 17.00 uur.


Ervaring

Door de jarenlange expertise weten ze bij elektrische boiler exact wat je zoekt en het assortiment is erop ingericht dat er voor elke situatie wel een pasklare oplossing is.

De bekendste merken die ze verkopen zijn o.a. de A-Klasse merken; Wesen, Ariston, DAT, Nofer-Aparici en Wijas. Door de nauwe samenwerking met deze fabrikanten is de kwaliteit altijd goed te waarborgen en kennen ze alle ins & outs van elk product, geen vraag die onbeantwoord blijft bij elektrischeboiler.eu. 

 

 

 

Experts

De producten in het assortiment bij elektrischeboiler.eu worden uitvoerig geselecteerd en bestudeerd de aanwezige experts en deze experts worden doorlopend getraind om je zo goed mogelijk verder te kunnen helpen en zo de juiste keuze voor jouw persoonlijke situatie te maken.

De informatie op de website is zo uitgebreid mogelijk en ze hebben geprobeerd een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van elk product om het jou nog makkelijker te maken. 

 

Kom je er nog steeds niet uit en wil je liever persoonlijk advies, dan kan je uiteraard 24/7 mailen en zijn ze op werkdagen altijd telefonisch te bereiken of kom gewoon eens langs in de showroom te Heiloo.

https://elektrischeboiler.eu/

Plaatsing Van Een Waterontharder, Wat Is De Meest Geschikte

Tijd of volume gestuurd? Vroeger waren alle waterontharders “tijd gestuurd”, dat houdt in dat, ook al is de ionenwisselaar nog niet verzadigd met kalk, na een vast ingesteld aantal dagen de regeneratie plaatsvond. Tegenwoordig zijn haast alle waterontharders “volume gestuurd”. Bij de volume gestuurde modellen wordt het volume van het ontharde water gemeten. www.water-ontharder.nl.

De tijd gestuurd modellen kan je voor particulier gebruik beter mijden vinden wij. Het bespaart je onnodig regenereren dus spoelwater en zout. Meer informatie is te lezen in dit artikel. Nat of droog zoutvat? Voor het regenereren heeft de waterontharder zout nodig. Die bevindt zich in een voorraadvat. Sommige modellen laten vlak voor het regenereren een laagje water in dit zoutvat lopen en zuigen dit na een aantal minuten weer op om daarmee de ionenwisselaar te spoelen.

Waterontharder Zout

Andere waterontharders laten een klein laagje water juist na de regeneratie in het zoutvat lopen. Dan heeft het alle tijd om een deel van het zout op te lossen. Bij de volgende regeneratie wordt dit zoute water opgezogen en gebruikt voor het doorspoelen. Dit is wat een “nat zoutvat” wordt genoemd.

Er lijkt een lichte voorkeur te bestaan voor een droog zoutvat maar dit zal voor weinigen een harde eis zijn bij de aanschaf. Het belangrijkste argument voor een droog zoutvat is dat de kans op een zoutklomp (ook wel zoutophoping, zoutkoek, zoutkorst of zoutbrug) het geringst is. Mocht je hier eens last van hebben dan is dit eenvoudig op te lossen, door even met een houten stok in het samengeklonterde zout te porren.

Waterontharder Reiniger

Resthardheid regelaar De meeste, maar niet alle waterontharders beschikken over een resthardheid regelaar. Met deze regelaar, ook wel mengventiel genoemd, ben je in staat de hardheid van het ontharde water in te stellen. Je zal denken, dat is vreemd, je koopt toch een waterontharder om alle kalk uit het water te laten halen en dan ga je toch niet achteraf dit water mengen met normaal leidingwater waardoor er toch weer wat kalk in het behandelde water zit? Dat lijkt vreemd maar er zijn argumenten om toch niet al het water te ontharden.

Er zit dan een klein draaiknopje waar je in hele kleine stapjes de hardheid kan instellen. Sommige modellen hebben zo’n mengventiel niet en dan biedt de leverancier een mengventiel aan wat feitelijk een bypass kraan is. Dat vinden wij veel te grof. Daarnaast, als je een keer de bypass wil gebruiken dan ben je de “stand” kwijt van je “mengverhouding” en moet je nadien weer dit precies gaan instellen.

Waterontharder Zonder Zout Of Onderhoud

Voordelen waterontharder Evident, je hebt geen last meer van kalkaanslag. Sterker nog, de bestaande kalkaanslag zal door het ontharde water verdwijnen. Je zal ook veel minder zeep, shampoo en wasverzachter gaan gebruiken. Om maar te zwijgen van de tijd die je bespaart doordat je niet meer kalkresten hoeft te verwijderen.

Het grootste voordeel echter onttrekt zich aan je gezichtsveld. In boilers, quooker, cv-ketels, koffieautomaten en espresso apparaten zal de kalkaanslag die zich in het verleden heeft vastgezet op het verwarmingselement door gebruik van onthard water langzaam verdwijnen. Deze kalk (ketelsteen) vormt voor de warmte een isolator. Hierdoor had je veel meer energie nodig om water te verwarmen.

Waterontharder Fabel

Dit “onzichtbare voordeel” zal het meeste geld gaan besparen en niet het verminderde verbruik van zeep, shampoo en dergelijke. Een waterontharder levert dus ook nog een positieve bijdrage aan het milieu. Nadelen waterontharder Een waterontharder (met ionenwisselaar) zal zo’n eens in de week moeten regenereren en daarbij gebruikt hij onthardingszout.

Dat kost geen vermogen maar het is wel iets om rekening mee te houden. Wij vinden de prijs niet het aller vervelendste maar het “in de weg staan” van het voorraadje zoutzakken. Want meestal zijn dit zakken van 25 kg. Sommige waterontharders maken gebruik van “blokken zout”. Die zijn een heel stuk lichter en laten zich makkelijk inbrengen.

Waterontharder Waar Plaatsen

Een waterontharder heeft onderhoud nodig. Eens per jaar is aan te bevelen maar je moet zeker het niet verder uitstellen dan eens in de twee jaar. Naast de algehele controle op de werking van het apparaat wordt de bak met de zoutvoorraad schoongemaakt en wordt de ionenwisselaar(s) met een speciaal middel gedesinfecteerd.

Let er wel op wat je voor dit zout moet betalen want soms zijn dit niet de scherpste prijzen. Een waterontharder zal tijdens het regenereren geluid produceren. Als zoiets in de nacht gebeurt en hij staat niet ver weg van je slaapkamer dan kan je daar mogelijk wakker van worden.

Waterontharder Hornbach

Een waterontharder gebruikt tijdens het regenereren spoelwater. Hoeveel spoelwater wordt gebruikt is sterk afhankelijk van het model. Soms is dit beperkt tot 18 liter per keer maar sommige modellen verbruiken meer dan 100 liter. Het water uit een waterontharder bevat iets meer natrium dan gewoon leidingwater. Heb je last van een verhoogde bloeddruk dan kan dit een punt van zorg zijn.

Een alternatief is gebruik van regeneratiezout op basis van kaliumchloride, maar dit is erg lastig verkrijgbaar én duurder in gebruik. Plantjes binnen en buiten zijn niet dol op natrium. Ze gaan niet meteen dood maar als je het consequent zou gebruiken is dat niet zo goed. Daarom wordt geadviseerd om bijvoorbeeld één kraan, bijvoorbeeld een buitenkraantje, niet aan te sluiten op de waterontharder.

Waterontharder Systeem

Een waterontharder is milieu belastend. Dat zit hem vooral in het gebruik van het regeneratiezout en de lozing van de kalk en andere stoffen op het riool tijdens het spoelen. Verder lezen Lees eens de vragen die andere bezoekers hebben gesteld, ga naar de kieswijzer waterontharders of kijk in het overzicht van artikelen die we geschreven hebben.

Talloze bedrijven adverteren op internet en televisie met waterontharders. Hun claim? Die heeft u nodig want door kalk gaan uw apparaten kapot, en is uw energierekening hoger. Maar klopt dat wel? En welke waterontharders werken het beste? “Waar blijft de kalk?” Een van de bedrijven die adverteert voor een waterontharder is het bedrijf 24Man waterontharder.

Ontkalking Met Waterontharder – Geldbesparing – Duurzaam

 

Forumgebruiker AJJ vraagt zich af hoe een magneet kalk uit water kan halen (www.energie-vergelijken.net). “Waar blijft de kalk dan?” Verschillende types waterontharders Er zijn verschillende types waterontharders. Het door consumenten meest gebruikte type werkt als ionenwisselaar. De ontharder haalt de kalk- en magnesiumdeeltjes uit het water en vervangt die voor natrium.

De kalk hecht zich aan de hars en daarom moet het apparaat zichzelf regelmatig schoonmaken. Dit gebeurt met zout water dat na het schoonmaken het riool in stroomt. Een ander type is een waterontharder die werkt door osmose. Deze stuurt het leidingwater door een membraan. Dit filtert het water van zouten, mineralen, virussen en bacteriën.

Waterontharder Magneet Praxis

Ook filteren de apparaten maar kleine beetjes water tegelijk. De magnetische waterontharders zoals de Amfa4000 werken met magnetische straling. Volgens de bedrijven die deze apparaten verkopen zorgt de magneet ervoor dat de kalk en de magnesium aan elkaar binden. Hierdoor zou het minder snel vast blijven kleven aan uw leidingen of verwarmingselement.

Welke waterontharder is effectief? Van deze drie soorten waterontharders is het type dat werkt via osmose het meest effectief. Maar, voor de gewone consument werkt het te effectief. Bijna alle mineralen verdwijnen uit het water. Water zonder mineralen is niet gezond om te drinken, want u heeft mineralen als calcium, en magnesium hard nodig.

Waterontharder Voor Thuis

Als u zich met te zacht water wast, spoelt zeep minder makkelijk van uw huid, en droogt uw huid uit. Ook wordt de zuurgraad van te zacht water minder stabiel, en dat kan leidingen aantasten, of uw servies in de vaatwasser beschadigen. Deze risico’s zijn klein. Er is weinig kans dat er echt iets mis gaat door te zacht water.

Er is geen wetenschappelijk bewijs voor de werking en die is ook niet logisch te verklaren. Ionenwisselaar werkt wel Een waterontharder die de juiste waterzachtheid bereikt voor consumenten, is de ionenwisselaar. Door het vervangen van kalk door natrium blijft het water de juiste zuurgraad houden. Een goede optie als u per se het leidingwater wilt ontharden, maar is dat wel nodig? Is een waterontharder nodig? Het water in de Nederlandse leidingen heeft al de juiste hardheid.

Waterontharder Amfa 4000 Radar

Maar het water dat waterleidingbedrijven leveren is meestal veel zachter. De hardheid van het water zit vaak net boven de minimale wettelijke eis van 5,6 ºd, H. Het water van bijvoorbeeld Oasen heeft een hardheid tussen de 7 en 10 ºd, H. Dit water nog eens ontharden levert u weinig voordeel op.

Welk bedrijf het water verzorgt voor uw omgeving kunt u zien op deze Wikipedia-pagina. Waterontharder aanschaffen bespaart geen geld Volgens de Consumentenbond klopt de claim dat u door de aanschaf van een waterontharder geld bespaart dan ook niet. Het is zo dat een verwarmingselement met kalk meer stroom nodig heeft dan een verwarmingselement zonder.

Waterontharder Plaatsen

En ja, apparaten kunnen kapot gaan door kalk. Maar omdat de hoeveelheid kalk in ons drinkwater meevalt, heeft het defect meestal een andere oorzaak. Bovendien zijn er veel goedkopere manieren om uw apparaten tegen kalk te beschermen. Bijvoorbeeld door te wassen op een lagere temperatuur en door regelmatig schoon te maken met azijn.

Strenger dan de regels waaraan de bedrijven die waterontharders maken zich moeten houden. In een filter kunnen bacteriën groeien. Onderhoud van de waterontharder is daarom erg belangrijk. En dat kost tijd of geld. Een waterleidingbedrijf controleert de waterkwaliteit continu. Een waterontharderverkoper doet dat niet. U zit dus veilig zonder zo’n apparaat.

Website laten maken?

vanStijl is een WordPress-websiteontwikkelingsbedrijf dat honderden aangepaste, op WordPress gebaseerde websites heeft ontworpen en ontwikkeld. We hebben unieke aangepaste thema’s, met de hand gecodeerde krachtige plug-ins gemaakt en enkele van de best ogende en functionerende WordPress-websites uitgegeven die er zijn.

We zijn een webontwikkelaar zonder handboeien, wat betekent dat we geloven dat uw website van u is en we beloven dat we de toegang tot uw websitebeheerder nooit zullen blokkeren als u deze nodig hebt. Met onze servicepakketten reageert ons klantenserviceteam altijd snel op uw verzoeken – we reageren bijna altijd op dezelfde dag tijdens reguliere kantooruren (MST), dus er zijn geen dagen, weken of maanden wachten op ons om kritisch te zijn wijzigingen in uw website.

We bouwen professionele websites met WordPress

vanStijl ontwikkelt dagelijks websites die profiteren van de content management kracht die WordPress te bieden heeft. Onze webdesigndiensten van WordPress hebben een volledige reikwijdte en raken bijna elke branche in een of andere vorm. Laat een professionele website maken.

We kunnen kleine websites maken (wat in feite alleen blogs zijn), maar we maken ook sites waarvan je nooit zou kunnen raden dat ze op het WordPress-platform zijn gebouwd, waardoor jij, de klant, alle voordelen hebt die het hebben van een website met WordPress biedt .

Waarom WordPress?

 

Meer dan 50% van ALLE websites die een bekend CMS gebruiken, zijn gebouwd op WordPress

Biedt 30% van de top 10 miljoen websites

WordPress- en contentmanagementsystemen hebben in het algemeen het afgelopen decennium een ​​lange weg afgelegd. Slechts een paar jaar geleden was WordPress gewoon een hulpmiddel om een ​​blog te bouwen. Tegenwoordig is WordPress het meest gebruikte en ondersteunde CMS-systeem op de markt. WordPress is niet alleen een geweldig platform voor het bouwen van blogs, maar het is ook een krachtig publicatieplatform geworden voor professionele en e-commerce websites. WordPress is ook open source, wat betekent dat onze klanten nooit opgesloten worden in een eigen platform of “geboeid” worden aan onze diensten. Dit betekent dat we de loyaliteit van onze klanten moeten verdienen door geweldige service … niet-beperkte toegang, “aangepaste” systemen voor contentbeheer of lastige contracten.

WordPress is het favoriete website-platform voor vanStijl.

Wij werken ook met:

 • Expert WordPress Webdesign Services
 • Onze WordPress-webontwerpdiensten omvatten:
 • webdesign
 • aangepaste thema-ontwikkeling
 • aangepaste plug-in ontwikkeling
 • speciale CMS-toevoegingen
 • aanvullende WP-beveiligingsmaatregelen
  automatisch bijwerken
 • volledige trainingsdemo’s voor elke site
 • en meer

Met onze professionele WordPress-oplossingen voor webontwerp kunt u uw website tot leven brengen, ongeacht grootte, stijl of type; de mogelijkheden voor content management aan het werk zetten die WordPress te bieden heeft.

We bouwen en beheren aangepaste WordPress-websites.

We weten hoe tijdrovend een website kan zijn, dus daarom zullen we al het harde werk doen en de WordPress-websites van uw bedrijf voor u beheren! U hoeft niet langer dure tarieven te betalen voor een ontwikkelaar om wijzigingen aan te brengen in uw website, omdat deze allemaal zijn opgenomen in onze zeer betaalbare websitepakketten. We zijn altijd en overal aanwezig om de online efficiëntie van uw bedrijf te helpen verbeteren.

Krijg meer omzet met een mobiele responsieve website. Waarom niet, het is gratis!

We gebruiken onze mobiele telefoons tegenwoordig voor bijna alles, net als uw klanten. Als uw website niet is gebouwd voor mobiele apparaten, kan dit betekenen dat uw klanten ergens anders naartoe gaan. We willen niet dat u zaken verliest, omdat uw website niet mobiel reageert. Daarom hebben we mobiele en tabletontwikkeling toegevoegd aan onze websitepakketten als een volledig complementaire service!

Dat klopt, gratis!

https://www.vanstijl.nl/online/website-laten-maken/
Winkelverkenner

Hoge energielabels en lage prijzen dankzij elektrische boilers van DAT

Hoge energielabels en lage prijzen dankzij elektrische boilers van DAT.

 

Op een slimmere en duurzamere manier uw water verwarmen?
De nieuwe DAT-Aparici ECO smart elektrische boilers maken het mogelijk.

De elektrische boilers van het gerenomeerde merk DAT hebben een smart controller welke de eerste zeven dagen uw verbruik meet en aan de hand van een specifiek algoritme zich zelf programmeert zo dat er zo min mogelijk energie verbruikt wordt. 

De DAT-Aparici ECO smart elektrische boiler is te koop in verschillende modellen en verschillend aantal liters; 50 liter, 75 liter en 100 liter.

Van hetzelfde merk is er nog een ander model verkrijgbaar; de DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler. Deze elektrische boiler is vooral handig op plaatsen waar niet altijd veel stroom aanwezig is.

Er kan namelijk gekozen worden voor verschillende wattages. Een 800watt een 1200watt of een 2000watt. Perfect dus voor campings, zomerhuisjes of grote projecten.

De DAT-Aparici Eficiente is net als de DAT-Aparici Eco smart een zeer energiezuinige boiler en is ook uitgerust met een SMART controller die zichzelf programmeert voor het meest gunstige verbruik.

Het verschil tussen de twee boilers zit ḿ in de vormgeving, de DAT-Aparici ECO smart is een rond model, terwijl de DAT-Aparici Eficiente een plat model is met een geringe diepte van slechts 28 cm. De boiler kan gewoon in het zicht gehangen worden door het m ooie strakke ontwerp.
De Aparichi Efficiente elektrische boiler heeft bovendien 2 tanks en in elke tank zit een eigen anode en een verwarmingselement. Dit zorgt ervoor dat minder warmte verlies is en voor een snellere opwarmtijd.

Alletwee elektrische boilers kunnen zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden.

De DAT-Aparici Eficiente is te koop in; 30, 50, 80 en 100 liter en worden compleet geleverd met ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie.

 

 

Beide boilers hebben een energielabel B.

Dus, bespaar zonder dat u in hoeft te leveren op luxe, gemak en kwaliteit.

Kijk eens op de duidelijke website van elektrischeboiler.eu voor meer informatie over deze en vele andere elektrische boilers of elektrische CV’s.

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers

Hoe zit het met de energierekening en waar moet ik op letten bij fouten?

Veel mensen proberen vat te krijgen op het besparen op hun energierekening, dat is ook wel logisch want de kosten zijn de afgelopen jaren alleen maar hoger geworden en je betaalt dit jaar al snel 300 euro meer als het jaar daarvoor. Kortom, je wil dit jaar eens goed gaan kijken naar je energierekening en het is wel zo handig om dan te weten of er wellicht fouten in de factuur van je energieleverancier zitten. Lees de volgende 3 punten om te controleren of je energierekening in orde is of dat er wellicht wat foutjes in zitten. Wil je direct weten of een overstap wellicht interessant is? Kijk dan eens op https://beste-energievergelijker.com/overstappen-energie/

Vergelijk het jaarlijkse verbruik ten opzichte van je vorige jaren

Om vat te krijgen op ongewoon extra verbruik, is een blik op de absolute cijfers van de rekening meestal niet genoeg. Veel zinvoller is de overweging van het relatieve energieverbruik ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Wetgevers hebben al lang geleden in dit verband bepaald dat nutsbedrijven niet alleen het verbruik van de net voltooide verbruiksperiode moeten aangeven, maar ook het elektriciteitsverbruik van de vorige periode als een benchmark op de factuur. Als het huidige verbruik aanzienlijk boven het vorige verbruiksniveau ligt, is er mogelijk iets mis.

Controleer de factuur op fouten en kijk na of je rekening klopt

Vaak kruipen kleine fouten in bij het lezen van de meterstanden. Ten slotte wordt de meterstand meestal zowel door een medewerker van de netwerkexploitant als door een medewerker van het hulpprogramma gelezen. In veel gevallen nemen stroomverbruikers minstens één van de twee leesdatums over, maar sturen ze zelf de meter naar het hulpprogramma.

Het kan zijn dat er wat fouten zitten in je totale verbruik qua cijfers

Omdat mensen in elk geval aan het werk zijn, kan het aantal verwarring of nummerrotators komen. Afhankelijk van waar in de tellerstand een dergelijke fout optreedt, kan deze duur zijn aan het einde van het jaar. Als een betaler voor de hand ligt, volstaat het meestal om contact op te nemen met de energieleverancier en om een ​​correctie van de rekening te vragen. Natuurlijk is het handig als tegenmetingen worden geregistreerd op de leesdag op een foto met een datumstempel.

Herbereken het jaarlijkse verbruik dat op je energierekening staat

Zelfs als technische boekhoudkundige fouten zeldzaam zijn, kan het gebeuren dat het verbruik gemeten in kilowatturen correct is, maar niet de prijs volgens de berekeningsbasis die op de factuur staat. Dit kan gemakkelijk worden gecontroleerd door de meterstand van de vorige factureringscyclus af te trekken van de meterstand tot de dag van de facturering. Om het juiste factuurbedrag te krijgen, wordt het resultaat (aantal resterende kilowatturen) nu vermenigvuldigd met de opgegeven kilowattuurprijs inclusief alle belastingen en rechten. Als de onderste regel hetzelfde is, is de factuur correct.

 

https://beste-energievergelijker.com