Website laten maken?

vanStijl is een WordPress-websiteontwikkelingsbedrijf dat honderden aangepaste, op WordPress gebaseerde websites heeft ontworpen en ontwikkeld. We hebben unieke aangepaste thema’s, met de hand gecodeerde krachtige plug-ins gemaakt en enkele van de best ogende en functionerende WordPress-websites uitgegeven die er zijn.

We zijn een webontwikkelaar zonder handboeien, wat betekent dat we geloven dat uw website van u is en we beloven dat we de toegang tot uw websitebeheerder nooit zullen blokkeren als u deze nodig hebt. Met onze servicepakketten reageert ons klantenserviceteam altijd snel op uw verzoeken – we reageren bijna altijd op dezelfde dag tijdens reguliere kantooruren (MST), dus er zijn geen dagen, weken of maanden wachten op ons om kritisch te zijn wijzigingen in uw website.

We bouwen professionele websites met WordPress

vanStijl ontwikkelt dagelijks websites die profiteren van de content management kracht die WordPress te bieden heeft. Onze webdesigndiensten van WordPress hebben een volledige reikwijdte en raken bijna elke branche in een of andere vorm. Laat een professionele website maken.

We kunnen kleine websites maken (wat in feite alleen blogs zijn), maar we maken ook sites waarvan je nooit zou kunnen raden dat ze op het WordPress-platform zijn gebouwd, waardoor jij, de klant, alle voordelen hebt die het hebben van een website met WordPress biedt .

Waarom WordPress?

 

Meer dan 50% van ALLE websites die een bekend CMS gebruiken, zijn gebouwd op WordPress

Biedt 30% van de top 10 miljoen websites

WordPress- en contentmanagementsystemen hebben in het algemeen het afgelopen decennium een ​​lange weg afgelegd. Slechts een paar jaar geleden was WordPress gewoon een hulpmiddel om een ​​blog te bouwen. Tegenwoordig is WordPress het meest gebruikte en ondersteunde CMS-systeem op de markt. WordPress is niet alleen een geweldig platform voor het bouwen van blogs, maar het is ook een krachtig publicatieplatform geworden voor professionele en e-commerce websites. WordPress is ook open source, wat betekent dat onze klanten nooit opgesloten worden in een eigen platform of “geboeid” worden aan onze diensten. Dit betekent dat we de loyaliteit van onze klanten moeten verdienen door geweldige service … niet-beperkte toegang, “aangepaste” systemen voor contentbeheer of lastige contracten.

WordPress is het favoriete website-platform voor vanStijl.

Wij werken ook met:

 • Expert WordPress Webdesign Services
 • Onze WordPress-webontwerpdiensten omvatten:
 • webdesign
 • aangepaste thema-ontwikkeling
 • aangepaste plug-in ontwikkeling
 • speciale CMS-toevoegingen
 • aanvullende WP-beveiligingsmaatregelen
  automatisch bijwerken
 • volledige trainingsdemo’s voor elke site
 • en meer

Met onze professionele WordPress-oplossingen voor webontwerp kunt u uw website tot leven brengen, ongeacht grootte, stijl of type; de mogelijkheden voor content management aan het werk zetten die WordPress te bieden heeft.

We bouwen en beheren aangepaste WordPress-websites.

We weten hoe tijdrovend een website kan zijn, dus daarom zullen we al het harde werk doen en de WordPress-websites van uw bedrijf voor u beheren! U hoeft niet langer dure tarieven te betalen voor een ontwikkelaar om wijzigingen aan te brengen in uw website, omdat deze allemaal zijn opgenomen in onze zeer betaalbare websitepakketten. We zijn altijd en overal aanwezig om de online efficiëntie van uw bedrijf te helpen verbeteren.

Krijg meer omzet met een mobiele responsieve website. Waarom niet, het is gratis!

We gebruiken onze mobiele telefoons tegenwoordig voor bijna alles, net als uw klanten. Als uw website niet is gebouwd voor mobiele apparaten, kan dit betekenen dat uw klanten ergens anders naartoe gaan. We willen niet dat u zaken verliest, omdat uw website niet mobiel reageert. Daarom hebben we mobiele en tabletontwikkeling toegevoegd aan onze websitepakketten als een volledig complementaire service!

Dat klopt, gratis!

https://www.vanstijl.nl/online/website-laten-maken/
Winkelverkenner

Hoge energielabels en lage prijzen dankzij elektrische boilers van DAT

Hoge energielabels en lage prijzen dankzij elektrische boilers van DAT.

 

Op een slimmere en duurzamere manier uw water verwarmen?
De nieuwe DAT-Aparici ECO smart elektrische boilers maken het mogelijk.

De elektrische boilers van het gerenomeerde merk DAT hebben een smart controller welke de eerste zeven dagen uw verbruik meet en aan de hand van een specifiek algoritme zich zelf programmeert zo dat er zo min mogelijk energie verbruikt wordt. 

De DAT-Aparici ECO smart elektrische boiler is te koop in verschillende modellen en verschillend aantal liters; 50 liter, 75 liter en 100 liter.

Van hetzelfde merk is er nog een ander model verkrijgbaar; de DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler. Deze elektrische boiler is vooral handig op plaatsen waar niet altijd veel stroom aanwezig is.

Er kan namelijk gekozen worden voor verschillende wattages. Een 800watt een 1200watt of een 2000watt. Perfect dus voor campings, zomerhuisjes of grote projecten.

De DAT-Aparici Eficiente is net als de DAT-Aparici Eco smart een zeer energiezuinige boiler en is ook uitgerust met een SMART controller die zichzelf programmeert voor het meest gunstige verbruik.

Het verschil tussen de twee boilers zit ḿ in de vormgeving, de DAT-Aparici ECO smart is een rond model, terwijl de DAT-Aparici Eficiente een plat model is met een geringe diepte van slechts 28 cm. De boiler kan gewoon in het zicht gehangen worden door het m ooie strakke ontwerp.
De Aparichi Efficiente elektrische boiler heeft bovendien 2 tanks en in elke tank zit een eigen anode en een verwarmingselement. Dit zorgt ervoor dat minder warmte verlies is en voor een snellere opwarmtijd.

Alletwee elektrische boilers kunnen zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden.

De DAT-Aparici Eficiente is te koop in; 30, 50, 80 en 100 liter en worden compleet geleverd met ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie.

 

 

Beide boilers hebben een energielabel B.

Dus, bespaar zonder dat u in hoeft te leveren op luxe, gemak en kwaliteit.

Kijk eens op de duidelijke website van elektrischeboiler.eu voor meer informatie over deze en vele andere elektrische boilers of elektrische CV’s.

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers

Hoe zit het met de energierekening en waar moet ik op letten bij fouten?

Veel mensen proberen vat te krijgen op het besparen op hun energierekening, dat is ook wel logisch want de kosten zijn de afgelopen jaren alleen maar hoger geworden en je betaalt dit jaar al snel 300 euro meer als het jaar daarvoor. Kortom, je wil dit jaar eens goed gaan kijken naar je energierekening en het is wel zo handig om dan te weten of er wellicht fouten in de factuur van je energieleverancier zitten. Lees de volgende 3 punten om te controleren of je energierekening in orde is of dat er wellicht wat foutjes in zitten. Wil je direct weten of een overstap wellicht interessant is? Kijk dan eens op https://beste-energievergelijker.com/overstappen-energie/

Vergelijk het jaarlijkse verbruik ten opzichte van je vorige jaren

Om vat te krijgen op ongewoon extra verbruik, is een blik op de absolute cijfers van de rekening meestal niet genoeg. Veel zinvoller is de overweging van het relatieve energieverbruik ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Wetgevers hebben al lang geleden in dit verband bepaald dat nutsbedrijven niet alleen het verbruik van de net voltooide verbruiksperiode moeten aangeven, maar ook het elektriciteitsverbruik van de vorige periode als een benchmark op de factuur. Als het huidige verbruik aanzienlijk boven het vorige verbruiksniveau ligt, is er mogelijk iets mis.

Controleer de factuur op fouten en kijk na of je rekening klopt

Vaak kruipen kleine fouten in bij het lezen van de meterstanden. Ten slotte wordt de meterstand meestal zowel door een medewerker van de netwerkexploitant als door een medewerker van het hulpprogramma gelezen. In veel gevallen nemen stroomverbruikers minstens één van de twee leesdatums over, maar sturen ze zelf de meter naar het hulpprogramma.

Het kan zijn dat er wat fouten zitten in je totale verbruik qua cijfers

Omdat mensen in elk geval aan het werk zijn, kan het aantal verwarring of nummerrotators komen. Afhankelijk van waar in de tellerstand een dergelijke fout optreedt, kan deze duur zijn aan het einde van het jaar. Als een betaler voor de hand ligt, volstaat het meestal om contact op te nemen met de energieleverancier en om een ​​correctie van de rekening te vragen. Natuurlijk is het handig als tegenmetingen worden geregistreerd op de leesdag op een foto met een datumstempel.

Herbereken het jaarlijkse verbruik dat op je energierekening staat

Zelfs als technische boekhoudkundige fouten zeldzaam zijn, kan het gebeuren dat het verbruik gemeten in kilowatturen correct is, maar niet de prijs volgens de berekeningsbasis die op de factuur staat. Dit kan gemakkelijk worden gecontroleerd door de meterstand van de vorige factureringscyclus af te trekken van de meterstand tot de dag van de facturering. Om het juiste factuurbedrag te krijgen, wordt het resultaat (aantal resterende kilowatturen) nu vermenigvuldigd met de opgegeven kilowattuurprijs inclusief alle belastingen en rechten. Als de onderste regel hetzelfde is, is de factuur correct.

 

https://beste-energievergelijker.com