Winkelverkenner

Premiums bedrukken met logo of tekst

Een evenement is vaak een perfecte gelegenheid om meer naamsbekendheid voor uw bedrijf te krijgen en dit kunt u nog versterken door luxe premiums te bedrukken met uw logo als weggever.  Onder de noemer premiums vindt u zowel de goedkopere uitdeelartikelen, waaronder anti-stress ballen, aanstekers en sleutelhangers, als duurdere artikelen voor de luxere gelegenheden zoals powerbanks en luxe spellen en een categorie met echte gadgets, zoals selfiesticks en telefoon gadgets. Al deze premiums kunnen voor u met uw logo of reclame slogan bedrukt worden, voor een effectieve promotie.

Bedrukte giveaways voor een grote doelgroep

Bent u op zoek naar een goedkope giveaway voor een grote doelgroep, denk dan eens aan anti stress artikelen, sleutelhangers en aanstekers. Richt uw bedrijf zich op kinderen? Daar zijn ook speciale premiums voor, in een aantrekkelijke prijsstelling, zoals de immer populaire fidget handspinner, kleurboeken en bellenblaas. Speciaal voor stadion- of sportevenementen zijn er ook verschillende giveaways, zoals stadiumkussens, glow-artikelen, evenementhanden en schmink. Al deze giveaways kunnen bedrukt worden met uw logo en zijn dankzij de prijsklasse, aantrekkelijk voor de grote oplagen weggeefartikelen, maar ook in kleinere oplagen kunnen deze artikelen gepersonaliseerd worden.

Luxe premiums

Wilt u juist luxe premiums bedrukken als relatiegeschenk? Denk dan bijvoorbeeld eens aan een bedrukt horloge met uw logo. Kies bijvoorbeeld voor een sporthorloge, als uw bedrijf gelinkt is aan een sportieve of gezondheidsbranche.  Onder de luxere weggevers vallen ook een selectie klassieke spellen, powerbanks, luxere bidons en een deken. Voor elk type evenement is dus een passende weggever te vinden.

Premiums bedrukken

Iedereen krijgt altijd graag wat gratis en zeker als het om gewaardeerde klanten gaat, is een luxe bedrukt relatiegeschenk een goede manier om de klantrelatie te onderhouden. Geef een relatiegeschenk ter ere van een nieuw contract, of nieuwe opdracht, maar ook om een nieuw kantoor, nieuw logo of huisstijl te promoten, is een bedrukt relatiegeschenk een krachtig middel. Denk naast het bedrukken van een logo, ook eens aan een pakkende tekst, of slogan. Dit blijft vaak beter in het geheugen hangen en dat is wat u wilt, als het om promotie van uw bedrijf gaat. Wilt u een groot nieuw publiek aanspreken, dan valt de keuze natuurlijk al snel op een goedkopere weggever. Ook hier is gelukkig, voor verschillende bedrijfstakken, een passend aanbod in. Zo kunt u uw bedrijf effectief promoten en meer naamsbekendheid genereren.

Winkelverkenner

Wapwinkel – Zeven winkels onder één dak

Wapwinkel is de enige Nederlandse webshop waar je zeven winkels onder één dak terugvindt. Er zijn op het internet veel niche winkels terug te vinden zoals headshops en smartshops of winkels die zich specialiseerden in laboratorium producten of vaporizers en voedingssupplementen. Maar alles bij elkaar onder één dak zie je eigenlijk nergens.

Meer dan 15 jaar online

In maart 2017 bestond Wapwinkel 15 jaar en al meteen vanaf het begin is er gekozen voor een zeer breed assortiment dat inmiddels is uitgegroeid tot zo’n 2500 producten. In de 15 jaar geschiedenis van het bedrijf is er veel productkennis opgedaan en hebben de medewerkers zich goed kunnen verdiepen in de behoefte van de klanten. Deze behoefte bleek al snel dusdanig groot dat de lokale groothandelaren niet meer voldeden en de winkel besloot om een grote reeks producten zoals bijvoorbeeld capsules zelf te gaan importeren.

Smartshop gedeelte blijft groeien

Het smartshop gedeelte van de winkel is een afdeling die alsmaar door blijft groeien. Steeds als je denkt dat alle (trip)middelen als eens zijn geprobeerd, dan is er toch ergens op aarde weer iemand die met wat nieuws komt. Ook worden bepaalde combinaties tot een succes gemaakt door de gebruikers die ook permanent op zoek zijn naar nieuwe ervaringen. In de smartshop hebben consumenten inmiddels de keuze uit 343 verschillende producten.

Capsules in iedere maat en kleur

Het zijn niet alleen de particuliere klanten die inmiddels de weg weten naar de afdeling lege capsules, maar ook therapeuten, dierenartsen, apothekers, laboratoria en universiteiten kopen graag capsules bij Wapwinkel. De capsules worden door de winkel zelf geïmporteerd van binnen Europa en voldoen aan alle strenge eisen die de EU aan een dergelijk product stelt. Het aanbod is gigantisch: capsules zijn bij Wapwinkel verkrijgbaar in de maten 000, 00, 0, 1, 2, 3, 4 en 5 als gelatine capsule (transparant of gekleurd) of als vegetarische capsules die gemaakt zijn van plantaardige cellulose en daardoor ook Halal en Kosher zijn. Maar wie een capsule zoekt voor zijn hond of kat, die kan er ook terecht. Momenteel worden er volgens de eigenaar ook veel maagzuur resistente capsules verkocht die pas in de darm in plaats van in de maag oplossen.

Steeds meer Wapwinkel producten gratis verzonden

Wapwinkel probeert de verzendkosten voor haar klanten zoveel mogelijk te beperken. Dus wanneer een product met reguliere brievenbuspost verstuurd kan worden dan kiest hun software daar automatisch voor. Klanten die voor 80 euro of meer bestellen hoeven sowieso geen verzendkosten te betalen. En alsof dat nog niet voldoende is komen steeds meer rubrieken in de winkel in aanmerking om gratis verstuurd te worden. Alle vaporizers in het assortiment, alsmede alle CBD producten die bij Wapwinkel verkrijgbaar zijn, worden gratis verstuurd.

Wapwinkel biedt je acht winkels

Alles wat je in het weekend nodig hebt is terug te vinden op de website van Wapwinkel. De winkel is onderverdeeld in acht verschillende hoofdrubrieken: headshop, smartshop, kweken, plasticshop, vaporizers, cbd, labsshop en capsules. De kans dat je er niet slaagt is vrijwel nihil en ook voor of na je aankoop beschikt de winkel over klantvriendelijke medewerkers die je graag te woord staan via het speciale ticket support systeem waar je altijd binnen 4 uur antwoord krijgt op je vragen.

Website bezoeken
Winkelverkenner

Mooie waterpijpen

Wil je een waterpijp aanschaffen om lekker te kunnen genieten met je vrienden. Dan kun je eens op onderzoek uit gaan naar wat nou een goede waterpijp is. Je hebt namelijk veel verschillende waterpijpen. Zo heb je kwalitatief hele goede maar ook wat mindere. Sommigen zijn heel mooi gemaakt met veel steentjes en andere niet. Er zijn verschillende merken die waterpijpen maken. Zo heb je bijvoorbeeld het merk Amy shisha. Dit merk is een Duits merk. Ze staan nu ongeveer 10 jaar bekend om kwalitatief goed waterpijpen. Amy deluxe is een fabrikant die waterpijpen produceert en ook accessoires. Ze hebben een grote diversiteit aan modellen. De waterpijpen worden gemaakt van de beste materialen. Zo wordt er roestvrijstaal gebruikt, kopen en zink. Deze materialen zorgen ervoor dat de kwaliteit van de waterpijp bovengemiddeld wordt. De waterpijpen worden geleverd met kliksysteem, silicone slang set en een tangetje. De prijzen van de waterpijpen kunnen oplopen tot 180 euro. Dat is wel een flinke investering. Een heel nieuw soort waterpijp is een oduman waterpijp. Dit unieke model is sinds kort op de markt. Het klassieke waterpijproken is vernieuwd. Er zijn nu vijf modellen op de markt. De oduman waterpijpen zijn heel populair omdat je er veel verschillende dingen meekunt. Zo heb je allerlei extra’s die op normale waterpijpen vaak niet zitten. Je kunt de vaas namelijk vullen met vers fruit voor een bijzondere rookervaring. Ook is het een prachtige waterpijp om te zien. Dit heeft hij te danken aan de ingebouwde ledverlichting. Dit maakt het een mooi gezicht. De waterpijp heeft een totaal ander design dat de traditionele waterpijp. Het heeft namelijk een glazen vaas. Er is gelukkig geen kwaliteit ingeleverd door dit mooie design. De onderdelen zijn gemakkelijk schoon te maken en er zit bij luxeversies een handig koffertje om de spullen in op te bergen.

Website bezoeken