Winkelverkenner

Essentiële verhuistips

 

Je gaat verhuizen, dit komt niet vaak voor in je leven. Logisch dat het nooit zal wennen. Een verhuizing neemt een hoop werk, stress en ergernissen met zich mee. Door de juiste stappen te doorlopen kun je veel stress en ergernissen voorkomen. Een goede voorbereiding is het halve werk, dit weten wij als geen ander. Het is van belang dat je op tijd begint met de planning en de juiste artikelen in huis haalt. Voor het inpakken van je spullen heb je verschillende materialen nodig die tijdens een verhuizing van essentieel belang zijn, waaronder verhuisdozen. Hieronder een aantal tip die helpen de stress te voorkomen.

 

Tip 1 begin op tijd

 

Vroegtijdig beginnen aan het plannen van je verhuizing is van groot belang als je stress en irritaties wilt voorkomen. Bestel hier tijdig de juiste verhuisdozen en zorg dat je er voldoende op voorraad hebt. Het laatste wat je wil is erachter komen dat je te weinig verhuisdozen hebt ingekocht. 

 

Tip 2 Efficiënt inpakken van breekbare spullen 

 

De meeste voorwerpen kun je gemakkelijk inpakken door ze in de verhuisdozen te stoppen. Uiteraard zijn er enkele uitzonderingen: Lampen, haal de kap eraf en draai de lamp eruit, planten : plaats meerdere planten bij elkaar in één grote verhuisdoos. Om je planten extra te beschermen kun je extra papier tussen de blaadjes stoppen. Schilderijen, spiegels en de tv vervoer je in een speciale schilderijdoos om schade te voorkomen.

 

Tip 3 Spullen voor de eerste dag in je nieuwe huis

Na de verhuizing ben je vermoeid van de hele dag sjouwen. Voorkom dat je alle dozen door moet zoeken voor je toiletspullen of de oplader van je telefoon. Vul een tas of doos waarin je de spullen verhuist die je op de eerste dag in. Je nieuwe woning direct nodig zult hebben.

 

https://verhuisdozen.store/