Investeren in Litecoin kan een goede investeringsoptie zijn

Litecoin is een spannend nieuw alt Coin-handelssysteem onder het Ticker-symbool LTC met een significante volgende over de hele wereld. Litecoin is ontwikkeld door ex-Google en Coinbase Engineer Charlie Lee en wordt nu beheerd door Lee en een paar andere leden van het Litecoin Foundation-team. Dit is een van een nieuw ras van munten dat anoncoin is -gebaseerd. Anoncoin is een uitloper van het Litecoin-project, dat in principe een verbetering was van het originele ontwerp en het conceptuele frame van Litecoins. Door de meest zwakte van Litecoins te verbeteren – het gebrek aan diversiteit – kon Anoncoin de concurrentie met succes overwinnen en een sterk momentum krijgen als een alternatief voor het dominante digitale kassa (DBS) in verschillende landen.

  

Litecoin verschilt van de meeste andere vormen van alt-munten, omdat het Litecoin Scrots (LSK) -technologie in zijn algoritme bevat. Wat betekent dit voor de layperson? Kortom, met de toename van de computer en snelheid, is het Litecoin-netwerk nu in staat om meer transacties per seconde te verwerken dan het gemiddelde internetcafé. Dit is bereikt door de manier waarop Litecoins-blokketting in te stellen wordt verwerkt tijdens het berekenen van een nieuw blok, waardoor de snelheid wordt verhoogd waarbij nieuwe blokken aan het Litecoin-netwerk worden toegevoegd.

 

Met deze technologie-upgrade zijn transactiekosten gedaald terwijl het Litecoin-netwerktransactievolume is toegenomen, waardoor Litecoin een waardevol en stabiel digitaal actief is.

Hierdoor is Litecoin niet langer onderworpen aan de grillen van hoge handelsvolumes op wereldwijde uitwisselingen. Omdat transacties snel en eenvoudig kunnen worden voltooid, is Litecoin niet langer beperkt tot kleine of middelgrote budgetten. Litecoin is een actief geworden voor elk budget, omdat het nu mogelijk is om grote hoeveelheden litecoïne te kopen met weinig moeite. Met de toename van de vraag naar litecoïne willen meer mensen geld in deze revolutionaire digitale valuta plaatsen.

 

Met de onstabiele toestand van Forex-markten hebben meer handelaren zich tot CFD’s gewend om een goede investeringsmogelijkheid te verkrijgen. Een van de voordelen van CFD’s is dat ze de handelaar bieden met een significante hefboomwerking. Met hefboomwerking kunnen handelaren en organisaties een groot aantal valuta besturen zonder in grote hoeveelheden valuta te handelen. Met de hefboomwerking die wordt geleverd met CFD’s, kan een klein kapbedrijf een groot aantal valuta controleren in ruil voor relatief kleine handelskosten. Echter, met de onstabiele toestand van de wereldeconomie, draaien meer handelaren terug naar Litecoin als een investeringsmogelijkheid.

 

Hoewel de litecoïne prijzen het afgelopen jaar meer dan veertig procent zijn gedaald, is de vraag naar dit innovatieve digitale activum sterk gebleven. Zelfs met de recente daling van Litecoin-prijzen blijft de vraag naar dit actief hoog vanwege het gebruik als een beleggingsvoertuig door individuen en instellingen die hun rijkdom willen beveiligen en hun interesses beschermen. Als u overlegt over het investeren in Litecoin, zou het een goed idee zijn om eerst uw onderzoek te doen en zoveel te leren als u kunt over deze nieuwe valuta. Uw onderzoek doen, stelt u in staat om de beste optie voor uw investeringsbehoeften te kiezen.

 

De Litecoin-marktplaats biedt een breed scala aan mogelijkheden om uit te kiezen, inclusief investeren in zowel de litecoïne als de CFD-markten. Het wordt aanbevolen om als u aan het overwegen bent van Litecoin als een vorm van investering, dan moet u op zoek gaan naar een makelaar met een aanzienlijke ervaring op dit gebied. Een makelaar die voldoende ervaring heeft in de Litecoin en Altcoin-markt, kan u een goed advies geven dat ervoor zorgt dat u het beste beleggingsvoertuig voor u kiest.

Koop of verkoop Litecoin van Bitcoinmester

Koop en verkoop e ethereum, fiat en andere cryptocurrency-uitwisselingen

Bitcoin Meester – Ethereum kopen en verkopen In de komende maanden zullen we een nieuwe manier zien om etherisch te kopen en te verkopen. De eerste transactie wordt gemaakt in een traditionele uitwisseling, zoals de NYSE of NASDAQ, maar uiteindelijk zullen alle transacties plaatsvinden in Ether Classic of Ether Cash. De reden voor de wijziging is dat Ether Classic een liquide activa is en het voordeel heeft om geen initiële marge te vereisen. De handel vereist slechts een kleine hoeveelheid fondsen voor de voorkant voordat u begint met handelen.

 

Wat ether klassiek maakt, verschillend van andere activa zoals aandelen, grondstoffen en obligaties, is het feit dat het een gedistribueerd grootboek gebruikt dat bekend staat als het Ethernet. Het besluit om over te schakelen van een conventionele uitwisseling naar het etherische netwerk was gebaseerd op twee hoofdfactoren. De eerste is dat de handel in het Ether Classic-protocol beter bestand is tegen hackers dan handelen op een gecentraliseerde uitwisseling. Daarnaast is Ether Classic resistent voor manipulatie door insiders, aangezien er geen onroerend goed eigenschappen, personeelssposities of stemaandelen zijn.

 

De tweede reden voor het overwegen van Ether Classic is dat het zowel de schaalbaarheid als de decentralisatie-kenmerken van de nieuwere en meer populaire cryptocoinage ondersteunt, namelijk de etherische klassieke en zcash-cryptocoinage. Zowel het vermogen als de decentralisatieaspecten van deze nieuwere cryptocoinage zijn zeer belangrijk in de aanhoudende evolutie van internet. De ontwikkelaars van E-ethereum wilden eigenlijk een online marktplaats bouwen waar mensen echt geld kunnen translaan zonder de noodzaak van een derde partij.

Sindsdien is het platform gewijzigd om verschillende soorten DAPS te ondersteunen, waaronder de likes van Augur, Maker en Consensys.

 

Sinds de oorspronkelijke vrijgave van de Ethereal Software-ontwikkelaars hebben veel individuen overwogen het gedecentraliseerde aspect van het platform voor hun eigen doeleinden te gebruiken. Als je een handelaar bent die is verbrand door het winstpotentieel van de traditionele uitwisselingen, dan wil je misschien Ethereal Another Look geven. Hoewel het nog steeds een grote hoeveelheid geld kost om ether te kopen, zijn er tal van kleinere altcoins die aan vergelijkbare principes werken. Met deze nieuwe toevoeging aan de markt ziet de toekomst voor valutahandelaren op dit gebied er helderder dan ooit uit. Dit is vooral waar als u toevallig een persoon bent die de wonderen nog moet ontdekken van het gebruik van de decentralisatie van internet voor uw monetaire doeleinden.

 

Ook al zijn er een aantal verschillende altcoins die kunnen worden gebruikt voor het kopen en verkopen van ether, een van de meest populaire is de overdracht van BTC. Overdracht van ether wordt mogelijk gemaakt door wat wordt aangeduid als de etherbot. Deze bot is gebouwd en onderhouden door enkele van de beste ontwikkelaars ter wereld, namelijk het Etoro-team. Wat de overdracht ervan van de ene uitwisseling naar een ander maakt, is zo’n goed idee het feit dat er geen kosten betrokken zijn, wat altijd een aantrekkelijk kenmerk is voor de meeste consumenten.

 

Om ether te kopen en verkopen, moet u een account hebben bij een online makelaar. Er zijn vandaag een aantal gratis online brokers beschikbaar in de markt, maar er moet worden opgemerkt dat niet allemaal gelijk zijn gemaakt. Als handelaar, moet u altijd zoeken naar makelaars die een uitstekende reputatie hebben in termen van beveiliging en klantenservice. Net als bij elke andere investering is het belangrijk om te kijken hoe de valuta’s van verschillende naties in de loop van de tijd fluctueren, vooral als het gaat om hun relatie tot elkaar. Daarbij kunt u een weloverwogen beslissing nemen met betrekking tot welke valuta’s het beste in uw portefeuille gaan presteren op de lange termijn. Daarnaast kunt u ook bepalen welke van de beschikbare cryptocurrencies op korte termijn de meeste waarde voor u heeft.

Klik hier Bitcoinmeester.nl

Winkelverkenner

Ga voor een betrouwbare taxatie naar deze taxateur in Delft

Wanneer u uw huis laat taxeren wilt u uiteraard een betrouwbare, onafhankelijke en realistische taxatie ontvangen. Daarvoor zit u bij V&W Makelaars in Delft helemaal goed. Zij zijn een betrouwbare partij wanneer het aankomt op een deskundige taxateur voor uw huis in Delft. Daarbij zijn zij ook nog eens de best beoordeelde makelaar in Delft en zijn veel tevreden klanten u al voorgegaan!

Een taxatie bij de verkoop en aankoop van een huis

Deze makelaar heeft de nodige kennis, kunde en ervaring om uw huis te kunnen taxeren. Indien u hen inschakelt, kiest u voor kwaliteit en ontvangt u een zeer hoogwaardige dienstverlening. Heeft u een taxateur in Delft nodig? Zij voeren standaard een taxatie uit bij de verkoop of aankoop van een huis. Zelfs wanneer er alleen een taxatierapport nodig is. De functionele indeling van het huis, de oppervlakte en inhoud ervan zijn factoren waar zij op letten bij het uitvoeren van een taxatie. Ook de staat van onderhoud is van belang, de kwaliteit van de materialen, de constructie en de ligging. Ook de merkwaarden zijn een belangrijk onderdeel. De vraag en het aanbod in de markt worden in kaart gebracht zodat dit meegenomen kan worden in de taxatie.

Vraag een NWWI taxatie aan

Het team van dit makelaarskantoor doet haar uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn wanneer u een taxatie aanvraagt. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een gevalideerde NWWI taxatie aan te vragen. Ga hiervoor naar de website of neem telefonisch contact op.

Schakel een taxateur in

Wilt u een taxateur inschakelen om uw huis te laten taxeren door V&W Makelaars in Delft? Of bent u op zoek naar een huis in het centrum van Delft of een aankoopmakelaar? Zij staan voor u klaar! Hun nuchtere en persoonlijke aanpak staat al sinds 1992 voorop. Ze investeren in een goede relatie met de klant en zijn benieuwd hoe zij aan uw wensen kunnen voldoen. Maak direct een afspraak!

https://delft.vwmakelaars.nl

De grootste financiele crisis van de 21ste eeuw

De financiele crisis na de coronacrisis.

De financiele crisis die het coronavirus heeft veroorzaakt is ongekend in de nederlandse geschiedenis. Het aantal getroffen bedrijven in alle sectoren is enorm. Van taxibedrijven tot aan banken en van de horeca tot aan vliegmaatschappijen. Deze crisis heeft geen enkele sector ongemoeid gelaten.Buiten oorlogstijd zijn de vooruitzichten nog nooit zo somber geweest. Op basis van de cijfers van het internationaal monetair fonds daalt de nederlandse economie in 2020 met 7,5 %. In deze daling  is uitgegaan van het meest slechte scenario. Als alle maatregelen die tegen het coronavirus zijn gemaakt hun werk doen en het coronavirus in het najaar verder niet meer de kop opsteekt dan kan de economie weer opveren. In dat geval zijn de verwachtingen dat er in 2021 weer van een economische groei sprake is van maar liefst 5,8 % op wereldniveau.

Een gezamenlijk plan.

Het feit blijft wel dat in deze crisis die alle landsgrenzen overschrijdt elk individueel land afhankelijk is van eventuele virus-oplevingen in andere landen. In de huidige wereld zijn de verschillende economiën zodanig van elkaar afhankelijk dat men niet zonder een gezamenlijk plan kan dat de huidige crisis het hoofd moet bieden. Europa staat hierin voor een hele grote en belangrijke opgave. Er zijn niet alleen onderlinge verschillen in politieke bewegingen van de verschillende landen maar ook de arme en de rijkere regio’s in europa zorgen voor verschillende belangen bij verschillende landen. Landen net zoals nederland, denemarken, zweden en oostenrijk hebben relatief sterke economiën in vergelijking met de zuidelijke landen zoals spanje, portugal, italie en griekenland.

 

Onvoorwaardelijke steunpakketen.

Deze zuidelijke landen pleiten voor financiele steun vanuit het europees noodfonds die niet is gebonden aan bepaalde voorwaarden. De noordelijke landen zien een onvoorwaardelijke steun niet als een optie en pleiten in deze situatie voor steun in de vorm van leningen die uiteindelijk gewoon moeten worden terugbetaald. Het feit blijft dat de europese unie samen tot een akkoord zal moeten komen om uit de crisis te geraken. Doen zij dit niet dan zal de economische crisis groter worden dan de voorspellingen die tot nu toe al zijn gedaan.

 

Winkelverkenner

Ethereum kopen of koers bekijken?

Ethereum is een digitale valuta en decentraal applicatie platform welke de manier waarop het internet en de economie werkt kan veranderen. Ethereum maakt net als Bitcoin gebruik van blockchain technologie. Echter kan de Ethereum blockchain sneller en veiliger transacties verifiëren, en is de techniek breder inzetbaar dan bij Bitcoin het geval is. Bovendien is de digitale valuta ETH, net als BTC, interessant om in te investeren: in 2017 steeg de Ethereum koers namelijk met ruim 3000%.

Ethereum is een blockchain platform welke het mogelijk maakt om applicaties te gebruiken zonder tussenkomst van een centrale autoriteit in de vorm van server(s) van een bedrijf. Omdat deze applicaties – ook wel DApps (Decentralized Apps) genoemd – en hun inhoud wereldwijd bij alle Ethereum gebruikers lokaal worden gesynchroniseerd en wijzigingen in de applicatie(inhoud) bevestigd moeten worden door meerdere aandeelhouders in de blockchain, kan er geen sprake meer zijn van downtime, censuur, dataverlies of datamanipulatie. Dit applicatieplatform draagt ook direct zorg voor ETH, de digitale valuta welke ook onder de naam Ethereum of Ether bekend staat.

ETH wordt gebruikt binnen applicaties op de blockchain onderling transacties te laten uitvoeren, alsmede om deze transacties te verifiëren. De Ethereum koers is daarom niet alleen afhankelijk van het vraag en aanbod op diverse cryptocurrency exchanges, maar ook van hoeveel er gebruik wordt gemaakt van (decentrale applicaties op) de publieke Ethereum blockchain. Deze techniek trekt veel bedrijven aan, omdat zij door gebruik te maken van de Ethereum blockchain weer nieuwe innovaties kunnen introduceren. Denk daarbij aan een frisdrankautomaat welke zelfstandig nieuwe voorraad kan bestellen wanneer deze op raakt, maar ook zakelijke toepassingen waarvan gegarandeerd kan worden dat deze altijd beschikbaar zijn.

Het doel van Smart Contracts, ofwel slimme contracten, is om systemen en applicaties automatisch handelingen te laten uitvoeren op basis van vooraf gedefinieerde logica (IF / THEN / ELSE / WHILE etc.). Omdat deze logica in het contract wordt geprogrammeerd en het contract verwerkt is in de blockchain, is er een garantie dat “afspraken” zoals deze in het contract zijn verwerkt altijd worden nagekomen.

Een Smart Contract kan bijvoorbeeld worden ingezet door een vliegtuigmaatschappij om automatisch een vergoeding toe te kennen wanneer een vlucht van een passagier te veel vertraging heeft, maar ook om te zorgen dat een bepaald budget daadwerkelijk wordt besteed aan hetgeen waar het budget voor beschikbaar is gesteld. Andere mogelijke toepassingen zijn bijvoorbeeld crowdfunding acties of casinospelen met de zekerheid dat misbruik, fraude en manipulatie niet gebeuren.

Ethereum Smart ContractsAan de hand van Smart Contracts is het zelfs mogelijk om een volledig virtueel bedrijf te bouwen waarvan de bedrijfscontinuïteit volledig gewaarborgd blijft, omdat de organisatie op de Ethereum blockchain draait. Deze virtuele organisaties noemt men ook wel DAO’s: Decentralized Autonomous Organisations.

Een andere toepassing waarvoor Smart Contracts veel worden gebruikt is Initial Coin Offerings (ICO’s) en/of crowdfunding: nieuwe bedrijven kunnen op de ETH blockchain een eigen cryptografische token aanmaken welke los staat van de Ethereum koers. Deze digitale tokens worden dan door het bedrijf uitgegeven en kunnen bijvoorbeeld een aandeel in het bedrijf vertegenwoordigen: investeerders betalen dan met ETH en krijgen in ruil daarvoor een zogeheten ERC-20 token daarvoor terug.

Sinds de introductie van Ethereum in 2015 heeft het Ethereum project alsmede de ETH-cryptocurrency sterk aan populariteit gewonnen. Een van de redenen hiervoor is dat grote bedrijven zoals BP, Microsoft, Deloitte en ING zich hebben aangesloten bij het Ethereum samenwerkingsverband genaamd Enterprise Ethereum Alliance.

Experts verwachten dat de Ethereum koers in het komende jaar nog zeker 12x zo veel waard zal worden. Achterliggende reden is dat steeds meer organisaties zich zullen willen aansluiten bij de Ethereum Alliance, en steeds meer organisaties ook een beeld krijgen van de mogelijkheden van het decentrale (applicatie)platform dat Ethereum biedt.

https://koersethereum.nl/

Hoe kun je creditcard fraude het beste voorkomen?

U hoeft niet paranoïde te zijn om zich zorgen te maken dat uw creditcardaccounts het doelwit van criminelen worden met alle informatie in dit artikel. Mis het niet want volgens de Federal Trade Commission was creditcardfraude in 2017 veruit het meest voorkomende type identiteitsdiefstal in veel landen. De Commissie ontving in dat jaar alleen al meer dan 130.000 klachten over creditcardfraude … en dat was slechts het aantal gemelde gevallen.

We willen niet dat je deel uitmaakt van die statistiek. Lees verder voor enkele manieren waarop je jezelf kunt wapenen tegen creditcardfraude. Direct een creditcard aanvragen? Neem eens kijkje op de website door middel van het drukken op de link.

Monitoren van de activiteit met je creditcard

Sla deze activiteit op onder ‘ saai maar noodzakelijk ‘, omdat dit frauduleuze activiteiten redelijk snel kan detecteren nadat het zich heeft voorgedaan. Wekelijkse controle van alle creditcardaccounts wordt voorgesteld indien mogelijk. Zo niet, zoek dan de tijd op als u een paar minuutjes heeft.

Houd bij uw controle rekening met elke transactie die u niet meer weet, of die u niet lijkt te hebben gedaan. Als uit later onderzoek blijkt dat u of een extra geautoriseerde kaarthouder de kosten niet heeft gemaakt, moet u dit onmiddellijk aan uw uitgever melden; het zal u door de volgende stappen leiden.

Phishing creditcard gegevens middels e-mail en telefoon

Phishing is in feite het opvragen van gegevens en informatie van een slachtoffer. Dit is een gebruikelijke techniek voor creditcardfraude, omdat een crimineel slechts een paar stukjes informatie over uw kaart nodig heeft om te kunnen winkelen.

Deze informatie kan worden opgevraagd door u eenvoudig een e-mail te sturen waarin om de ontbrekende informatie wordt gevraagd. Vaak zijn deze berichten vermomd om er zo officieel mogelijk uit te zien; ze kunnen sterk op elkaar lijken qua toon, uiterlijk en taal ten opzichte van andere e-mails die u van uw uitgever hebt ontvangen.

Deel je nooit je creditcard gegevens

De manier om deze e-mail of telefoonzwendel te bestrijden, is niet om onthullende informatie te geven als u het contact niet hebt gestart. In legitieme correspondentie met uw uitgever zullen zij over het algemeen alleen vragen over kaartgegevens voor verificatiedoeleinden – ze hebben tenslotte al uw relevante gegevens onmiddellijk tot hun beschikking. Meld ten slotte elke schijnbare phishing poging onmiddellijk aan uw uitgever.

Let goed op je rekeningoverzicht

Abonneer je niet op een kredietrapportbewakingsservice? Geen probleem; de drie grote kredietbureaus zijn wettelijk verplicht om u jaarlijks een gratis rapport te verstrekken.

Bovendien bieden veel van de beste creditcards een zekere mate van kredietrapportcontrole gratis als onderdeel van de functies van hun kaart.

Waar u naar op zoek bent tijdens het doornemen van uw laatste kredietrapport, is elk teken van onregelmatige activiteit dat niet door uzelf is geïnitieerd. Dit kan nieuwe accounts zijn die op uw naam zijn geopend en harde kredietvragen die u niet hebt gegenereerd.

Fraudebescherming van de uitgever

Een van de nuttigere creditcardfuncties van tegenwoordig is fraudepreventiediensten, een brede categorie die een reeks van misdaadverdedigingsoplossingen omvat.

Dit gebeurt vaak in de vorm van monitoring: als uw uitgever ongebruikelijke of verdachte activiteit op uw kaart detecteert, proberen deze contact met u op te nemen om te vragen of u de onderzochte transactie (s) start. Als u niet bereikbaar bent, kunnen ze de kaart blokkeren.

Persoonlijk werden mijn kaarten bij verschillende gelegenheden bevroren op verdenking van fraude (eens in het ongewoon terwijl ik naar het buitenland reisde; plotselinge uitgaven in een verafgelegen deel van de wereld kunnen een waarschuwing in gang zetten). Het was een gedoe om die kaarten te bevriezen, maar uiteindelijk ben ik blij dat mijn emittenten zo waakzaam waren.

Sommige fraudebeschermingsdiensten die worden beheerd door emittenten zijn opt-in; je moet zeker in die gevallen op “ja” klikken, er is immers weinig nadeel. Houd bij het overwegen van een nieuwe creditcard ook rekening met producten die een of andere vorm van fraudebescherming bieden. Het kan verstandig zijn om alleen te kiezen tussen degenen die dat wel doen.

https://vergelijk-gratis.nl/

Online lening voor zelfstandigen en jonge bedrijven door crowdfunding

Vooral voor ondernemers, zelfstandigen en jonge bedrijven is het meestal moeilijk om een ​​lening te krijgen bij de traditionele huisbank. Maar welke alternatieven zijn er ook? Het internet biedt nieuwe manieren! Zo kun je tegenwoordig heel makkelijk een zakelijke lening afsluiten door gebruik te maken van crowdfunding en andere platforms, dat kan al in 24 uur geregeld worden tegenwoordig. Je moet natuurlijk wel voldoen aan een aantal voorwaarden maar doorgaans wordt alles behoorlijk soepel geregeld.

Of het nu gaat om de lening van verschillende particuliere beleggers, zoals crowdfunding op Bridgefund en Funding Circle, of de promotielening die online via de verschillende banken worden aangevraagd. Als je naar de sites van al deze aanbieders gaat heb je meer informatie te pakken en hier vindt u financieringsmogelijkheden die wellicht bij uw bedrijf passen.

Sneller en eenvoudiger: vraag de zakelijke lening online aan

Als het eigen kapitaal niet voldoende is om startende bedrijven te financieren, dan kan men op zoek naar investeerders, die dan een zekere zeggenschap hebben over de kwestie, of kan men de extra kapitaalvereisten via een lening veiligstellen.

Als u besluit om op te starten als oprichter van een lening, kan online krediet een goede optie zijn – de klassieke banklening is helaas vaak niet mogelijk, omdat oprichters bij banken doorgaans als zeer risicovol en dienovereenkomstig onaantrekkelijk worden geclassificeerd. In de regel is de applicatie relatief snel en relatief ongecompliceerd – vooral in vergelijking met de klassieke banklening.

De online platformen die krediet verstrekken zijn steeds flexibeler

Een ander voordeel van het gebruik van een online platformlening is zeker het feit dat zelfs kleine bedragen kunnen worden gefinancierd, omdat de verwerkingskosten van een online lening zo laag mogelijk worden gehouden. Ook in termen van voorwaarden, kan een online lening vaak aantrekkelijker zijn dan de bekende banklening.

Afhankelijk van de fase en het bedrag van de financiering, kunnen verschillende soorten online aanbiedingen worden overwogen. Hieronder hebben we de belangrijkste aanbiedingen voor startende ondernemers, zelfstandigen en jonge ondernemers samengesteld.

https://spaarbuidel.nl