Winkelverkenner
Image default
Aanbiedingen

Flared Pants are Making a Comeback!

 

Is de terugkeer van uitlopende broeken je al opgevallen? Uitlopende broeken waren populair in de jaren zeventig en zijn nu terug in de mode. Als je op zoek bent naar een manier om wat retro flair aan je garderobe toe te voegen, dan is het tijd om de wijde broeken weer eens uit te proberen. Laten we onderzoeken wat ze zo stijlvol maakt en waarom ze dit seizoen deel moeten uitmaken van je garderobe.

 

De voordelen van het dragen van uitlopende broeken

  • Ze verlengen de benen: De verticale lijnen die door uitlopende broeken worden gecreëerd kunnen je benen langer doen lijken, waardoor je meteen een strak silhouet krijgt.

  • Ze brengen rondingen in balans: Omdat ze aan de onderkant uitwaaieren, kunnen flares helpen om rondingen uit te balanceren, waardoor een zandlopervorm ontstaat die flatterend is voor alle lichaamstypen.

  • Ze brengen textuur in een outfit: Uitlopende broeken zijn meestal gemaakt van lichtgewicht stoffen als crêpe of chiffon, die textuur en diepte kunnen geven aan elke outfit. Dit maakt ze zeer geschikt om te combineren met andere stukken of om een eenvoudig ensemble interessanter te maken.

 

On trend stijlen van uitlopende broeken

Uitlopende broeken zijn er in allerlei stijlen en kleuren, maar er zijn bepaalde looks die dit seizoen bijzonder populair zijn. Een trend die is ontstaan is een broek met wijde pijpen en gedurfde strepen – perfect voor wie een statement wil maken! Een andere populaire look zijn hooggesneden flares met ingewikkelde patronen of felle kleuren. Afhankelijk van hoe ze gestyled worden, en zijn ideaal voor vrouwen die eens iets anders willen proberen zonder te te veel op te vallen.

 

Ontdek de perfecte broek voor jou!

Uitlopende broeken maken een comeback en er is geen betere tijd dan nu om ze eens te proberen! Met hun vermogen om benen te verlengen, rondingen in balans te brengen en textuur aan een outfit toe te voegen, kunnen deze stijlvolle broeken elke outfit in een handomdraai van gewoon naar buitengewoon brengen. Of je nu gaat voor brede strepen, ingewikkelde patronen of klassieke monochrome tinten, er is vast wel iets dat past bij je persoonlijke stijl. Probeer vandaag nog een flared pants en kijk waar het je garderobe brengt!

https://flrd.nl/