Winkelverkenner
Bedrijven

Frans merk BIO UV

Heb je wel eens gehoord van BIO-UV? Dit is een Frans merk dat apparatuur produceert die bruikbaar is voor allerlei toepassingen voor in de industrie. Zo is deze apparatuur toepasbaar voor onder andere legionella ontsmetting, behandeling van afvalwater, het zuiveren van het water in een vijver of aquarium of voor de productie van drinkwater. Deze apparatuur is verkrijgbaar bij Zebraport en is van zeer groot belang. Maar waarom is het precies van belang om deze apparatuur te gebruiken? Daar vertellen we in dit blogartikel meer over!

Verontreinigd water

Er zijn verschillende manieren waarop water verontreinigd raakt. Maar dat is nog niet alles. Daarnaast wordt water op onze wereld een stuk schaarser. Des te belangrijker is het dus om water te hergebruiken en er op een goede manier mee om gaan. Zuinig met water omgaan is heel erg belangrijk, zowel voor de dieren als voor het milieu. We kunnen zuiniger met deze delfstof omgaan door het water te hergebruiken en gebruik te maken van de bestaande reserves.

Water reinigen

Maar hoe kan je water opnieuw gebruiken? Door het te reinigen, natuurlijk. Daar biedt het bedrijf Zebraport uitkomst. UV-C licht desinfecteert en minimaliseert verschillende organismen die in het water zitten. Daardoor kan het water opnieuw gebruikt worden voor allerlei doeleinden. De apparatuur die je kunt kopen is zeer betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Bovendien wordt er tijdens de productie van de apparatuur altijd gekeken naar innovatie.

Meer weten over BIO-UV?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die het zuiveren van water biedt? Neem dan eens een kijkje op de website van Zebraport. Daar staat uiteraard nog veel meer informatie over wat deze apparatuur zoal doet.

Je kunt voor meer informatie ook even contact opnemen via de website. De medewerkers van Zebraport hebben jarenlange ervaring in het vak. Daardoor weten ze als de beste hoe ze je zo optimaal mogelijk adviseren. Ideaal!

Website bezoeken