Winkelverkenner
Image default
Bedrijven

Geef jouw slaapkamer een luxe hotel vibe

De slaapkamer is een plek waar je een groot deel van je dag doorbrengt. Ondanks dat je hier het grootste deel van slaapt is het nog steeds leuk om dezelfde liefde en aandacht aan je slaapkamer te geven net als aan de rest van je interieur.

 

Hotel chique

Een populaire stijl om in de slaapkamer terug te laten komen is de hotel chique woonstijl, want wie wil er nou niet elke ochtend wakker worden in een luxe hotelkamer? Deze woonstijl, gebaseerd op de Erik Kuster stijl, uit zich in rijke materialen en kleuren zoals marmer, goud en donkerblauw. Met de meubels uit het assortiment van Richmond Interiors creëer je vanzelfsprekend een hotel chique uitstraling. Je maakt van jouw slaapkamer een waar paleis met de meubels uit deze collectie.  

 

Accessoires als finishing touch

Bij het inrichten van jouw slaapkamer hoef je niet alleen aan de standaard meubels zoals een bed, kast en nachtkastje te denken. Styling is misschien nog wel de belangrijkste stap om jouw slaapkamer een goede en stijlvolle sfeer te geven. Ga voor een stijlvol dressoir en plaats er mooie decoratie op en maak de look van je bed af met sierkussens. Een andere upgrade voor je slaapkamer is het plaatsen van een vloerkleed. Het geeft je slaapkamer niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar het is ook nog eens heerlijk zacht aan je voeten bij het opstaan ’s ochtends. 

 

Verlichting

Ook verlichting mag je niet vergeten. Een basis plafondlamp geeft prima licht, maar geeft het ook een trendy en gezellige uitstraling? Kies eens voor een hanglamp in de stijl die bij de rest past of ga voor een chique wandlamp naast het bed in plaats van een tafellamp. Kiezen voor de juiste verlichting is sfeerbepalend voor de ruimte.

 

Vergeet de muren niet

Nu je de juiste meubels, verlichting en accessoires hebt gevonden is er nog een belangrijk onderdeel om niet te vergeten. De muren. Kale witte muren zullen niet veel goeds doen voor de sfeer in jouw slaapkamer. Kies voor een donkere kleur om een chique basis te geven aan de kamer. Style de kamer af met mooie wanddecoratie. Ga voor een wandkleed met mooie print of voor een spiegel met een speelse vorm en gouden rand, dan geef jouw slaapkamer nét dat beetje extra.

Helemaal geïnspireerd om van jouw slaapkamer een luxe hotelkamer te maken? De mooiste meubels en accessoires shop je bij Sohome. De online woonwinkel met een verrassend assortiment. Sohome wordt door haar klanten beoordeeld met een 9.