Winkelverkenner
Woning en Tuin

Genieten op uw houten tuinbank

Bent u een levensgenieter? Heerlijk relaxen in de tuin of op het balkon? Kies dan voor teak tuinmeubelen. Deze zien er niet alleen prachtig en robuust uit. Naast comfort zijn de teakhouten tuinmeubelen ook nog eens onderhoudsvrij. Ze kunnen in de winter prima buiten blijven. Bij de eerste zonnestralen haalt u gewoon even een doekje over uw teak houten tuinbank en voilà, uw tuin set is weer gereed.

Honingbruin of eigenwijs grijs

Een teakhouten bank of tuin set heeft bij aanschaf een warme, honingbruine kleur. Deze kleur zal zonder onderhoud langzaam vervagen en het hout zal een grijze teint verkrijgen. De kwaliteit van het hout blijft vanzelfsprekend behouden. Bent u nu juist fan van de warmbruine teak kleur, dan kunt u het tuinmeubel behandelen met een speciaal beschermmiddel.

Prachtige showroom om te proef zitten, of liggen!

De Teak Specialist is, zoals de naam al beaamd, specialist op het gebied van teak meubelen. Met een eigen importlijn uit Indonesië vindt u A- kwaliteit meubels en tuinkussens tegen aantrekkelijke prijzen. U kunt alle meubels online bestellen, maar even langskomen in onze prachtige showroom (1200 m2)  te Naarden. Daar kunt u op uw gemak de teak loungesets, tuintafels, station bankjes en meer, zelf uittesten. Wees welkom!

Website bezoeken