Wat kan ik doen als mijn e-sigaret knettert?

Er zijn veel vragen van vapers, en een veel voorkomende vraag van beginners is dat hun e sigaret knettert. Veel mensen zijn bezorgd en denken dat dit betekent dat hun vape pen kapot is of niet goed werkt. Ik kan begrijpen waarom dat een zorg zou zijn!

Maar je kunt je ontspannen, want meestal is dit geluid niets om je zorgen over te maken. Echter, door aandacht te besteden aan de tics en veranderingen in je vape, kun je problemen opvangen voordat ze een groot probleem worden. Dus hier zijn enkele redenen waarom je e-sigaret knetterende of knetterende geluiden maakt, en wat je eraan moet doen.

Waarom knettert mijn e sigaret?

Een volkomen normale POP!
Als het e-sap door de spoel wordt verhit en in damp verandert, maakt het een stil knisperend geluid. Het type apparaat dat jr gebruikt, hangt af van hoe hard dit geluid zal lijken, en mensen die diepe, intense puffs nemen, kunnen ook merken dat het geluid luider is.

Wattage en spanning en lawaai
Een e-sigaret van sub-ohm zal meestal meer knisperen dan een standaardinstelling omdat het de hoeveelheid e-vloeistof die condenseert verhoogt – hoe meer vloeistof, hoe luider het geluid. Je kunt de luchtstroom op een sub-ohm tank aanpassen om de hoeveelheid e-vloeistof te verminderen – probeer dit eens en kijk of het een verschil maakt.

Als je een laag wattage gebruikt, maak je het moeilijker voor de e-cig om de e-vloeistof te verdampen. Naast het geluid dat je krijgt, loop je het risico dat je verstuiver overspoeld raakt en dat je met e-jus in je mond komt te zitten. Probeer het wattage te verhogen en je zult merken dat het geluid wat stiller wordt.

Website bezoeken

Een moeilijke stoelgang oplossen met de hulp van de kinderdiëtist

Met het juiste voedingspatroon voor uw kind, dat u kunt samenstellen op basis van voedingsadvies van Diëtistenpraktijk De Voedietist, kunt u allerlei problemen als buikpijn en een moeilijke stoelgang verhelpen. Kinderen dienen namelijk voldoende vitaminen, mineralen, eiwitten, vetten en koolhydraten binnen te krijgen om zich goed te ontwikkelen. Echter kan het zo zijn dat uw kind last heeft van een allergie of andere aandoening aan de darmen waardoor hij of zij vaak te maken heeft met buikpijn of last heeft van een moeilijke stoelgang. Door een goede voeding kunnen deze klachten worden verminderd of verdwijnen. De kinderdiëtist van Diëtistenpraktijk De Voedietist helpt u en uw kind hiermee door een dieetplan op te stellen. Aan de hand van dit plan krijgt uw kind de juiste voeding binnen.

Voorspoedig herstellen na operaties met hulp van de kinderdiëtist

De ondersteuning die een kinderdiëtist u biedt, kan zeer prettig zijn. Bijvoorbeeld wanneer uw kind moet worden geopereerd. Dan bent u Diëtistenpraktijk De Voedietist aan het juiste adres. Een operatie vraagt veel van lichaam en geest en daarom is het van belang dat u zich goed voorbereid. Een goede voeding is een cruciaal onderdeel van deze voorbereiding. Dit vermindert namelijk de kans op complicaties tijdens en na de operatie en bevordert het herstel. Een kinderdiëtist of reguliere diëtist helpt u hierbij. Zij begeleiden u of uw kind en houden hierbij rekening met uw leeftijd, geslacht, medicijngebruik en sociale situatie. Hierdoor weet u zeker dat u goed bent voorbereid op de operatie en ook na de ingreep weet wat u moet eten om spoedig te herstellen.

Ook volwassenen zijn welkom bij de praktijk met kinderdiëtist

Afvallen? Dat hoeft niet alleen een wens te zijn voor uw kind. Misschien wilt u zelf ook wel wat kilo’s kwijt. Wist u dat u bij een diëtistenpraktijk met kinderdiëtist ook terecht kunt wanneer u zelf wilt afvallen? Bij Diëtistenpraktijk De Voedietist hebben ze al meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied en werken ze uitsluitend met professionals die in het bezit zijn van een Hbo-diploma Voeding en Diëtiek. Heeft u last van overgewicht en weet u niet hoe u hieraan kunt werken? Dan kan een diëtist u helpen. Overgewicht ontstaat wanneer de inname van energie hoger is dan het verbruik. De energie die overblijft wordt omgezet in vet en dat is gevaarlijk. Door de professionele begeleiding van een diëtist kunt u op een veilige en verantwoorde manier de overtollige kilo’s kwijtraken.

Website bezoeken

Een mooi gebit krijg je niet zomaar

Een gezond en mooi gebit hebben wilt iedereen. Helaas is dit niet bij iedereen vanzelfsprekend. Gelukkig zijn er veel specialisten die hier iets aan kunnen doen zoals de orthodontist of de kaakfysio. Dat in deze tijd die expertise er is heeft ervoor gezorgd dat steeds meer mensen dingen aan hun gebit laten doen. En omdat tegenwoordig iedereen een recht gebit heeft vanwege een beugel wordt het ook steeds meer een ideaalbeeld dat je een mooi gebit moet hebben. Er zijn nu genoeg volwassenen die ook een beugel nemen. Ze krijgen hierdoor mooie rechte tanden waardoor ze zelfverzekerder worden. Wat veel mensen vergeten is dat een beugel echt totaal geen pretje is. Voordat je je mooie gebit hebt moet je eerst wel even afzien. Je beugel moet namelijk regelmatig opnieuw aangedraaid worden. Als je beugel opnieuw word aangedraaid heb je de komende dagen last van een druk op je gebit en dit doet zeer. Je kunt ook minder eten als hij net is aangedraaid want als je kracht zet doet het ook pijn. Soms moet je je eten via een rietje naar binnen zuigen of kan je alleen maar vla eten. En als je heel erg van frisdrank uit dan is het ook wel heel jammer als een beugel hebt, want frisdrank mag dan niet meer. Als je namelijk frisdrank gaat drinken als je een beugel hebt dan kan je later gele en bruine plekken op je tanden krijgen. Dit komt door het materiaal van de beugel die afgeeft. Je hebt ook wel is bij mensen dat de tanden te dicht op elkaar staan en er geen ruimte meer is voor verschuiving. Als je dit hebt dat heb je helemaal pech want dat moet je een kies laten trekken. En dit doet natuurlijk ook wel veel pijn. Maar je moet het doen want anders als je een beugel neemt heeft het totaal geen effect en dat zou ook zonde zijn. Kortom een mooi gebit is heel leuk om te hebben, maar je moet er wel wat voor over hebben om dit krijgen.

Website bezoeken

Genezing door Acupunctuur vanuit Nijmegen

Het idee van acupunctuur is dat er verschillende energiebanen door het lichaam lopen. Het is met acupunctuur bedoeling om de balans in energie te herstellen. Het gaat uit vanuit een balans tussen Yin en Yang energie. 

 

Oosterse geneeswijze

Acupunctuur is een hele oude geneeswijze die in verschillende oosterse culturen teruggevonden kan worden. Het bestaat al heel lang en waarschijnlijk werden ervoor dat er metalen naaldjes waren, ook al stukjes bot als naald gebruikt. Het idee van yin en yang is dat het twee tegenovergestelde krachten zijn die in het hele universum voorkomen. Het representeert een dualiteit die overal voorkomt. Het Yin staat vrouwelijkheid, duisternis, de aarde, ruimte en Yang staat voor warmte, kracht, de hemel. Het zijn niet alleen tegenovergestelde krachten nou krachten die elkaar aanvullen. Met acupunctuur voor jou kun je dus het belans tussen deze krachten in je eigen lichaam herstellen.

 

Harmonie tussen Yin en Yang met behulp van Acupunctuur 

Alles in onze wereld manifesteert zich in twee verschillende waardes de Yin en Yang waardes. Het zijn niet zozeer tegenovergestelde krachten maar ook krachten die staan met elkaar werken. Bij deze acupunctuur praktijk in Nijmegen wordt het balans van deze krachten in het lichaam herstelt. Zodat er een gezonde en harmonieuze samenwerking van deze krachten in je lichaam kunnen stromen.

 

 

Deze oosterse geneeswijze gaat er vanuit dat er dus allerlei energie banen door je lichaam heen lopen die je met de hulp van naalden kunt beïnvloeden. Zo kun je bepaalde stromingen extra stimuleren en andere weer te remmen om zo het balans te herstellen.

Verschillende van deze energiebanen zijn verbonden met verschillende organen en delen van het lichaam. Wanneer je dus klachten hebt een bepaald deel van je lichaam kun je de energiebanen die gekoppeld zijn aan deze delen weer in balans brengen door gebruik te maken van bepaalde drukpunten die deze energiebanen beïnvloeden.

De positie van deze drukpunten is zeer gevoelig. Het is dus belangrijk om samen te werken met iemand die ervaring heeft met acupunctuur. Als u op zoek bent naar een acupunctuur behandeling in Nijmegen dan kan ik u het wel iemand aanraden.

Website bezoeken

Fris uw EHBO kennis op met een cursus in Den Haag

Een jaar geleden een EHBO cursus gevolgd in Den Haag? En na afloop hiervan een BHV-diploma ontvangen? Het is logisch dat u dit diploma wel graag wilt behouden. Dan is het geadviseerd om ieder jaar de EHBO cursus in omgeving Den Haag te herhalen. Eén dagdeel wordt het onderdeel Brand & Ontruiming behandeld en het andere dagdeel dient u Eerste Hulp te volgen. BHV Zuid-Holland is continu bezig met kwaliteitsverbetering. U bent verzekerd van professionele instructeurs en locaties met alle nodige oefenruimtes. Tijdens het onderdeel Eerste Hulp worden handelingen behandeld zoals reanimatie met AED, hoe te handelen bij bijvoorbeeld een flauwte, bewusteloosheid, welk verband het beste gebruikt kan worden bij welke situatie, hartinfarct, epileptische aanvallen en suikerziekte. Tijdens de herhaling Brand & Ontruiming wordt een echte binnenbrand geblust met water, schuim of CO2. In de oefenruimtes zoals een keuken, kantoor, lift, kruipruimte en gangen worden alle oefeningen uitgevoerd om de situaties zo realistisch mogelijk te maken.

Als bedrijf is naast een EHBO cursus in omgeving Den Haag ook een ontruimingsoefening van belang

Het is wettelijk verplicht voor elk bedrijf om jaarlijks een keer een ontruimingsoefening te houden. Om u te helpen kan een specialist op het gebied van bedrijfsveiligheid deze ontruimingsoefening voor u organiseren. Een BHV- ontruimingsoefening kan bij BHV Zuid-Holland zowel kleinschalig als groot opgezet worden. Om het zo realistisch mogelijk te laten lijken, zijn er naast brandinstructeurs ook ambulanceverpleegkundigen aanwezig. Een ontruimingsoefening verzorgd door BHV Zuid-Holland wordt altijd op maat gemaakt. Gaat het om een zorginstelling, kantoor of hoogbouw? En wat zijn de te verwachte risico’s? Bij een ontruiming dienen alle aanwezigen in het gebouw binnen 5 minuten buiten te staan. Na de oefening ontvangt u als bedrijf uitgebreid verslag van BHV Zuid-Holland waar zaken worden besproken zoals de omgang met de communicatiemiddelen, het gebruik van de vluchtwegen, de rol van de leidinggevende en uiteraard of de ontruiming op een juiste manier gecoördineerd is. Volg naast een ontruimingsoefening ook een EHBO cursus in omgeving Den Haag om te allen tijde goed te kunnen handelen in cruciale situaties.

Een EHBO cursus in omgeving Den Haag als bedrijfsuitje

Het blijft altijd lastig om iets leuks te verzinnen voor een bedrijfsuitje. Wilt u een keer iets doen dat niet alleen leuk is voor iedereen, maar ook heel erg nuttig? Kies er dan eens voor een EHBO cursus in omgeving Den Haag te combineren met een bedrijfsuitje. BHV Zuid-Holland beschikt over professionele hulpverleners die kennis met u willen delen. Op een dynamische manier worden BHV- en EHBO incidenten voorgelegd aan de werknemers die zij in een team moeten oplossen. Naast dat het trainingscentrum gebruikt kan worden om verschillende scenario’s na te spelen, is er ook een mogelijkheid om gebruik te maken van het nabijgelegen park. De dag kan afgesloten worden met een barbecue of een buffet. Het volgen van een EHBO cursus is enorm van belang. Iemand die in het bezit is van een EHBO- diploma kan namelijk het verschil betekenen tussen leven en dood.  

Website bezoeken

Advies nodig over veiligheidsmaatregelen en EHBO binnen uw bedrijf in regio Tilburg?

Een ieder heeft er belang bij om een EHBO cursus te volgen bij een specialist op het gebied van veiligheid in Tilburg. Indien u een eigen bedrijf bezit, ligt dit belang echter nog een stuk hoger. Dan is het namelijk van zeer groot belang voldoende aandacht te besteden aan een goed bedrijfshulpverleningsplan, zodat u te allen tijde een veilige en gezonde werkomgeving creëert. Maar hoe doet u dat precies? Daarvoor kunt u advies inwinnen bij een specialist als Calm Veiligheidsadviesbureau. Deze specialist voorziet u van advies over bedrijfsnoodplannen, zoals een ontruimingsplan, vluchtwegenplan en aanvalsplan, maar ook over veiligheidsartikelen die u in uw bedrijf kunt installeren. Met instructielessen kunnen noodsituaties ook worden geoefend. Wilt u uw medewerkers een EHBO cursus in Tilburg laten volgen? Of wilt u zelf een EHBO cursus in Tilburg volgen? Bij de specialist kunt u terecht.

EHBO cursus volgen bij veiligheidsadviesbureau inTilburg

Als er onverhoopt nood uitbreekt bij u binnen uw bedrijf, weet u dan wat u precies moet doen? Door de cursus EHBO bij Calm Veiligheidsadviesbureau in Tilburg te volgen leert u precies hoe u moet handelen in een gevaarlijke situatie. Deze specialist helpt u niet alleen met diverse aspecten omtrent de organisatie van veiligheidsmaatregelen. Ook geven zij een professionele EHBO cursus in Tilburg, waarmee u de handvatten krijgt om uw omgeving of werkomgeving veiliger te kunnen maken. Deze cursus wordt namelijk gegeven aan de hand van de richtlijnen van het Oranje Kruis. Zo komen er verschillende onderwerpen aan bod, zoals reanimatie, verbandleer, EHBO verwondingen in en rondom het huis en AED. Zo’n professionele cursus stelt u in staat snel en goed te handelen en hulp te verlenen indien er zich een noodsituatie voordoet.

Bedrijfsnoodplan op orde? Behaal dan diverse modules omtrent EHBO bij veiligheidsadviesbureau in Tilburg

Voor elk bedrijf is het belangrijk om te zorgen dat ze beschikken over een bedrijfsnoodplan. Zo weet iedereen wat er te doen staat wanneer er gevaar uitbreekt. Ook wanneer u dit bedrijfsnoodplan goed in orde heeft zijn er nog wat maatregelen die u kunt nemen om de veiligheid binnen uw bedrijf nog meer te verhogen. Dan kunt u zich gaan focussen op andere belangrijke cursussen omtrent veiligheid, zoals het volgen van een EHBO cursus bij Calm Veiligheidsadviesbureau in Tilburg. Een bedrijfsnoodplan bestaat uit alle taken en instructies voor de bedrijfshulpverleners, zodat ze zich kunnen voorbereiden op mogelijke calamiteiten. Daarbij worden interne en externe factoren meegenomen, zoals de organisatorische aspecten van uw bedrijf en de ligging van uw bedrijf. Heeft u dit op orde en zijn de BHV’ers binnen uw bedrijf aangewezen? Dan kunnen zij diverse modules omtrent de EHBO cursus in Tilburg behalen, zoals Eerste Hulp aan Kinderen.

Website bezoeken

Een betere gezondheid dankzij voedingssupplementen als Permeavit Nutrisan

Wilt u een betere gezondheid? Permeavit Nutrisan voor inwendige reiniging van het lichaam helpt u effectief aan uw gezondheid te werken. Het gebruik van voedingssupplementen draagt namelijk bij aan een optimale werking van uw lichaam of van specifieke organen. Wanneer u voedingssupplementen gaat kopen, dan wilt u hier natuurlijk niet te veel voor betalen. Om deze reden, bestelt u uw supplementen het best via een online webshop. Maken er meerdere mensen in uw gezin gebruik van de supplementen? Dan is het een goed idee om de supplementen in grotere aantallen te bestellen. Hierdoor kunt u de voedingssupplementen, zoals Sam Protect Nutrisan en Permeavit Nutrisan, voor een extra voordelige prijs bestellen.

Permeavit Nutrisan voor een sterker immuunsysteem

Een beter immuunsysteem is het resultaat van Sam Protect Nutrisan supplementen of het voedingssupplement van Permeavit Nutrisan. Allerlei ziektes worden voorkomen door deze voedingssupplementen te slikken. De belangrijkste ingrediënten van Permeavit Nutrisan zijn aloë vera en heemst. Beide bevorderen zij de darmwerking en reinigen ze het lichaam, wat vervolgens weer een positief effect heeft op het immuunsysteem. Voor de aankoop van Permeavit Nutrisan hoeft u niet eens naar de apotheek of drogist te gaan. U kunt dit product en vele andere hoogwaardige supplementen, namelijk gemakkelijk online bestellen bij een in voedingssupplementen gespecialiseerde webshop. Vervolgens worden uw supplementen gewoon bij u thuis bezorgd.

Geef een boost aan uw spijsvertering met Permeavit Nutrisan

Uw lichaam reinigen doet u onder andere door voedingssupplementen te gebruiken. Zo kunt u online Permeavit Nutrisan en Sam Protect Nutrisan kopen. Dit komt door een belangrijk bestandsdeel van het supplement, namelijk aloë vera. Aloë vera draagt namelijk bij tot de inwendige werking van het lichaam. Dit is echter bij lange na niet het positieve effect dat het gebruiken van Permeavit Nutrisan heeft op het lichaam. De aloë vera en heemst in het product dragen namelijk ook bij aan een goede darmwerking en spijsvertering van het lichaam. Voor een gezond lichaam is het dus een goed idee om gebruik te maken van hoogwaardige voedingssupplementen, zoals Permeavit Nutrisan.

Website bezoeken

De vele voordelen van een detox kuur of sapkuur

Een detox kuur of sapkuur bestellen, biedt diverse voordelen. Als je er eenmaal achter bent wat de voordelen zijn, dan wil je het vast graag proberen! De specialist noemt allereerst dat je je fit voelt wanneer je de kuur hebt afgerond. Daarnaast kun je al je overtollige kilo’s kwijtraken. Ook verbeter je je stofwisseling. Zo ziet je huid er een stuk beter uit en voelt je huid veel prettiger aan. Met een kuur help je daarnaast ziektes tegengaan. Tot slot kun je een stuk ouder worden als je een gezonde levensstijl hanteert. Start nu met jouw nieuwe leven en begin met een detox kuur en sapkuur van de specialist.

Specialist biedt naast sapkuur of detox kuur ook begeleiding bij bewegen

Gezond eten en het doen van een sapkuur of detox kuur levert een goede bijdrage aan jouw gezonde leven. Maar met alleen gezond eten kom je er niet. Ook voldoende bewegen is ontzettend belangrijk. Daarom is het verstandig een specialist in te schakelen. Die kan je niet alleen helpen met een gezond voedingspatroon, maar je ook begeleiden met alle bijbehorende factoren van een gezonde levensstijl. Zo gaat het eigenlijk om een samenhang van drie aspecten. Allereerst is het zuiveren van het lichaam met de sapkuur en detox kuur van groot belang. Ten tweede is het belangrijk dat je jezelf aanleert altijd gezond te eten. Ten derde is het van groot belang om regelmatig te bewegen of sporten. Met professionele begeleiding van voedingscoaches en met workshops en voedingstips, helpt de specialist je hierbij. Houd je de drie aspecten in acht, dan voel jij je snel gelukkig, fit én energiek!

Detox kuur of sapkuur: hoe werkt het?

Heb jij wel eens van een detox kuur of sapkuur gehoord? Bij de specialist kun je voor alle informatie en benodigdheden terecht. De specialist heeft een unieke werkwijze ontwikkeld die niet alleen zorgt voor een gezondere levensstijl, maar ook nog eens 100% natuurlijk is. En deze werkwijze is voor iedereen toegankelijk. Een detox kuur of sapkuur bestaat uit drie stappen. Allereerst volg je een aangepast dieet en start je met de inname van supplementen. Daarna ga je detoxen (je lichaam diep vanbinnen reinigen), met of zonder darmspoelingen. Vervolgens bouw je langzaam weer een gewoon, gezond voedingspatroon op. Hierdoor versterkt je conditie en krijg je meer energie. In slechts korte tijd voel jij je weer als nieuw.

Website bezoeken

Klein team van specialisten bij de fysio in Waalwijk

FysioProfit is een fysio in Waalwijk waar een klein team van specialisten werkt. Deze weten precies hoe ze u van dienst moeten zijn. Met specialisaties op het gebied van algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie, reuma en arbeidstherapie kunt u altijd terecht bij een van de therapeuten met uw klachten. Met de drie fysiotherapeuten in de praktijken van FysioProfit is er naast de nodige mankracht ook de kwaliteitskennis in huis. De fysio in Waalwijk is iedere doordeweekse dag open, maar ook de zaterdagochtend tot 12 uur is de praktijk open. De fysio gevestigd in Oosterhout is alleen doordeweeks open, op onregelmatige tijden.

Een eerste afspraak bij uw fysio in de regio Waalwijk en Oosterhout

FysioProfit in Oosterhout en Waalwijk is zeer geschikt als u wilt revalideren. Vanaf uw eerste afspraak krijgt u de juiste begeleiding. Wanneer u voor de eerste keer op een afspraak komt bij FysioProfit neemt u logischerwijs eerst plaats in de wachtkamer. U wordt door een van de fysiotherapeuten opgehaald en hiermee begint het traject dat u gaat bewandelen. Er worden enkele vragen gesteld die u gaat beantwoorden en aan de hand daarvan wordt er een behandeldossier aangemaakt. Dit eerste gesprek zal bij elkaar ongeveer een half uurtje duren. Bij uw tweede afspraak kunt u direct aan de slag, hierbij wordt aan de hand van uw klachten voorvloeiend uit uw eerste afspraak aan de slag gegaan.

De PRT-methode in een fysio in regio Oosterhout en Waalwijk

De PRT-methode heeft de functie van de fysiotherapeut veranderd. Tegenwoordig is een therapeut ook een coach. U moet zelf u lichaam verder pushen, limieten opzoeken en ervoor zorgen dat uw niveau van functionele belastbaarheid op een hoger platform komt te liggen. Voor zo een fysio in Oosterhout en Waalwijk kunt u terecht bij FysioProfit, hierbij hanteren ze de actieve PRT Methode om u verder te helpen met uw klachten. Door de PTR methode wordt uw lichaam op de lange termijn sterker en bent u meer capabel om de pijn waarmee u nu kampt te onderdrukken of zelfs niet eens te voelen.

Website bezoeken

Tips voor Meer Spanning in de Slaapkamer

Jouw partner is de liefste en de mooiste vrouw die er bestaat. Daar is geen enkele twijfel over. Wanneer jullie echter een tijdje samen zijn komt er een sleur in jullie leven. Jullie praten nog wel met elkaar maar meer over de dagelijkse onderwerpen. Het eten van die avond en de kinderen zijn belangrijker dan jullie liefdesleven. Daarnaast staat jullie intieme even al een tijd op een laag pitje. Jij vraagt je regelmatig vertwijfeld af of er geen lustpil voor de vrouw bestaat. Jij wil immers elke avond wel met haar tussen de lakens maar haar hoofd staat er niet naar. Je vrouw zit daarnaast ook vol vragen. Na een drukke dag met het gezin vraagt ze zich geregeld af ‘hoe krijg ik meer zin’. Dit is een vraag die niet zo eenvoudig te beantwoorden is. Haar karakter is immers verzorgend.

Hoe krijg ik meer zin in?

Zomaar zin krijgen is niet zo heel makkelijk voor vrouwen dan bij mannen. Vaak maakt ze er tijd voor vrij in het weekend maar een spontaan moment met jou tussen de lakens zit er vaak niet in. Daarom kan het geen kwaad om jullie relatie weer een handje te helpen. Dat meest intieme gedeelte van jullie relatie kan wel een oppepper gebruiken. Jij kan jouw deel doen door haar te verrassen met haar favoriete troostvoer en snoepgoed. Na een drukke dag kan je vrouw dat wel waarderen. Haar favoriete snoepgoed is eenvoudig. Iedere vrouw houdt van chocola. Dat komt door de werkzame stoffen in cacao. Rauwe cacao wekt de lust op bij een vrouw. Haar geslachtsorganen raken extra doorbloed waardoor ze een enorme zin krijgt. Meer spanning in de slaapkamer is dan ook eenvoudig. Met chocola.

Website bezoeken