Winkelverkenner
Image default
Aanbiedingen

Haal Ibiza bij je thuis

Haal Ibiza bij je thuis

Kijk jij ook altijd uit naar de vakantie? En vooral als je naar Spanje gaat? Wij snappen je helemaal! Spanje is een mooi land en het weer is meestal geweldig. Daarnaast zien de huizen er super schattig uit en de stijl is vaak simpel maar heel gezellig. Maar er is een Spaans eiland die er met vlag en wimpel boven uit steek; Ibiza. Dit eiland staat bekend om de vrolijke printjes en de gezellige kwastjes aan het de kussens. Wil jij ook graag deze stijl in je huis halen? Lees dan snel verder! Wij vertellen wat niet mag missen in je Ibiza interieur.

 

De woonkamer

De plek waar je de meeste tijd doorbrengt is meestal de woonkamer. Daarom is deze ruimte in je huis perfect om als eerst aan te pakken. Vaak hebben de muren in Spanje een simpele kleur, denk aan wit of bruin. Dit is niet alleen voor de mooiheid, maar ook praktisch. Door de lichte muren wordt het minder warm binnen. Hier hebben we in Nederland natuurlijk niet zo veel aan, maar het is vaak wel de basis van een Ibiza interieur. Het is daarnaast heel simpel om de rest van de ruimte om te toveren. Vervang de kussens met de Ibiza stijl kussens, deze kussens hebben een gezellig printje en vaak kwastjes aan de zijkant.

De slaapkamer

De slaapkamer is de ruimte in het huis waar je op rust moet komen. Vakantie is vaak de andere plek waar je tot rust komt. Daarom is het ideaal om deze twee plekken te combineren. Door je slaapkamer om te toveren in Ibiza stijl komt je dubbel zo hard op rust. Het makkelijkst is om te beginnen met een vloerkleed. De vloerkleden in Ibiza hebben meestal een leuk printje en gezellige kleuren. Een vloerkleed kan daarom de hele ruimte al veranderen en vrolijker maken!

De keuken

De keuken is de plek om gezellig te tafelen en te genieten na een dag werken. Het fijnste in de keuken is vaak ook de geur, de geur van verste broodjes of vers gemaakt eten. Maar, het is ook mogelijk om op andere manieren de geur in je keuken te krijgen die je aan Ibiza herinnerd. Denk aan geurstokjes die je keuken vullen met een heerlijke geur!

De tuin

In de zomer is niets zo fijn als tot in de late uurtjes buiten zitten en genieten van het warme weer. Hoe fijn zou het dan zijn als je de Spaanse stijl terug ziet in de achtertuin? Op deze manier heb je elke keer als je in de achtertuin zit een vakantie gevoel. Deze stijl is al makkelijk te creëren. Wissel je parasol om met een Ibiza parasol, deze parasol heeft fransjes en vaak een leuk printje het doek. Als je een schutting in de tuin hebt is het mogelijk om hier spiegels of andere decoratie aan op ta hangen. Op deze manier is je Ibiza interieur helemaal af!

 

https://www.ibizamode.nl/nl/