Winkelverkenner
Image default
Bedrijven

Hoogwaardige pizzeria-apparatuur die scherp geprijsd is

Heb je nieuwe keukenapparatuur voor je pizzeria nodig met een hoge kwaliteit? Chefstore.nl kan snel uit voorraad leveren en biedt aantrekkelijke prijzen. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste pizzaoven of pizzawerkbank zijn de medewerkers je bovendien graag van dienst. Ook het leasen van pizzaovens en werkbanken behoort tot de mogelijkheden.

Alle apparatuur en kleinmaterialen voor pizzeria’s
Het bereiden van pizza’s en pasta’s is een specialisme waarvoor je de juiste materialen nodig hebt, zodat je met de benodigde ingrediënten een optimaal resultaat bereikt. Bij Chefstore kan je terecht voor pizzaovens van merken als Diamond, Combisteel en Saro. Ook Mastro ovens vind je in het assortiment. Om het deeg en de pizza te bereiden heb je natuurlijk een werkbank nodig die je alle gemak biedt en die je hygiënisch schoon kan houden. Alles voor de pizzeria, zoals pastamachines, deegmengers en bezorgtassen, is bij dit bedrijf verkrijgbaar.

Horeca pizzaovens in diverse maten
Afhankelijk van hoeveel pizza’s je tegelijk wil bakken, maak je een keuze voor een professionele pizzaoven. De elektrische ovens en gasovens waar je uit kiest bij Chefstore voldoen aan de EU-normen en zijn in talloze maten verkrijgbaar. Er zijn enkele en dubbele professionele pizzaovens. Of je nu drie of twaalf pizza’s tegelijk wilt bakken, voor elke ondernemer is er de juiste oven.

Pizzawerkbank met een koelgedeelte
De pizzawerkbank vormt de basis voor het maken van een goede pizza. Professionele pizzawerkbanken zijn voorzien van een werkblad en een koelgedeelte. Zo ben je er zeker van dat je ingrediënten vers blijven. De werkbanken voor pizzabakkers zijn ook heel geschikt voor shoarmazaken en broodjeswinkels. Het onderhoud van de werkbanken is vanwege het gebruik van materialen als graniet en rvs heel eenvoudig. De horeca werkbanken die je aantreft bij Chefstore zijn energiezuinig en zijn door hun uiterlijk bovendien een aanwinst voor het aanzien van je keuken!

Gerelateerde artikelen

Toe aan iets nieuws?

Dames Sportkleding & Dames Sportshirts

Wonen in Leusden