Winkelverkenner
Image default
Woningen

Indrukwekkend design van Steinhauer vloerlampen

Al meer dan 85 jaar ontwerpt Steinhauer vele soorten lampen. Steinhauer vloerlampen zijn de favoriete verlichtingsarmaturen van dit merk. Steinhauer richt zich op het ontwerpen van hoogwaardige lampen die gemakkelijk in gebruik zijn. Ze richten zich ook op details. Omdat ze veel ontwerpen voor vloerlampen bieden, moet je rekening houden met het doel van de lamp om de juiste te kiezen. Wil je hem bijvoorbeeld gebruiken om te lezen? Misschien gebruik je de vloerlamp om de sfeer en warme sfeer van het huis te versterken. Bij dit merk vind je zowel moderne vloerlampen als klassieke vloerlampen. Hier zijn enkele vloerlamp ontwerpen van Steinhauer.

Downbridge vloerlampen

Deze stijl vloerlamp wordt gekenmerkt door zijn gebogen voet, die kan worden gemaakt van metaal, hout of zelfs marmer. De lichtbron wordt meestal bovenaan geplaatst, met een lange steel die naar de basis komt en zich naar beneden uitspreidt. Deze lampen staan ​​bekend om hun elegantie en eenvoud. Downbridge-vloerlampen zijn ideale opties voor leeslampen. Steinhauer biedt downbridge vloerlampen zoals Steinhauer Stang, Steinhauer Biron, Steinhauer Plate en Steinhauer Turound. Steinhauer stang is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt er dus een kiezen die past bij je interieur kleurenschema.

Driepoot vloerlampen

Statief vloerlampen lijken qua uiterlijk op downbridge lampen, maar ze hebben 3 poten in plaats van één steel. Deze drie poten kunnen zijn gewicht dragen terwijl hij rechtop blijft staan ​​zonder om te kantelen of om te vallen op ongelijke oppervlakken zoals hardhouten vloeren of tapijten. Dit type lamp is perfect voor algemene verlichting in je ruimt, maar het werkt ook goed wanneer het gericht is op specifieke taken zoals lezen. De beste driepoot vloerlamp van Steinhauer is Steinhauer Triek, verkrijgbaar in zwarte of witte kap.

Zwenkarm vloerlamp

Het derde type vloerlamp wordt een zwenkarm lamp genoemd omdat deze een verstelbare arm heeft waarmee je hem gemakkelijk kunt verplaatsen zonder op te staan ​​van je stoel. Zwenkarm lampen worden vaak gebruikt als lees verlichting omdat ze gerichte verlichting bieden voor specifieke taken zoals het lezen van boeken of tijdschriften. Als je een verstelbare vloerlamp wilt, kun je kiezen voor Steinhauer Dunbar, Steinhauer Retina of Steinhauer Prestige chic. Deze zwenkarm vloerlamp is zo veelzijdig dat je hem in elke ruimte kunt plaatsen. Je kunt hem dus eenvoudig verplaatsen als je de lamp nodig hebt in een andere kamer. Welk ontwerp kies jij? Bezoek de website en bekijk de verschillende collecties.