Winkelverkenner

Rijplaten te koop

Rijplaten worden over het algemeen gebruikt voor voertuigen die op vuil, gras of andere zachte oppervlakken rijden. Het bord is meestal van staal, maar de kunststof variant wordt lichter en daarom worden er steeds meer kunststof varianten gebruikt. Verkeersborden kopen? Neem dan contact met ons op! Tijdens bouw- of ander werk moet u soms tijdelijke wegen op gras of andere zachte grond aanleggen om met de auto, vrachtwagen of zelfs te voet de gewenste locatie te bereiken. H. van Meekeren (H. van Meekeren) Infra B.V. biedt u oplossingen in de vorm van stalen en kunststof verkeersborden. Bent u op zoek naar verkeersborden? Dan ben je bij H. van Meekeren Infra B.V. aan het juiste adres! Wij zijn onder meer gespecialiseerd in de verkoop van stalen en kunststof wegpanelen. Naast het kopen van kunststof verkeersborden en stalen verkeersborden kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop van hardhouten bolders en hardhouten balken.

Het verschil tussen stalen en kunststof rijplaten Qua prestaties verschillen stalen en kunststof bestratingspanelen sterk van elkaar. Ten eerste is het gewicht van plastic verkeersborden vele malen verminderd, waardoor u ze gemakkelijker zelf kunt hanteren en vervoeren. Daarnaast hebben kunststof rijplaten een zeer lange levensduur, zijn ze erg zacht en roesten ze logischerwijs niet. Kunststof rijplaten zijn ook erg geluidsabsorberend. Het nadeel van kunststof rijplaten is echter dat ze veel lichter zijn dan stalen rijplaten. Daarom zijn voor projecten met zwaar materieel stalen wegenplaten meestal de eerste keuze. Bovendien slijten stalen verkeersborden nauwelijks en kunnen ze tientallen jaren meegaan.

https://www.vanmeekereninfra.nl/rijplaten-kopen/

Ontmoet Engineeringsbureau Twin-Tech

Engineeringsbureau Twin-Tech

Engineeringsbureau Twin-Tech uit Enschede staat voor flexibiliteit, kwaliteit en doelgerichtheid. We luisteren altijd goed naar de wensen van de klant en denken mee in het gehele proces. Door lijntjes kort te houden in de communicatie kunnen we snel schakelen en zijn we altijd op de hoogte van hoofd- en bijzaken. We weten als geen ander hoe belangrijk zaken als budget en deadline zijn en werken daarom ons concept en uiteindelijke plan tot in de details zodat het in overeenstemming is met uw bedrijfsdoelen. Het krachtigste aspect van onze ingenieurs is dat wij enorm oplossingsgericht zijn en daar plukt u als bedrijf de vruchten van.

Voor welke oplossingen kunt u Twin-Tech inschakelen?

Bij Twin-Tech staan we klaar voor iedere soort engineering klus. Ons team is gespecialiseerd in 3D tekenwerk, concept uitwerking en protoype design en zodoende kunnen we als teken- en engineeringsbureau opereren in iedere denkbare branche. Van de automobielindustrie en chemie sector, tot aan de agrarische sector en speciaal RVS machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie.

Het is voor ons mogelijk op eigen locatie te werken én op locatie bij de opdrachtgever. We kunnen daarbij ingeschakeld worden als detacherende partij met diverse leidinggevende en ondersteunende rollen. We beschikken over de modernste AutoCad stations en kunnen secuur werken met oog voor detail. In combinatie met onze expertise en ervaring kunnen we elk probleem oplossen zodat u met uw organisatie de gewenste efficiencyslag kunt maken.

Wat kan Twin-Tech voor u betekenen?

Zit u met een probleem of zoekt u een speciale machinebouwer voor het laten ontwikkelen van een machine op maat? Wij zijn u partner! Daarnaast kunt u ons inzetten voor:

  • Maatwerk engineeringwerkzaamheden
  • 3D (technisch) tekenwerk
  • Probleemanalyse en conceptontwikkeling
  • Juiste componenten selectie en doorrekenen
  • Testen
  • Machine prototype design
  • Fabricage

Groot voordeel is dat wij al onze engineering diensten inhouse aanbieden en dus veel kennis in eigen huis hebben die we kunnen inzetten voor onze klanten. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw project en maak een afspraak met ons team.

Waarom kiezen voor Twin-Tech

Hoe specialer en specifieker, hoe meer wij uitgedaagd worden! Als team zijn we altijd betrokken bij ieder project en kijken we mee over de schouders van onze leverancier. We komen op locatie alles inmeten, checken, testen en nog eens testen. Pas als het is zoals het moet zijn gaan we weg en niet eerder. Deadlines zijn ons bekend en we werken door totdat het af is. Ook in de nacht als dat nodig is. We komen uit een broedplaats van talent, want onze hoofdlocatie is te vinden op het Kennispark Twente; het perfecte ecosysteem voor innovatie en ondernemerschap.

Kennismaken met engineering bureau Twin-Tech?

Wil je het team ontmoeten van Twin-Tech? Leuk! U bent van harte welkom aan de Hengelosestraat 555, 7521 AG Enschede. Maar we kunnen natuurlijk ook op locatie afspreken. Maak een afspraak via info@twin-tech.nl. Download ook gratis onze brochure op onze website.

https://www.twin-tech.nl