Winkelverkenner

SMS Gateway API voor communicatie

DeSmstools software beschikt over een krachtige SMS Gateway API om zo de software te integreren in uw bestaande CRM, software of website. Dankzij deze integratie kan u berichten versturen of verzenden vanuit uw eigen software.

Deze integratie verloopt probleemloos dankzij de geavanceerde API calls die we aanbieden.  De integratie is eenvoudig en kan worden gedaan met behulp van de gangbare programmeertalen zoals ASP, C++, C#, Java, PHP,..

Hoe kunt u de SMS gateway API concreet gebruiken?

·         SMS software integreren in uw eigen software om zo vanuit uw eigen software berichten te versturen en ontvangen.

·         SIM hosting integreren in uw eigen software om zo berichten te kunnen sturen en ontvangen.

·         Virtueel nummer integreren in uw eigen software om zo berichten te kunnen sturen en ontvangen.

SMS communicatie, alleen maar voordelen

Schrijf de SMS zeker niet af. Deze traditionele communicatie methode groeit nog jaarlijks. Waarom?

·         Voordelig

Het is één van de goedkoopste communicatiemethodes. U betaalt enkel uw verbruik.

·         Laagdrempelig

Iedereen heeft een GSM en kan SMS berichten ontvangen.

·         Veilig

Wij dragen zorg voor uw data en die van uw cliënteel.

·         Persoonlijk

Verwerk namen, voornamen of andere persoonlijke elementen in uw SMS.

·         Direct

In 99% van de gevallen worden SMS’en meteen gelezen.

·         Meetbaar

U weet exact hoeveel personen uw bericht openen en op een eventuele link klikken.

·         Automatisch

Verstuur automatische SMS berichten met onze geavanceerde SMS Gateway API.

·         Dialoog

Ontvang antwoorden van ontvangers op verstuurde berichten.

·         Schaalbaar

Verstuur gepersonaliseerde SMS berichten naar grote groepen ontvangers in enkele klikken.

Verder is SMS communicatie perfect voor vele bedrijfstakken. Zo maken tal van scholen, winkels, ziekenhuizen, Elektrozaken, overheidsinstellingen, interimkantoren,.. lustig gebruik van SMS communicatie. Vaak variëren de doelen wel per industrie. Zo zijn er ondernemingen die SMS inzetten voor interne communicatie, werving, crisiscommunicatie, tweestaps verificatie, SMS marketing,..

SMS  is een must-have communicatiemiddel om kort op de bal wilt spelen. Er zijn geen licentiekosten aan verbonden, u betaalt enkel uw verbruik. Daarom is Smstools de perfecte tool om achter de hand te houden en doeltreffend te communiceren wanneer het nodig is.


Winkelverkenner

Wat is het .SKP bestandstype?

De .skp extensie behoort tot het Trimble SketchUp Model (SKP) bestandsformaat en het bijbehorende bestandstype (.skp). SketchUp is een populaire 2D/3D schets- en modelleringstool met een intuïtieve en simplistische GUI. Het is een propriëtaire software voor Microsoft Windows en MacOS X van Trimble Navigation Limited (voorheen Google). Eerder werd SketchUp door Google gebruikt als de favoriete model-authoring tool voor het Google Earth project.

Een .skp bestand is een SketchUp document. Het kan een 3D object (model) zijn, een ontworpen scène of assemblage, of simpelweg een schets. SketchUp documenten worden opgeslagen in het gepatenteerde SKP binaire bestandsformaat, welke alleen door SketchUp ondersteund wordt – hoewel er ook andere CAD applicaties zijn die .skp bestanden kunnen importeren/exporteren.

De modellen die in SketchUp zijn gemaakt, kunnen in de Google Earth applicatie worden gebruikt of kunnen online met andere gebruikers worden gedeeld. Wanneer 3D modellen met deze software worden gemaakt, worden ze opgeslagen met de bestandsextensie .skp.

Binnen SketchUp Pro kunnen .skp modellen geconverteerd worden naar andere 3D modelformaten, maar ook geëxporteerd worden als bitmapafbeeldingen. Naast SketchUp, kunnen SKP bestanden bekeken worden met de freeware SketchUp Viewer utility (Trimble). Een grote selectie van 3D modellen in het SKP formaat is beschikbaar in Trimble’s online 3D Warehouse.

Hoe SKP bestanden te openen

Als u het SKP bestand niet op uw computer kunt openen, kan dat verschillende oorzaken hebben. De eerste en belangrijkste reden (de meest voorkomende) is het ontbreken van een geschikte software die SKP ondersteunt onder degenen die op uw apparaat zijn geïnstalleerd.

Een zeer eenvoudige manier om dit probleem op te lossen is het vinden en downloaden van de juiste applicatie. Het eerste deel van de taak is al gedaan – de software die het SKP-bestand ondersteunt kan worden gevonden in de tabel. Nu alleen nog de juiste applicatie downloaden en installeren.

 

MOGELIJKE PROBLEMEN MET DE SKP BESTANDSFORMATEN

Het onvermogen om een SKP-bestand te openen en te gebruiken betekent niet noodzakelijk dat u geen geschikte software op uw computer hebt geïnstalleerd. Er kunnen ook andere problemen zijn die de werking van het SketchUp Grafisch Bestandsformaat bestand blokkeren. Hieronder vindt u een lijst van mogelijke problemen.

o Corruptie van een SKP bestand dat geopend wordt

o Onjuiste links naar het SKP-bestand in registervermeldingen.

o Per ongeluk verwijderen van de beschrijving van de SKP uit het Windows register

o Onvolledige installatie van een applicatie die het SKP-formaat ondersteunt

o Het SKP bestand dat wordt geopend is geïnfecteerd met een ongewenste malware.

o De computer heeft niet genoeg hardware bronnen om het openen van het SKP bestand aan te kunnen.

o Stuurprogramma’s van apparatuur die door de computer wordt gebruikt om een SKP-bestand te openen zijn verouderd.

Als u er zeker van bent dat al deze redenen in uw geval niet bestaan (of reeds zijn geëlimineerd), zou het SKP-bestand zonder enig probleem met uw programma’s moeten werken. Indien het probleem met het SKP-bestand niet is opgelost, kan het zijn dat er in dit geval ook een ander zeldzaam probleem is met het SKP-bestand. In dit geval is het enige wat u kunt doen de hu

Winkelverkenner

Geld besparen? Start met vergelijken!

Kun je het wel goed gebruiken om maandelijks wat geld te besparen? Dat kunnen we ons goed voorstellen nu het economisch gezien allemaal toch wat onzekerder is. Je kunt natuurlijk beginnen met wat minder luxe op vakantie, boodschappen doen bij een goedkopere supermarkt, maar vergeet niet dat er ook flink wat te winnen is op jouw vaste lasten zoals verzekeringen en abonnementen. Wat te denken van jouw alles in 1 pakket. Hoe lang heb je namelijk al ditzelfde abonnement? Al enkele jaren? Heb je het daarna nooit meer aangepast of ben je niet meer overgestapt? Dan is de kans erg groot dat hier flink wat op te winnen is per maand. Er zijn namelijk flink wat aanbieders bijgekomen, maar ook vertrokken in deze markt, waardoor de prijzen en de opties door de jaren heen flink zijn opgeschud.

Kijk je nu bijvoorbeeld vooral veel naar Netflix en niet meer naar dat dure extra zenderpakket wat je wel elke maand dik betaald? Dan is het zeker tijd om je eens te verdiepen in een nieuwe alles in 1 vergelijking. Door dit te doen zie je direct wat er allemaal leverbaar is op jouw adres en uit welke pakketten je kunt kiezen. Welk type internet wil je hebben als het beschikbaar is? Hoeveel zenders heb je nodig? En heb je nog wel vaste telefonie nodig thuis of bel je eigenlijk altijd met jouw mobiele telefoon en is het eigenlijk overbodig? Allemaal zaken om rekening mee te houden in de zoektocht naar een nieuw pakket. Sta er ook even bij stil hoe intensief het internet thuis nu gebruikt wordt. Zijn er inmiddels kinderen die dag en nacht flink gebruik maken van het internet? Dan kun je wel een wat hogere snelheid gebruiken. Irriteren aan traag internet is niks tenslotte. Door even een paar minuten stil te staan bij wat je echt nodig hebt en een vergelijking te maken kun je op deze vaste lasten in ieder geval een leuke slag slaan.

https://www.ikvergelijkhet.nl/internet-en-tv/
Winkelverkenner

Geef creativiteit een kans voor uw bedrijf

Creatief te werk gaan is een must in iedere industrie. Het zorgt voor vernieuwing, verbetering en uitdaging. U denkt misschien, creatief te werk gaan kan voor onzekerheid zorgen. Productiviteit kan ten kosten gaan van niet werkende ideeën. Er is misschien angst voor falen. Maar wat nou als er een oplossing is zodat u zich door kunt ontwikkelen maar niet het risico hoeft te lopen dat u faalt? Heeft u al eens gedacht aan een reclamebureau Eindhoven? In Eindhoven kunnen gespecialiseerde denkers u creatieve ondersteuning geven. Maar waarbij kunnen zij u helpen?

Wees niet bang om groot te denken
De specialisten uit Eindhoven zijn gedreven, gepassioneerd en vooral zeer creatief. Maar de vraag was: waarbij kunnen zij u helpen? De mogelijkheden zijn oneindig. Durf te denken aan content marketing, signing, SEO, ontwerpen, webdesign of sociale media. Bij een reclamebureau Eindhoven kunt u onder een dak creatief uitbreiden op al deze specialiteiten. Weldoordacht te werk gaan met concepten. Niet denkend aan wat er niet kan, maar naar wat er wel kan. Concrete plannen kunnen gemaakt worden om u creatief op te kaart te zetten. Het maakt nu uit of u een startende ondernemer bent of een gevorderde in uw vak. U mag creatief nadenken over uzelf opnieuw te ontdekken. Uw logo, uw website, een nieuw product of zelfs een compleet nieuwe huisstijl. Wees niet bang om groot te denken.

Denk groot over uw online aanwezigheid
Kunt u zich nog niet goed voorstellen wat creativiteit kan betekenen voor uw bedrijf? Misschien dat een voorbeeld kan helpen. Stel: u heeft een website die aan vervanging toe is. Niet veel mensen komen erop af en hij past niet meer goed bij de ontwikkeling die uw bedrijf heeft doorgemaakt. Wat kan hiervoor de oplossing zijn? Heeft u al eens gedacht aan een website laten maken Eindhoven? In Eindhoven kunt u een website laten bouwen die past bij uw huisstijl. Met de juiste kleuren en indeling kan uw website er weer professioneel uit komen te zien. De juiste content vormen die ervoor kan zorgen dat (potentiële) klanten naar uw website komen. Dit aan de hand van de kennis over SEO die u in Eindhoven kunt vinden. Het optimaal benutten van onlinemogelijkheden is een van de vele voordelen die creatief werk u kan bieden!

Geef creativiteit aan uw visie!
Creativiteit kan in tijden een eng concept zijn. Het kan onzekerheid en onduidelijkheid geven. Creatief zijn kan misschien iedereen wel, maar echte experts in dit vakgebied kunnen de mooiste dingen laten ontstaan. In Eindhoven kunt u creativiteit vinden zonder risico. Het zorgt juist voor duidelijkheid in de mogelijkheden. Stap voor stap werken aan creatieve oplossingen voor online en offline reclamewerk. Kwaliteit gericht resultaat kan gevonden worden in Eindhoven!

Website bezoeken