Winkelverkenner

Investeer in persoonlijke groei met een cursus persoonlijke ontwikkeling

Wil je meer uit jezelf halen dan je op dit moment doet en je talenten volledig benutten? Dan spreekt een cursus persoonlijke ontwikkeling je wellicht aan. Ben je specifiek op zoek naar een cursus waarbij je niet alleen nieuwe dingen leert maar ook praktische tools krijgt die jou in het dagelijkse leven helpen? Bekijk dan eens de cursus persoonlijke ontwikkeling van How Company. How Company is een trainingsbureau dat diverse open trainingen in persoonlijke ontwikkeling aanbiedt, voor jezelf maar ook bijvoorbeeld voor je team of organisatie. Daarnaast biedt How Company eveneens persoonlijke coaching aan.

Praktische insteek trainingen en persoonlijke coaching

Bij trainingsbureau How Company leer je veel over jezelf en je drijfveren, maar ook over patronen of gedachten die een belemmering vormen. Je werkt aan communicatie richting anderen en in de dialoog met jezelf. In zowel de cursus persoonlijke ontwikkeling als via persoonlijke coaching doe je veel inzichten op met betrekking tot persoonlijke effectiviteit. Eveneens leer je praktische vaardigheden en methodes die jou in je dagelijkse realiteit in staat stellen te blijven werken aan je verdere ontwikkeling. Op die manier leer je niet alleen in het moment je talenten volop te benutten en beter te presteren, maar kun je dit in de toekomst ook blijven doen.

Bekijk het aanbod aan trainingen

Wil jij investeren in de persoonlijke ontwikkeling van jezelf of van je team? Dan zijn hiervoor verschillende mogelijkheden bij How Company. Werken aan persoonlijke groei kan via een cursus persoonlijke ontwikkeling. Er zijn diverse open programma’s waarvoor je je kunt aanmelden. Daarnaast is het mogelijk om via persoonlijke coaching te werken aan het verkrijgen van de juiste focus om bepaalde doelen te behalen. Het is via How Company eveneens mogelijk om voor teams en organisaties een incompany traject op maat samen te stellen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met How Company.