Winkelverkenner
Image default
Aanbiedingen

iPhone 8 scherm vervangen, waar kun je dat doen?

Als na jarenlang intensief gebruik het scherm van je iPhone 8 zodanig mankementen begint te vertonen dat hij het niet meer naar behoren doet, is het waarschijnlijk tijd voor een nieuw scherm. Vaak kun je door alleen het scherm te vervangen weer een behoorlijke tijd vooruit met je iPhone, en bovendien bespaar je door alleen het scherm te vervangen veel geld. Een iPhone 8 scherm vervangen bij GSM Reparatie Centrum is niet zo duur en kan slechts 20 minuten gedaan zijn. Je hoeft alleen je iPhone langs te brengen bij een van hun vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout, of je iPhone 8 naar ze opsturen ter reparatie. Je hebt dan snel weer een iPhone 8 die er zo goed als nieuw uitziet en met 12 maanden garantie op je nieuwe scherm.

 

Wil je je iPhone 8 scherm laten vervangen?

De iPhone 8 heeft net als zijn voorganger, de iPhone 7, een 4,7 inch scherm. Het verschil met het scherm van de iPhone 7 is dat het scherm van zijn jongere broertje een Retina HD Display heeft. Dat Retina display is vooral erg mooi als je graag foto’s of filmpjes maakt met je iPhone, omdat je op het scherm de natuurlijk kleuren ziet van hetgeen je camera vastlegt.  Het scherm van de iPhone 8 is net als bij alle iPhones gemaakt van extra sterk en duurzaam glas. Als je bij de aankoop ook hebt geïnvesteerd in een screenprotector is je iPhone beschermd tegen krassen en barsten, en kan zo een behoorlijk lange tijd mee gaan. Maar zelfs met een screenprotector kan er na verloop van tijd toch iets gaan mankeren aan je scherm. De oorzaak kan dan een storing in de software zijn of een beschadiging aan de hardware. Het vervangen van je scherm is dan een relatief goedkope manier om weer een goed functionerende iPhone 8 te krijgen. 

 

Wanneer is het slim om je iPhone 8 scherm te laten vervangen?

Het scherm van je iPhone 8 wordt intensief gebruikt en gaat meestal als eerste gebreken vertonen. Door beschadigingen als diepe krassen of barsten wordt het lastig om te navigeren op je telefoon, omdat de leesbaarheid niet meer optimaal is en het gebarsten glas geen pretje is om met je vingertoppen overheen te vegen. Ook is je iPhone niet langer goed afgesloten en kan er vocht en stof in terecht komen. Er ook intern wat mis gaan met het scherm van je iPhone. Door software of hardware mankementen kan je scherm plots niet meer reageren, en je kunt last hebben van dooie pixels die zichtbaar zijn als kleine zwarte stipjes op het scherm. Het vervangen van je iPhone 8 scherm is de makkelijkste manier om deze problemen op te lossen.

Gerelateerde artikelen

soorten airconditioners

Met of zonder snoer je haar steil

Aanhangwagen zeil