Winkelverkenner
Image default
Bedrijven

iVeilig Smart Alarm

Anno 2021 is de beveiling van je eigendommen belangrijker dan ooit. De traditionele oplossingen als een inbraakalarm zijn vaak onvoldoende en meer dan ooit tevoren is het juist wenselijk om direct geïnformeerd te worden als er iets gebeurt. Op dat punt bewijst iVeilig Smart Alarm zijn meerwaarde. Het is een slimme manier op alle waardevolle spullen optimaal te beveiligen en te traceren. Wordt er toch iets gestolen, dan is het zelfs mogelijk om de gestolen producten zeer nauwkeurig te lokaliseren.

iVeilig Smart Alarm

Met een iVeilig Smart Alarm haal je een zeer geavanceerd beveiligingssysteem in huis waarmee je niet alleen je waardevolle spullen bewaakt, maar deze ook kunt lokaliseren. Natuurlijk kun je denken aan het bewaken van je auto, maar ook aan het bewaken van een bedrijfspand of diefstalgevoelige materialen. Via een slimme sensor wordt elke verdachte beweging gedetecteerd en wordt je direct via een app op je smartphone geïnformeerd.

Gestolen spullen kunnen snel worden gelokaliseerd

Naast het signaleren van opvallende bewegingen, is het iVeilig Smart Alarm ook in staat om te fungeren als tracker. Ook op dit punt onderscheidt het systeem zich van de concurrentie. Via de app kan je gedetailleerd zien waar het beveiligde voorwerp zich bevindt. Via de instellingen in de app kun je zelf bepalen hoe vaak de informatie wordt ververst zodat je altijd een actueel overzicht hebt. Om dit mogelijk te maken wordt gebruik gemaakt van een drietal producten: een bewegingssensor, een deur- en raamcontact en een iVeilig diefstalalarm. Laatstgenoemde heeft een trackingsfunctie en optioneel een opsporingsservice. Door middel van een uitbreiding van je abonnement kan een gestolen object zeer nauwkeurig worden gelokaliseerd.

Beveiliging naar wens

Een volledig iVeilig Smart Alarm kun je helemaal naar wens instellen. Op die manier bepaal je zelf welke vorm van beveiliging in jouw situatie optimaal is. Naast de eenmalige aanschaf van de gewenste apparatuur ben je enkel gebonden aan een bijzonder betaalbaar abonnement wat naar wens uit te breiden is. Op die manier ben je voor een bijzonder laag maandbedrag verzekerd van een optimale beveiliging van je spullen.

Gerelateerde artikelen

Leadgeneratie door Telemarketing bedrijf

Shiftbase: ook voor jouw branche

Tips bij hsp