Winkelverkenner

Kartonnen koffiebekers en plastic bekers bedrukken

Wilt u kartonnen koffiebekers bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo, huisstijl of een slogan? Met het inzetten van bedrukte bekers wordt uw logo of boodschap gezien door bezoekers, relaties, (potentiële) klanten en/of geïnteresseerden. Net dat beetje extra aandacht tijdens evenementen, festivals of andere gelegenheden. Bedrukte koffiebekers passen in elke marketingmix. Voor een actie, op beurzen, tankstation of congressen. Maar het bedrukken van kartonnen koffiebekers kan ook uitstekend ingezet worden voor interne communicatie. Informeer uw medewerkers door een boodschap op kartonnen koffiebekers te bedrukken en betrek ze op deze manier bij uw organisatie. Waar u uw kartonnen koffiebekers of plastic bekers ook mee wilt bedrukken, bij Promocups bent u verzekerd van hoge kwaliteit en bekers met een prachtige afwerking.

Door plastic bekers te bedrukken uw boodschap overbrengen

Wilt u plastic bekers bedrukken? In het assortiment van Promocups vindt u diverse soorten plastic bekers. Kies het soort beker dat past bij uw bedrijf, evenement of andere gelegenheid. Ideaal om de juiste boodschap op uw doelgroep over te brengen. Naast plastic bekers geschikt voor alcoholische dranken, vindt u in het assortiment ook smoothiebekers en eventcups. Steeds vaker wordt glas verboden bij buitenevenementen, daarom is het verstandig om te kiezen voor het bedrukken van plastic bekers in plaats van glas. Weet u al wat u op uw plastic bekers wilt bedrukken of wilt u graag advies? Vraag dan een gratis ontwerp aan.  

Waarvoor heeft u bekers nodig?

Heeft u binnenkort een evenement, festival of andere gelegenheid en wilt u hiervoor plastic bekers of kartonnen koffiebekers laten bedrukken? Diverse voorbedrukte bekers die voor 12:00 uur zijn besteld, heeft u de volgende dag al in huis. Wilt u bekers bedrukken met een eigen ontwerp zoals een logo of een slogan? Neem dan contact op met Promocups. Zij helpen u met het bepalen van de juiste boodschap en het ontwerp hiervan. U kunt een offerte aanvragen of voor meer informatie telefonisch contact opnemen.