Klein team van specialisten bij de fysio in Waalwijk

FysioProfit is een fysio in Waalwijk waar een klein team van specialisten werkt. Deze weten precies hoe ze u van dienst moeten zijn. Met specialisaties op het gebied van algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie, reuma en arbeidstherapie kunt u altijd terecht bij een van de therapeuten met uw klachten. Met de drie fysiotherapeuten in de praktijken van FysioProfit is er naast de nodige mankracht ook de kwaliteitskennis in huis. De fysio in Waalwijk is iedere doordeweekse dag open, maar ook de zaterdagochtend tot 12 uur is de praktijk open. De fysio gevestigd in Oosterhout is alleen doordeweeks open, op onregelmatige tijden.

Een eerste afspraak bij uw fysio in de regio Waalwijk en Oosterhout

FysioProfit in Oosterhout en Waalwijk is zeer geschikt als u wilt revalideren. Vanaf uw eerste afspraak krijgt u de juiste begeleiding. Wanneer u voor de eerste keer op een afspraak komt bij FysioProfit neemt u logischerwijs eerst plaats in de wachtkamer. U wordt door een van de fysiotherapeuten opgehaald en hiermee begint het traject dat u gaat bewandelen. Er worden enkele vragen gesteld die u gaat beantwoorden en aan de hand daarvan wordt er een behandeldossier aangemaakt. Dit eerste gesprek zal bij elkaar ongeveer een half uurtje duren. Bij uw tweede afspraak kunt u direct aan de slag, hierbij wordt aan de hand van uw klachten voorvloeiend uit uw eerste afspraak aan de slag gegaan.

De PRT-methode in een fysio in regio Oosterhout en Waalwijk

De PRT-methode heeft de functie van de fysiotherapeut veranderd. Tegenwoordig is een therapeut ook een coach. U moet zelf u lichaam verder pushen, limieten opzoeken en ervoor zorgen dat uw niveau van functionele belastbaarheid op een hoger platform komt te liggen. Voor zo een fysio in Oosterhout en Waalwijk kunt u terecht bij FysioProfit, hierbij hanteren ze de actieve PRT Methode om u verder te helpen met uw klachten. Door de PTR methode wordt uw lichaam op de lange termijn sterker en bent u meer capabel om de pijn waarmee u nu kampt te onderdrukken of zelfs niet eens te voelen.

Website bezoeken