Winkelverkenner
Bedrijven

Koenig Bauer Coding staat voor vertrouwen!

Globale markten vereisen een hoge mate van dynamiek in alle aspecten van de onderneming – van productinnovatie, moderne productiemethoden, betrouwbaar kwaliteitsbeheer tot uitgebreide klantenservice. Als toonaangevende onderneming voor hoogwaardige coderingssystemen biedt Koenig & Bauer Coding hier een doorslaggevend voordeel. Als u dus opzoekt barcode maker, komt u waarschijnlijk bij ons terecht. Onze jarenlange ervaring en onze maximale betrokkenheid bij de continue ontwikkeling op alle terreinen bieden de zekerheid voor doelgerichte marktoriëntatie, optimale productkwaliteit en competente serviceverlening en advisering – ook voor de eisen van morgen. Zelfs de beste producten en persoonlijke betrokkenheid vormen een vervanging voor onze klantnabijheid. Wij ondersteunen u altijd graag vanuit onze verkoop- en servicevestigingen, wereldwijd, telefonisch als te mail.

Coderen is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse routine en is ondertussen doorgedrongen in alle facetten van het leven en alle bedrijfstakken. Naarmate ons dagelijks leven kleurrijker, veelzijdiger en aangenamer wordt, nemen de producten die onze klanten en partners nu en in de toekomst met onze systemen bedrukken, verder toe. Een goede codering is ondertussen ook een kwaliteitskenmerk voor de productveiligheid – ook voor de eindgebruiker. Daar zijn wij ons van bewust en daarom nemen wij hiervoor dagelijks onze verantwoordelijkheid, want Coding staat voor vertrouwen. Daar kunt u op rekenen.

Bent u opzoek naar de beste inkjet printer? Dan raden wij inkjet alphaJET mondo aan. De kleinkarakter inkjet alphaJET mondo is de perfecte combinatie v.w.b. prestaties, kwaliteit en lage kosten. De laagste bedrijfskosten en het absoluut veilige beheer van verbruiksgoederen zullen u tevreden stellen. Door het lage verbruik in combinatie met gunstige prijzen bespaart u geld. De grote beschikbaarheid van meer dan 99 % leidt tot echte productiezekerheid. Eenvoudige integratie en de High-Speed-printsnelheid verhogen uw productiviteit. Door het uitgebreide inkt-assortiment kunt u flexibel inspelen op klant specifieke wensen. Een wereldwijd competent verkoop- en serviceteam biedt u overal en altijd ondersteuning.

Website bezoeken