Koffiezetapparaat bonen of Nespresso machine kopen?

Wil je een Nespresso machine of een koffiezetapparaat met bonen? Tegenwoordig lijkt het alsof elk huishouden een koffiezetapparaat heeft. Het is de elektronische (of handmatige) gadget die het must-have keukenaccessoire is geworden.

Als je besluit dat het tijd is voor een koffiezetapparaat bonen, kan het je vergeven worden dat je verdwaalt in de jungle van verschillende stijlen, merken, prijzen … En dat is voordat we zelfs het soort machines hebben: elektrisch druppelfilter, machines met ingebouwde slijpmachines, handmatige espressomachines, met of zonder molen, Franse persen, handmatige druppelfilterkoffiezetapparaten, senseo, mokka-potten, Napolitaanse, Turkse koffiepotten, vacuümkoffiezetapparaten … Geen paniek, we zijn hier helpen!

Houd er eerst rekening mee dat er veel verschillende manieren zijn om koffie te extraheren. Afhankelijk van uw consumptiegewoonten, uw persoonlijke smaak en uw budget, zullen bepaalde machines geschikter zijn dan andere. Onze experts hebben een reeks verschillende modellen getest en nu hebben we een handige gids samengesteld om u te helpen beslissen.

Nespresso machine 

Het meest bekende merk is natuurlijk Nespresso. Met alle Nespresso-compatibele cups die nu op de markt verkrijgbaar zijn, kunt u de rest van uw dagen nieuwe koffiesoorten proberen! Frisheid is echter niet hun sterke punt: de koffie in elke cups is al dagen gemalen, zo niet maanden voordat je het drinkt (afhankelijk van het merk en of het een ambachtelijk product is). Bekijk alle beste Nespresso apparaten.

Talloze merken hebben nu hun eigen cups ontwikkeld: Nespresso, Delta, Cafés Richard, Bialetti, Vergnano, Illy Lavazza, Caffitaly … Zorg er bij de aankoop van uw cups voor dat deze compatibel zijn met uw machine!

VOORDELEN

  • Zeer aantrekkelijke prijs voor de machine
  • Snel en gemakkelijk te gebruiken
  • Optie om het type koffie bij elk kopje te veranderen
  • Voor sommige modellen, optie om verschillende dranken te maken (koffie, cappuccino, thee, warme chocolademelk …)
  • De machines zijn vaak compact en nemen niet teveel ruimte in beslag

Koffiezetapparaat bonen 

Met een koffiezetapparaat bonen (ook wel bean-to-cup koffiemachines of koffiemachine) kunt u met één druk op de knop verschillende soorten koffie van versgemalen bonen maken en een goede espresso krijgen met een minimale druk van 9 repen. Dagelijks gebruikt, kan het veel goedkoper en milieuvriendelijker worden dan zijn concurrenten! 

Afhankelijk van het model dat u kiest, kunnen automatische koffiemachines een grote veelzijdigheid bieden: espresso, lange koffie, cappuccino, latte macchiato, thee, warme chocolademelk.

Tot slot:

We hebben snel de belangrijkste typen machines doorlopen, maar er zijn er nog veel meer! Franse persen, mokka potten, Napolitaanse koffiezetapparaten, Turkse koffiepotten, Vacuüm koffiezetapparaten … Er zijn zoveel om uit te kiezen! Mijn enige advies zou zijn om MaxiCoffee.com te bezoeken en rond te kijken! Je zult snel de machine en de methode vinden waarmee je elke dag kunt genieten van geweldige koffie, precies zoals jij het wilt 🙂

https://koffiemachine.org/