Winkelverkenner
Aanbiedingen

Korting op de dagelijkse boodschappen

Korting op producten, dat is altijd mooi meegenomen. Als je in de supermarkt staat en je favoriete drankje is in de aanbieding dan neem je maar meteen een paar extra flessen mee omdat het zo voordelig is.

Producten met een kortingspercentage

Als je korting op producten wilt krijgen zijn daar verschillende constructies voor bedacht door winkels. Soms krijg je een bepaald kortingspercentage op een product en hoef je er maar eentje van te kopen. Deze percentages kunnen nog wel eens variëren.

Producten die je met meer tegelijk koopt

Vaak gelden kortingen echter voor een groter aantal producten. Dan is bijvoorbeeld de tweede voor de halve prijs of gratis of krijg 3 + 1 artikel gratis. In het laatste geval ben je dan wel verplicht meer producten tegelijk aan te schaffen.

Koop samen met anderen in

Zeker als het producten betreft die niet snel bederven is dat geen probleem want die krijg je zelf wel op voordat ze de houdbaarheidsdatum bereikt hebben. Zijn de producten niet zo lang houdbaar en wil je graag profiteren van de geboden korting? Kijk dan of je samen met iemand anders kunt doen. Zo heb je er allebei baat bij als er korting gegeven wordt.

https://www.korting.blog/