Winkelverkenner
Image default
Bedrijven

Kunstenaarswinkel voor gereedschap en materiaal

Maak kennis met De Hazelaar een kunstenaarswinkel in Soest die verschillende soorten gereedschap en materialen heeft voor uw nieuwe project. Op hun website vindt u diverse materialen en benodigdheden die u gebruikt tijdens het restaureren of en boetseren van een nieuw kunstwerk. Van metaal bewerken tot hardsteen, hier vindt u wat u nodig heeft.

Wat heeft deze kunstenaarswinkel te bieden?

Naast diverse benodigdheden, zoals gips, hardsteen en keramiek, is het bij De Hazelaar ook mogelijk om verschillende workshops te volgen. Tijdens deze workshops leert u specifieke technieken en/of ambachten. De workshops die deze kunstenaarswinkel aanbiedt worden gegeven door docenten met voldoende kennis en ervaring binnen hun vakgebied. Gaat u toch liever zelf aan de slag en wilt u hiervoor materialen en gereedschap bestellen? Doe dit dan vooral via de webshop van deze winkel. Hier vindt u tevens een catalogi met alle mogelijke producten die te bestellen zijn. Erg handig om op te slaan, voor als u nogmaals een bestelling gaat plaatsen. Door de juiste categorie te kiezen komt u direct bij de producten die aansluiten op uw wens. Zo gaat u geen hardsteen bewerken met materialen die eigenlijk gemaakt zijn voor klei bewerking. Gaat u liever uw bestelling afhalen? Dit is geen probleem! Tijdens de openingstijden bent u van harte welkom in hun groothandel in Soest. Zo profiteert u direct van de mogelijkheid om uw vragen te stellen aan een van hun medewerkers.

Vind de materialen die u nodig hebt

Bestel online of kom langs in de kunstenaarswinkel van De Hazelaar. Het team van deze kunstenaarswinkel staat vrijblijvend voor u klaar. Heeft u vragen over bepaalde materialen of kunt u niet vinden wat u zoekt? Zij weten u gegarandeerd te helpen. Ga aan de slag met de mooiste hardsteen die zij voorradig hebben en maak er iets onvergetelijks van. Wilt u graag uw kunstwerken laten zien? Neem dan contact met hen op, ze hebben een mooie vitrinekast waarin zij regelmatig werk laten zien van hun klanten.

https://www.hazelaar.nl/product-categorie/natuursteen-bewerken/natuursteensoorten/belgisch-hardsteen/