Winkelverkenner

Mentale gezondheid

25 Tips om je mentale gezondheid een boost te geven

1. Houd dankbaarheid en prestaties bij met een dagboek. Schrijf elke dag 3 dingen op waar je dankbaar voor bent en 3 dingen die je hebt bereikt.

 

2. 2. Begin uw dag met een kop koffie. Koffieconsumptie wordt in verband gebracht met lagere percentages depressies. Als u geen koffie kunt drinken vanwege de cafeïne, probeer dan een andere drank die goed voor u is, zoals groene thee.

 

3. Organiseer een uitje. Dat kan kamperen zijn met vrienden of een reis naar de tropen. Het plannen van een vakantie en iets hebben om naar uit te kijken kan je algehele geluk tot 8 weken lang stimuleren!

 

4. Werk aan je sterke punten. Doe iets waar je goed in bent om zelfvertrouwen op te bouwen, en pak dan een moeilijkere taak aan.

 

5. Houd het koel voor een goede nachtrust. De optimale temperatuur om te slapen is tussen de 60 en 67 graden Fahrenheit.

 

6. “Je hoeft niet de hele trap te zien, neem gewoon de eerste stap.” – Martin Luther King, Jr. Denk aan iets in je leven dat je wilt verbeteren, en bedenk wat je kunt doen om een stap in de goede richting te zetten.

 

7. Experimenteer met een nieuw recept, schrijf een gedicht, schilder of probeer een Pinterest-project. Creatieve expressie en algeheel welzijn zijn met elkaar verbonden.

 

8. Toon wat liefde aan iemand in je leven. Hechte, kwaliteitsvolle relaties zijn de sleutel tot een gelukkig, gezond leven.

 

9. Geef je hersenen een boost door jezelf om de paar dagen te trakteren op een paar stukjes pure chocolade. De flavanoïden, cafeïne en theobromine in chocolade werken samen om alertheid en mentale vaardigheden te verbeteren.

 

10. “Er is geen grotere kwelling dan een onverteld verhaal in je te dragen.” -Maya Angelou. Als je persoonlijke ervaring hebt met psychische aandoeningen of herstel, deel het dan op Twitter, Instagram en Tumblr met #mentalillnessfeelslike. Bekijk hier wat andere mensen zeggen.

 

11. Soms hoeven we geen nieuwe activiteiten toe te voegen om meer plezier te krijgen. We moeten gewoon de vreugde opzuigen in degene die we al hebben. Proberen optimistisch te zijn betekent niet dat je de lelijke kanten van het leven moet negeren. Het betekent alleen dat we ons zo veel mogelijk op het positieve moeten richten.

 

12. Voel je je angstig? Maak een reis door het verleden en kleur ongeveer 20 minuten om je geest leeg te maken. Kies een ontwerp dat geometrisch en een beetje ingewikkeld is voor het beste effect. Bekijk hier honderden gratis printbare kleurplaten.

 

13. Neem de tijd om te lachen. Ga uit met een grappige vriend, kijk naar een komedie of bekijk schattige video’s online. Lachen helpt angst te verminderen.

 

14. Ga off the grid. Laat uw smartphone een dag thuis en maak u los van constante e-mails, waarschuwingen en andere onderbrekingen. Breng tijd door met het doen van iets leuks met iemand face-to-face.

 

15. Dans rond terwijl u uw huishoudelijk werk doet. Niet alleen krijg je klusjes gedaan, maar dansen vermindert het niveau van cortisol (het stresshormoon), en verhoogt endorfine (de “feel-good” chemicaliën van het lichaam).

 

16. Ga je gang en gaap. Studies suggereren dat gapen de hersenen helpt afkoelen en de alertheid en mentale efficiëntie verbetert.

 

17. Ontspan een keer per week in een warm bad. Probeer Epsomzout toe te voegen om pijn te verzachten en het magnesiumgehalte te verhogen, dat door stress uitgeput kan raken.

 

18. Zit u iets dwars? Gooi het eruit… op papier. Schrijven over verontrustende ervaringen kan de symptomen van depressie verminderen.

 

19. Breng wat tijd door met een harige vriend. Tijd met dieren verlaagt het stresshormoon – cortisol, en stimuleert oxytocine – dat gevoelens van geluk stimuleert. Als je geen huisdier hebt, ga dan met een vriend om die dat wel heeft of doe vrijwilligerswerk in een asiel.

 

20. “Wat voor ons ligt en wat achter ons ligt zijn kleine zaken vergeleken met wat in ons ligt. En als je dat wat in je zit naar buiten brengt, gebeuren er wonderen.” – Henry David Thoreau. Beoefen mindfulness door “in het heden” te blijven. Probeer deze tips.

 

21. Wees een toerist in je eigen stad. Vaak verkennen mensen attracties alleen op reis, maar je kunt verrast zijn welke coole dingen er in je eigen achtertuin zijn.

 

22. Probeer uw lunches voor te bereiden of uw kleren voor de werkweek uit te zoeken. Zo bespaar je ‘s ochtends wat tijd en heb je een gevoel van controle over de week die voor je ligt.

 

23. Gebruik wat omega-3 vetzuren in uw dieet – ze worden in verband gebracht met lagere percentages depressie en schizofrenie, naast hun vele voordelen. Visoliesupplementen werken, maar het eten van omega-3 in voedingsmiddelen zoals wilde zalm, lijnzaad of walnoten helpt ook om gezonde darmbacteriën op te bouwen.

 

24. Oefen vergeving – al is het maar het vergeven van die persoon die je afsnijdt tijdens je woon-werkverkeer. Mensen die vergeven hebben een betere geestelijke gezondheid en zijn tevredener met hun leven.

 

25. “Wat rampen lijken, zijn vaak de bronnen van fortuin.” – Disraeli. Probeer de positieve kant te vinden in iets raars dat onlangs is gebeurd.

https://www.ndoorherstel.nl/
Winkelverkenner

Vastgoed investering tips

Investeren in onroerend goed wordt niet geleverd met een kaart, en de weg naar rijkdom is vaak kronkelig. Dat gezegd zijnde, zijn er dingen die je kunt doen om jezelf op het juiste pad en zorgen voor uw beste kansen op succes. Luisteren naar onroerend goed professionals en succesvolle investeerders is een geweldige plek om te beginnen.

Om u in de mindset van de pro’s te krijgen, verzamelden we 23 essentiële vastgoed te investeren tips van mensen die kunnen spreken uit ervaring. Of u nu nieuw bent in vastgoedbeleggen of aan uw derde inkomenseigendom begint, dit artikel zit vol met geweldige klompjes advies en interessante perspectieven. Duik in.

 

1. Zoek huurwoningen in opkomende buurten
“Huurwoningen vertegenwoordigen een geweldige manier om betrokken te raken bij vastgoedbeleggingen. Opkomende buurten bieden groeipotentieel en belastingvoordelen voor kopers. Kopers die panden kopen in opkomende buurten maximaliseren hun winst en zorgen ervoor dat hun inkomsten hun kosten dekken.”

-Ralph DiBugnara, voorzitter van Home Qualified

 

2. Diversifieer uw investeringen
“Het is algemeen gepredikt dat de beste vastgoedbelegging die in uw achtertuin is. Hoewel het de moeite waard is om het gebied waarin je investeert te begrijpen, geloof ik dat je je winstpotentieel echt beperkt door alleen een klein geografisch gebied te overwegen.

Door investeringen in andere staten en steden te overwegen, hebt u een grote pool van beschikbare investeringen en uiteindelijk betere kansen. Investeren in een groot geografisch gebied zorgt ook voor een verdere diversificatie van uw investeringen en beschermt uw portefeuille tegen de volatiliteit van de lokale markten.”

-Jeff Miller, vastgoedbelegger en medeoprichter van AE Home Group in Maryland

 

3. Niet over-rehab
Corey Chappell, een Closing Options Analyst bij 181 Close Now biedt een aantal geweldige vastgoedbeleggingstips (die we hebben opgenomen in de volgende verschillende punten). Hij begint met uit te leggen dat vastgoedbeleggingen niet op één lijn hoeven te staan met Pottery Barn als het gaat om accenten en inrichting.

“Sommige high-end huizen moeten de mooiste aanrechten en armaturen hebben. Minder dure huizen moeten er mooi en modern uitzien, maar hoeven niet de duurste spullen te hebben. Het is OK om te budgetteren. Het is OK om te gaan met het midden van de weg armaturen. “

https://onlineinfra.nl
Winkelverkenner

Aanhanger

Industriële opleggers

industriële opleggers zijn gebaseerd op een modulair componenten ontwerpconcept. Alle bewezen technologische systemen zoals: wielstellen, stuursystemen en veersystemen. Een industriële trailer kan voor elk doel en tot 250 ton laadvermogen worden gemaakt /engineered. Alle aanhangwagens zijn uitsluitend bestemd voor gebruik op de openbare weg en kunnen worden behandeld met een trekker of vorkheftruck met voldoende trekvermogen. industriële aanhangwagens zijn ontworpen voor zwaar gebruik en eenvoudige en veilige bediening. Add-on opties zoals remsystemen, verlichting, laadplatforms, steunframes en veiligheidsaccessoires kunnen worden aangepast.

Kwaliteit op maat!

Dissel aanhangwagens eenzijdig gestuurd
De aanhangwagen wordt met een dissel aan de aanhangerkoppeling van een trekmachine, terminaltrekker of vorkheftruck gekoppeld en door de trekker gestuurd. Een ervaren bestuurder kan de aanhangwagen tijdens het manoeuvreren achteruit laten rijden. De dissel houdt de koppeling op de juiste hoogte zodat deze tijdens het aankoppelen gemakkelijk kan worden opgepakt.

Dissel aanhangwagens tweezijdig gestuurd
De aanhangwagen kan worden uitgerust met twee dissels. Eén aan beide uiteinden van de aanhangwagen. Zowel de vooras als de achteras kunnen gestuurd worden. Om de draaicirkel te verkorten. Van twee kanten kan de trailer aan de trekker gekoppeld worden om te trekken en te sturen. Er hoeft niet achteruit gereden te worden en de beste transportroute kan worden aangepast in de logistieke operatie. De dissel houdt de koppeling op de juiste hoogte zodat deze tijdens het aankoppelen gemakkelijk kan worden opgepakt.

Draaischamel-, fusee- en draaipuntbesturing
Het stuursysteem kan worden gekozen op basis van de vereiste afmetingen en het laadvermogen. Draaischamelbesturing is een goedkope en efficiënte oplossing. Fusee besturing, gelijk aan het automotive systeem, voor meer stabiliteit en minder ruimte voor stuurwielen. Draaipuntbesturing in combinatie met meer wielstellen voor een betere verdeling van het gewicht. Alle stuursystemen worden aan de voorzijde geplaatst met één zijbesturing en aan beide zijden van de oplegger met dubbele besturing.

 

https://linkfuse.nl/