Winkelverkenner
Bedrijven

Linux dedicated server hosting

Linux dedicated server hosting

Soms heb je een website waarvan je weet dat hij optimaal moet presteren. Bijvoorbeeld een website die veel bezocht wordt. Ik heb al jaren een website waar ik al mijn vrije tijd in steek. Het is een website waarop ik laat zien welke spelletjes ik speel op de Playstation. Sinds korte tijd heb ik ook een webshop. Nadat steeds meer mensen de website bezochten, merkte ik dat de website steeds langzamer werd. Heel vervelend! Dankzij de Linux dedicated server hosting van Freaze Hosting werkt mijn website perfect! Maar hoe? Daar vertel ik je meer over!

Volledige capaciteit RAM, harde schijven en CPU

Maar waardoor komt het nou dat mijn website zo goed en snel werkt? Dit komt doordat de CPU, harde schijven en RAM weer maximaal werken. Daarnaast heb je ook nog eens geen last van de andere mensen met wie je een server deelt en heb je minder last van veiligheidsrisico’s. Wanneer je een server deelt met een hoop andere mensen, merk je dat aan de prestaties van de website. Wil je meer weten over dedicated servers? Bijvoorbeeld over Windows? Neem gerust eens contact op met de medewerkers van Freaze Hosting. De medewerkers van Freaze Hosting kunnen je dankzij hun jarenlange ervaring perfect verder helpen!

Website bezoeken