Winkelverkenner

Maak je dak winterklaar met Roofingservice

Je staat er misschien niet bij stil, maar je dak krijgt het gedurende de winter zwaar te verduren. Eigenlijk is het best raar, dat we wel onze auto winterklaar laten maken, maar volstrekt niet nadenken over ons dak. Terwijl de auto vaak droog geparkeerd staat, krijgt je dak het hele seizoen de volle laag.

Welke risico’s op vorstschade loop je?

Het grootste risico dat je loopt is dat van lekkage. Door de vorst kan het zijn dat er scheurtjes ontstaan in de dakbedekking. De kans hierop is het grootst bij platte daken, omdat hier het water niet altijd op tijd kan wegstromen. Het achtergebleven water bevriest en zet daarbij uit, waardoor beschadigingen kunnen optreden.  Daarbij ontstaan kleine beschadigingen die vroeg of laat leiden tot lekkages.  Vooral naden zijn hier gevoelig voor.

Voorkom dat je in de kou staat

Een midwinter-lekkage, daar zit niemand op te wachten. Voorkom dat je in de kou komt te staan. Zorg dat water goed wordt afgevoerd door de goot en regenpijp goed schoon te maken. En laat je dak inspecteren.  Roofing Service Nederland heeft ruim 45 jaar ervaring “op het dak”. Bij een dakinspectie zien ze dus meteen wat de conditie van je dak is en of er reparatie of preventief onderhoud noodzakelijk is. Doordat het bedrijf onafhankelijk is, hoef je niet bang te zijn dat ze met onnodige ingrepen op de proppen komen, of dat je teveel betaalt. Het bedrijf is er trots op dat ze zo transparant mogelijk werken.

Uitgebreide rapportage dakkwaliteit

Na de dakinspectie (nul-meting) krijg je een volledig en uitgebreide rapportage over de conditie van je dak. De inspecteurs vertellen je of er iets moet gebeuren qua dakrenovatie om beschadiging te voorkomen of te repareren. Ook kunnen ze, op basis van hun ervaring, aangeven wat je in de komende jaren te wachten staat.  Zorg dat je niet voor nare verrassingen komt te staan en laat Roofing Service Nederland je dak inspecteren. Neem vandaag nog contactop voor een afspraak.

Website bezoeken