Winkelverkenner
Auto’s en Motoren

Met succes geslaagd voor je rijbewijs.

Met succes geslaagd voor je rijbewijs.

Rijschool Utrecht is er trots op dat we al veel leerlingen het roze papiertje hebben bezorgd. Alhoewel, uiteindelijk doe jet het natuurlijk zelf als je rijlessen bij ons neemt. Wij begeleiden je slechts. Toch merken we dat bepaalde randvoorwaarden het succes kunnen vergroten. Daarom kiezen wij er voor om rijlessen aan te bieden van 90 minuten per keer. Op deze manier leer je sneller dan wanneer je lessen volgt van een uur of zelfs nog korter. Ook heeft een les van anderhalf uur het voordeel dat we tijdens rijlessen Utrecht  gemakkelijk even achter ons kunnen laten en bijvoorbeeld naar andere steden kunnen rijden tijdens les.

het zou vreemd zijn om ons succes alleen maar toe te schrijven aan de lessen van 90 minuten. De manier van communiceren met onze klanten (tijdens de lessen maken we gebruik van een persoonlijke instructiekaart waarop de vorderingen worden aangegeven) en onze aandacht voor het theorie-examen dragen zeker bij aan het feit dat wij zoveel tevreden klanten hebben kunnen leren autorijden. Het theorie-examen is vaak een onderdeel van het rijexamen waar door rijscholen weinig tot geen aandacht aan wordt besteed. En dat is jammer, want goed rijden in de praktijk begint met kennis van de juiste theorie. Om je hierbij te helpen hebben wij van rijschool Utrecht  theorie materiaal waar de leerlingen gebruik van kunnen maken om hun theorie te kunnen leren. Dit voorkomt dat je onvoorbereid richting het CBR gaat. Een goede voorbereiding kan namelijk het verschil maken tussen zakken of slagen. Ook merken wij dat mensen die de theorie goed onder de knie hebben sneller vorderingen maken tijdens de rijlessen. Reden genoeg dus waarom wij ons zowel voor het praktijk- als het theoriegedeelte inzetten. Zoals je ziet neemt rijschool Utrecht  het begeleiden van onze studenten bijzonder serieus. Wil je zelf ervaren hoe het is om bij rijschool Troy te lessen, vraag dan een proefles aan. bel 030:8080317.

Dat jij als leerling constant met kwalitatieve rijschool in Utrecht krijgt te maken komt door het feit dat er voor rijles op maat wordt gezorgd. Op deze wijze wordt er nooit aan kwaliteit ingeboet. Door ervoor te zorgen dat er rijles op maat wordt gegeven krijg jij als leerling met de nodige tactieken te maken die ervoor zorgen dat je precies begrijpt hoe jij je in het verkeer dient op te stellen.

Website bezoeken