Niet meer vroeg naar de markt wanneer u zalm wilt kopen

Vroeg uit bed om de eerste te zijn in de rij bij de viskraam zodat u een hele zalm kunt kopen. Die tijd is voorbij! Of dat u naar een vishandel ver van u vandaan moest gaan. Tegenwoordig is het een en ander veranderd. Nog steeds kunt u naar de markt of naar een vishandel om uw verse zalm te kopen, maar u kunt uw verse vis vandaag de dag ook gewoon bestellen via het internet. Dit kan bijvoorbeeld bij een visspeciaalzaak zoals Fieret’s Vishandel. Naast dat zij op de markt staan en een vishandel hebben, is het bij deze leverancier ook mogelijk om uw vis, zoals een hele zalm, te kopen via het internet. Deze wordt vervolgens binnen twee dagen vers bij u aan huis afgeleverd. Zo kunt u genieten van de lekkerste vis zonder daarvoor naar de markt of vishandel te hoeven.

Bij de specialist kunt u allerlei vis, zoals een hele zalm, kopen

Wanneer u een echte visliefhebber bent, is de webshop van een online vishandel ideaal. Gemakkelijk kiest u uit een breed assortiment wat voor vis u deze week wilt eten en met één klik op de knop heeft u de vis binnen twee dagen in huis. Heeft u bijvoorbeeld al eens gehoord van Fieret’s Vishandel? Bij deze visspecialist kunt u terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan allerlei verschillende soorten vis, schelp- en schaaldieren. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om gamba’s, coquilles of gemarineerde zalm te kopen? Het kan allemaal bij deze specialist op het gebied van vis. U hoeft er zelfs de deur niet voor uit. Nadat u er een bestelling met daarin uw favoriete soorten vis heeft geplaatst zorgen ze er zelfs voor dat deze binnen twee dagen vers en gekoeld bij u thuis wordt afgeleverd.

Hele zalm kopen die vervolgens vers bij u thuis wordt afgeleverd

Online vis kopen, klinkt misschien een beetje gek in de oren, maar tegenwoordig is het de normaalste zaak. Wanneer u online bijvoorbeeld zalm gaat kopen, kunt u bij de specialist er zeker van zijn dat de vis in goede staat is wanneer hij bij u bezorgd wordt. Bij een gespecialiseerde (online) vishandel zoals Fieret’s Vishandel hoeft u hier gelukkig niet bang voor te zijn. Doordat zij gebruik maken van IceGelPacks kunnen zij hun klanten ervan garanderen dat de bestelling gekoeld wordt geleverd. Hierbij wordt de vis keurig verpakt en verzonden in waterdichte polystyreen-dozen, welke hermetisch worden afgesloten. Op deze manier is de vis nog helemaal vers wanneer die aankomt bij de klant.

Website bezoeken