Winkelverkenner
Image default
Bedrijven

Optimaliseer de geluidservaring in uw ruimte door een plafond op maat aan te laten meten

Of u nu een horecagelegenheid heeft of een groot kantoorpand, in beide gevallen is het geluid in de ruimte van cruciaal belang. Optimaliseer de geluidservaring in uw ruimte door een plafond op maat aan te laten meten. Hierdoor kunt u de galm in iedere ruimte direct verminderen. Collega’s hebben minder snel last van bellende werknemers en gasten kunnen een avond heerlijk tafelen.

Kies uit verschillende kwalitatief hoogwaardige producten van Sprayplan en Acanor

Maar waar laat u nu zo’n plafond op maat aanmeten? Natuurlijk bij AcoustIQ! Dit bedrijf beschikt over een ruime ervaring op het gebied van akoestiek en akoestisch spuitwerk. Het team doet er graag alles aan om uw ruimte optimaal te laten klinken met de stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige collectie van Sprayplan en Acanor. Naast dat het plafond het geluid in iedere ruimte optimaal laat klinken, kunt u het design ook nog eens naadloos over laten gaan in de rest van de ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een AQ-wit, AQ-lichtgrijs, AQ-industrieel grijs, AQ-antracietgrijs of een AQ-zwart plafond. De keuze is geheel aan u!

Profiteer van tal van voordelen als u kies voor een plafond van deze specialist

Veel ondernemers zijn u met een akoestisch plafond al voorgegaan. Helemaal niet zo vreemd, want u profiteert van tal van voordelen. De gesprayde cellulosevezels op plafonds en/of wanden zijn binnen no-time aangebracht en u bent verzekerd van uitstekende akoestische prestaties. Dit betekent dat het plafond zeer hoge geluidsabsorptie-waarden heeft en dankzij de gepatenteerde spuittechniek kan meteen na het aanbrengen van het spuitwerk de ruimte schoon opgeleverd worden. Het plafond is sterk vocht-regulerend en de naadloze afwerking direct op de constructie zorgt voor een prachtig resultaat.

Website bezoeken