Winkelverkenner
Image default
Mode en Kleding

Originele schoenen koop je bij Shoelia

Bij Shoelia kun je schoenen kopen die kleurrijk zijn en ook nog eens bijzonder. De collectie leent zich voor erg unieke schoenen en je bent er dan ook van verzekerd dat niemand anders dezelfde schoenen heeft. Het assortiment maakt maandelijks ook een wissel door, waardoor er elke keer nieuwe keuzes zijn uit de schoenen. Ga je bijvoorbeeld trouwen, dan zijn er genoeg schoenen beschikbaar die jouw outfit toch net even wat leuker, vrolijker en unieker maken. 

Samenstellen bij Shoelia

Je kunt zelf je trouwschoenen samenstellen bij Shoelia. Je maakt dan een afspraak bij een van de vestigingen die er zijn. Er wordt samen met de ontwerpers gekeken naar de mogelijkheden voor het ontwerp dat jij in je hoofd hebt. Ook wordt er gekeken welk model schoen het beste bij jou past. Iedere voet is anders en daar moet je rekening houden bij het kopen van schoenen. Het gaat er bij Shoelia namelijk ook omdat de schoenen comfortabel zitten. Er wordt gewerkt met verschillende materialen om de schoenen te maken. Het is alleen niet mogelijk zelf leer of stof te bedrukken, maar bij Shoelia kan dit wel. Als je al een paar oude schoenen in de kast hebt, dan kun je deze ook meenemen naar de winkel. Deze schoenen kunnen worden aangepast door de ontwerpers, om van de schoen toch nog iets leuks en unieks te maken. 

Passende set

Bij Shoelia kun je ook een passende set aan schoenen kopen. Stel je voor dat jij schoenen ontwerpt en wilt dat jouw partner dezelfde schoenen draagt maar dan in een andere vorm, dan maakt Shoelia dat voor je mogelijk. Alle materialen uit het assortiment kunnen namelijk op zowel de dames- als herenschoenen worden gebruikt. Wanneer je de schoenen hebt besteld, moet je ongeveer zes tot acht weken wachten tot de schoenen binnen zijn. Je kunt dan in de winkel de schenen nogmaals passen en daar kun je dan ook nog aangeven als je wil dat iets eventueel nog moet worden veranderd. Uiteindelijk moeten de schoenen perfect zijn. Bij de schoenen kun je ook nog bijpassende accessoires kopen of ook zelf ontwerpen.

Gerelateerde artikelen

Hoe een galajurk verven?

Hoelang is de Teddy jas al een trend?

Goedkope zonnebrillen online bestellen